Skočiť na obsah

Prezidentské voľby 2009

Voľby 2. kolo  

20 členovia hlasovali

1. 1. Koho budete voliť v 2. kole prezidentských volieb

• Ivan Gašparovič
      2
    • Iveta Radičová
      15
    • Nebudem voliť / nezúčastním sa volieb
      3

Odporúčané príspevky

Zverejnené

veru ešte určite nie ................ to by som musel o tom dačo vedieť .............. alebo ludia čo ma dobre poznajú ............. :lol: ....... podľa čoho usudzuješ?

• Odpovedí 488
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• lopata555

71

• wysky

46

• Cat Eye

39

• Sniper

36

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

neviem čo je na tom divné zvoliť slušného a milého človeka ........................ ja by som to mohol brať opačne

Zverejnené

si doktorka keď to môžeš tak vehementne tvrdiť alebo je to iba tvoj osobný názor ............... ? zato Radičová je v naprostom poriadku že ? :lol:

Zverejnené

netreba byt doktorom, staci pozorne pocuvat, ake perly z neho lietaju.. :lol:

ale sak zial, ... your choice..

Zverejnené

Keď už začneš už si mohla aj dajakú tu perlu hodiť do éteru že či je taká zavažna aby bol kvôli tomu dement ...... :lol:

Zverejnené

Keď už začneš už si mohla aj dajakú tu perlu hodiť do éteru že či je taká zavažna aby bol kvôli tomu dement ...... :)

prezident hlavy statu, alebo predseda slovenskej republiky, ci libanonska zmluva... :lol:
Zverejnené

"Ja som vyslovil svoj názor aj pred pánom Majorom,"

Spomínal na rozhovor s Blairom počas jeho návštevy Slovenska.

"Chcem vám poďakovať, vaša eminencia... za podporu pri organizovaní stretnutia s novou hlavou katolíckej cirkvi, s pápežom Dominikom XVI., ktorý ma už v júni minulého roku prijal ako jedného z prvých hláv štátov"

Týmito slovami oslovil Zlý prezident apoštolského nuncia Henryka Józefa Nowackého vo svojom vystúpení, pričom meno pápeža Benedikta XVI. prekrstil na Dominika.

celkom kvalitka :lol:

Zverejnené

Dobre uznávam že je tam pár perličiek .................... ale preto by som ho nenazval zrovna nevolal dementom alebo že zdementieva ..............

Zverejnené

neviem čo je na tom divné zvoliť slušného a milého človeka ........................ ja by som to mohol brať opačne

Na tom nie je nic divne. Ale ked mas taketo priority, preco si volil Gaspiho? :lol:
Zverejnené

Nepôjdem voliť, možno by som dal hlas Radičovej, ale nič ma nemotivuje k tomu aby som sa zdvihol a išiel odvoliť. Druhý krát v živote.

Zverejnené

Dark .............. asi preto že jeho za takého považujem ............... inak by som mu hlas nedával ..............

Zverejnené

dufam, ze si ho poriadne zakruzkoval!! :)

:lol: :) ;) taký lolo ešte nie som ;)

No ja myslim, ze lopata nie je taky lolo z ineho dovodu, vie ze na hlasovacom listku sa nekruzkuje ale x-kuje a najlepsie do toho stvorceka, ktory je pri mene kandidata. ;) ;)

A ty si pink nebodaj kruzkovala? ;)

Zverejnené

:lol:

lopata vydrž to, na tebe vymlátia všetkých voličov Gašparoviča :) ... a myslím, že ich bude hodne, teda keď vôbec pôjdu voliť

tu je zima a fučí a od božieho rána ma bolí hlava a nechce sa mi dvihnúť zadok ... ale do večera ešte uvidím ... :)

ako bola odfláknutá kampaň, tak asi voliči odfláknu voľby, sa mi zdá ...

Zverejnené

Tak, už som bol odvoliť, hlas som samozrejme dal Radičovej :lol:

Zverejnené

ze vas to bavi vobec pisat si o politike a nejakom prezidentovi

ja som volit nebol a ani nepojdem, ved sa ani neda vybrat nikto normalny z tych gunarov

Zverejnené

A ze to teba bavi citat nechapem este viac :lol:

Ja uz mam tiez odvolene

Zverejnené

nikde inde moc prispevky nepribudaju tak mi nic ine nezostava :lol:

Zverejnené

Ja predsa len pôjdem voliť. Poobede sa ide na chvíľu do krčmy a volebná miestnosť je po ceste, tak sa zastavím pozrieť...

Zverejnené

Poobede sa ide na chvíľu do krčmy a volebná miestnosť je po ceste

dobrý dôvod :lol:

ja ešte stále neviem, či ísť/neísť, moc sa mi nechce, ale ako game, do večera to zvážim...

Zverejnené

nenazvala som ho dementom :lol:

a lopata, pocul si uz o chorobe, demencii?

Demencia je progresívna dysfunkcia mozgu, ktorá má za následok obmedzenie každodenných aktivít a vo väčšine prípadov si po dlhšom čase vyžaduje starostlivosť. Mnohé ochorenia môžu vyústiť do demencie, najčastejšia z nich je Alzheimerova choroba.

zdroj : http://www.janssen-cilag.sk/disease/detail...=dementia_about

ja za to nemozem, ze nas pan prezident zacina mat rovnake priznaky, .... nech ich kludne ma, ma ich kopa starsich ludi, ktovie, co caka nas, ale nech PREBOHA !! nereprezentuje nasu krajinu

myslim si, ze obcanom SR by nemalo byt jedno, kto bude reprezentovat ich krajinu, a mali by vyjadrit svoj nazor... neviem, ci lahostajnost je tu na mieste ...

Zverejnené

Pralinka ............ počul som veru počul ...................... a Ok moja chyba ale keď si napísala že zdementieva tak ma na padlo to čo som napísal ja .............

ale nech PREBOHA !! nereprezentuje nasu krajinu

tvoj subjektívny názor sa nemusí stotožňovať z inými názormi ............... tak isto ako môj názor na asi tú čo si bola voliť ty ................

myslim si, ze obcanom SR by nemalo byt jedno, kto bude reprezentovat ich krajinu, a mali by vyjadrit svoj nazor... neviem, ci lahostajnost je tu na mieste

...

ja si hlavne myslím že občania by mali ísť voliť .................. keď už máme tu slobodu a demokraciu ................... / nech si tam zaškrknú koho chcú môžu aj Sidora či Radičovú /

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov