doll Zverejnené 9. Marec, 2011 Zverejnené 9. Marec, 2011 ked vies..pride mi smiesne ako to niektorych doslova irituje...nedaju si a furt musia riesit ze preco on je tam a tam, preco on zaraba, a preco a preco frazou "povedat si vlastny nazor" konci vacsina diskusii, kedy diskuteri nemaju poriadny argument
lopata555 Zverejnené 9. Marec, 2011 Zverejnené 9. Marec, 2011 mne skôr príde smiešne ak tento jeho prejav dakto obhajuje ... napríklad čo sa týka mňa, mne vôbec nevadí že veľa zarába, že prerazil ... mne vadí len jedna jediná vec ktorú tu spomínam stále dookola ... síce neviem prečo ho zobrali do poroty v superstar ale podľa môho názoru z dvoch príčin / veľa mladých ho má rado / čiže si ho tam radi pozrú a veľa ľudí bolo zvedavých či bude dačo zo svojho slovníka používať aj tam
bobsapp Zverejnené 9. Marec, 2011 Zverejnené 9. Marec, 2011 T-COM, deti, ľudia bez vkusu, . . . chýba mi tam smajlík či naozaj veríš tomu že je to tak?
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2011 Zverejnené 9. Marec, 2011 si tiez z tych, ktory caka na nejakeho magora, ktory ani nevie co hovori, a nazyva to "sundal som Rytmusa"? Myslím, že recesiu z toho videa cíti každý, aj keď ten "spevák" možno povedal pravdu, ja na jeho mieste by som sa hanbil až by som bol zelený. Len mi prišlo smiešne, že niekto kto počas "spievania" nevie ani hubu poriadne otvoriť a dva krát zabudne niekoľkoslovný text, tak niekoho kritizuje. Inak zdieľam s ním rovnaký názor. Nie že by som mal niečo proti Rytmusovi, je mi ukradnutý ako molekula plávajúca niekde vo vzduchu, ale ten mladý mu povedal pravdu. Rytmus do poroty nepatrí. Produkcia ho angažovala preto, lebo si myslela, že to bude zaujímavé hlavne pre mladú populáciu (teda deti do 14 rokov, ktoré tvoria jeho najpevnejšiu fanúšikovskú základňu) a zvýšia čoraz viac klesajúcu sledovanosť (Č)SHS, ale zdá sa že ani toto im nevyšlo. A inak, len taká nezaujatá otázka: teba niečo spája s Rytmusom? Lebo, sorry, ty a rap či hip-hop, to mi fakt nejde dokopy :bezradny: 1
doll Zverejnené 9. Marec, 2011 Zverejnené 9. Marec, 2011 heh, no tak to ma teda nepoznas ;) a vsak ako by si aj mohol a teraz srandicky, jo? :bezradny: este daaavno daaaavno som chodila s velkym HH kaaapom a DJ-om tuna z mesta :( :D :D a teraz vazne .. HH nie je styl hudby, ktory vyhladavam...ak vsak pocujem nieco kvalitne, pripadne uchu lahodiace, tak si to vypocujem aj dalsi kratRytmusova tvorba je kontroverzna, kontroverznejsia vsak bola ked bol este clenom KFniektore jeho texty sa mi pacia, preco nie avsak ak mam byt uprimna, keby tu takto rozoberali hocakeho ineho "umelca" len preto, ze je niecim iny, tak by som asi rovnako reagovalajednoducho nemam rada, ak ludia kritizuju ludi len na zaklade prejavu.. rata sa mi na nom, ze sa dokazal dostat z nuly tam kde je teraz..zaraba tak ako vie...vazi si statut rodiny...neviem, jednoducho to ze sa sprava ako frajer a pouziva vulgarizmy v textoch mi stale nestaci na to, aby som niekoho osocovala, aby som ho hodnotila na zaklade niecoho, comu sa nerozumiem, a navyse len kvoli tomu, ze sa venuje stylu, ktory ja nepreferujem
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2011 Zverejnené 9. Marec, 2011 heh, no tak to ma teda nepoznas :( a vsak ako by si aj mohol Nemohol, lebo na také veci treba mať najprv záujem :bezradny: Čo sa týka hip-hopu, mám dosť toho ešte z old school doby a niektoré vecičky sú fajn, ale zase hip hop môže byť dosť široký pojem. Všeobecne ten slovenský je ešte v plienkach a tak skoro sa asi z nich nevymotá.
Nokia Zverejnené 9. Marec, 2011 Zverejnené 9. Marec, 2011 ten chalan si zarobil take love ako ani jeden z vas odtialto...a to ze si zarobil rapom a dajme tomu vulgarnym prejavom...a? a co? a ze je komercny? a? ved to sam davnejsie vyhlasil v mediach, ze bude, a ze je mu jedno co si o tom ini myslia.. podme radsej riesit politikov...pardon, volicov bulov.. ono staci pozriet v tejto teme trosku vyssie video z roku 2003 kde o sebe vyhlasoval nieco uplne ine...to je na nom smiesne...hral sa na strasne underground umelca, az ho niekto pod nosom posteklil balikom penazi a zrazu otocil svoj nazor o 180stupnov...v podstate robi zo seba to, o com spieva v pesnicke zlatokopka/y :bezradny: a este k tomu...to ze si zarobil vulgarnym prejavom nie je vsetko...on je sam obycajny bulo...stacilo mi zazit ho par krat na cestach...jazdi horsie ako hlavohrude v Gckach BA666XX...toto myslim dost vypoveda o tom, ze nie len to hra na bula, ale ze bulo aj naozaj je :( 2
doll Zverejnené 9. Marec, 2011 Zverejnené 9. Marec, 2011 no ano, vsak jasne ze v roku xy, odkedy ubehlo dalsich z rokov, sa clovek nemeni, nemeni pohlad na veci, nazory...a hlavne ked bol vtedy ovela ovela mladsi, ovplyvnovany asi uplne inymi vecami ako teraza asi rok dozadu bolo video, kde vyhlasol nieco ine ako pred rokmi..ako sa len vedia chytat niektori tych jeho vyjadreni, ze on a komercia, to nepojde nikdy k sebe :bezradny: haloooa opisovat jeho styl jazdy :( :D akoze sorry, ale pride mi to ako argument typickeho Bratislavcana, ktory zuri ze na "jeho" cestach sa nejazdi predpisovo, a nedajboze ze tam je nejaky bulo :D (zaujimave ze toto nie je prvy pripad cloveka zijuceho v BA ktory sa strasne stazuje na kazdeho okolo seba..) to uz mi pride fakt ako "podme hladat nieco, s cim ho mozme kompromitovat" ;)
Nokia Zverejnené 9. Marec, 2011 Zverejnené 9. Marec, 2011 po prve:ak v roku 2003 vyhlasim ze som nacek a chcem poslat ciganov do neba a v roku 2010 budem clenom organizacie "zachranme romov na slovensku" s viditelnym financnym prospechom z tej funkcie tak to vyhlasuje o mne bud to, ze ked som mal po 20ke a uz by som mal mat rozum som nakecal sprostosti a teraz sa ku nim nepriznam, alebo to, ze peniaze zmenili moj nazor...asi ako vacsinu politikov zmenili, tak aj ludi ako rytmus a spol......a pekny argument k tomu stylu jazdy...zhodou okolnosti neviem ci este ma, ale pred 2-3 rokmi mal frajerku z petrzalky, ktora byvala na kamaratovej ulici tak parkrat som ho zazil "v akcii"...evidentne si este nezazila arogantnu jazdu hlavohrude, ktora si vynucuje prednost silnym autom a doslova vytlaca ostatne z cesty, ale osobne som videl rytmusa nie raz ako nedal prednost, vytlacal ostatne auta a vynucoval si "pravo vacsieho auta" a sposobil niekolko koliznych situacii...takze ked nemas argument, nevidela si ako jazdi tak tvoje "halooo" argumenty maju vahu asi ako rytmusove slova v roku 2003... 1
doll Zverejnené 10. Marec, 2011 Zverejnené 10. Marec, 2011 :bezradny: to ze sa tu neohanam argumentami typu "videla som ho ked to a ono" este neznamena ze som ho nezazila, nevidela :( hm, no ja neviem, ja ked si spomeniem na moju dvadsiatku, tak to boli diametralne ine nazory ako teraz, a to zas tolko rokov nepokrocilo :D asi som nevyrovnana osoba kazdopadne peniaze menia ludi, a keby ho aj zmenili, tak co? kolko je takych a ovela horsich, a neobtieraju si o nich huby na diskusnych forach :D sakra, teraz som si spomenula na brata, ktoreho nechutne zmenili peniaze... jednoducho tato spolocnost je zakomplexovana, kazdy kto sa prejavuje inak nez slizkym distingovanym spravanim je zrazu looser, ktory sa prizivuje na vsetkom, co mu je podhodene
dead Zverejnené 10. Marec, 2011 Zverejnené 10. Marec, 2011 jednoducho tato spolocnost je zakomplexovana, kazdy kto sa prejavuje inak nez slizkym distingovanym spravanim je zrazu looser, ktory sa prizivuje na vsetkom, co mu je podhodeneNemyslim si, ze je za tym tuzba prejavovat sa inak, ako "slizkym a distingvovanym" sposobom, skor je to poza. Postavit sa pred kameru a vynadat vsetkym tiez nie je otazkou hrdinstva. Clovek, ktory chce, aby ho ostatni povazovali za rebela a robi to iba budovanim image je iba na smiech. Nakoniec dokazy sa daju najst v celej historii popmusic a nielen tam, je to vlastne uplne prirodzena snaha uputat pozornost a ziadne vyssie ciele by som za tym nehladal No a to, ze sa niekto voci takym sposobom ohradi, este neznamena, ze je zakomplexovany, iba prezentuje svoj pohlad na vec. Tiez neverim, ze clovek ako Rytmus by to robil iba tak - pre nic za nic a neocakaval ziadnu odozvu. 1
tomassi Zverejnené 10. Marec, 2011 Zverejnené 10. Marec, 2011 viď ElánRebeli, kt. rebelovať nikto nikdy nevidel
Nokia Zverejnené 10. Marec, 2011 Zverejnené 10. Marec, 2011 doll takze ty si zakomplexovana ked sa ti nepaci to ako sa vyjadrujem o rytmusovi? :bezradny: ...to ze ma niekto iny nazor ako ty neznamena ze je zakomplexovany...akurat pozera na veci inaksou optikou...skor ako zakomplexovanost mi pride oduvat sa na to, ak sa ti niekto "dotkne" tvojho idola alebo proste nesuhlasi s tebou
doll Zverejnené 10. Marec, 2011 Zverejnené 10. Marec, 2011 nie nie, zas by som nerada keby ma pokladate za vyznavaca Rytmusa, len kvoli tomu, ze ho tu "obhajujem" :bezradny: (aj ked je mi jasne, ze tento pocit vo vacsine mozem vzbudzovat)ja som jasne napisala vyssie, kvoli comu pisem do tejto temy tak ako pisem ja beriem kazdeho nazor, mne sa takisto nemusi pacit styl, ktory smakuje niekomu inemu .. takisto len vyjadrujem nazor, nikoho nepresviedcam..(aj ked znova priznavam, ze miestami to moze ako presviedcanie posobit..avsak aj tie vase vyroky evokuju to iste vo mne) tos asi bolo vsetko povedane, ja som nazor nezmenim, tak ako ho nezmenia ti, ktori prispeli tak ako prispeli
valcik Zverejnené 10. Marec, 2011 Zverejnené 10. Marec, 2011 .. jednoducho nemam rada, ak ludia kritizuju ludi len na zaklade prejavu.. rata sa mi na nom, ze sa dokazal dostat z nuly tam kde je teraz..zaraba tak ako vie...vazi si statut rodiny...neviem, jednoducho to ze sa sprava ako frajer a pouziva vulgarizmy v textoch mi stale nestaci na to, aby som niekoho osocovala, aby som ho hodnotila na zaklade niecoho, comu sa nerozumiem, a navyse len kvoli tomu, ze sa venuje stylu, ktory ja nepreferujem Hm, nedávno som začul kúsok Rytmusovej produkcie z mobilu akéhosi mladíka, spieval o tom, že "nemá j ebákové pleca, jo, jo!". :) Vulgarizmy sem, vulgarizmy tam, tie mi až tak neprekážajú. Pozastavujem sa skôr nad obsahom skladieb, nad myšlienkou; však toto nemôže byť prínosom hádam pre nikoho a už vôbec nie pre slovenskú kultúru.
Trojka Zverejnené 23. Marec, 2011 Zverejnené 23. Marec, 2011 mam v chrbte mechanicku ruku. nech vidia! http://www.uloz.to/8399910/nazorzbasy-cvicmevrytmegulenazips-mp3 nove rytmus rymy. neuplatnujem si autorske prava. :) virus free
Desdemona Zverejnené 28. Marec, 2011 Zverejnené 28. Marec, 2011 Hip Hop nepočúvam, no neprekáža mi. Beriem, že každý má svoj vlastný štýl hudby, ktorú preferuje. Takisto mi nevadil Rytmus a dokonca ani jeho vulgarizmy, niekedy to k tomuto štýlu hudby jednoducho patrí. Aspoň tie veci, ktoré som od neho počula mali nejakú myšlienku a chcel niečo svetu povedať. No včera sa mi FB zamoril a ja sa pýtam, čo sa to s ním stalo... To nemôže myslieť vážne. Alebo snáď áno? ... :D
game Zverejnené 28. Marec, 2011 Zverejnené 28. Marec, 2011 práv keď to sem Des písala, som čítala o najnovšom rytmusovom počine blog, aj s officiálnym videom, najprv som to pozrela bez zvuku, na etapy, nakoniec aj so zvukom :D hlboké myšlienky, posolstvo jasné, ale je mi z toho strašne smiešno, hlavne z tých gest dospelého chlapa, nemôžem si pomôcť, a mám pocit, že aj jemu bolo z toho na smiech, ale many sú many, nová rytmusovka bola už aktuálna :D
Hellé Zverejnené 28. Marec, 2011 Zverejnené 28. Marec, 2011 jeeej to je sranda :D nadmiera vulgarizmov straca ucinok....nuz ale Rytmus nie je Xindl X
nutrinka Zverejnené 28. Marec, 2011 Zverejnené 28. Marec, 2011 jeeeej ale pastels mu tam tancujú :D :niee: ešteže sa dá vypnúť zvuk :D
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2011 Zverejnené 30. Marec, 2011 No včera sa mi FB zamoril a ja sa pýtam, čo sa to s ním stalo... To nemôže myslieť vážne. Alebo snáď áno? ... :D No medzi 12 ročnými Cigánmi na Luníku IX bude megahviezdou. Inak pochybujem, že niekto normálny toto môže počúvať. A keď je "hviezdou" aj vďaka takýmto "skvostom" tak to potom skôr svedčí o mentalite časti tohto národa.
game Zverejnené 8. Apríl, 2011 Zverejnené 8. Apríl, 2011 nielen hudba, najsmiešnejšie na tom je, keď tam píšu o Rytmusovom najnovšom "texte" ... :D podstatné sú tie dve videá : Požičaná pesnička :D hm ? :D
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz