lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Ja by som sa chcel tiež slobodne rozhodnúť, že ho nechcem vidieť. demokraticky si vypni telku a máš to vybavené :lol:
wysky Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Dead Keby mal dovod, je to adekvatne oznacenie? No podla tvojho tvrdenia, za ktorym si stojis asi ano... :lol: este raz Ja si za tym tvrdenim stale stojim, ked niekto niekoho oznaci bez zjavneho dovodu za stareho ch.u.j.a je u mna hulvat /moj nazor/
weirdo Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 no ale keďže sme v demokraci sa slobodne rozhodol že ju nechce vidiieť ................ je na tom dačo zlé? a ty si demokraticky môžeš myslieť že je to zlé a ja si demokraticky myslím že je to normálne ................. ja som napríklad pár krát tiež vyhodil kamaráta z bytu keď ma naštval dačím .................... asi to bolo strašne nedemokratické ............. idem sa z Gašparovičom kajať asia ta redaktorka ho nasrala tym, ze zopakovala blbost, ktoru povedal on? vo vyspelych demokraciach by si toto dovolil politik a roznesu ho na kopytach. nehnevaj sa chlape, ale mas totalitne zmyslanie a velmi velmi nepresnu predstavu o tom, co znamena demokracia. Všetky úlohy ,ktoré mu vyplývajú s funkcie plnil takže neviem čo riešiš .................tzn. bol priemerny. nicim - napr. znalostou jazykov - nevynikal. naopak, vytvoril peknych par faux-pas, na ktorych sa ficovolici vysmievali napr. Bushovi vo svojich proruskych antiamerickych vylevoch. predtym, ako niekoho hodnotis pozitivne, sa pozri, ci si nahodou nestihol nasrat do vlastneho hniezda.
Pete Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 To Lopata Nekonfliktný nie je až taká dobrá vlastnosť, pokiaľ je súčasne nekritický a servilný. Prečítaj si správu o stave republiky z 18. 2. všetko v poriadku, sú síce chyby, ale to nič, budeme, mali by sme bla, bla.....................Že máte najnižšie platy a najvyššie ceny široko ďaleko, to je o.k. ja nevychádzam z údivu ako vy robotníci chápete chudákov z vlády a chudákov kapitalistov, keď nastupujúc do BMW vám podpíše výplatu 300€..................... A s tým ujom....už sa mu to vrátilo, už tak hovoria jemu....kolobeh života
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 wysky Gasparovic nemal dovod oznacit prezidneta Kovaca za stareho ch.u.j.a, stalo sa, dovod oznacit ho za hulvata existuje, viac nemam o com.
lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 nehnevaj sa chlape, ale mas totalitne zmyslanie čo mám rozumieť pod totalitným zmýšľaním ............ upresniť a velmi velmi nepresnu predstavu o tom, co znamena demokracia. no demokracia je hlavne o slobodnom rozhodovaný ............. tzn. bol priemerny. nicim - napr. znalostou jazykov - nevynikal. keďže existujú tlmočníci v tom nevidím žiaden problém ................... a pokjaľ viem tak ovláda jeden zo svetových jazykov, to bohato stačí
Pete Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Páni diskutéri o ujovi - chu..vi, čítajúc Vaše príspevky, mám oprávnený dojem, že p. Gašparovič za tých 5 rokov toho veľa neporobil, keď je toto už hodinu ústredná téma .....a ja mám pravdu, just
game Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 necháme .uja .ujom, tá téma je vyčerpaná až do dna .
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Stary ujo nemal byt naplnou tejto temy, za podstatnejsi problem stale pokladam, ako som uz pisal, Gasparovicovu pracu s tymito informaciami. Jedno klamstvo za druhym. V kazdom pripade, Slovaci si za prezidenta zvolia takeho cloveka, ktory najvystiznejsie reprezentuje ich mentalitu a charakter, o tom nepochybujem a to by bolo asi tak vsetko, co som chcel dnes k teme napisat.
