lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Šak práve to som tým chcel povedať keď si nadával na SNS a hlavne Slotu tak preto som hodil do éteru ja SMK / ale pre mňa je SMK omnoho horšia ako SNS :lol: /.............. ja by som skôr povedal že celá kultúra politických strán na Slovensku je na zaplakanie ............... ale len kvôli môjmu subjektívnemu názoru nebudem predsa nikoho volať ###### a ani ničím podobným .............. len toľko som tým chcel povedať .................
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 oznacenie #### je sucastou slovnika prave toho kandidata, ktoreho si volil, vobec by ho to teda nemalo urazit
Sniper Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Anketa reštartovaná pre 2. kolo! Gašpi bude oslavovať až keď komisia potvrdí výsledky, Radičová je dojatá, počítala s menším % hlasov. Mikloško odmietol podporiť Radičovú. Asi je naštvatý, že skončil až tretí. Martináková všetkým ďakuje za podporu, nečakala toľko hlasov (asi myslela, že bude mať 2-3%), Melník je sklamaný (asi myslel, že bude mať 20-30%). Média sa pozastavujú aj nad krvilačným bojom o šieste miesto medzi Bollovou a Sidorom.
lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 dead .............. ako myslíš ............ určite si v živote povedal na niekoho že je debil a podobné že? čiže ťa potom neurazí keď ta tak budú volať? alebo sa mýlim ? edit Mikloško odmietol podporiť Radičovú. Asi je naštvatý, že skončil až tretí. tento chlap sa mi začína páčiť ........ :lol:
Darkman Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 No sakra tajne som dúfal že Ivan to vyhrá hneď v prvom kole .................Ty asi moc nesledujes dianie...co? Bolo jasne vopred ze bude druhe kolo, kedze Ivan by potreboval 50% od vsetkych registrovanych volicov, nielen tych, co sa rozhodli ist volit. Mna osobne vysledok velmi prijemne prekvapil. Radicova to ma pred druhym kolom velmi dobre rozohrate. dead .............. ako myslíš ............ určite si v živote povedal na niekoho že je debil a podobné že? čiže ťa potom neurazí keď ta tak budú volať? alebo sa mýlim ?Ty si vazne mimon....
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 lopata Samozrejme ze som povedal a ked to bolo evidentne, nesnazil som sa to vyvratit sprostym klamstvom a zapieranim. Podobne sa Gasparovic zachoval par dni pred volbami v diskusiach s kandidatmi na Jojke a Markize, ked tvrdil, ze nehlasoval za vylucenie Gauliedera z parlamentu. Taketo komenty dotvaraju jeho charakter viac, ako cokolvek ine.
lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Dark ................ Ty asi moc nesledujes dianie...co?vieš co znamená slovo dúfal...... sledoval som pozorne prieskumy a dúfal som že sa ľudia spametajú a pojdu voliť a nezostanú doma na riti Ty si vazne mimon.... hej usudzuješ podľa čoho? že nechcem aby ste ho tak volali ? to je fakt dobré dead ......... Samozrejme ze som povedal a ked to bolo evidentne no vidíš a možno pre Ivana bolo vtedy hento tiež evidentné
Jozef50205 Zverejnené 22. Marec, 2009 Autor Zverejnené 22. Marec, 2009 Gasparovič je náhodnym prezidentom, ako mensie zlo, takze II.kolo bude patriť pani Radičovej, i keď tesne, ale bude prezidentkou SR, už konečne prezident podľa predstáv občanov.... :lol: a žiadne také alebo onaké zlo...
Cat Eye Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Voľby nepriniesli prekvepania a preto ani veľké sklamania nemohli byť. Gašparko získal trochu menj a IR trochu viac, ako hovorili posledné preiskumy ŠR. Očakávala sa asi vyššia účasť voličov aspoň 50 %. Dôvodom bol asi fakt, že bolo jasné, že voľby rozhodnú jedine o účastníkoch 2. kola a tu boli kandidáti jasní. Čo nie je jasné je, komu pripadnú hlasy nepostupujúcich:Ferino so svojím ortodoxným katolíckym jadrom nedá hlasy IR a ak pôjdu voliť, dostane ich GašpiSituácia u Zuzany je oveľa nejasnejšia - tu bude časť voličov pokračovať za IR, lebo je žena (to sú zväčša prvolvoliči a tí ktorým imponavoval jej vizáž) a niečo dostala aj od tých ktorých druhým favoritom bol Gašparko, ale chceli nejakú zmenu. Hlasy sa asi podelia.HZDS bude čušašať, ale Melnikove hlasy asi padnú Gašparkovi.Voliči Bollovej a Sidora už asi veľkú úlohu nezohrajú a ak vôbec zohrajú. Už sa teším, čo napíše Grigorij, keď sa zobudí. :lol:
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 lopata u gasparovica je evidentne akurat to, ze je hulvat podla potreby potom notoricky klamar
Sniper Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Vraví sa, že Radičovú volili vzdelanejší ľudia, ktorí sa viac zaujímajú o politiku, a vyššie vrstvy. Gašparoviča volili tí menej vzdelaní a nižšie vrstvy. Tento článok to dokazuje :lol:
lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 dead .............. no a ja si myslím pravý opak pre mňa je to dobrý človek
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 lopata nemam zaujem vyvracat ti to, ani sa nejdem pozastavovat nad tym, preco ti taketo spravanie imponuje, ludi hodnoti kazdy z nas podla vlastnych kriterii
nutrinka Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 lopata, a môžeš, prosím ťa, vysvetliť, ako si sa k takej kravine dopracoval?
Jozef50205 Zverejnené 22. Marec, 2009 Autor Zverejnené 22. Marec, 2009 ale veď mu neberte názor, aj v omyloch sa dá žiť a niekedy aj celkom slušne... :lol:
wysky Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 lopata u gasparovica je evidentne akurat to, ze je hulvat podla potreby potom notoricky klamar No tak, ja sa Gasparovica nemienim nejak zastavat, ale politologovia ci sociologovia hodnotia povahu Gasparovica ako nekonflitnu. Zato pre Deada je evidentne, ze je to hulvat.... :lol: . A taktiez si dovolim pochybovat, ze ide o notorickeho klamara. Axel, Gasparovicov volicsky elektorat sa zhoduje s elektoratom HZDS, mnohi presli ku SMERu. Inak, velmi sa mi pacil Melnik. Nieco sa ho pytali pri voleni a on odkazoval novinarov na Mečiara. :)
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Narazam na Gasparovicovo vyjadrenie na adresu byvaleho prezidenta Kovaca a nasledne popretie tohto vyroku "myslel som stareho uja", v druhom a najnovsom pripade Gasparovic v priebehu dvoch dni dvakrat pre kamerami tvrdil, ze nehlasoval ZA v pripade udajneho vzadnia sa mandatu poslanca Gauliedera. Nielen ze sa zucastnil hlasovania a hlasoval ZA, naopak zdrzal sa hlasovania na nastavajucej schodzi, potom co ustavny sud posudil schvalene uznesenie ako neustavne, de facto tym zabranil naprave toho, co HZDS zvrzalo. Ako som vsak uz pisal, nemam dovod nikomu vyvracat jeho nazor na dotycneho.
wysky Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Ja viem velmi dobre na co si narazal, ale v nedavnom rozhovore sa Michal Kovac vyjadril,ze si to s Gasparovicom vysvetlili, cim obaja celu tuto zalezitost uzavreli. Dalej su to len hlupe poznamky ludi.
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 hulvatske spravanie ostane hulvatskym spravanim aj po vysvetleni, klamstvo detto
lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 dead ................ asi ho musíš veľmi nenávidieť že?
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Nemam ho preco nenavidiet, jedna sa o kandidata na prezidenta, nie o mojho priatela, alebo nepriatela. Mam daleko od toho, aby som si ho pripustal k telu. Pisem len co si o nom myslim, na zaklade toho ako konal a co rozpraval.
wysky Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Dead, ak to beries takto, tak by si prisiel o svoje iluzie, keby si vedel, akymi slovami sa politici v sukromi častujú, či ako konajú. Ale ako si napísal, neberie ti to nikto. Len sa mi nezda korektne niekoho nazývat hulvatom, ked mu napriklad raz "prasknu" nervy a on si šťavnato úľaví, či sa rozčúli. Teraz nepíšem o Gašparovičovi, skôr o tom "principiálnom" postoji.
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 wysky Nejednalo sa o sukromie, ale o chodbu NRSR, kde bol Gasparovic usvedceny zaznamom kamery, alebo diktafonu (nevyzeral ze by bol pristihnuty vo vypatej situacii a mali mu z nejakeho dovodu prasknut nervy). Konkretne s tymto oznacenim (ch.u.j) by som nemal az taky problem, keby sa k tomu postavil ako chlap (a statnik), priznal to a pripadne sa aj ospravedlnil. Namiesto toho zatlkal a klamal bachorkou o starom ujovi. Toto jeho spravanie je analogicke s poslednym vystupenim na jojke a markize, kde bez skrupul poprel (klamal) ako hlasoval v pripade protiustavneho odobratia mandatu poslancovi. Podotykam, ze tento pan kandiduje za prezidenta, nie za predsedu triedy na zakladnej skole (jednina mozna analogia s jeho spravanim) Z tohto dovodu by mal podla mojej mienky ako kandidat splnat aspon zakladne hodnotove kriteria, urcitu mieru elementarnej slusnosti nevynimajuc.
wysky Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Nejednalo sa o sukromie, Jednalo sa o súkromie, respektíve súkromnú poznámku niekomu inému. Mal smolu, že ho zachytili diktafóny. To ho ale neospravedlňuje. S Kováčom si to ale vyrozprávali... A teraz iná analógia... Niekto niekoho verejne pred inými osočí z klamstva, či výmyslov a súčasne ho odkáže, aby sa to riešilo súkromne... Je to trošku iné, že?
dead Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 nehnevaj sa, ale ine analogie necham radsej na tvoje zvazenie a fantaziu
Odporúčané príspevky