Skočiť na obsah

Prezidentské voľby 2009

Voľby 2. kolo  

20 členovia hlasovali

1. 1. Koho budete voliť v 2. kole prezidentských volieb

• Ivan Gašparovič
      2
    • Iveta Radičová
      15
    • Nebudem voliť / nezúčastním sa volieb
      3

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Cat Eye

Asi si ma nepochopil, ja som neoslovoval biskupov, ale teba.

Odkiaľ vieš že ona má problém ?

Myslíš ako že problém bude mať s voličmi ktorí budú pozerať na jej súkromný život ?

Možno sa tým trápi menej ako ty.

:lol:

• Odpovedí 488
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• lopata555

71

• wysky

46

• Cat Eye

39

• Sniper

36

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Má problém, že ju biskupi nebudú voliť a zrejme ani hlboko veriaci... veď o tom sa tu stále točíme. Ja s tým nemám problém, Sani. Mne na nej vadia sorosovske väzby a privatizačné a konjukturalistické odlievanie verejných prostriedkov, pózerstvo, hystéria a lacné ataky na city, ale o tom už tiež bola reč.

Zverejnené

Podľa zástancov voľného trhu a úlohy konkurencie, ktorá všetko zlacnie a skvalitní, mali takýto amatéri už v ére PP06 skapať od hladu...a oni si veselo žijú. No holt Zuzka nemala šťastie. :lol:

Zverejnené

Ak nevadí veriacim že ich "vodcovia", majú dosť masla na svojich hlavách, tak prečo by im mal vadiť jej život.

Najprv sa podkúval kôň, potom sa na ňom chodilo po svete, potom sa strčil pod kapoku a teraz sa dozvieme ako sa na ňom jazdi.

Zverejnené

Sani, mne je to úplne jedno či budeš Ivetku voziť na zlatými podkovami podkutom ušľachtilom klusákovi alebo na šarhovej vychrtlej kobyle. :lol:

Zverejnené

ešte k Radičovej ... doteraz som na nej videla všeličo, a nepáčila sa mi ani trochu, keď v záujme možnej kandidatúry a podpory kdh či čoho zmenila rétoriku na podstatne veriacejšiu, než dovtedy používala, ale hysterická sa mi priveľmi nejaví

mimochodom, koľkí z voličov vedia, že pán Riapoš je šestnásť rokov na vozíčku a kto to vlastne je ?

prvé dámy a prví páni

nie že by to priveľa menilo na podstate toho, že nie sú zosobášení, ale to všetko sa dá riešiť, a protokoly myslia na všetko

a že ju hlboko veriaci nebudú voliť ? nuž nebudú.

Zverejnené

Podľa zástancov voľného trhu a úlohy konkurencie, ktorá všetko zlacnie a skvalitní, mali takýto amatéri už v ére PP06 skapať od hladu...a oni si veselo žijú. No holt Zuzka nemala šťastie. :lol:

Preco myslis, ze by mali zaniknut a skapat odhladu?

Bud mala Zuzka smolu ze si stranku objednavala poznamosti (ako sa to v podobnych pripadoch dost casto stava), alebo mala smolu, ze si vybrala jedno z tych najlacnejsich rieseni.

A ocividne nemas ani ponatia ako trh s podobnymi firmami vyzera. :)

Zverejnené

doteraz som na nej videla všeličo, a nepáčila sa mi ani trochu, keď v záujme možnej kandidatúry a podpory kdh či čoho zmenila rétoriku na podstatne veriacejšiu, než dovtedy používala

To mame staste, ze nie sme v Cechach. Tam sa bol Klaus v poslaneckom klube komunistov predvádzať pred kortešačkami. :)

Inak, ked uz spominate cistotu ci spinavost kampane, spomente si na film GANGS OF NEW YORK, ako tam prebiehali volby...:lol:

Zverejnené

To Dark:

Práveže mám a preto som to tak napísal, ako som napísal. V každom kráme pri kúpe väčšej položky som až paranoidne nedôverčivý, viem ako svet funguje...A nie je to len záležitosť tvorcov stránok.

Zverejnené

Práveže mám a preto som to tak napísal

Nie, nemas, inak by si to nenapisal. A neplet do toho svet.
Zverejnené

Tak sa podel so mnou o svoje nesmierne skúsenosti, nech neumriem sprostý. :lol:

Zverejnené

Keby to bol môj problém, tak ho riešim (Keby som bol prezidentský kandidát (a s partnerkou to myslím vážne), tak už túto sobotu mám problém vyriešný.)

Myslím, že práve toto by bolo mnohými vnímané ako marketingový ťah zo strany kandidáta.

Osobne by mi napríklad vadil, aj alkoholik, alebo promiskuitný samec... a to určite nepatrím k puritánom. Skrátka považujem za správne, aby na určité posty sa okrem schopností, občianskej bezúhonnosti hodnotil aj morálny status kandidáta a nemám nikomu za zlé, že má aj prísnejšie kritéria ako ja. To máš ako v zamestnaní, keď chcem robiť v banke, tak sa nebudem čudovať, že po mne vyžadujú slušný oblek, čistú košeľu a pekne uviazanú kravatu, aby som bol oholený nesmrdel potom, chľasom a cigaretovým dymom ... a "Mladý pán, tie piercingy a kotúče z rypáku a uší dolu!"

To čo si vymenoval môže mať podstatný vplyv na samotný výkon práce (funkcie), na rozdiel od rodinného stavu prezidentského kandidáta.
Zverejnené

Ja som si myslel že bilbord má vodiča upútať a on je tam len preto aby zavadzal pri výhľade na krásnu okolitú prírodu.

Dúfam že sa firmy spamätajú a prestanú vrážať milióny do ich budovania.

Si viem živo predstaviť zahraničného turistu ktorému GPS ukazuje že vchádza do Bratislavy a na značke obce Gašparovič, Zuzana a Radičova.

Predslov: Ako spoznáva zahraničný turista našu krásnu krajinu posiatu zbytočnými bilboardami.

Zahraničný turista zastavuje auto, vyťahuje desaťročnú zamastenú a pokrčenú mapu, po hodine hľadania mapu trhá, a nielen mapu ale aj vlasy, požíva tretí neurol, zatvára auto, kľúče odhadzuje v diaľ, odchádza na prechádzku s divným pohľadom (človeka nad ktorým vyhrala peroxidova bábika) popri ceste kochajúc sa krásami bilbordov.

Happy end.

Zverejnené

Ja som si myslel že bilbord má vodiča upútať a on je tam len preto aby zavadzal pri výhľade na krásnu okolitú prírodu.

sani, ten bilboard je zavadzajuci z dovodu, aky je. Ked ide automobil, vodic sa sustredi na dopravnu situaciu, dopravne znacenie a pod. Zaregistruje takyto bilboard blizko cesty a musi mu venovat pozornost, ci nejde o nejake dopravne znacenie. Ine bilboardy spolahlivo ignoruje, takyto podvedome zaregistruje a musi mu venovat pozornost, najme kad sa s nim stretne prvy krat.

Zverejnené

To čo si vymenoval môže mať podstatný vplyv na samotný výkon práce (funkcie), na rozdiel od rodinného stavu prezidentského kandidáta.

Môže aj nemusí, závisí od uhla pohľadu, mnohým by to aj vyhovovalo (alkoholizmus a promiskutia). Mne by to vadilo (myslím, že aj tebe), ten rodinný stav (by som riešil iným spôsobom, ktorý som už naznačil, ty asi nie). Ale uviedol som tam z môjho pohľadu dôležitú vetu "nemám nikomu za zlé, že má aj prísnejšie kritéria ako ja". No a pán biskup, tie prísnejšie kritéria má a nevyžítam mu to, má na to právo a má právo zaujať postoj, povedať názor. Tak ako my tu, tak aj on. Je rovnaký občan z hľadiska ústavy a práva.

Ad Bilboard:

Ten plagát je veľmi originálny a aj dobre stvárnený. Možno má Kasanický pravdu, je to odborník... Ak by bola pokuta vyrubená, verím, že nie na hornej hranici, a určite by sa niekto našiel, kto by ju zacvakal. Aj by som bol za ten originálny nápad prispieť v zbierke.

Zverejnené

Wysky

Bilboard je jednoznačne upútavka či už sú na ňom šípky, či len reklama na ponožky a keď je na ňom kozata baba, tak ma určite viacej upúta ako nejaká šípka do Zuzanova. Aj tak najlepším bilbordom by bol pre mňa nejaký so šípkou smerujúcou na krásny ženský zadok a v dnešnej dobe by bol aj aktuálny, práve teraz tam smerujeme.

Zverejnené

Mňa skôr prekvapujú tanečné kreácie pani Radičovej. Po rituálnych tancoch v centrále KDH a pri pokuse o dišpenz u biskupa Baláža, sa dnes natíska do centrály SMERu a objavila v sebe vzácny talent robiť ľavotočivé piruety. Dokonca sa dištancuje od SDKÚ a ich afér:

SDKÚ a KDH vo vašej kampani takmer nevidno. Bojíte sa, že by vám škodili kauzy bývalej vlády?Keďže moja osoba nie je opradená nijakým škandálom, nastúpila hra spojiť ma priamo s minulosťou SDKÚ. Chcem sa proti tomu ohradiť. V čase rôznych káuz SDKÚ som pôsobila na akademickej pôde. Nemala som nič spoločné s SDKÚ...

A vždy mala rada SMER:

Aj so stranou Smer?

Áno. Dôkazom je, že ešte ako ministerka som našla zhodu pri riešení dôchodkov, politiky zamestnanosti, rodinnej politiky.

http://spravy.pravda.sk/radicova-viem-najs...7_sk_domace_p29

Ono priznám sa, že svojho času som nechápal, ako sa mohla zvŕtať okol sociálneho netvora kaníkovského typu a neskôr ako tak sa aj snažila niektoré jeho excesy aspoň čiastočne eliminovať. Napätie medzi ňou a Dzurindom je dlhodobo evidentné a niečo pravdy je, že jej nomináciou na funkciu prezidenta môže Miki v každom prípade len vyhrať. Prehrá "Vidíš, ambície a schopnosti nie sú vždy to isté!", vyhrá "Vidíš, to my sme ťa nominovali a dali ti dôveru!"

Zverejnené

Mňa skôr prekvapujú tanečné kreácie pani Radičovej. Po rituálnych tancoch v centrále KDH a pri pokuse o dišpenz u biskupa Baláža, sa dnes natíska do centrály SMERu a objavila v sebe vzácny talent robiť ľavotočivé piruety:

Neviem, co ta na tom prekvapuje? Normalne sa snazi s nimi nadviazat aku taku komunikaciu. Navyse, ak sa stane prezidentkou, bude musiet s Ficom nejak vychadzat. A navyse bola by prezidentkou vsetkych Slovakov, nielen volicov SDKU, ci SMK.

Ja som rozumel aj Klausovi, kde siel ku komunistom agitovat. Len pre mna to bolo absurdne z toho dovodu, ze ide o diametralne odlisne a takmer nezmieritelne tabory. Ale ked je clovek v politike, musi sadnut niekedy za stol aj s clovekom, ktoreho by obisiel z daleka. To je ten problem demokracie.

Zverejnené

Normalne sa snazi s nimi nadviazat aku taku komunikaciu

Krásny výraz pre politickú prostitúciu v kampani. :lol:

Dokonca sa hlasne dištancuje od praktík SDKÚ.

Zverejnené

Krásny výraz pre politickú prostitúciu v kampani

Mam pocit, ze keby bol Cat politik, chodil by presviedcat presvedcenych... :lol:

Zverejnené

Ešte aby s Robom netancovala valčík Na krásnom modrom Dunaji... :lol:

Ja som rozumel aj Klausovi, kde siel ku komunistom agitovat

Poopravím : "Keď si išiel pravičák kupovať komunistické hlasy."
Zverejnené

Gašparovič sa spojil s Ficom ktorý o ňom povedal že by nikdy v živote nemal zastávať štátnickú funkciu. Tak potom sú prostitúti takmer všetci nie?

Radičová má rada Smer lebo Oni podporovali jej návrhy. Tak to je krásna dedukcia :lol:

Bude to zrejme aj o tom že niektorí vidia za všetkým iba špinu a podvody.
Zverejnené

Cat, ak máš podozrenie zo spáchania trestného činu, mal by si to ohlásiť. Pred nedávnom si tu strašne brojil, keď Lipšic prišiel s tým svojim morálnym apelom. To nebolo horšieho trestného činu ako prechod tých dvoch poslancov HZDS... Ak máš teda podozrenie, ohlás to...

Gašparovič sa spojil s Ficom ktorý o ňom povedal že by nikdy v živote nemal zastávať štátnickú funkciu. Tak potom sú prostitúti takmer všetci nie?

To je také slovenské zastrájanie sa... Asi to majú Slováci v povahe, stačí sa pozrieť okolo seba, koľkí sa už takto zastrájali a nakoniec to predsla len museli urobiť, aj keď vyhlasovali, že nikdy.... A politika je umením možného, vyhraniť si názory je jedna vec, slepo trvať na nich druhá.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov