Skočiť na obsah

Najsrdcervúcejšia filmová scéna


Godefroy

Odporúčané príspevky

Ktorá filmová scéna vás doslova emocionálne vyžmýkala a zarila sa do srdca a hlavy na dosť dlhý čas?

 

Pre mňa to bola v poslednom čase scéna z filmu Reign over Me: Charlie Fineman (Adam Sandler) v krátkom monológu pred rodičmi svojej mŕtvej manželky na súde. Zmienka o pudlíkovi mnou dodnes kmáše :lol:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Este len ked som si precital nazov temy ma hned napadla prave tato scenka z filmu Reign over me! Takze pre mna je velmi srdcervuca prave tato scenka! A inak cely film Reign over me vo mne zanechal davku smutku... Tomu sa vravi umenie!

 

No a este dalsia scena je pre mna dojemna, a sice tiez s Adamom Sandlerom z filmu Click, kde hra architekta Michaela Newmana a najma scenka ked zomiera v dazdi na zemi pre svojimi najblizsimi a podava svojej byvalej manzelke listok kde je napisane "Will you still love me in the morning?" (listok ktory napisal na ich prvom rande)... pri tom mi je vzdy neskutocne doplacu! Sandler je proste genialny herec a preto ho zboznujem zo vsetkych najviac!!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je ich vela, mohol by som spomenut odpalenie granatu v I Am Legend, alebo hlasku 'this is from Matilda' v Leonovi .. najbrutalnejsia dojimava scena je pre mna ale ina.

 

Blow (Kokain) - George Jung (Johnny Depp) vo vazeni nahrava kazetu pre svojho tazko choreho otca, o ktorom vie, ze ho uz neuvidi.

 

kto videl Blow a nepametal sa, klik sem .. kto nevidel film, nech sa klikat neopovazi, prisiel by o zazitok ..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

najsilnejsia scena aku som kedy videl bolo v seriali band of brothers (bratrstvo neohrozenych) ked nasli v lese koncentrak plny polomrtvych ludi, ktory ked ich zbadali nevedeli ako sa radovat...

to uz bolo silne kafe, vyzeralo to fakt velmi realne...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

napadla ma este dost brutalna scena z The Mist, takmer v zavere filmu, ked skupinka ludi stihla nastupit do auta, tusim im dosiel benzin, mali len 4 naboje ale bolo ich 5 .. otec musel zastrelit vsetkych ostatnych .. chvilku nato sa hmla rozplynula a on zbadal vojakov a nakladak plny ludi, ktori to prezili a v zdravi sli domov ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hmm scena z filmu I´m Not There

...neviem ci vobec slova to cele vystihnu..scena sa odohrava akoby na "divokom zapade"..naokolo su drevene domceky, ludia obleceny v tradicnych satach..okolo idu ludia z cirkusu..no a vsetci zastanu..lebo na drevene podium donesu velmi mlade dievca, ktore zomrelo a postavia ju v truhle, tak ze ju vsetci vidia..do toho sa ozyva krasny spev toho spevaka..tvar namalovana na bielo, v pozadi sa mihnu nestastne tvare rodicov a hra kapela..ich vyraz tvare je uplne kamenny..zatial co spevak preziva vsetko ten smutok..okolo stojaci ludia stoja bez slov, ale tie tvare vyjadruju tisice slov..akoby sa kazdy pytal

"preco?"...starsi muz drzi svoje dieta za jeho malu ruku a v ociach sa mu leskne slza..a pesnicka neprestava hrat, jej tahave tony, smutna melodia....

 

podarilo sa mi celu scenku aj najst Im Not There

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

nie práve najsrdcervúcejšia scéna ... hrozne dávno som si nezaslzila pri filme, ale práve teraz áno

koniec americkej drámy Náš dom, vôbec neviem, odkiaľ to išlo, pozerala som to len tak v pozadí, ale aj tak ... jedna smrteľne chorá žena postavila na nohy partiu bezdomovcov

nepozerávam takéto filmy, toto bol čistý masochizmus ... beztak mi je nanič a hlava ma bolela aj bez smoklenia ... ach jo :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

CRASH

 

ako príde ten majitel obchodu pre svoje peniaze, mieri na tatka pištolov a dcéra skočí medzi nich, chlapík vystrelí, avšak žiadne zranenie a decko to berie ako samozrejmosť kedže má na sebe, otcom spomínaný imaginárny, "kúzelný plášť"

Strelec mal však (pointa tohto mini príbehu) slepé náboje. O tom však nikto nevedel.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v A.I. Umelá inteligencia keď Monika, Davidova matka, musela Davida nechať v lese aby ho zachránila pred rozobraním...

najviac to, ako ho videla v spätnom zrkadielku svojho auta...

:lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

veru, chúďatko kivi.

ja som pozeral dvakrát, pretože som najprv nepochopil, čo robí s tým stromom.

 

..a idem kvôli tomu vyskúšať program na sťahovanie videa z youtube.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

..a idem kvôli tomu vyskúšať program na sťahovanie videa z youtube.

Načo program.

 

http://www.downloadyoutubevideos.com/

 

 

Film Deep Impact (Drvivý dopad).

 

K Zemi si to hasí veľká kométa, "záchranný tím" zavŕta do jej povrchu (podobnosť s Armageddonom čisto náhodná) jadrové nálože, ktoré nevybuchnú tak ako by mali a kométa sa rozdelí na dve časti. Prvá časť dopadne do Atlantiku a následné tsunami zdevastujú pobrežia kontinentov. Druhá, väčšia časť kométy má dopadnúť do západnej Kanady a zničiť takmer všetok život na Zemi.

Záchranný tím na poškodenej rakete sa rozhodne vletieť do jej jadra a odpáliť sa tam aj s jadrovými bombami. Obetujú seba aby zachránili ľudstvo.

Scéna ako sa cez zrniaci monitor lúčia so svojími rodinami, zatiaľ čo na pozadí počítadlo odpočítava posledné sekundy a oni sa rútia do kométy ma vždy chytí za srdce.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Film "Evelin". Je to o chlapikovi, hra ho Pierce Brosnan, od ktoreho utecie manzelka. Ostane sam s atroma detmi, dvoma malymi synmi a starsiou dcerou Evelin. Prostredie, kde sa film odohrava je Irsko, tusim pred druhou svetovou vojnou.

 

Chlapik pride o pracu a deti mu zoberie nejaky urad a umiestnia ich do akehosi ustavu, kde sa o ne staraju radove setry. Do takehoto ustavu umiestnuju deti prave z takto rozpadnutych rodin. Cely film je o boji otca, aby dostal naspat svoje deti a scena, ked Evelin vypoveda pred najvyssim sudom a sceny, ked sud vynasa rozsudok, pozitivny pre Brosnana a jeho deti a to co sa deje potom su velmi emotivne. Je tam scena, ked male dievca, tak 5-6 rocne, vpali do jedalne, kde obeduje asi 300 dalsich deti a krici... "Evelin vyhraaaala, vyhraaaala... Pojdeme vsetci skoro domov..." a cela jedalen vybuchne do huronskeho jasotu...

 

Ten vyrok sudu totiz znamena, ze zakon o rodine, na zaklade ktoreho umiestnovali deti do takychto ustavov bol v rozpore s irskou ustavou.

Oplati sa film pozriet. Nasiel som ho v Tescu medzi zlavnenymi filmami... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ked Mel Gibson vykrikne vo filme Statocne srdce - Slobodáááááááááááááááááááááááá

lol?

posial som si myslel, ze taketo sceny mozu dojat ozaj len americana.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Koniec záverečnej bitky vo filme Zachraňte vojaka Ryana, keď Ryan stojí nad polomŕtvym kapitánom Millerom.

Ked Mel Gibson vykrikne vo filme Statocne srdce - Slobodáááááááááááááááááááááááá

Neznašam take gyčove citove vydieranie. :lol: Ako vas toto môže dojať?! :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ani ja moc nemám rád takéto scény,

kt. divákovi vravia teraz plač

viac sa mi páčia také jednoduché, prirodzenejšie,

kde netreba rozprávať

 

inak joe11

ty radšej dopíš ten nedokočený blog,

lebo phersu, ale hlavne ignatius sa už nevedia dočkať

ako dopadlo to podlavičné dobrodružstvo :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov