Skočiť na obsah

Bozkávanie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dáme si len pusu na dobré ráno, ostatné až po povinnej niekoľkominútovej pauze v kúpelni.

Zverejnené

no, pokiaľ máme obaja rovnaký bordel v hube, tak mi to je jedno.... :lol:

Zverejnené

presne tak, ranny cmuk na dobre ranko...odsexujeme si to, a utekame do sprchy a umyt hubenku :lol:

drahy by aj dal vacsiu pusinu, ale ja akosi chcem vyzerat ako slecna dokonala :) netusim

Zverejnené

áno, tak nejako, nech mi hovorí, čo chce, že ma má rád aj keby som hovno mala na hlave, bozky až po kefke s pastou (to ovšem platí po prehýrenej noci) :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

mám strašne rada bozkávanie, také vášnivé sú strašne fajn...

a aj pusa na čelo či líce od človeka na ktorom záleží je strašne fajn...

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Milujem bozkávanie. Aj jemnučké na chrbte na ušká a potom vášnivé. Mňam. Bozk nám predlžuje život a zlepšuje náladu.

Zverejnené

Obcas sa mi zda, ako keby sa baby nevedeli dockat... Clovek zacne s jemnym pevnym bozkom, a ona sa hned "prisaje"... :lol: :)

Tak neviem, ma vobec zmysel sa babrat s nejakou technikou ??! :)

Zverejnené

Bozk nám predlžuje život

tento poznatok je taký krásny, že si ho uložím na horšie časy : ) došiel si na to pokus - omyl ? :lol:

Tak neviem, ma vobec zmysel sa babrat s nejakou technikou ??! :)

isteže ... :)
Zverejnené

isteže ... :lol:

Ale ked pracne nacvicena technika zanikne v tom prisati... Potom treba jemne dohovorit, aby sa aspon trochu krotili vasne... :)

Zverejnené

no ale kto ? ty si tam, dohovor :lol:

možno je tá technika príliš rafinovaná, dámy sa nevedia dočkať :)

Zverejnené

no ale kto ? ty si tam, dohovor :lol:

možno je tá technika príliš rafinovaná, dámy sa nevedia dočkať :)

No ved prave, som len obetou vasniveho utoku... :) ;)

Ale ved az tak dlho nemusia cakat, hned su zapojene do cinnosti...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Game to o tom predľžení života som čítal v odbornej tlači o bozkoch. A je to pravda. Ja tu už dlho asi nebudem. Som sa už dosť dlho nebozkával. Hmm.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

niečo som hľadala a náhodou som sa dopracovala k tejto téme ...

my sme už vymreli asi všetci, teda keď je pravda, čo tu drobi píše o bozkoch ... :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

tiež som sa v podstate už dlho nebozkávala...

teraz som si našla záľubu v pozorovaní pier keď človek /chalan/ rozpráva, prípadne robí nejaké grimasy a neuvedomuje si to... pri jednom kamošovi mám sto chutí ho pobozkať, no ale... krotím sa, nechcem ho odplašiť :lol: fakt má pekné plné pery...

.. a zatiaľ som nevymrela :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

Hmmm no ja si to bozkavanie uzivam teraz v poslednom case :lol: Takze Vas este asi prezijem :) Ako Stevka ma take super pery. Myslim take primerane vlhke a to sa Vam potom nechce odlepit od tych pier.

NO a inak tiez mam rad ked mozem davat bozky na celo alebo licko tie mam najradsej ked davam/dostavam. Alebo davam na krk ak chcem niekoho trosku tak kvazi nenapadne navnadit :)

Alebo ako pisala Bijou tie od malych 3-4 rocnych deti su super to poznam to je take mile tie pusinky od nich ;)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Bozkavanie vie byt velmi prijemne, ci uz ide len o nieco nezavazne, alebo o priame "pozvanie do tanca". Plati to ale o akychkolvek dotykoch, len ta sliznica je predsa len citlivejsia :lol:

Kreativite sa medze nekladu, plati tu tiez co o comkolvek v kontakte dvoch ludi, treba vediet nacuvat aj toho druheho a nechovat sa ako svedske vojska v Cechach

• Pridať bod 2
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

sice kukam ze dlho otvorena tema ale mozno budete mat chut sa k nej vratit s nejakymi novinkami :lol:

mne sa nedavno stalo pri bozkavani s jednym chalanom ked to preslo do takych vasnivych bozkov ze mi zacal bozkat az ocumlavat ucho ... ale nie take jemne eroticke ... ale doslova zuzlal ... jazyk hlboko do ucha ... musela som sa drzat aby som sa nerozosmiala ... a uprimne mi to bolo viac neprijemne nez prijemne ... po poharku a trosku prekecavania som mu teda ozuzlala ucho aj ja ... a zjavne z toho bol vo vytrzeni ... tak teraz neviem ci to je to Umenie bozkavania a ja sa ete nevyznam :) alebo to ma zmieneny svoju uchylku :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

bleee..akoze jemne drazdenie perou, jazykou alebo najlepsie zubkami ten mini lalocek na uchu,to hej...ale ozuzlavat a tak dalej? :lol:

asi by som sa odtiahla

Zverejnené

zrejme chcel len názorne "naznačiť" že jemu to robí dobre.

alebo premýšľa len potiaľ, že keď to jemu robí dobre, musí aj inému. alebo čítal kdesi o uchu ako erotogénnej zóne.

Zverejnené

Skor si myslel, ze to robilo dobre tebe :lol: Mne to nic nerobi... Mohol by mi po uchu prechadzat aj hocicom ale nic by z toho nebolo. Krk uz je ina vec.

• Pridať bod 1
  • Pred 1 rokom...
Zverejnené

odhalila som čaro bozkov na vlasy :cem:

mávam potom pocit, že to všetci musia vidieť, že sa v mojich vlasoch tie bozky trblietajú a vytvárajú mi tak svätožiaru:)

• Pridať bod 1
Zverejnené

dotknut sa mojho ucha a este k tomu jazykom- vrazda.

jediny tvor ktoremu to dovolim je lila.

• Pridať bod 1
Zverejnené

s tou vraždou súhlasím... ^_^

za to by sa mali ľudia strielať :cem:

ušišká mi nik bozkávať nebude...

ale nedávno som dostala bozk na uško a reakciou bolo, že som sa vytrhla z objatia a pekne gánila :)

• Pridať bod 1
  • Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Bozkávanie je skvelé. Bozkom prejavujeme citovú náklonnosť, neviem si život predstaviť bez bozku, objatia . Píšete, že treba ľudí "vystrieľať", ak darujeme z lásky "bozk na ucho" ? Či je vari ucho, niečo menej, ako iná ktorákoľvek časť tela? Nie. Tak buďme vďační, že si niekto váži aj to naše ucho. :)

25 ohurujúcich čísel o bozkávaní!

http://www.cas.sk/cl...-bozkavani.html

Zverejnené

osobne neznasam take tie priatelske bozky na licka cmuk na jednu cmuk na druhu stranu..vlastne do vzduchu..no taketo ovoniavanie usi tomu hovorim..to odkial ta pliaga prisla??..niekedy stacilo kamosov pozdravit verbalne a nie im ovoniavat usi..bleee :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov