Sniper Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Občiansku povinnosť som si splnil, tetke Radičovie som dal hlas, tak dúfam že mi to raz oplatí.Počkám si na výsledky, zatiaľ si idem na Google s niekým pokecať.
lopata555 Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Účasť vo voľbách sa v mestách okolo 11.00 h pohybovala v rozmedzí od 11 do 13 %, v obciach dosiahla približne 30 %. Ako ďalej objasnil predseda Ústrednej volebnej komisie (ÚVK) Dušan Dugáček, telefón na komisii doteraz zazvonil iba trikrát. . no dúfam že ta účasť za za zvyšok dna dosiahla / ne až k 50 % :) ................všetko aby sme my v obciach zachraňovali ................ :lol: zdroj
wysky Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Esteze vas mame, vy vidiecania... Co by sme si bez vas pocali... :lol: :) Myslim, ze bude vyssia ucast, lludia si to nechaju na vecer... Ako napriklad taka game.
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Do 22h je času dosť, aj keď je pravda, že ľudia nemajú moc veľkú chuť voliť. Nie je tam nikto s takou veľkou charizmou, ako svojho času boli Mečiar, Dzurinda, Fico...
game Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 z tohto nemôžem ... "Jedna pani v domove dôchodcov sa dožadovala, že chce voliť za prezidenta pána Mečiara. Museli sme jej však vysvetliť, že ten na kandidátke nie je,“ ... povedala pre agentúru SITA členka volebnej komisie v Stupave .... V druhom prípade vysvetlili občanovi, že ide o voľby slovenského prezidenta a Obama sa ním stať nemôže. O malé rozptýlenie členov obecnej volebnej komisie sa postarala aj obyvateľka Zohora. Po vhodení obálky do volebnej urny totiž zvolala: "Ježiš, Mária, ja som sa zabudla podpísať.“ zdroj pre pobavenie :lol:
bad_guy Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 privital by som keby sa novym prezidentom(tkou) stala dama a nie dedko, ktory by uz mal byt davno na dochodku :lol:
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 A čo keď Sidor s Bollovou deklasujú zvyšok tých looserov? Druhé kolo by bolo dosť zábavné. Asi by tu nastal prevrat.
tomassi Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 dúfam, že aljak nesklame a poskytnepodľa odrážok zarovnanú tabuľku hlasov a percenta ak by ešte pridal aj priebeh hlasovaniabol by iný pán :lol:
aljak63 Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Myslím, že takéto štatistiky a grafy budú automaticky voľne prístupné po celom nete. Takže nepovažujem za potrebné to sám vypracovávať. A navyše tipujem, že oficiálne výsledky sem niekto hodí skôr ako ja, keďže ja idem spinkať :lol: Ale odhady sú jasné: I.G. & I.R. zrejme pôjdu do 2.kola.
wysky Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Na Luniku 9 je volebna ucast okolo 1,2%... http://volby.sme.sk/c/4359401/na-luniku-9-...tny-rekord.html JoJka a TA3 ma vymenene 3 a 4 miesto. Pocty percent su priblizne rovnake.
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Na sme.sk som videl video kde Martináková prišla do volebnej miestnosti, členom komisie velice ruku podávala, na konci podala ruku nejakému chlapovi, ten ako sedel ani riť nepodvihol. Asi by ju nevolil :lol:
wysky Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Milujem tieto historky a pribehy. Záhoraci sa vytiahli. Majú môj obdiv a uznanie... :lol: :) Dobri recesisti.... http://volby.sme.sk/c/4359352/v-stupave-ch...ra-a-obamu.html Mozno budeme v dalsich volbach dalsim statom co sa zucastni americkych volieb.
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Predbežné výsledky: Obrázok by sa mal sám aktualizovať:
wysky Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Na sme ide debata s redaktormi sme + Schutz, je moderovana, vraj zaujimave otazky vyberaju no ale su tam aj take p. Schutz, keby Robert Fico podporoval Ratafaka Plachtu, aku by mal podporu volicov on? :lol: A ci redaktori chlascu ked sa tam zabaaju... :)
Sniper Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 Gašpi pomaly ale iste získava čoraz väčší náskok, na absolútne víťazstvo mu to však stačiť nebude a v druhom kole si to rozdá s Radičovou. Mikloško sa Martinákovej pomaly vzďaľuje, Melník si bezpečne drží piate miesto a Bollová so Sidorom sa neľútostne bijú o šieste. Tam to ešte bude dosť napínavé.
lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 No sakra tajne som dúfal že Ivan to vyhrá hneď v prvom kole ................. takto bude aj druhé kolo kde Radičová bude mať asi hlasy aj Martinákovej aj Mikloška ................. a komu dajú hlasy voliči Sidora a Bolovej netuším ale stále dúfam že Ivan to vyhrá .................... edit .............. zabudol som na Melníka ale to nie je žiadna výhra ..............
aljak63 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Výsledky 1.kola prezidentských volieb 2009 Ivan Gašparovič - 876 061 hlasov = 46,708 % Iveta Radičová - 713 735 hlasov = 38,053 % František Mikloško - 101 573 hlasov = 5,415 % Zuzana Martináková - 96 035 hlasov = 5,120 % Milan Melník - 45 985 hlasov = 2,452 % Dagmar Bollová - 21 378 hlasov = 1,140 % Milan Sidor - 20 862 hlasov = 1,112 %
Vic Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Nebol som volit a vysledky ma prijemne prekvapili. Predpokladam, ze okrem podstatnej casti volicov Mikloska pojde do druheho kola viac volicov, ktori podporia pani Radicovu. Sam uvazujem o tom, ze predisponujem svoj program a o dva tyzdne odcestujem volit. Obavam sa ale, ze vsetky postkomunisticke, prokomunisticke a lave hlasy pripadnu Gasparovicovi. Aj to sa neda vylucit. Fico je dnes na Slovensku panom a co on povie, vela ludi robi. Radicova ale uz dnes moze byt spokojna, jej vysledok v prvom kole je velkolepy. V pripade jej zvolenia v druhom kole by Slovensko dostalo prveho cloveka, ktory nie je poznaceny minulostou a ktory moze spajat. Preto nevylucujem nejake spinave podrazy a intrigy zo strany Ficovych volicov, ktori samozrejme urobia vsetko, aby podporili svojho kandidata. Uvidime, este, co urobi Meciarovo lobby, ci so skripajucimi zubami podpori sucasneho prezidenta, alebo ci sa rozhodnu pre Radicovu. (Takito volici by mohli volbu rozhodnut.)
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Tak rozdiel medzi Gašparkom a Radičovou bol podstatne menší ako to naznačovali predvoľebné preferencie/chválabohu/ - takže pred druhým kolom je všetko otvorené, Radičová má značnú šancu a bol by som rád, keby nakoniec predstihla ##### a vyhrala voľby :lol: ...žial druhého kola sa nezúčastním, budem v zahraničí/v tej dobe som nevedel, na kedy budú určené voľby/...uvidíme
lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 tiborco a bol by som rád, keby nakoniec predstihla ##### a vyhrala voľby .............. prečo také neslušné slová si zvolil? :lol:
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 A čo iné mám povedať na človeka, ktorý bol súčasťou Mečiarovskej mašinérie v 90-tych rokov, neskutočne sa podlyzuje smeristom a národniarom a navyše rozpráva od veci... Nestačí?
Sniper Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Gašpi s náskokom ani nie 8,7% percentuálnych bodov, to je ešte menej ako som ja predpokladal (od 10 do 12%), v druhom kole bude výrazne záležať na štyroch faktoroch: koho budú voliť voliči Mikloškakoho budú voliť voliči Martinákovejkoho budú voliť voliči Melníka (pri tesnom pomere hlasov aj jeho 2,5% môže byť rozhodujúcich)koho budú voliť tí čo nevolili v prvom koleAk by sa stredo-pravé spektrum zmobilizovalo tak Radičová by to mohla vyhrať. Ľavicové živly sú však v pozore, aj keď nie je isté že budú hlasovať za Gašpiho, to isté sa dá povedať o pravici a strede pri volení Radičovej.
lopata555 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Tiborco ................ nie nestačí ......... stačilo povedať že dúfaš že nevyhráš ................. a potom čo máme hovoriť o osobe čo sa podlizuje SMK kde sú osoby typu Miklosa Duraja a má podporu toho krpatého ? .................
tiborco Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Počúvaj - SMK je pre mňa neporovnateľne prijateľnejšia ako nejaké strany typu Smer a SNS - Duray je síce čurák, ale a ozaj kto že to je v SNS? takže radšej by som bol ticho, politická kultúra tých tvojich strán je na zaplakanie..jo a u Radičovej žiadne podlyzovanie nejak nepozorujem, prijala podporu od opozičný strán, na rozdiel od Gašparka, ktorý "myslí sociálne" a vychvaluje svoje strany do nebies
aljak63 Zverejnené 22. Marec, 2009 Zverejnené 22. Marec, 2009 Ja som rád, a budem ešte radšej keď takto o 2 týždne budeme poznať meno novej prezidentky, čiže Ivetky :lol: Ľudia, prosím choďte voliť a nenechajte prepadnúť svoj hlas!!! btw. Anketa nová nebude? :) Ivan Gašparovič vs. Iveta Radičová vs.
Odporúčané príspevky