Desdemona Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Moc sa nechcem do toho miešať, kedže sa politike moc nerozumiem, ale nedá mi to... :lol: Kdesi som tu písala, keby som aj mohla voliť, tak by som asi nešla, ale dnes som nad tým uvažovala a mením názor. Ked už človek môže niečo zmeniť vo svojej krajine, tak prečo nie?... Väčšina ľudí len nadáva ako im je zle na Slovensku, ale ked už si môžu zvoliť človeka, ktorý by ich situáciu eventuálne mohol zmeniť, tak radšej sedia doma na zadku a nadávajú ešte viacej... Presný príklad mojich rodičov, ale rozhodla som sa, že ich presvedčím nech idú voliť aspoň do druhého kola, ale pochybujem, že na mňa dajú :) Ja osobne by som volila Radičovú... žena na takomto poste, to by bolo zaujímavé... Gašparovič mi nikdy nebol sympatický a o tých jeho breptoch ani nehovorím :)
Sniper Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Väčšina ľudí len nadáva ako im je zle na Slovensku, ale ked už si môžu zvoliť človeka, ktorý by ich situáciu eventuálne mohol zmeniť, tak radšej sedia doma na zadku a nadávajú ešte viacej...Toto by si mali doma zarámovať, akurát dnes som sa s mladou na podobnú tému bavil. A volila Gašparoviča!! :lol:
pralinka Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 suhlasim s desdemonou, kto nejde volit, nema moralne pravo dalsich 5 rokov stazovat sa, aky prezident bol zvoleny, a akym zlym smerom Slovensko ide... kazdy mal pravo vyjadrit svoj nazor, a aspon svojou, mensou, ale podstatnou castou prispiet k zmene neviem, naco sa mnozstvo rokov v minulosti bojovalo o to, aby ludia mohli vyjadrit svoj nazor, ked nakoniec si to mnohi z nas nevazia, a nevyuziju sancu zapojit sa do rozhodovania o tom, akym smerom pojdeme,.... pride mi to cele ako chovanie pstrosa, ktory radsej schova hlavu do piesku, .... hehe, axel :lol: nastastie moj fesak, moj brat aj rodina volili tu osobu, ktoru aj ja :) takze mam klud na dusi edit : oprav udaju :)
aljak63 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 kto nejde volit, nema moralne pravo dalsie 4 roky stazovat sa, aky prezident bol zvoleny Prečo len 4? :lol:
weirdo Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 tomassi, to mozes ist rovno volit Gasparovica. prast jak uhod.
lopata555 Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 Tomassi ani sa nečudujem že sa asi nezúčastníš .................
sani Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 Pralinka Že sa mnoho rokov bojovalo zato aby si mohol človek zvoliť koho chce je jedna vec a slobodné rozhodnutie či pôjde voliť je vec druhá. Prečo by som mal ísť voliť, keď na kandidátke nieje taký kandidát akého si ja predstavujem. Ísť voliť len preto že je tá možnosť....to aj do studne môžem skočiť veď je taká možnosť, ale momentálne sa mi nechce he he. Ale mňa vážne nezaujal ani jeden kandidát a ísť voliť, ako je u nás už normálnou vecou, len menšie zlo, sa mi zdá fakt ................. :lol:
tomassi Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 tomassi, to mozes ist rovno volit Gasparovica. prast jak uhod. weirdo tak vieš nám konzervatívnym frflošom sa je ťažko rozhodovať medzi komunistom a liberálkou a raz a opäť si voliť menšie zlo . . . ?
wysky Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 Ja ti rozumiem, tomassiNeviem prečo by mali ísť ľudia voliť toho, koho nechcú, keď majú s ním osobný problém. Neísť voliť je takisto určitý prejav. Ak ti je v podstate jedno kto bude prezidentom z tých dvoch, tak potom načo sa znásilňovať? Na druhej strane, ak človek chce ísť voliť, tak potom by mal skúsiť prehodnotiť dva svety, ktoré tí dvaja, ktorí sú v druhom kole, predstavujú. To znamená, nájsť niečo, prečo toho, a nie toho druhého... Inak, tak ako povedal vo včerajších analýzach jeden mladý politológ. Táto doba už nemá nejakú vážnu tému, ktorá by dokázala zmobilizovať voličov, tak ako to bolo v roku 1998 a potom v prezidentských voľbách v roku 1999. Z prvých prezidentských volieb v roku 1999 mám jednu spomienku, počas oboch kôl volieb som bol v Nemecku a pred druhým kolom došiel jeden nemecký kolega z nejakeho schôdzovania v Bonne, kde sa hovorilo o spoluprácach nemeckých univerzít a slovenských univerzít. Jeho prvá otázka bola "Kto sa stane prezidentom? Mečiar, či Schuster? Keď som mu povedal, že Schuster, odsúhlasil s dovetkom, že v opačnom prípade by bolo veľmi zle a nemecké univerzity by sa do žiadných kooperácií nehrnuli, skôr naopak.
weirdo Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 weirdo tak vieš nám konzervatívnym frflošom sa je ťažko rozhodovať medzi komunistom a liberálkou a raz a opäť si voliť menšie zlo . . . ? ja to chapem .. ale ano, zase raz volit mensie zlo. ak si nemal zle svedomie pri gasparovicovi pred 5 rokmi, nemozes ho mat ani teraz pri radicovej. hypoteticky priklad. ty osobne dostanes, ak vyhra miklosko, 1000eur. ak vyhra radicova, zaplatis 500eur. ak vyhra gasparovic, zaplatis 1000eur. povedzme, ze situacia sa stava realnejsou a miklosko vyletel. ostava ti zaplatit 500 alebo 1000eur. povedz pravdu - spravis vsetko, co mozes, aby si platil len 500eur - mensie zlo? alebo ti to bude putna?
Sniper Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 Z politologického hľadiska sa tomassi rozhoduje správne. Liberalizmus bol vždy nebezpečný pre konzervatizmus, aj keď v dnešnej dobe je medzi nimi veľa rozdielov zotretých.
weirdo Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 tento clovek podla mna vynikajuco mikloska vystihol Mariána Nováka Mikloško vyslovene sklamal, označuje ho za farizeja. „Povedal, že v druhom kole nepôjde voliť a tým svojim voličom odporučil, aby urobili to isté. Už je mu zrazu jedno, či bude prezidentom komunista a mečiarovec? Absurdné. Ako môže prezidentský kandidát, ktorý ešte minulý týždeň burcoval ľudí k urnám, takto zrazu vyhlásiť, že nepôjde voliť? Teraz už Mikloško nebude poukazovať na Gašparovičovu minulosť, teraz už mu bude jedno, že polovica voličov verí chronickému podporovateľovi zločineckých režimov?... Pár hodín po voľbách už hovorí celkom niečo iné ako pred nimi. Typické pre politikov. A to by si človek myslel, že práve Mikloško nebude tým typickým farizejom."
bobsapp Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 Tak tomassimu to možno nepríde rozdiel 500 a 1000 € ale len dajme tomu či dá 1€ alebo 2€ a z toho pohľadu mu to asi jedno je. Niečo podobné povedal aj Dzurinda.Proste všetci čo kandidovali asi neboli spokojný s doterajším prezidentom, ale po prehre im už až tak neprekáža.
Ronja Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 Keď sa rozhodovalo medzi Mečiarom a Gašparovičom, volila som G. - čistý pragmatizmus (...len aby sme v hanbe nezostali, haha)...teraz som volila Ferka a na ďalšie voľby nemusím ísť - je to prašť jako uhoď pre nás "konzervy" - ako spomínal tommasi... :lol:
dead Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 http://jurajdrobny.blog.sme.sk/c/187759/Ta...da-poradte.html Predstavte si nasledujúcu (samozrejme vyfabulovanú) situáciu: parlament odsúhlasí zákon o všeobecnom zákaze Biblie, nakoľko jej texty podnecujú k neznášanlivosti voči istým menšinám, prezidentka Radičová ho podpíše a ja, keďže sa Biblie odmietnem vzdať a navyše ju budem propagovať, skončím pred súdom, prípadne v base.Dobry argument :lol: Ja osobne by som nemal problem (som skor liberalneho presvedcenia) podporit v druhom kole Mikloska proti Gasparovicovi. A uz vobec by som sa neobaval, ze prezident podpise povinne citanie Biblie kazde rano pri kuchynskom stole, az taku fantaziu nemam :)
Odporúčané príspevky