Sniper Zverejnené 28. Marec, 2008 Zverejnené 28. Marec, 2008 Voľby budú až o rok, dovtedy sa veľa vecí môže zmeniť, možno bude opäť kandidovať aj Karol Nagy a zrazu všetko bude vyzerať inak :lol:
Cat Eye Zverejnené 28. Marec, 2008 Zverejnené 28. Marec, 2008 Možno to do tretice na hrad skúsi ten hypik-železničiar s copom z Hornej Stredy jazdiaci na starej Jave :lol:
Cactales Zverejnené 28. Marec, 2008 Zverejnené 28. Marec, 2008 preto vravím o zlej ankete hovorí sa o 2. kole, takže môžu iba dvaja kandidáti čiže keď nebudeš v 2. kole voliť ani jedného, je jasné, že k volbám nepôjdešOtázka v ankete je postavená zjavne tak, že počíta s druhým kolom prezidentských volieb, a s tým, že sa v ňom proti sebe postavia práve uvedení dvaja kandidáti. Ale tiež neviem, čo mal presne autor ankety na mysli, keď sa rozhodol pre posledné dve možnosti ("Ani jedného" a "Nepôjdem k volbám") preto som ich po spojení ponechal obe (pre prípad, žeby sa niekto volieb zúčastnil a odovzdal neplatný hlas, napríklad :lol: ). Práve Radičová môže nahnať SDKÚ DS preferencie a aj hlasy vo voľbách, len rétorika pánov Dzurindu a Miklóša by sa mala zmeniť, tém je dostatok,no nevedia ich podať pospolitemu ľudu, kde sú tie čarovné hlasy na návrat do veľkej politiky. Chce to viac diplomacie.V prípade, že by v prezidentských voľbách uspela tak zrejme veľmi nie. Príklady toho, že úspešný prezidentský kandidát svojej pôvodnej strane preferencie už nenaženie máme v bývalej Schusterovej SOP, alebo v Gašparovičovom HZD.
weirdo Zverejnené 28. Marec, 2008 Zverejnené 28. Marec, 2008 aha, ja som si to zle precital sakra :lol:
Jozef50205 Zverejnené 29. Marec, 2008 Autor Zverejnené 29. Marec, 2008 presne tak Cactales som myslel, mnohí hlavne starší povazuju ucast na volebnom akte ako svoju povinnost, ale nemusia suhlasit s danými kandidátmi, ktorí budú v 2.kole, takze daju do urny neplatny volebny listok, i ked som si vedomy , ze na nasom fore su vacsinou iba mladi ludia, tuto moznost som dal .... samozrejme volba prezidenta v podani tejto temy, ktorá je určite nadčasová je v rovine "keby " , vsetko je mozne aj nemozne a skutocnost môže byť úplne iná, ale predpoklad je asi takýto .... ja by som ani nepovedal Cactales, Radičovu si vždy budu spajat s SDKU DS i keby zrovna bola prezidentko, u Gasparovica je to podobne, ale skor s jeho byvalou stranou HZDS a v urcite iba v negativnom svetle/ ten .. UJO ostane naveky a nielen to .. / , takze ak by ziskala potrebne hlasy urcite by posunula svoju matersku stranu do inej rovinyovšem to by museli velitelia SDKU DS konat uvazenejsie,diplomatickejsie a hladat cestu k " sirokym masam ludu " ako lubievali hovorit komunisti - " Celom k masam " ..... Dzurinda a SDKÚ si musia uvedomiť, že ak pôjdu súčasnou cestoubudu šľapať vodu a dalsie volby budu v hajzliku, ludom je nutne v malych a istych davkach podavat to , co chcu pocut, ahlavne by si uz mali zacat sypat popol na hlavu,priznat neupechy , a hovorit nejakej vízii ich politiky pre obcana,a o negativach sucasnej koalicii, ak obcan nevidi prínos politickej strany v svojej penazenke, kasle na nu ....a kasle na lidrov, a to je pripad SDKÚ DS, " bohatym brat a chudobnym davat "je kredom , ktoré je az nadcasovo velmi popularne a nielen na Slovensku... s cim aj v podstate suhlasim, nie kazdy ma bunky na podnikanie, a toto kredo si musi osvojit i ked ciastocne i pravicove zoskupenie.
Vic Zverejnené 29. Marec, 2008 Zverejnené 29. Marec, 2008 Rad sa vyjadrim pred druhym kolom, ked k nemu dojde. Momentalne nevidim, co sa tyka porovnania dvoch zmienenych kandidatov, podstatne prednosti, resp. nedostatky, vychadza mi skor "remiza", keby sa volilo dnes a teraz. Priznam sa, ze ma pritahuje votum za niekoho noveho, najmä, ked sa jedna o taku - ako sa zda - schopnu zenu, pytam sa, preco nie? Keby... Pravdepodobne nie som sam, mozno by sa jej to podarilo tesne vyhrat. Realita je ale trochu ina. Chce to pockat si na uzavierku a na konecnych kandidatov prveho kola, volit jedneho z nich a ked to bude potrebne, az potom diskutovat o druhom kole. Osobne dufam, ze sa objavia dalsie kandidatury, mame dost schopnych ludi, ktori by prezidentsky urad dostojne vykonali. Preto som - zatial - nehlasoval, bola by to iba hra bez realneho pozadia. Pockam na definitivnu kandidatku, potom sa rad vyjadrim.
Jozef50205 Zverejnené 29. Marec, 2008 Autor Zverejnené 29. Marec, 2008 zahlavie ankety je jasne dane ... " ak " a opakujem, je to nadcasova tema, a skutocnost moze byt uplne ina,moznoze koalícia zmení názor na Gašparoviča,možnože HZDS postavi kandidáta ,ktorý bude veľkým prekvapením, obdobne je možné hovoriť a KDH, takže to " ak " je namieste
tomassi Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 no s tými ženskými kandidátkami sa akoby vrece roztrhlonajprv Iveta Radičová, teraz Dagmar Bollová a ku kandidatúre nemá ďaleko ani zuzana Martinákováa potom, že SVK na prezidentku nie je pripravenéinak predsavte si v školách a pod., bude miesto slovenského znaku, fotka Dagmar Bollovejsúdružka Dagmar okrem iného v roku 2006 pôsobila ako pozorovateľka OBSE na voľbách v Bielorusku
alfi Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 Radičová je dobrou volbou na ten post. Bola by celkom isto lepšia, ako všetci doteraz na tom úrade, vrátane aj vojnového štátu. Žena také podlosti nevie, lebo je aj mamou.
sani Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 Alfi Zenske su prefikane dracice, vycicaju s teba aj spik a potom ti urazene povedia ze ti venovali najkrajsie roky svojho zivota.Mne sa na tej Radicovej nepaci jej kukuc. Kdesi v podvedomi mi cosi na nej nesedi. :lol:
alfi Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 Dobre, je to osobné. A čo Ti sedí na tých dosavadných ? Ja ich spoznám všetkých osobne, lebo som urobil aj prezidentskú kanceláriu v oblasti informatiky.
aljak63 Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 inak predsavte si v školách a pod. miesto slovenského znaku, fotku Dagmar Bollovej To fakt Bollová chce kandidovat? No tak to mi je novinka... Uz je to iste??? :lol: Prebohaaaa, no tak snad to nevyhra, to uz by bolo myslim ze moc!
sani Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 Alfi Do celkoveho profilu cloveka zapocitavam aj pocit ktory na mne ten clovek zanechava. Je to možno zavadzajuce ale ja na tento dojem davam. To ked som zbadal Havla v "kratasoch" to sa mi az oci prevracali a do dnes mam pocit ze jeho velkost bola len nafuknuta bublina prikraslena prvou damou, ale aj Suster ma pekne pobavil, hlavne cestovatelskymi zazitkami. :lol:
tomassi Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 Zenske su prefikane dracice, vycicaju s teba aj spik a potom ti urazene povedia ze ti venovali najkrajsie roky svojho zivota. Mne sa na tej Radicovej nepaci jej kukuc. Kdesi v podvedomi mi cosi na nej nesedi. :lol: ak by som mohol, tak by som to ešte doplnil :) :) ;) ;) ;) +edit tie smajlíky znázorňujú to, že sa na tom pekne bavím a nevytvoril som to ja to len, aby nedošlo k nedorozumeniu a nepovažovali ste ma za magora
sani Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 ES,PS a S neprichadzaju do uvahy, trpím dostatkom.Ani N mi nepasuje, hlavne to.....o baby sa moc nezaujima.A TN....zeny, deti, invalidov a samozrejme silnejsich nebijem, he he.Ale k veci.V celej novodobej historii Slovenska som bol volit len raz a to Romana Kovaca. Nepresiel ani do druheho kola. Pravdu povediac ani jeden doterajsi prezident nas nereprezentoval tak ako si to predstavujem ja. :lol:
game Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 z tohto elaborátu je viacmenej jasné, že dotyčný, ktorý ho vytvoril, Radičovú voliť zrejme nebude ... hm.jedine keby ju volil ... : )
tomassi Zverejnené 29. Júl, 2008 Zverejnené 29. Júl, 2008 kandidát, kt. som volil minule volebné obdobieMartin Bútora, bude podporovať vo voľbách Ivetu Radičovú,takže moja dilema Radičová-Mikloško stále pretrváva,ale asi sa prikloním ku KonzervatívnymDemokratomSlovenskachcem totižto vidieť ich skutočnú,aj keď iste skreslenú silu
drobi Zverejnené 30. Júl, 2008 Zverejnené 30. Júl, 2008 Jednoznačne Radičová. Je ozaj škoda, že kandiduje už teraz. Mohla dostať SDKU zo suterénu na vyššie poschodie. Tomassi čo očakávaš od Mikloška? Prepáč ale môj názor je, že už nepatrí do politiky. Doteraz nič konkrétne nevymyslel a nie je to typ vodcu s charizmou. Charizmu nemá ani Gašparovič a je to naša vizitka, že je prezidentom pretekár. Mali sme cestovateľa, teraz nevýrazného človeka, ktorý podľa mňa nemá charakter. To čo robil ako šéf parlamentu a s kým bol v klube ukázalo čo je zač. Radičovú by som si vedel predstaviť ako premiérku a prezidenta pána Petra Dvorského. Ale takto ešte naši voliči nedozreli a červení majú bohužiaľ veľkú podporu.
tomassi Zverejnené 6. August, 2008 Zverejnené 6. August, 2008 drobi ja myslím toho Františka Mikloška, kt. stál na čele sviečkovej demonštrácie, bol mnohokrát vypočúvaný a pre mňa je vzorom slušného politika, navyše so svojským humorom, kt. neustále poukazuje, že sa ľudí ako Mečiar a spol. treba strániť a nie zabúdať, čo tomuto štátu a jeho občanom napáchali nie toho módneho návrhára a teraz príspevok, kt. som chcel dať najprv do témy o OH, ale tú už nechám športovcom a keďže je toto taká neoficiálna téma o prezidentských voľbách, pichnem to sem Gašparovič ľudské práva nespomenie Hovorca prezidenta Marek Trubač povedal, že prezident ide na olympiádu na pozvanie Medzinárodného olympijského výboru, nie na štátnickú návštevu. Do Číny príde aj český premiér Mirek Topolánek, pri návšteve Pekingu však bude nosiť odznak s tibetskou vlajkou. toto sa mi páči keď sa športuje, tak sa športuje načo dotoho ťahať aj politiku, to je správny chlap :lol: :) :)
Cat Eye Zverejnené 6. August, 2008 Zverejnené 6. August, 2008 Ten módny návrhár Mikloško by bol možno oveľa lepší. :lol: To je dosť málo, že niekto bol na sviečkovej, že je občas aj vtipný aj slušný. Dokonca aj bryndzové halušky vie Ferino variť, ako to raz vo federálnom parlamente s Keltoškou predviedol. To ale asi nestačí.Má relatívne mladú ženu a dlho bol starý mládenec. Tam nech doháňa zameškané :) V politike nemá čo ponúknuť.
Jozef50205 Zverejnené 11. August, 2008 Autor Zverejnené 11. August, 2008 presne tak, Mikloško už nemá čo ponuknúť, takých ako on sme potrebovali, ale tá doba je už preč, takže FERKO tvoja hviezdička už zapadá, a odchodom z KDH aj zhasla.... :lol: :)
lopata555 Zverejnené 6. Október, 2008 Zverejnené 6. Október, 2008 No prave sa rozbieha pomali prezidentska kampan a musim sa zasmiat nad daktorimi kandidaturami napriklad nad pani Martinakovou, ci Simkom, Mikloskom no to kludne moze ist kandidovat aj Mariana Durianova, alebo Brano MojsejNajlespsi je aj tak pan Gasparovic nekonfliktny clovek a je uplne super politik mam ho moc rad takze nech zije Gasparovic
lopata555 Zverejnené 6. Október, 2008 Zverejnené 6. Október, 2008 Ak vyhra pani radicova tak sa odstahujem tam kde ziju este normalny ludia
chlapeczjuhu Zverejnené 6. Október, 2008 Zverejnené 6. Október, 2008 uz ked, tak by som tam radsej videl martinakovu
Odporúčané príspevky