Nokia Zverejnené 31. Marec, 2008 Zverejnené 31. Marec, 2008 Tolko vsemoznych sportov sa tu prebera, a poker sa tu ani nespomenultak teda, kto hra poker, kto ho sleduje na eurosporte ci galaxii? kto chodi na turnaje, ci s kamaratmi zahrat?snad tu niesom sam :lol:gambleri priznajte sa :)
Sniper Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 Nehrávam v krčmách, ani v herniach ani v baroch, ale na mobile dosť často :lol: Iba raz som chytil tzv. Royal Flush (farebná postupka najvyšších kariet) za čo som dostal úplné maximum 5000 kreditov. Parkrát som chytil ešte Straight Flush. Čím nižšie tým častejšie.
tiborco Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 No priznám sa, že poker ovládam iba trochu...a nejak som mu ani neprišiel na chuť, zahral som si ho asi tak dvakrát...zato v mojej triede bolo pár maniakov, jeden môj bývalý spolužiak je riadný gambler, dokonca aj moja ex-triedna sa vždy vychvalovala, že do koľkej noci hrala poker... :lol: A ani v TV veľmi nesledujem poker... :)
Sniper Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 a nejak som mu ani neprišiel na chuť, zahral som si ho asi tak dvakrátOno ťa to začne baviť keď pochopíš ako to hrať (tým nechcem povedať že prt tomu rozumieš). Ja som to začal hrať z čistej nudy keď už fakt som nevedel do čoho pichnúť a keď som sa naučil všetky tie kombinácie tak až potom to začala byť zábava.
tiborco Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 No je to asi pravda, nemal som proste poriadne "zmáknutú" stratégiu, taktiku a pod...ale všeobecne nie som nejak na kartové hry... :lol:
Sniper Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 Ale poker za stolom je iný ako v mobile. Na mobile si odkázaný na to, čo ti za karty hodí software :lol:Ale poteší keď si podržíš dve esá a prídu ti ďalšie dve :)
tiborco Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 No ja som poker ani cez net ani na mobile nehral :lol: ...občas(ako hovorím 2-3.krát dokopy) som hral cez prestávku so spolužiakmi...Ale v našej triede ten poker nejak veľmi letel, každú prestávku chalani išli za stôl a hrali, no zástupkyni sa to nejak nepáčilo :)
Bijou Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 hrávala som na mobile, na tom som bola doslova závislá :lol:a ešte po Bratislavských kasínach na automatoch, ale nie za vlastné, ja by som aj gate prehrala :)
game Zverejnené 14. Apríl, 2008 Zverejnené 14. Apríl, 2008 mne sa na pokeri strašne páčia pokerové tváre ... keď si víťaz po veľkom turnaji dovolí na znak radosti maximálne jeden štvrťúsmev :lol:
Nokia Zverejnené 14. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 14. Apríl, 2008 no pokrove tvare su fajn, aj ked my casto hravame s usmevom v tvari, ked chceme niekoho okaslat :lol:raz som sa tak vazne tvaril ze mam super karty, lebo som si nevsimol co mam a sam seba som okaslal :D ale bol som tak presvedcivy ze to kamos zahodil radsej a vyhral som...ked som si potom vsimol ze nic nemam ale nevedel som to, kamosa skoro porazilo :)
Tom Zverejnené 19. Apríl, 2010 Zverejnené 19. Apríl, 2010 Hravam po nete(na FB), inak obcas v skole to je vsetko
game Zverejnené 19. Apríl, 2010 Zverejnené 19. Apríl, 2010 na jednej či dvoch tv programoch občas neskoro v noci zvyknem natrafiť na poker ... v jednom hrajú domáci hráči naostro, v druhom moderátor, bývalý populárny zostarnutý spevák s nadšením komentuje americké turnaje zvyčajne je to jeho nadšenie nad moje sily a prepínam behom minúty :lol:
Sniper Zverejnené 20. Apríl, 2010 Zverejnené 20. Apríl, 2010 mne sa na pokeri strašne páčia pokerové tváre ... keď si víťaz po veľkom turnaji dovolí na znak radosti maximálne jeden štvrťúsmev :) Kamenná tvár hráča pokru :lol: http://www.mojevideo.sk/v/6e7b3d433a3c3d383f4338
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz