lopata555 Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 presne toto som cakal. branis sa utokom. je jasne, ze svoj nazor nevies podlozit nicim relevantnym, takisto ako vo vsetkych ostatnych temach máme tu veštca pozor na neho ludia ........... :lol: a zabudol som dodať odbórnika na všetko, same zvasty, zvasty a este raz zvasty hmmmmmmmmmmmmm
weirdo Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 lopata, ze nevies rozlisit fakt a nazor, ma u teba ako ficovolica neprekvapuje .. ale ze som vestec, ked konstatujem skutocnost, tak to uz je fakt silna kava. zvlastne, ze si zmaturoval.
lopata555 Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 lopata, ze nevies rozlisit fakt a nazor, ma u teba ako ficovolica neprekvapuje fica som ešte nevolil tak klud prosím ............. zaújmavé ako poznáš ficovoličov edit ..............zvlastne, ze si zmaturoval vážne? no teda daj to do verte neverte
pink Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 V súvislosti s voľbami prezidenta SR, vyšiel článok, ktorý upozorňuje voličov ako správne voliť. Akceptuje sa ten hlas, ktorý rovnomerným krížikom vo vnútri štvorca označuje kandidáta, ktorého chcete zvoliť za prezidenta SR. Hoci volebné komisie môžu privrieť oko nad zle označeným lístkom, odporúča sa voliť ná základe daných pokynov, hlas za nesprávne označeného kandidáta nemusí platiť. Najčastejšie chyby, ktorých sa voliči dopúšťajú sú tie, že krížik ďaleko presahuje rámec štvorčeka alebo namiesto krížika použijú napr. fajku alebo zakrúžkujú kandidáta. Pre menej chápavých si to vysvetlíme na priložených obrázkoch. Takto vyzerajú nesprávne označené volebné lístky: A takto vyzerá správne označený volebný lístok: sak preto som dufala, ze lopata kruzkoval..... :lol: pre nechapavych :)
pink Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 pre mna boli bollova, sidor, melnik do poctu... ma pobavilo ako si bollova opo volbach branovala volicov - moji su, nikomu ich nedaam... :lol:martinakovej zvedol uces a usmev, uvidime, co zo seba vysúka... ma najblizsie k radicovej, som zvedava, ci sa odporuci radicovej, alebo komunistovi guglovicovi.. miklosko je nasraty, ze nepochodil, namiesto toho, aby slovne posunul osobu sebe a REFORMAM blizku, neurobil pre nikoho nic, nie je to o nicom inom iba o KDS pre mna je radicka ta naj, aj bez vysledkov v prvom kole...
Proteus Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 Musím sa zastať weirda. má úplnú pravdu. sorry lopata, ale mal by si už začať vecne argumentovať. v tom čo robíš a ako to robíš, či skôr prezentuješ nie je zmysel. je mi jasné, že budeš obhajovať gašparoviča a fica ako sa len dá, ale my ťa tu argumentami zmetieme a s tým nič nenarobíš. uviesť ako fakt nejaký citát radičovej z pred vyše roka je smiešne. však si sám priznal, že človek názory meniť môže. daj fakty! :lol: je jedna pravda a to tá, že keď je stanovená dolná hranica pre kandidáta za prezidenta, mala by byť aj horná. o tomto pekne napísal Sulík.
slimak Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 Kedze mi Melnik dosial neodkazal koho mam volit v druhom kole. Tak som si vybral Radicovu.Je to podla mna velmi slaby kandidat na prezidenta. Nevolil by som ju ani za domovnika v nasom cinziaku, ale aspon nam neprehadzuje koryta riek ci zlabov. Gasparovic bol dobry prezident, volil som ho v minulosti uz v prvom kole, ale uz stacilo.
Sniper Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 o tomto pekne napísal Sulík.Na Sulíka som počul viacero pozitívnych názorov, asi si ho začnem viac všímať.
Proteus Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 Určite si prečítaj jeho názory na www.etrend.sk v časti blogy. a aj na bleskovkách má pár článkov. Píše k veci a z praktického hľadiska. oplatí sa prečítať si pár jeho článkov. :lol:
lopata555 Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 Proteus fajn môžem vecne argumentovať ale nechci odo mňa aby som na niekoho kydal špinu len preto že nechcem aby bol prezidentom. Toľko k tomu. Radičovú nebudem voliť už len preto je krásne socialne opatrenie + som z časti konzervatívny a preto liberála voliť nebudem. edit .......... a ešte viem si samozrejme predstaviť lepšieho kandidáta na prezidenta. / Čarnogurský, Veteška, a ešte by sa ich našlo / žiaľ nekandidujú
weirdo Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 videjko o stupidnom utoku Fica a Gasparovica na obcana, ktory vyuziva svoje ustavne pravo na verejny protest http://www.sme.sk/c/4362912/fico-utocil-na-demonstranta.html
iamwhite Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 mam zaujem zistit, co z gasparovicovych cinov ta oslovilo natolko, aby si ho volil. Cital som thread a lopatove prispevky, tiez by mi zaujimal ten dovod. To ze sa Gasparovic vie sam obut a najest ako argument neberiem.
valcik Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 lopata, priprav si prosím ťa jeden rozsiahly príspevok, v ktorom uvedieš svoje PRO a PROTI. ak náhodou argumenty nemáš, nevadí. svoj názor si vyjadril a potom nevidím dôvod, aby sa to ďalej rozoberalo. weirdo, nechaj to prosím ťa vychladnúť, posmešky nie sú podľa mňa potrebné. vráťme sa znova k téme, nehádajte sa, ľudia. naši politici to zvládnu aj za nás. :-)
weirdo Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 v poriadku valcik, uz sa mu nebudem posmievat ... ale nemohol by si to prosim presunut aspon do Zlateho archivu? :lol:
Proteus Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 Už len posledná poznámka k tomu všetkému. lopata... - nehádžeme špinu na nikoho. to sú fakty. nie si 5 ročné decko, vieš aká je minulosť Slovenska. Tak neviem prečo to nechceš akceptovať. skôr by som bral to, ak by si napísal, že OK, máte pravdu, to čo robil s Mečiarom je pravda....(nebudem to tu všetko rozpisovať, však vieme), ale mne je sympatický, budem ho voliť, lebo chcem. a bodka. stačilo. Lenže ty sa púšťaš do debát, v ktorých vyhrať nemôžeš. ;) Radičovú voliť nemusíš, je to tvoja voľba, nikto ti ju tu nebere. Čo sa týka tých kandidátov, čo si uviedol v zátvorke, Čarnogurský ďalší KDH-ák, čo by som nevolil a chudák Veteška má teraz iné starosti ako sa zaoberať kandidatúrou. Viem, chcel si len uviesť príklad, ale mal si uviesť reálny príklad kandidátov (narážam teraz na Vetešku) ale už dosť o tejto téme. :lol: :) :)
sani Zverejnené 26. Marec, 2009 Zverejnené 26. Marec, 2009 Off topic ktorý tu momentálne „pasuje“.Fórum je o výmene názorov, ale ono sa to myslí že ľudia si hovoria svoje názory, nemyslí sa to doslovne. Ibaže väčšina userov to nevie a tak sa snaží názor niekomu inému vymeniť za ten svoj. Používa väčšinou pri tom sarkazmus (aj ja som ho v tomto príspevku použil) či posmešky, lebo človek je už raz taký. Potom ešte príde na rad gramatika a to tiež poniektorí nechápu že je viacej možností na gramatické chyby ako len „hlúposť“. Od nechcelosti študovať, cez nemožnosť až k chorobe. Takýto posmievač a upozorňovateľ hravo pochopí ak niekto má vysoký krvný tlak, cukrovku, či parkinsona, ale už nechápe že niekto je dyslektik či dysgramatik. Takého chorého človeka treba na jeho chyby pri každej príležitosti upozorňovať a zosmiešňovať aby ich v strese robil ešte viacej, lebo stres lieči najlepšie. :lol: Ináč ako som už viackrát povedal ja voliť nechodím, ale tento spôsob voľby sa mi nepáči. Teraz nastanú zákulisné hry, preťahovanie voličov (nemyslím tým lopatou či niečím mužnejším). Voľby by mali byť jednokolové a kandidát z najväčším počtom hlasov by mal byť „víťaz“. Teraz fakticky bude boj o voliča ktorý vlastne týchto kandidátov voliť nechcel.Pre mňa osobne je to na počudovanie. :)
wysky Zverejnené 27. Marec, 2009 Zverejnené 27. Marec, 2009 Tento prispevok by sa hodil do troch tem, ale dam ho tu. Aj to je prezidentska kampan: 1. Utok Slotu, ktory varuje pred tym, ze Radicova bude zvolena hlasmi madarskych spoluobcanov. 2. Útok Belousovovej, podľa ktorej vraj Radičová nemôže byť prezidentkou štátu, lebo ho vraj nechcela. 3. Toto: http://volby.sme.sk/c/4367796/na-juhu-slov...sne-letaky.html Nasleduje to cele pekne po sebe. A ked tak nad tym clovek rozmysla, vsimne si, kto vlastne vyvolava demonou autonomie juznych uzemi.
sani Zverejnené 27. Marec, 2009 Zverejnené 27. Marec, 2009 Ešte že som nekandidoval, ja som bol tiež proti rozdeleniu republiky a som proti nemu aj teraz.Ináč včera som si v novom čase prečítal o dobrej kúpe pozemku, celkom dobrý pravý hák vyfasoval Gašparovič.....a v poslednom kole. Na K.O. to síce nebolo ale pár zúbkov si to odnieslo. :lol:
wysky Zverejnené 27. Marec, 2009 Zverejnené 27. Marec, 2009 Ešte že som nekandidoval, ja som bol tiež proti rozdeleniu republiky a som proti nemu aj teraz. Sani, ani sa s tym nechval, lebo ti zoberu volicske pravo... :lol:
game Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 dalo to trochu rozmýšľania, či to dať ako kuriozitu do Konšpiračných teórií alebo sem do Prezidentských volieb ... treba ich nechať len dosť dlho rozprávať, / prípadne stačí úplne krátko / aby sa vykľulo šidlo z vreca ... a je bezpochyby jasné, kto stojí za letákmi na juhu ... Slota o Radičovej podporovateľoch: Lasica je intelektuálne bahno hm... čo je potom pán Slota ? krása : Zároveň upozornil, že Radičová sa s Orbánom bozkávala ako najlepšia priateľka. Podľa Slotu, SNS neupiera práva menšinám, ale aby menšina zvolila prezidenta väčšine sa mu zdá scestné. aby v svatom triumviráte vládlo niečo ako Slota, nie je scestné ... ten článok je úžasný ... Radičová nemôže byť podľa Belousovovej prezidentkou, pretože nemá rada Slovensko a Slovákov. SNS preto využije čas do druhého kola volieb, aby zmobilizovala voličov, aby prišli na voľby vo väčšom počte. Podľa Belousovovej nejde totiž len o prezidentské voľby, ale aj o ďalšie, ktoré budú nasledovať a rozhodnú o smerovaní krajiny.iste... správajú sa aj s gospodinou B. akoby uzreli diabla :lol:
doll Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 pride mi nanajvys neprofesionalne ako "Gaspiho" privrzenci osocuju, kydaju a snazia sa co najviac pospinit Radicovu sedlaci? ... neviem najst nejak ten spravny vyraz ... :lol:
wysky Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 Fulle a Radicova podali trestne oznamenie z dovodu spachania trestneho cinu ohovarania. Dovodom su tie letaky a zavadzajuci inzerat, ktory mala podat agentura pracujuca pre Gasparovica. http://volby.sme.sk/c/4369061/radicova-pre...rezidentom.html Na toho Slotu je absolutne skoda reagovat. Dufam, ze ho na JoJke v pokracovani 7sro poriadne zotru.
iamwhite Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 Podľa Slotu, SNS neupiera práva menšinám, ale aby menšina zvolila prezidenta väčšine sa mu zdá scestné. O Srbsku este asi nepocul.
pink Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 slota uz ma nacisto prechlastanu hlavu /schvalne nepisem o mozgu/, ma vidiny, nabuduce zacne o bielych mysiach... ale cim tak uputal ancu, to nechapem... bolo by dobre ju "toto", aby dala pokoj.. :lol:
lopata555 Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 Slobodné fórum a jeho predsedníčka Zuzana Martináková vyzývajú svojich voličov a sympatizantov, aby sa zúčastnili na nadchádzajúcom druhom kole volieb slovenského prezidenta a slobodne tak využili svoje právo voliť. Nepodporujú pritom priamo ani Ivana Gašparoviča ani Ivetu Radičovú. "Našim sympatizantom odporúčame voliť toho kandidáta, ktorý je podľa nich lepšia voľba pre Slovensko,“ povedala Martináková na brífingu počas zasadnutia Republikovej rady Slobodného fóra v Banskej Bystrici. tak to som teda nečakal ... :lol:
Odporúčané príspevky