Skočiť na obsah

Prezidentské voľby 2009

Voľby 2. kolo  

20 členovia hlasovali

1. 1. Koho budete voliť v 2. kole prezidentských volieb

• Ivan Gašparovič
      2
    • Iveta Radičová
      15
    • Nebudem voliť / nezúčastním sa volieb
      3

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 488
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• lopata555

71

• wysky

46

• Cat Eye

39

• Sniper

36

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

tak uz tu padaju aj vyhrazky? nooo super...ty budes asi naozaj drsny ako na avatare :lol::):DD

Zverejnené

tak uz tu padaju aj vyhrazky? nooo super...ty budes asi naozaj drsny ako na avatare :lol::):DD

To nebolo adresované tebe.

Zverejnené

Môžeš úplne všetko žijeme v demokratickej krajine................. len ma zaraža že si daktorý mýlia demokraciu a anarchizmus .

Zverejnené

To nie ale mam Radičovu, učím sa hádzať šípky. A len tak mimochodom ak ma ešte raz nazve dakto náckom si to ten dotyčný vypije.

1) neposkytol si ziadne argumenty

2) nik ta nackom nenazval, ale teraz by som ta nazval analfabetom (a podla tej vyhrazky 'nacek' vlastne sedi :lol:). mal by si sa naucit citat.

co dodat .. bezcenny partner na diskusiu :)

Zverejnené

1.Kukni sa na tiborca co napisal potom hutor.

2. Mne stačí ked kresťanov nazvala hlupákmi.

3.Aký je rozdiel medzi komunistami a Dzurindom? Komunisti nás viedli do p....e 40 rokov ale Dzurinda našiel skratku.

4.Na východ sme sa vykakali a zo západu hadaj čo došlo.

5.Radičová este nemohla poriadne nič pokaziť lebo ani nič nerobila okrem tých pár mesiacov na ministerstve.

Zverejnené

Zato ze niekto tak nazval blog, tak to neznamena ze to aj takto priamo povedala. Pretoze toto ona nepovedala, to si len dotycny vydedukoval podla toho ako Iveta hlasovala. Takze najprv sleduj fakty, az potom kritizuj a odsudzuj!! :lol:

Inak ked uz sa tvaris tak ako vysoko politicky zmyslajuci clovek tak si nastuduj politicke dejiny Slovenskej republiky :)

Zverejnené

1.Kukni sa na tiborca co napisal potom hutor.

3.Aký je rozdiel medzi komunistami a Dzurindom? Komunisti nás viedli do p....e 40 rokov ale Dzurinda našiel skratku.

4.Na východ sme sa vykakali a zo západu hadaj čo došlo.

5.Radičová este nemohla poriadne nič pokaziť lebo ani nič nerobila okrem tých pár mesiacov na ministerstve.

ta trojka je hodna nejakeho deda co cely zivot hovno robil a potom zistil, ze za to naveky nebude dostavat peniaze. ak sa chces radit k babkam demokratkam, be my guest. mam pocit, ze bud si si na veku v profile pridal 10 rokov alebo ubral 50.

koniec diskusie, mam lepsie veci na robote ako pocuvat idiotske vtipky od predstavitela narodne orientovanej lavice.

Zverejnené

Aký je rozdiel medzi komunistami a Dzurindom? Komunisti nás viedli do p....e 40 rokov ale Dzurinda našiel skratku

no wow..tak toto ma dorazilo..komunisti su svine ktore znicili tuto krajinu a posrali co sa dalo...nebyt dzurindovej vlady, bohvie v akom hovne by sme boli :lol:
Zverejnené

Jasne jasne ....................... rečičky rečičky. Ludia pochopili čo je Dzurinda zač a určite už nikdy nebude predsedom vlády

Zverejnené

OK

chlapci

menej exkrementov v diskusii aj keď je to v debate s lopatom ťažké

Zverejnené

rečičky rečičky

faaaaakt? tak mi povedz, KTO vytiahol Slovensko z postmeciarovskeho marazmu??? pocuvam.
Zverejnené

Pod pojmom marazmus asi myslíš zchátralosť že? No ja by som skôr povedal že z izolácie. Je pravda že Dzurinda sa vedel pekne podlizovať a spraviť veci ktoré mu neodpustím. Napriklad prelet stihačiek NATO cez naše územie ked išli bombardovat Kosovo,

Zverejnené

viesco chlape, nevies odpovedat na otazku, vyhrazas sa, si zaslepeny, si proste curak. nemam ti co ine na toto povedat.

Zverejnené

Povedz mi v čom som sa vyhrážal. Okey odpoviem na otazku ano Dzurinda nás vitiahol z izolácie hej.

Zverejnené

mimochodom ak ma ešte raz nazve dakto náckom si to ten dotyčný vypije

.

dovolim si za weirda...toto nieje vyhrazka? :lol:

Zverejnené

lepšie by bolo keby Ti to pripomínalo jednu anekdotu ,

ale tú si nechám na neskôr

určite zapasuje lepšie

inak mi veľmi pripomínáš jedného exčlena tohto fóra

tomu sme ju tiež povedali, ale asi ju nepochopil

OK k téme

pozerám, že sa na Ivana dotiahol aj Franta

smel by som vedieť, kto mu dal hlasy?

Zverejnené

No to ani srnky netusia. Okey potom mi ju dakedy povedz.

Zverejnené

pokiaľ si prečítaš diskusiu vyššie,

resp. zopár mojich iných príspevkov, tak Ti výjde odpoveď

Ne, vůbec ne, naopak!

no a ešte jeden hlas mi chýba

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov