Skočiť na obsah

Posun času

arwiel

Odporúčané príspevky

Zverejnené

neviem ako sa ozvať Axelovi... snáď si to tu všimne, môže to potom vymazať...

... chcela som len, že sa mi zdá, že je na fóre zlý čas...

• Odpovedí 16
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

7

• weirdo

7

• Mgr. L.E.G. von Trips

1

• arwiel

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

O tom čase viem. Skús sa odhlásiť a prihlásiť, príp. zmazať cookies dočasne by to malo pomôcť.

Je to potvrdený bug a rieši to developer Fóra.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

vsimol som si uz viackrat, ze forum posuva o hodinu cas posledneho prispevku v teme oproti realnemu casu prispevku.

uvediem priklad ..

Obrázok

Obrázok

Axel, neda sa s tym nieco spravit? Skus si to nejak nastavit a dat dokopy, lebo cloveka to pekne matie ..

Zverejnené
Pripojené príspevky z inej témy. Vysvetlenie viď vyššie.
Zverejnené

diky :lol: zial, nepomohlo to. staci reloadnut a ten cas sa strieda, ako ho napadne.

Zverejnené

Občas to funguje, niekedy nie, ako kedy. V ďalšej verzii Fóra by to malo byť fixnuté. Snáď.

Zverejnené

kratke spravy typu "okey" mozes odoslat aj cez messenger. taketo netreba vypisovat na forum.

Zverejnené

upozornenia na kratke spravy typu 'okey' mozes odoslat cez icq. taketo netreba vypisovat na forum.

Zverejnené

Prečo čas nesedí s tým na ktorý sme zvyknutí sme si vysvetlili a vy dvaja si lásku vyznávajte cez ICQ.

Téma sa zatvára

:lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Čas by už malo ukazovať správne, nie? Po upgrade. Aspoň mne.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

cas blbne znova. prispevok v F1 teme som pisal tesne pred 1am dnes, teraz mi tam ukazuje 23.55 vcera

Zverejnené

poslednu hodinu uz aj mne, ale dovtedy to preskakovalo jak mu bolo libo.

nabuduce ti postnem scrshot.

Zverejnené

Pravdepodobne si bol offline, v offline stave sú témy a príspevky v SEČ, teda o hodinu menej.

V Ovládacom paneli si každý môže nastaviť časovú zónu v ktorej sa pohybuje a podľa toho mu bude zobrazovať čas pri príspevkoch.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov