Skočiť na obsah

Letné Olympijské Hry - Peking 2008

Odporúčané príspevky

Zverejnené

kto je bez viny nech hodi kamenom..aj ty tu davas smajliky so vztycenym prostrednikom pri tom ked sa vysmievas finsku..jasne to provkacia nieje..lebo to ty by si nerobil..to robim len ja a aljak a nase kretenske reci

este tu aj poukazujes na moj nazor..ktory musis dat do uvodzoviek..takze vlastne si robis posmech, resp. clovek asi nemoze mat vlastny nazor..skoda, ze niesi mod..mozno by som sa dockal aj cenzury...

ty si sa ukazal tym ze si sem z nepochopitelnych dovodov zacal tahat islam....

• Odpovedí 164
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Ryan Giggs

23

• wysky

22

• aljak63

20

• tomassi

19

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

neda mi nepridat sa

tom mozes sa rozculovat kolko chces skus aspon citat co sa tu pise

napr ja som reagoval na aljakove velkohube vyhlasenie ze sa neciti byt slovakom a na to som mu ponukol nech sa vzda obcianstva, na co ma svoj narok

ak by sa nim vazne necitil tak to uz davno spravi, inac ako vravim su to len prazdne reci a snaha odlisit sa

Zverejnené

páni,

skúste neposrať celú tému o týchto krásnych OH, fínsko je super, ale nikto nezdieľa tvoje bezuzdné nadšenie, zvyčajne málokto vie, o kom vlastne píšeš. súťažia tu národy a každý drží palce tomu svojmu, ale v medziach zdravého rozumu.

s nadšením sa písalo aj o neuveriteľnom výkone stovkára Bolta, aj Phelpsa, aj keď nie je Slovák ani jeden, a že sa tu fandí každému skvelému športovci, je prirodzené - bez zdvbihnutých prostredníkov a hlavne s rozumom.

Zverejnené

noooo skoda ze som veslovanie kukal len zaciatok (pretoze uz som sa potom orientoval na finale tennisu), no ale snad sa este dostanem k zaznamu, hlavne tie osemveslice by som si kukol - to je vzdy prekrasny pohlad na tie obrovske "lodky" iduce bok po boku a kazdy proste ide uplne naplno... snad este uvidim aspon zostrih!

OFF TOPIC

neskutocne sracky tieto vase hadky! no a este musim povedat ze najlepsie su asi sporty kde su neni Slovaci (F1, IRL, MotoGP, WRC, ...), pretoze tam aspon nikomu nevadi ze niekto fandi Finovi, niekto Britovi a iny Talianovi a dalsi zase Brazilcovi alebo Poliakovi! a podla mna je normalne fandit niekomu a potom sa z toho tesit, nie?

A PROSIM ... uz sem neplette tie nesportove a provokacne kecy, ak niekto nieco chce: SSky su kazdemu pristupne!!!

Zverejnené

OK

robí sa tu hrubá čiara, problémy si riešte formou SS

ďalší príspevok, kt. posúdim ako opätovné rozpútavanie viamenej nič neriešiacej diskusie

bude upravený a ak ma naserie viac než dosť, tak celý maznutý

Zverejnené

Kedysi dávno kvôli olympiáde sa konflikty odkladali skúste to aj vy :lol:

Neviem či niekto z vás sledoval aj gymnastiku ale chlapíci boli hodne dobrí najviac som to prial Fabien-ovi Hambüchen-ovi pretože čo on stváral bolo neskutočné sa mi páčil viac ako Alexej Nemov v Sydney, lenže Fabien padol pri cviku tak mu zlato uniklo pomedzi prsty a Čínan išiel na istotu a len sa točil.

Zverejnené

Ten Tesovic vzpieral, ci nie???

Inak, Rusi to dost kafru v kolektivnych sportoch. Hadzanari museli caka na vysledok stretnutia Nemecko-Dansko a aj basketbalistom vraj hrozilo vypadnutie.

Dnes rano bol skvely volejbal Polsko-Rusko a Poliaci dokazali Rusov porazit.

Sorry tomassi - urobil som z toho jeden blok. Nemalo to podla mna zmysel rozpisovat... :lol:

Zverejnené

Pri Tesovicovi je v kolonke results ze DNS (did not start) ... cize asi sa tam vcera ani len neukazal

Dneska su aj skoky do vody z 3m ... bohuzial bez finskej ucasti, kedze v semifinale Joona Puhakka obsadil len 13.miesto, cize ostava len rezervou keby jeden z postupujich nemohol nastupit! A pritom to vyzeralo tak dobre, kedze z kvalifikacie postupoval z 5.miesta ... skoda ze to nevyslo :lol:

Zverejnené

V rozcvičke tesne pred pretekmi vraj dvihol najviac 130 kg, viac už kvôli nohe nemohol. Tešovič sa bol zapisať, bol na važeni, aj na predstavovani pretekarov, ale dvihať už nešiel. Škoda ho, mohol uhrať minimalne nejake body.

Ďalši smoliar je naš triatlonista Šimko. Odplaval iba 800 m, no potom dostal kopačku od supera a omdlel vo vode. Našťastie mu nič nie je, no preteky nedokončil. Asi ma otras mozgu. Tiež mal na to, aby pre nas vydoloval par bodov.

Zverejnené

kedy bude finale 4kajaku? uz som na Slovensku a aspon toto by som chcel vidiet live.

Zverejnené

Netusim co sa to deje...

Madari, velka velmoc v serme skoncili nakoniec len s jednou bronzovou. Americania to babru v atletike. Rusi sa nedostali v basketbale dalej. Nemci s kvalitnou bundesligou v hadzanej skoncili tiez. Rusi mali problem ziskat medailu v sportovej gymnastike zien. Teraz boli finalove cvicenia na jednotlivych naradiach, netusim ci sa to zmenilo....

Len Cinania stale vyhravaju... :lol: Rozhodcovia vedia, ktori su domaci... :)

Akosi neviem pochopit toho kanoistu Odstrcila. Dnes siel 500m a s biedou skoncil v rozjazde na siestom mieste zo siedmych... A komentator s hostom to skonstatovali, ze nema rychlost a ze mu vraj viac sedi 1000m. Cele to vypalilo tak, ako keby nevedeli, aku trat vlastne chcu ist. A tak namiesto sustredenia sa, ide triestit sily a absolvuje niekolko jazd.

V naslednej rozjazde siel Opalev a oni to zhodnotili, ze dnes je sa to uz nerobi, aby jeden kanoista siel dve trate. Proste kanoisti sa specializuju...

Zverejnené

Ostrčil nema na medailu ani na jednej trati. Preto mu neostava ine, ako nahaňať nejake olympijske body. A v 2 disciplinach ma väčšiu šancu nejake uhnať.

Zverejnené

Skomolil som mu meno, samozrejme je to Ostrčil.

Dnes šiel 1000m nepostúpil do finále, takže ani body nebudú. Je úplne tvrdý a nejaký zatlmený. Jeho tréner rozprával niečo o tom, že mal dobrú prípravu. Zdá sa, že niečo pobabrali. Podľa mňa podobne dopadne aj na 500m... Keď to vôbec pojde....

Zverejnené

Jeho tréner rozprával niečo o tom, že mal dobrú prípravu.

Tvrdil aj že sa po nej cíti dosť unavený

btw. Už sa hádže kladivo :lol:

Zverejnené

Tak, Valjukevič, Hrašnova a Tešovič "zazdili" naše medailove nadeje, a tak ostava už len K4 a Musuľbes.

Zverejnené

Zazdili... :lol: Od atletov som cakal minimalne jednu medailu a jedno-dve miesta do siesteho miesta. Zial... Olymiada skonci a oni budu zase behat a skakat ako nikdy.. :)

Nevadí, užívajme si olymiádu... Teraz bol skvelý basket... Argentína - Grécko. Argentína vyhrala o dva body. Bolo to dramatické až do konca.

Zverejnené

No, ako tak čitam, Musuľbes ma veľmi priaznivy žreb. V prvom kole ma Nigerijčana, v druhom(štvrťfinale) Maďara alebo Palaučana, tych by mal bez problemov zdolať. A hneď je v hre o medailu, ALE... v semifinale by mal naraziť na naj favorita Tajmazova, s ktorym ma viac-menej vyrovnanu bilanciu. Takže minimalne by mal bojovať o bronz. Uvidime, ale verim, že to pre nas konečne dobre vypali. K4 to bude mať imho ťažšie, Nemci a Maďari su silna kava, problemy by mohli robiť aj Rusi.

EDIT: podľa predpokladov, Musuľbes bude zapasiť o bronz, škoda, v semifinale nebol horši.

Zverejnené

Tak, a mame bronz! Musuľbes porazil s prehľadom v suboji o 3. miesto kubanca. Sranda, že Rusi ho odpisali, s tym, že už je stary a nema na to, ziskať medailu. Pritom v tomto roku vyhral ME, a teraz bol 3. na OH.

Zverejnené

Oni ho neodpísali, proste ho len nenominovali a nie preto že je starý, ale preto že už majú lepších

Dobre len pre nás :lol:

To ako keby naši nominovali na OH do konca života hošikov aj keď Škantárovci budú v budúcnosti lepší.

Zverejnené

Nepovedal by som, že lepšich. Strieborny bol sice Rus, ale to len preto, že nenarazil pred finale na Musuľbesa alebo viťazneho Tajmazova. V Atenach bol v tejto vahovke najlepši Rus až na 6. mieste.

Zverejnené

Len Cinania stale vyhravaju... :lol: Rozhodcovia vedia, ktori su domaci... :)

Na čínskych rozhodcov sa už sťažovalo viacero reprezentantov iných krajín.

Tak, a mame bronz! Musuľbes porazil s prehľadom v suboji o 3. miesto kubanca.

Od Musuľbesa som v každom prípade čakal nejakú medajlu. Síce čakal som čosi leskejšie ako bronz, ale aj toto sa ráta.
Zverejnené

Od Musuľbesa som v každom prípade čakal nejakú medajlu. Síce čakal som čosi leskejšie ako bronz, ale aj toto sa ráta.

Ono to bolo o šťasti pri žrebe. Už roky je to na suťažiach suboj medzi Musuľbesom a Tajmazovom, občas sa "primota" niekto iny. Všetko stalo na jedinom zapase. Ak by vyhral naš, mal by zlato on. Smola bola, že boli na rovnakej strane pavuka. Inak by sa stretli až vo finale.
Zverejnené

no takže posledná placka pre naše farby

strieborná

myslím, že aj keď veľa ľudí čakalo zlato, môžeme byť spokojný

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov