Sniper Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 Mám jednu dilemu. Domovskú stránku akú poznáte teraz môžem nahradiť portálom, takže ak niekto klikne na freespaceportla.info tak sa mu automaticky otvorí portál. Podľa mňa je to dobrá vec, na portáli sú všetky dôležité informácie týkajúce sa Fóra no a samozrejme domovská stránka by sa tým stala zaujímavejšia ako terajšia statická. Je tam len menší 'problém', terajšia statická je rýchla a stabilná, odstavenie Fóra (údržba, upgrade) sa jej netýka, takže "beží" bez prestávky. Aký máte na to názor? Čo by bolo lepšie pre freespace.sk, statická stránka alebo portál? Mám v tom dilemu tak označte čo by sa vám páčilo viac.
valcik Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 ja som hlasoval za statickú, pôvodnú stránku. myslím, že ak sa na ňu dostane niekto, kto freespaceportal navštívil prvý raz, nájde tu všetky potrebné informácie a to v prehľadnejšej podobe, ako na tej rozsiahlej stránke. statická stránka obsahuje aj link (vpravo hore), cez ktorý sa zvedavý užívateľ dostane na rozsiahlejšiu verziu, možno by sa oplatilo tento link na statickej stránke farebne zvýrazniť, či doplniť nejakým komentárom. statická stránka sa mi zdá prehľadnejšia.
Sniper Zverejnené 18. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2008 nájde tu všetky potrebné informácie a to v prehľadnejšej podobe, ako na tej rozsiahlej stránke.To by nebol problém implementovať aj do portálu... možno by sa oplatilo tento link na statickej stránke farebne zvýrazniťPouvažujem aj nad týmto riešením. Výhodou statickej stránky je, že je úplne nezávislá od Fóra. Jej nevýhodou je, že je statická aj v tom zmysle, že je veľmi jednotvárna.
Nokia Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 Jej nevýhodou je, že je statická aj v tom zmysle, že je veľmi jednotvárna. nemyslim ze je na skodu ak je nieco staticke a na prvy pohlad nezaujimave, nemusi byt vsetko hrajuce milion farbami ako stranka homera simpsona s tancujucim jezisom :lol:
Sniper Zverejnené 18. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2008 Spýtam sa takto: Ktorá stránka by vás viac zaujala keby ste sem prvý krát prišli? Terajšia statická, alebo portál?
Cactales Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 Podľa mňa je vyhovujúca aj súčasná hlavná stránka, ale tiež si myslím, že by sa mohli zvýrazniť niektoré linky, napríklad na Portal info, alebo na Fórum. Napríklad link s označením "Fórum" (tiež "Blogy" a "Fotogaléria"), ktorý je pod logom a odkazuje na info o fóre pôsobí výraznejšie ako link odkazujúci priamo na fórum, čo môže byť trochu mätúce.
game Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 páčia sa mi obe ... možno tá statická o kúsok viac, ale ja som neobjektívna, lebo som bola pri jej zrodezatiaľ nehlasujem
Sniper Zverejnené 18. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2008 Ja som za portál. Mám na to tri dôvody. Portál je zaujímavejší a obsahuje viac informácií, ktoré sa automaticky aktualizujú, na statickej stránke musím všetko robiť ručne cez editorInformácie čo sú na hlavnej statickej stránke, sú veľmi podobné tým čo sú na subdoménach /forum; /blogy a /fotogalériaZ portálu nie je problém všetko prelinkovať na spomínané subdomény, príp. niečo prispôsobiťTakže mám ešte väčšiu dilemu Jedinou nevýhodou, ako som hovoril, je to že Portál je závislý na Fóre, ak odstavím Fórum tak Portál sa tiež odstaví.
Andulqa Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 Spýtam sa takto: Ktorá stránka by vás viac zaujala keby ste sem prvý krát prišli? Terajšia statická, alebo portál? hlasovala som za staticku, pretoze ta portalova mi pride taka chaoticka a neprehladna, cize ak by som sem prisla, skor by som si prezrela tu staticku, lebo pri tej portalovej by sa mi tam nechcelo prehrabavat :lol:
aljak63 Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 Je mi to jedno... ja na forum chodim tak ze rovno mam vo Favorites link: https://www.freespace.sk/ ale dal som Portal :lol:
Ignatius Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 Hlasoval som za statickú pre podobné dôvody ako Andulqa...
Daekin Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 No mne sa tiez ovela viac aci staticka.....je prehladnejsia - pre prvu navsetvu sa mi to zda vhodnejsie
Sniper Zverejnené 21. Január, 2009 Autor Zverejnené 21. Január, 2009 OK určite ste si všimli, že som na hlavnú stránku nahodil wiki. https://www.freespace.sk skin som zmenil na Modern, predtým bol klasický z wiki. Potreboval by som feedback: čo by bolo vhodné vylepšiťčo by bolo vhodné zmeniťchýba tam niečo?
game Zverejnené 21. Január, 2009 Zverejnené 21. Január, 2009 zatiaľ len vnímam, ten vzhľad "modern" je nezvyklý ... pre mňa : )
Tomáš Zverejnené 29. Marec, 2009 Zverejnené 29. Marec, 2009 Mne sa viac páči portál. Je to taká brána na fórum a rýchly prehľad noviniek, ankiet atď. Aspoň na PHP-BB fórach si to oceňujem aleaj tu je to podobné.
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2009 Autor Zverejnené 11. Jún, 2009 Potrebujem referencie, ohodnoťte hlavný web www.freespace.sk čo by ste zmenili.
Cactales Zverejnené 11. Jún, 2009 Zverejnené 11. Jún, 2009 Stránka obsahuje asi všetky dôležité informácie a linky, je urobená prehľadne a celkový jej dizajn mi vyhovuje. Takže podľa mňa na nej netreba už nič meniť.
Sniper Zverejnené 26. Máj, 2011 Autor Zverejnené 26. Máj, 2011 Trochu som prerobil hlavnú stránku, zoznam nových tém a zápisov som presunul do sidebaru a odstránil popisy tém a zápisov. Ďalej som odstránil zoznam priateľov, ktorí sú online a zoznam 10-tich "mojich najnovších tém". Oba pluginy budú presunuté na stránku so štatistikami, ktorá bude prispôsobená pre každého člena zvlášť.Cieľom bolo čo najviac sprehľadniť hlavnú stránku + zvýšiť výkon, teda rýchlosť načítavania stránky. Počet dopytov na databázu sa znížil zo 44 na 16, čo má za následok, že stránka namiesto 1,5 sekundy sa bežne načíta do 0,3 sekundy.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz