Skočiť na obsah

Prezidentské voľby 2009

Voľby 2. kolo  

20 členovia hlasovali

1. 1. Koho budete voliť v 2. kole prezidentských volieb

• Ivan Gašparovič
      2
    • Iveta Radičová
      15
    • Nebudem voliť / nezúčastním sa volieb
      3

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 488
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• lopata555

71

• wysky

46

• Cat Eye

39

• Sniper

36

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Bleee, opravujem, samozrejme Milan Sidor. Karol Sidor bol slovenský politik predvojnového obdobia...

Zverejnené

Na prezidentske volby pojdem, volebna miestnost je 100 metrov od mojho bytu. Volit budem Frantiska Mikloska, ja som konzervativec, liberalnu Radicovu ani laviciarskeho Gasparovica nepodporim.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Čím sa blížia voľby prezidenta tým mám stále väčšiu dilemu že koho budem voliť .................... dúfam že sa dovtedy rozhodnem

Zverejnené

Ach jaj, prezidentská kandidátka Radičová sa cíti byť dotknutá výrokmi biskupa Baláža. Tak ma napadlo, že pred nedávnom mala aj v sme veľký rozhovor, kde sa mimo iného vyjadrila, že urážať sa je prejavom slabosti... :lol:

http://volby.sme.sk/c/4325397/radicova-slo...-ma-ranili.html

A to ju ani priamo biskup Baláž nemenoval. A predsa ju to ranilo. Neviem, prečo taká póza, môže jej to trochu ubrať hlasy.

Zverejnené

tie stanoviska kandidatov su srandovne: "ja sa hrdo hlasim k X, no je o mne vseobecne zname, ze som aj Y. ale zaroven patrim k Z, a tiez v neposlednom rade ku Q."

Zverejnené

Voliť asi nepôjdem. Gašpar nikdy nebol môj favorit, Radičová ma akosi stále neoslovuje, Mikloško by bol ešte starším ujom ako Gašpar, Martinákova sa mi páči iba tak na tej fotke, o Melníkovi dokopy nič neviem, Sidora si za prezidenta neviem predstaviť ani omylom a kandidatúru Bollovej považujem za krutý a nechutný žart.

Zverejnené

mňa prekvapuje celkom vysoké percento v prieskumoch

pri mene Zuzana Martináková

nejaké veľké odlišnosti v jej programe s Radičovou nevidím

som myslel, že Radičová bude mať takmer všetky jej hlasy

že by si ich ľudia plietli? :lol:

alebo že by toľkí kvôli expremiérovi odmietali dať hlas v prvom kole kandidátke SDKÚ ?

...

pri pohľade na rôznosť kandidátov mi vychádza,

že čakáš, kedy postaví kandidáta SMK :)

Zverejnené

Veľa ľudí tam chce vidieť ženu, tak Martináková pomaličky získavá percentá (ale nemyslím si, že bude favoritom). Má však plusy v porovnaní s Radičovovu: nebola činná v Sorosovej nadácii Open society (Mesežnikov, Demš, Bútora a spol.), ani v privatizačnom fonde Zlatý prameň (Eichler, Kučerák a spol.), po 3 deťoch vyzerá veľmi dobre, nie ako zanedbaná šlompa po prehýrenej noci, sociálne cítenie viackrát dokazateľne preukázala, jej prejav je kultivovaný, jazykovo je vyspelá. Jej jediným nedostatkom je podpora slabej politickej strany.

Myslím, že nemá šancu... i keď... Gašparko vyhral voľby ako vyložený outsider, bez podpory médií a s minimom peňazí.

Voliť asi nepôjdem. Gašpar nikdy nebol môj favorit, Radičová ma akosi stále neoslovuje, Mikloško by bol ešte starším ujom ako Gašpar, Martinákova sa mi páči iba tak na tej fotke, o Melníkovi dokopy nič neviem, Sidora si za prezidenta neviem predstaviť ani omylom a kandidatúru Bollovej považujem za krutý a nechutný žart.

Si ma pobavil. Vcelku stručné a výstižné predstavenie kndidátov.

K Melnikovi - bol pedagógom na Chemicko-technologickej fakulte a bol postrachom študentov (bol ras a hovorilo sa, že kto robil u neho skúšku z anorganiky, už to dokončí s ľavou zadnou). Jeho odborné kvality boli však všeobecne známe.

Zverejnené

Melník sa mi celkovo pozdáva, ale ako vravím, skoro nič o ňom neviem. Beztak si myslím že to bude len súboj Gašparovič - Radičová, ostatní môžu len prekvapiť.

mňa prekvapuje celkom vysoké percento v prieskumoch

pri mene Zuzana Martináková

Možno preto lebo Martináková je zo všetkých kandidátiek najkrajšia. Oproti takej Bollovej rozhodne.
Zverejnené

Taký malý oFF topic

Takže nám už len zostáva Raťafák Plachta ...... :lol:

Zverejnené

Takúto blbosť môže povedať len Fero Mikloško ................. nie aby KDH postavilo normálneho kandidáta ako je Čarnogurský

Konzervatívni demokrati Slovenska (KDS) chcú radikálnu zmenu v prístupe k volebnému právu. Poslanci Vladimír Palko, František Mikloško, Pavol Minárik a Rudolf Bauer dnes odovzdali Národnej rade SR návrh na zmenu Ústavy SR, ktorá dá rodičom právo voliť vo všetkých voľbách i za neplnoleté deti. Od takejto zmeny si bývalí členovia KDH sľubujú zvýšenie pôrodnosti.

:lol: :) :)

zdroj

Zverejnené

ktosi tu spomínal, že Martináková je aspoň pekná ...no je ... : )

našla som tu jeden zaujímavý pohľad na úlohu Martinákovej v celých voľbách

keď už Mikloško a spol. chcú voliť za deti, v tomto štáte dánskom je všetko možné ... je ?

hm :lol:

Zverejnené

Takých volebných analýz padne pred záverečnou v kde-akej putike do aleluje. Vraj za porážku Kukana môže Mikloško a Bútora, lebo mu odčerpali hlasy. Veď to boli obyčajní looseri a problém Kukana spočíval vtom, že totálne podcenil občana a vsadil na primitívne formy mediálnej kampane a zásadovým vadila jeho komunistická a spolupracovnícka minulosť a takmer moravčíkovská bezpohlavnosť. A mám taký pocit, že podobnej chyby sa dopúšťa aj Radičová a spol.

Pravda bude asi taká, že Gašparko zvíťazil z pozície outsidera a to pôvzbudzuje ďalších, i keď treba povedať, že ich ambície sú nekritické (týka sa najmä Sidora, Bollovej a Mikloška).

Zverejnené

no každopádne humor začal ...

Gašparovič ide zrejme žalovať Mečiara, a vytiahol kaliber : Slotu a Fica ...

Radičová tvrdí svoje a rozdáva knihy, Mikloško v daždi premieta čiernobiele staré filmy ...

Martinákovej voliči sa zrejme zmestia ku kávovému stolíku v kaviarničke v Senci ...

niekto ... hm ... kto ? začal zvesela : humor na žltý spôsob

trochu krivý, niekoho mi silne pripomína ...

Zverejnené

Dnes som videl zopár...veľa bilboardov kandidátov.

Martináková, originálny.

Gašparovič, tak tomu sa povie "nestranný" kandidát.

Zverejnené

:lol: môže byť

Tou ľavou stranou sa deformuje obraz o tom že je iba pomocníčkou Gašparoviča.

Ale tá pravá strana. Čo má vystihovať tá značka?

Zverejnené

bud je to flaska, akoze vela pije, alebo roztiahnute nohy.. ale na to sa treba opytat hufnice zuzany..

podla prieskumu na sme by vacsina hlasov martinakovej pripadla radicovej druhom kole volieb..

a prehlad tutok - http://www.evolby.sk/Vysledky.aspx

Zverejnené

Ohľadom značiek mám v tom jasno, zuzana dvojprúdová dialnica, tam sa povezieme ako po masle, radičova zúžená vozovka teda ťažší prejazd. Len nemám jasno kde sa to vlastne zberáme, lebo momentálne ideme do riadnej ......

:lol:

Zverejnené

tá Gašparovičovi venovaná časť je skutočne originálna :lol:

nevymýšľala to Flašíkova dieľňa ? srandisti :)

Zverejnené

... no tak tieto volby fakt idu dole vodou :lol: a potom ze preco nechcem ist radsej volit, ved kriste pane, kandidatov plna p**el a kazdy jeden len blbosti robi. este stale cakam na nejaku tu spravu v style baracka obamu, ktora by ma spolu so zvyskom Slovenska ohurila a aspon by sme sa mali na co tesit :)

Zverejnené

začína to naberať obrátky, srandistka Martináková je len odvar ...

Palko, šéf volebnej kampane Mikloška, sa sťažuje na voličov : Palko: Voliči KDH sú dezorientovaní, volia aj Gašparoviča

v dnešnej Pravde je článok s Melníkom s nadpisom : Igelitkové milióny ma netrápia, žijem chémiou

aj tu

žiada sa mi spýtať sa: tak načo kandiduje na prezidenta ?! :lol:

rovnako v tlačenej Pravde - medzi stručnými správami:

Prezidentská kandidátka Iveta Radičová nie je podľa súdneho vikára Spišskej diecézy Jána Dudu prijateľná, pretože nedala a nedáva katolíkom šancu ju podporiť. " Po náhlej a nečakanej smrti svojho manžela Stana Radiča žije v spoločnej domácnosti s pánom Riapošom. Ide teda o verejný konkubinát. Možno sa niektorí budú pri tom smiať, že som človekom stredoveku. Ale nech myslí, kto chce, čo chce, pravda je taká, ako som ju pomenoval, " napísal Duda.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov