Sniper Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Onedlho pôjdem na hrad Červený Kameň s veľkou pravdepodobnosťou možno pôjdem aj cez Smolenice :lol: Ktorú cestu mi odporúčate zvoliť? Neviem v akom sú stave cesty, momentálne.
Hedgehog Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 V poslednom čase chodievam po diaľnici - zídem na odbočke Piešťany, Vrbové a potom trasa na Vrbové, Chtelnicu, Smolenice... Na Červený kameň musíš pokračovať ďalej - smer Mora, ale odbočíš už skôr, v Častej. Ak pôjdeš tento víkend, budem musieť zase skonštatovať, že škoda, zase sa neuvidíme, lebo budem v Levoči... Nepreložíš to na ten ďalší?
Sniper Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Nemám diaľničnú nálepku, takže pôjdem klasicky po našich natriasačkách. Idem 1.5. alebo 8.5. ešte neviem presne. No a idem s frajerkou, takže nemôžeš si nechať ujsť tú príležitosť :lol:
Ignatius Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 To by mal byť doma čo viem, takže sa stačí ozvať kedy pôjdeš :lol:
Sniper Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Neviem presne, ale určite doobeda. Zhruba medzi 10-11 hodinou. A to je svátek tak to by si aj ty mal byť doma :lol:
Ignatius Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ja budem, u mňa sa to ale čakalo :lol: No a k cestám - keďže je to sviatok, tak bacha na množstvo turistov na okolí :)
Sniper Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Takže sme tam trafili, okrem Červeného kameňa sme videli aj Smolenický zámok, u Hedgehovcoch sme boli na káve, podrobnejšie neskôr v blogu.No čo, záchod funguje? :lol:
Hedgehog Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Samozrejme... Hádam si nemyslíš, že mi rozhodíš wecko... :lol:
Sniper Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 OK :lol: Zápis do blogu o celej ceste som napísal včera, je tam všetko podstatné :)
Recommended Posts