Skočiť na obsah

Prezidentské voľby 2009

Voľby 2. kolo  

20 členovia hlasovali

1. 1. Koho budete voliť v 2. kole prezidentských volieb

• Ivan Gašparovič
      2
    • Iveta Radičová
      15
    • Nebudem voliť / nezúčastním sa volieb
      3

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 488
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• lopata555

71

• wysky

46

• Cat Eye

39

• Sniper

36

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

povodne som volit nechcel..ale ked vidim co robia tie svine a pocuvam tie kecy od slotu a tej kravy...tak som uz rozhodnuty

Zverejnené

Mne sa paci ako sa dnes cela koalicia ohana tym, ze obcania na juhu podporuju Radicovu. Noze sa pozrime, koho podporovali v druhom kole pred piatimi rokmi

http://www.statistics.sk/prezident2004/pre...7k.jsp?porcis=1

Inak z tych kydov co vypusta Slota a jeho konkubina Malikova-Belousova mi je zle... Vsak to nemoze slusny clovek volit.

SPRAVNY POSTREH !!!!!! :lol:

Zverejnené

Ťažko povedať kto bude tým "lepším" prezidentom. V minulých voľbách väčšina Slovákov volila aspoň to "menšie" zlo.

Dnes je situácia iná. Na jednej strane stabilita a na tej druhej sympatia.

Mne osobne ani jeden z kandidátov príliš neulichotil. Radičová by možno ako prvá prezidentka prerazila a otvorila nové možnosti ale skôr tam vidím konflikty s vládou ako nejaké vysnívané kompromisy. Gašparovič by ako staronový prezident nič strašné nepokazil, ale na druhej strane, ani by nepriniesol nič nové, vidím tam stagnáciu na politickej scéne a hlavne v jeho rezorte.

Kampaň určite vyhrala Radičová, aj v médiách jej idú všetky esá z rukáva. Čaká sa kedy sa dostanú aj posledné von. Gašparovičova kampaň značne pohorela v druhom kole, možno to majú na svedomí práve tí "záškodníci".

Som člen volebnej komisie takže čiastočný výsledok z Blavy budem vedieť hneď po voľbách. V Bratislave v prvom kole jednoznačne vyhrala Radičová, i keď o kúštik, no som zvedavý ako to dopadne teraz. Ale nemyslím že sa niečo v našom volebnom okrsku zmení, teda aspoň podľa preferencií nie.

Zverejnené

weirdo...

musím s tebou len súhlasiť. iné sa ani nedá. čo tento človek dokazuje je skôr na zaplakanie.

ale stále sa nájde dosť ľudí, ktorým toto vadiť nebude a s kľudným svedomím ho voliť budú. ach jaj. :lol:

Zverejnené

dosť ľudí , ktorí si nevidia ďalej od nosa .... a bohužiaľ takých je u nás mnoho, až tak mnoho, že je mi z toho nanič.... Slovensko nemá gardy typu Maďarska garda, ale má vo vláde politickú stranu, ktorá rozoštváva občanov, delí ľudí na takých a onakých,dobrých a zlých, vytvára svoje merítko pravdy, Boh nás ochraňuj , pretože takto konala v minulosti aj NSDAP....

Zverejnené

Včera som sa s jednou známou zhodol, že situácia okolo týchto volieb a chovanie niektorých ľudí často pripomína voľby vicišpána vo filme "Zemianska česť". :lol:

Zverejnené

Včera sa Gašparovič zaprezentoval, keď z Krajcera urobil pána poslanca. Raz darmo, sú to už roky a výpadky pamäte sa budú opakovať. A čím ďalej tým častejšie.

V tejto súvislosti mal Kusý minule pravdu, keď písal, že by sa mal obmedziť maximálny vek. Na univerzitách, keď niekto dosiahne 65, končí... Profesor neprofesor... koniec... To len prezidenti môžu ťahať nad sedemdesiat.... :lol:

Zverejnené

tecie mu do topanok, vcera bol zjavne dost vyvedeny z miery... aj na joj, aj na stv... skakanie do reci, ataky, vypadky pamate, splietanie dve na tri... za horsie povazujem jeho ocividne klamstva...

ked ta dumam, to nebude slabou pamatou ten krajcer... podla mna sa prekecol a namiesto toho, aby to priznal a povedal, ze sa pomylil v osloveni, tak sa toho chytil a zamotal sa do toho viac, ako chcel... urobil zo seba vacsieho blbca... neverim, ze si naozaj myslel, ze krajcer bol dakedy v politike... len sa proste v tom strese z toho nedokazal sikovne vymotat... ak ma toto predvazdat prezident na oficialnych stretnutiach, tak spanombohom..

Zverejnené

Ano, zda sa ze je nervozny.

Ja byt na mieste Radicovej, ja by som ho tak zotrel protiargumentami... Najme ohladom toho vzniku statu (chcenie, nechcenie)...

No cele jeho vystupenie, teda aspon to, co som videl, na mna posobilo dojmom, ze nema situaciu pod kontrolou. Madarska karta sa obracia proti nemu. A asi si sam uvedomuje, ze SNS mu tym svojim vikendovym vystupom urobila skor medvediu sluzbu.

Zverejnené

najlepšie na tom je, že má voličov,

kt. tieto jasné argumenty považujú za konšpirácie

ani nie ako ujovi, novej modle, kt. uja podporuje

Radičová argumenty má, ale s tou servilnosťou to už preháňa

Zverejnené

No čo, keď ho nakoniec nezvolia za prezidenta, tak on bude vypisovať žiadosť o prijatie do strany SMER. Nie Radičová, ako to Maďarič tvrdil v periodikách.

Však sa už priznal, že je členom SMER-u. Mi to pripadá, ako keby nárokom toto všetko robil a snažil sa presvedčiť ľudí, že nie jeho, ale Radičovú majú voliť. Však jemu bude lepšie, keď ho nezvolia za prezidenta. :lol:

A toto má byť najvyšší ústavný predstaviteľ štátu? Takého nájdem v hociktorom domove dôchodcov (bez urážky). Však sa na ňom prejavuje demencia a staroba. Mal by ísť pekne do dôchodku a odpočívať. A vysvetliť ďalšiu kauzu a to okolo jeho vily.

Zverejnené

tomassi, to si nepomozes. Ludia si svoje nazory buduju velmi povrchne, ale s neskonalym zanietenim ich dokazu obhajovat...

Nieco podobne tu uz bolo svojho casu s HZDS. Ich volicom mohol clovek podlozit jasne a logicke argumenty, nepohol si s nimi. Proste nie, aj tak bude po nich... Je to ako zobrat im zmysel zivota, barlicku na ktoru su upnuti...

Vcera ma zaujalo obecenstvo. Na Gasparovicovej strane stari ludia, na Radicovej nejaka mladez. Tie babky, co tam sedeli, mozno pamatali este Pasienky a velke piatkove mitingy HZDS.

Zverejnené

nechapem ako niekomu mozu imponovat klamstva toho stareho chuja :lol:

Zverejnené

presne

ono to je pekne vidieť na TN kraji

niekadajšia bašta HZDS a SDĽ

a teraz SMER-u

prečo asi? :) teda skôr :)

no aj medzi priaznivcami chatovania cez Google,

boli nejakí mladíci, pravdepodobne vnuci :lol:

Zverejnené

Su to riadne ulety... vcera zautocim na oponenta, ze je sice obciansky kandidat, ale aj v strane, dnes sa aj ja prihlasim ako sympatizant nejakej strany, ba dokonca prehlasim, ze som jej clenom.

Mozno si myslel, ze to Radicovej pomaha, pomoze to aj jemu...

Zverejnené

to je zialbohu smutna slovenska malost. ludia nechcu na veducich poziciach mudrych ludi. radsej budu volit cloveka z ludu, ktory im pripomina samych seba .. co na tom, ze je curak.

Zverejnené

Pred 5 rokmi sa Gašparovič volil ako dočasný resp. prechodný prezident, aby sa počkalo do ďalších volieb nie pod Mečiarom. Takže nerozumiem prečo má toľko %. Radičová tiež nie je svätá, keď vymenila Kaníka na poste ministra sociálnych vecí tak začala škrtiť sociálne príspevky a veľa ľudí na Slovensku pripravila o mesačné dávky, týkalo sa to najmä invalidných dôchodcov a pod. Takže tam si zavesila nad hlavu Damoklov meč a je možné že v týchto voľbách jej to voliči spočítajú. Dzurindova garnitúra vtedy dosť prepískla a stratila časť voličskej základne, čo aj nakoniec viedlo k úspechu SMERu a neúspechu SDKú. Takže treba sa pozerať z oboch strán. Čo sa týka Gašparoviča, nepáči sa mi, že tak paktuje s vládnou koalíciou. Nie je to typickým znakom parlamentnej demokracie nášho typu. Tak ako pred 5 rokmi aj teraz Radičovú volím ako menšie zlo. Aj to ešte nie som rozhodnutý. Odovzdám asi prázdnu obálku.

Zverejnené

Odovzdám asi prázdnu obálku.

To tam potom kludne vloz Gasparovica. Clenom volebnej komisie je totiz tvoje vyjadrenie nazoru spobom 'prazdna obalka' srdecne ukradnute a nic tym nedosiahnes.
Zverejnené

Možno im tam niečo nakreslím... V každom prípade čoraz viac pochybujem či jeden z tých dvoch je vhodným kandidátom.

Zverejnené

včera som práve mala jednu klientku, peknú elegantnú pani, ktorá náhle ovdovela nejaký čas pred svojím odchodom do dôchodku ... ja som na to už dávno zabudla, ale ona spomenula, že vďaka reformám pani Radičovej nedostala po manželovom náhlom odchode ani korunu, z jedného dňa na druhý zostala bez druhého príjmu, a vdovské dávky bude dostávať až teraz, keď ona sama ide do dôchodku ... tiež siahnutie na sociálne dávky

po Slotovom a Belousovovej extempore sa rozhodlo asi viac ľudí ísť voliť, už len just ...

aj ja ... ale ešte uvidím

asi nie je veľmi dobre robiť veci na just

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov