Skočiť na obsah

Prezidentské voľby 2009

Voľby 2. kolo  

20 členovia hlasovali

1. 1. Koho budete voliť v 2. kole prezidentských volieb

• Ivan Gašparovič
      2
    • Iveta Radičová
      15
    • Nebudem voliť / nezúčastním sa volieb
      3

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Občania!

Nezabúdajte na jednu vec, prečo pred piatimi rokmi sa stal prezidentom Gašparovič.
Podľa toho sa zariaďte v druhom kole.
Voľba je jasná

• Odpovedí 488
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• lopata555

71

• wysky

46

• Cat Eye

39

• Sniper

36

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Konkretne s tymto oznacenim (ch.u.j) by som nemal az taky problem, keby sa k tomu postavil ako chlap (a statnik), priznal to a pripadne sa aj ospravedlnil.

No neviem, mne sa Gasparovic ospravedlnovat nemusel a prepac, ani tebe. S Kovacom, ktoreho sa to tykalo, si to vyrozpraval, takze problem bol urovnany. Ale na jednej strane pises, ze s oznacenim (ch.u.j) nemas problem, na druhej strane, ked ti napisem, ze si to vyrozpravali, stale nieco pises o hulvatoch. Trocha je tu rozpor...

Zverejnené

Vraví sa, že Radičovú volili vzdelanejší ľudia, ktorí sa viac zaujímajú o politiku, a vyššie vrstvy. Gašparoviča volili tí menej vzdelaní a nižšie vrstvy. Tento článok to dokazuje :lol:

no neviem mám kamarátov vysokoškolsky vzdelaných a volili aj Ivana ................ takže to až taká pravda nie je / vlastne nikoho koho poznám osobne nedal hlas Ivete tade z tej vyšej vrstvy ............... /

Občania!

Nezabúdajte na jednu vec, prečo pred piatimi rokmi sa stal prezidentom Gašparovič.

Podľa toho sa zariaďte v druhom kole.

Voľba je jasná

Voľba je jasná to máš úplnú pravdu ................ no stých kandidátov z minulých volieb teda to bolo fakt najlepšie rozhodnutie a dúfam že bude aj tentokrát

Zverejnené

..áno, vyberajte rozumne. hlavne treba zvoliť niekoho, kto tam vydrží aspoň 30 rokov, pretože keď každé voľby vyprodukujú jedného vyslúženého prezidenta s doživotnými výhodami (renta, služobný voz ap.), o chvíľu tú tlupu prezidentských dôchodcov naša malá krajina neuživí! :lol:

Zverejnené

Starého uja už dávno má Gašparovič s Kováčom chlapsky poriešeného. Potvrdil to okrem Gašparoviča aj samotný Michal Kováč a je to presne tak, ako píše Wysky.

Problém je len v tom, že, neboli "odprosení" poniektorí, ktorí vždy, všade a v každej kauze chcú robiť arbitrov.

Zverejnené

Voľba je jasná to máš úplnú pravdu ................ no stých kandidátov z minulých volieb teda to bolo fakt najlepšie rozhodnutie a dúfam že bude aj tentokrát

pri posledných voľbách to bola dosť špecifická situácia

prvé kolo voliči zobrali dosť laxne, až sa zhrozili, že takmer sa stal skapínajúci dohasínajúci Mečiar prezidentom ... spackala sa voľba Kukana, lebo sa každý spoliehal, že veď je jasný ... až sa zmobilizovali v druhom kole a volilo sa to, čo zostalo, aby nebol naším prezidentom Mečiar ... to by táto krajina aj vo svete ťažko rozdýchala

vtedy sa stalo sloganom "voliť menšie zlo"

takže nie Gašparovič sa volil pre Gašparoviča, ale tie "vyššie" vrstvy sa pozviechali a s hrôzou zistili, čo spôsobí nevolenie, zachraňovali v druhom kole čo v prvom spackali.

Zverejnené

spackala sa voľba Kukana, lebo sa každý spoliehal, že veď je jasný

vtedy si to podľa mňa spackla Kukan sám jeho masívnou kampaňou .......... sms aby sme ho šli voliť, chodili po domoch a rozdávali nám letáčiky aký je super a podobne ................ asi tak ako pri parlamentných voľbách v 2002 keď bola masívna kampaň Smeru a zrazu nám Smer vtedy "vybuchol"
Zverejnené

Pre lepšie pochopenie mojej výzvy (takže pre lopatu hlavne):

Pred 5 rokmi voliči volili Gašparoviča preto, aby sa Mečiar nestal prezidentom, čo by mohlo byť pre Slovensko menšou katastrofou. Gašparovič sa zvolil ako prechodný prezident, počas ktorého sme prečkali do ďalších prezidentských demokratických volieb, kde máme možnosť odčiniť veľké zlyhanie v prvom kole pred 5 rokmi.

Zverejnené

wyskumnik

So spomenutym oznacenim nemam az taky problem, vacsi problem mam s reakciou statnika (vtedajsieho predsedu parlamentu). Ci mu taketo sposoby prinalezia je na debatu, choval sa ...a chova ako male decko. Ze si to s Kovacom vyrozpraval je v suvislosti s tymto (dotvaranim jeho charakteru) irelevantne, ukazal to (a potvrdil) aj teraz. Na oznaceni hulvat pochopitelne aj nadalej trvam.

Za druhe, myslim ze je ziaduce poznat a analyzovat minulost kazdeho kandidata, robi to kazda strana. Na Radicovu sa v priebehu kampane niekolkokrat vytiahol jej nesuhlas so samostatnostou, nic proti tomu nemam. Je vsak na povazenie, ak niekto nemoze pochopit, ze mi vadi minulost ineho kandidata, jeho terajsie alibisticke postoje, zavadzanie, evidentne a lahko dokazatelne klamstva ...vysmech do oci celeho naroda.

Zverejnené

1. nepis si tu s nejakym wyskumnikom, na tomto fore nebolo ziadneho wyskumnika. Tak ako sa na tomto fore nerozoberaju problemy a putky z ineho fora, taktiez by sa nemalo vytahovat, kto sa kde ako volal.

2. Kto tu nechape, ze ti vadi

minulost ineho kandidata

?

Pokial viem, ja som sa iba ohradil voci pomenovaniu hulvat, ked si tu vec uz davno vysvetlili.

Zverejnené

s nickom je to pravda, osobné poznámky prosím mimo fóra.

téma je Prezidentské voľby 2009.

Zverejnené

Toto sú prvé voľby, kde sa nevolí menšie zlo, ale osobnosti s ich programom.

Myslím si, že p. Gašparovič na to, čo vykonal za svoje obdobie dostal až veľa hlasov. Jeho pracovná metóda Dáš pokoj – máš pokoj ( na vojne Iniciativny blbec horší než nepriateľ) vyhovuje vláde, necháva ich na pokoji. To nasvedčuje aj diskusia, kde sme si spomenuli len na jeho výrok o ......starom ujovi, čo mimochodom už platí aj na neho.

I keď programy a možnosti prezidenta sú mizerné, p. Radičová by lepšie využívala možnosti vystupovať v parlamente, žiadať vládu o vysvetlenie a iné iniciatívy.

To zas vláde nebude voňať, lebo budú musieť spolupracovať a ak nie, tak ich novinári, ktorých väčšina je za I.R., budú systematicky pripravovať o hlasy, akože nechcú riešiť napr. vážne problémy ľudu.

Takže to bude zaujímavé, čo sa ešte dozvieme...........

Zverejnené

wysky

:lol:

meno ako meno, hadam si sa spoznal, preventivne sa ospravedlnujem, ze som sa pomylil :)

2. To ci niekto chape alebo nechape ci ti vadi nieco, ci nie, to tiez ty neries.

Prave to tu teraz riesim a vobec ma nezaujima, ci ti to bude vadit, alebo nie.

ach ano, mozme debatovat aj cez edit

Pokial viem, ja som sa iba ohradil voci pomenovaniu hulvat, ked si tu vec uz davno vysvetlili.

Ja si za tym tvrdenim stale stojim, ked niekto niekoho oznaci bez zjavneho dovodu za stareho ch.u.j.a je u mna hulvat /moj nazor/ a ked to navyse popiera, je klamar - to nieje moj nazor, to je fakt.
Zverejnené

Ja si za tym tvrdenim stale stojim, ked niekto niekoho oznaci bez zjavneho dovodu za stareho ch.u.j.a je u mna hulvat /moj nazor/ a ked to navyse popiera, je klamar - to nieje moj nazor, to je fakt.

no a ja si stále stojím za faktom že je to dobrý slušný človek :lol:

Zverejnené

lopata

ako som uz napisal, kazdy hodnoti cloveka podla vlastnych kriterii a v opakovani nevidim zmysel

Zverejnené

lopata a skusis to aj niecim podlozit? lebo zatial vidim len tvoju stojku, ale argumenty ziadne.

Zverejnené

weirdo

napríklad to podložil tým že počas 5 rokov bol dobrý prezident, je nekonfliktný ................ tam netreba nič dokladovať ani argumentovať .............. okrem toho kto je presvedčený o niečom by si mu mohol dať aj milión podkladov a aj tak by si stál za svojím .............

Zverejnené

Dead

Ja si za tym tvrdenim stale stojim, ked niekto niekoho oznaci bez zjavneho dovodu za stareho ch.u.j.a je u mna hulvat /moj nazor/ a ked to navyse popiera, je

Odkial vies, ze Gasparovic na to nemal zjavny dovod? :lol:

Pekna veta, take slovenske... "Pozical som mu ceruzku, on ju zlomil, tak je stary c**j" - je tam zjavny dovod? Je...!

Mne sa totiz zda, ze vobec sa takto vyjadrovat je neslusne.

Inak, aj si myslim, ze Gasparovic je dobry clovek, nevolil som ho sice, ale myslim si to. Ved ako nedavno pisal Kusy v sme, aj nove klebety zvykol doniest. A ma aj svoj socialny program... :) :)

Zverejnené

lopata na mna sa nevyhovaraj. co znamena, ze bol dobry prezident? nejake fakty poprosim, nie subjektivny nazor.

nekonfliktny znamena co? ze ako diplomat sa ma spravat normalne? a co potom znamenalo to, ze vyhodil novinarku z prezidentskeho palaca len preto, ze zopakovala jeho brbt? toto sa naozaj v demokracii nenosi.

Zverejnené

Fico prvé kolo vyhral, aj keď nie všetci jeho voliči dali hlas Gašparovičovi. 2. kolo môže byť ešte zaujimavé. Aj keď nečakám žeby sa to Radičovej podarilo. Môj hlas, však dostane opäť. Dnes na TA3 robili rozhovory pred oficiálnym vyhlásením s Gašpim aj Radičkou a obaja ma presne utvrdili prečo áno a prečo NIE!

IG si neodpustil znova atakovať médiá tým aké sú zlé a tak. Hovoril aj, že bol na hokeji. To má v náplni práce asi navštíviť čo najviac športových podujatí?

Zverejnené

wysky

Keby mal dovod, je to adekvatne oznacenie? Kovac bol trnom v zadku HZDS a celej vtedajsej koalicie, bol toto padny dovod? Gasparovic je hulvat z dovodom, aj bez neho. Dalsim kriteriom slusnosti je priznat si vlastnu chybu a nevyhovarat sa argumentmi hodnych zaskolaka. Nebol schopny ani toho, dodnes.

Zverejnené

weirdo

a co potom znamenalo to, ze vyhodil novinarku z prezidentskeho palaca len preto, ze zopakovala jeho brbt? toto sa naozaj v demokracii nenosi.

no ale keďže sme v demokraci sa slobodne rozhodol že ju nechce vidiieť ................ je na tom dačo zlé? a ty si demokraticky môžeš myslieť že je to zlé a ja si demokraticky myslím že je to normálne .................

ja som napríklad pár krát tiež vyhodil kamaráta z bytu keď ma naštval dačím .................... asi to bolo strašne nedemokratické ............. idem sa z Gašparovičom kajať asi

co znamena, ze bol dobry prezident? nejake fakty poprosim, nie subjektivny nazor.

Všetky úlohy ,ktoré mu vyplývajú s funkcie plnil takže neviem čo riešiš .................

Zverejnené

všetký úlohy :lol:

TO dokáže každý!

Ja by som sa chcel tiež slobodne rozhodnúť, že ho nechcem vidieť. Lenže on sa stále ukazuje všade. Iste tým porušuje moje demokratické práva :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov