Skočiť na obsah

Prezidentské voľby 2009

Voľby 2. kolo  

20 členovia hlasovali

1. 1. Koho budete voliť v 2. kole prezidentských volieb

• Ivan Gašparovič
      2
    • Iveta Radičová
      15
    • Nebudem voliť / nezúčastním sa volieb
      3

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja osobne poznám ľudí, ktorých Radičovej tzv. "reformy" doslova zruinovali. Chvalabohu že mňa sa to netýka, ale stačí mi že tých ľudí poznám. Preto po krátkej úvahe som sa rozhodol že v sobotu voliť nebudem.

• Odpovedí 488
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• lopata555

71

• wysky

46

• Cat Eye

39

• Sniper

36

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Musím aj ja dačo prispieť po tom ako Slota a Anča hovorili tie sprostosti tak už tiež neviem koho budem voliť. Radičovú nebudem preto čo ste aj vy spomínali. Záleží akú budem mať v sobotu náladu ale asi sa môj názor nezmení. Ak ma ešte najedujú tak tam napíšem iné meno / len tak aby vedeli /

Zverejnené

Napíš tam seba. A pripíš tam nech ich boh chráni ak to nezarátajú. Asi pôjdem predsa len voliť. Napíšem tam lopata555 a zakrížkujem :lol:

Zverejnené

Napíšem tam lopata555 a zakrížkujem

:lol:

Zverejnené

Tak a je to v r... Vyhral starý senilný ujo, ktorý ani nevie čo poriadne rozpráva. Som hlboko sklamaný z toho ako môže starý komunista, človek, ktorý pomáhal dostať túto krajinu do izolácie vykonávať takú vysokú funkciu ďalších 5 rokov. :lol: :)

Osobne sa hanbím, že máme takého prezidenta. Môže ma tešiť len to, že jemu som hlas nedal. Nepovažujem Gašparoviča za svojho prezidenta.

Zverejnené

dokonáno jest

Ivan Gašparovič

55,53%

Iveta Radičová

44,47%

Zverejnené

dalsi dokaz ze slovensky narod je hlupy narod (alebo rovno dementny?) :lol: :)

vysledky volieb ma sklamali

Zverejnené

Slovensko si zvolilo takého prezidenta akého si zaslúži... Gašparovič ostáva a Fico tým dosiahol, že najbližích päť rokov nebude mať ani v prezidentovi opozíciu. Obaja zrejme skončia svoje funkčné obdobie naraz až po voľbách 2014 (ani od budúcoročných parlamentných volieb výraznú zmenu neočakávam).

Zverejnené

Ja toto už nechápem. Som sklamaný!!! Tomuto národu asi fakt už nič nepomôže, katastrofa! :lol:

Vo vláde komunisti a nacionalisti, prezident rovnaký = "krásny" obraz slovenského národa! :)

(samozrejme, nie všetci Slováci sú takí vadní, ... ale väčšina ÁNO)

Zverejnené

uz som to povedal davno, hovorim to teraz, tejto krajine uz pomoze len atomova bomba, nech to tu rozbiju, lebo debilita ktora tu prekvita moze byt nakazliva :lol:

Zverejnené

Bola som pri volbach a samozrejme musela som sa chovat nestranne.

A vypocula som si mnoho,mnoho nazorov. Som na dedine a bola som sklamana s nizkej ucasti mladych ludi.

Ti starsi to tak nejak maju v sebe zakodovane a povazuju to za svoju povinnost - pravo volit.

A prave tito starsi volili a vlastne zvolili prezidenta.

Zverejnené

Škoda .... mohlo to byť o inom, hulváti,ľudia bez chrbtovej kosti,populisti a veľa ,veľa tých čo si nevidia ďalej od nosa a satčí ak im niekto zavelí veľkou hubou , nepravdami a nacionalizmom najhrubšieho zrna..... 51 % účasť bola veľmi slabá, nevolili najmä mladí ľudia a to je škoda....

Zverejnené

hulváti,ľudia bez chrbtovej kosti,populisti a veľa ,veľa tých čo si nevidia ďalej od nosa a satčí ak im niekto zavelí veľkou hubou , nepravdami a nacionalizmom najhrubšieho zrna

o tom je slovensko, tak sa to aspon pekne ukazalo
Zverejnené

Staci sa udriet do prs a zakricat Slovensko! A vsetko ostatne je hned vedlajsie... takyto plytki sme my, narod slovensky!

Zverejnené

ale nie je potrebné zahadzovať flintu do žita, budú ďalšie voľby, a ako som spomínal v blogu mal som u mňa návštevu , synovi priatelia Holanďan,Rus,Lotyška a nevedeli nájsť slová na priatelskosť nášho človeka a samotné Slovensko bolo pre nich niečo úžasné, pretože toľko prírodných krás, tak aj histórie na 1 km2 ešte nevideli nikde, ...

Zverejnené

prírodné a architektonické krásy treba vedieť predať, ani to nevieme ... a oni nerobia politiku, politiku a okamžitú i neskoršiu budúcnosť a smerovanie krajiny robia politici, ľudia čakajú pečené holuby, snáď niekto za nich odvolí a vyrieši za nich ... nevyrieši

a už to začína :

len na ukážku :

Gašparovič :

V zápätí si poplietol svoje krédo. Namiesto „myslím národne, cítim sociálne", povedal „cítim sociálne, myslím národne".

Radičovej sa nepoďakoval

Vicepremiér Dušan Čaplovič o Radičovej: "Musí si spytovať svedomie".

Fico: Tlač robí špinavosti

Fico si s novinármi vyrovná účty

zdroj

ach jo

Zverejnené

Ono to v podstate bolo jasné hneď po prvom kole,

ale aj tak som v hĺbke duše dúfala, že náš národ nie je taký...hm debilný ako sa zdá, ale žiaľ asi je... /česť výnimkám/

Takže nás čaká ďalších päť neperspektívnych rokov so senilným Gašparovičom v prezidentskom úrade :)

Nič iné nemôžem povedať, len že som sklamaná.

Ale na ďalších prezidentských, už budem voliť aj ja, tak nech sa tešia... :lol: :)

Zverejnené

robíte vedu

s takmer nepodstaného fleku

myslím, že Radičová pripravila opozícii a teda hlavne SDKÚ-DS

viac než dobrú východiskovú pozíciu do ďalších parlamentných volieb

otázne však je ako sa jej Miki a spol ujmú

Zverejnené

ani by som nepovedal, že SDKÚ z dobrých volebných výsledkov Radičovej by malo pri predsedovaní Dzurindu nejako výrazne ťažiť v parlamentných voľbách 2010... a nechce sa mi veriť, žeby Miki mal stratiť predsdnckú stoličku

Zverejnené

robíte vedu

s takmer nepodstaného fleku

preco ste potom vy mikloskovci robili taku vedu z toho, ze by ste mali volit Radicovu na taky nepodstatny flek?
Zverejnené

presne to iste ma napadlo, ked bolo po prvom kole a ferko bol urazeny ze sa nedostal do druheho kola na tak nepodstatny flek

Zverejnené

Skôr sa vyjadrujú, že Radičová s takou politikou nemôže uspieť vo volbách ako líderka politickej strany.

Už tretí krát som bol voliť a ešte ani jedna výhra :lol:

Zverejnené

Myslím národne, cítim sociálne.

Nevravel to už raz niekto v histórii? :lol: :)

Obrázok

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov