Skočiť na obsah

Prezidentské voľby 2009

Voľby 2. kolo  

20 členovia hlasovali

1. 1. Koho budete voliť v 2. kole prezidentských volieb

• Ivan Gašparovič
      2
    • Iveta Radičová
      15
    • Nebudem voliť / nezúčastním sa volieb
      3

Odporúčané príspevky

Zverejnené

To Wysky:

Asi tak, ako ja ovplyvním mesačný svit. Ale myslieť si to môžem.

To Pink:

Prečo to množné číslo? Wysky, zdá sa, nemá problém, ani ja po opätovnom prečítaní. Fakt je, že nejaké to písmenko sa vyšmyklo. Však, kurník, zapoj babský fištrón, snáď sa už neminul :lol: :)

To Jozef:

Radicova je asi taky politik ako vy a ja

Jožino a prečo nekandidujeme? :)
  • Odpovedí 488
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• lopata555

71

• wysky

46

• Cat Eye

39

• Sniper

36

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Asi tak, ako ja ovplyvním mesačný svit. Ale myslieť si to môžem.

Prečo to množné číslo? Wysky, zdá sa, nemá problém, ani ja po opätovnom prečítaní. Fakt je, že nejaké to písmenko sa vyšmyklo. Však, kurník, zapoj babský fištrón, snáď sa už neminul :) :)

To Jozef:

Jožino a prečo nekandidujeme? :lol:

- ovplyvnit moze, sam si to pripustil, takze tato vec je vyriesena... ;)

- mnozne cislo preto, lebo nie sme na fore iba my traja....

co je fištrón? ;)

- "Radicova je asi taky politik ako vy a ja..." Jozko, to bola aspon pre mna pocta... kiez by som to raz mohla o sebe sama povedat, asi sa mi to nikdy nepodari... ;)

mohli ste kandidovat, len ci by sa nasli volici... ;) tak daki pribuzni asi hej... ;)

Zverejnené

"Radicova je asi taky politik ako vy a ja..."

:lol: ... toto pre mňa teda pocta nebola
Zverejnené

:lol: ... toto pre mňa teda pocta nebola

som rada, ze nie sme v jednom "vreci" :)
Zverejnené

oFF topic

to veru nie sme ................. pre mňa by bola pocta dačo iné ............

Zverejnené

oFF topic

to veru nie sme ................. pre mňa by bola pocta dačo iné ............

nemam vcul cas, ale keby si tak mohol napisat - CO je POCTA pre teba.... rada si to precitam... :lol:
Zverejnené

síce to sem nepatrí ale budiš ............ byť človekom, slovákom, slovanom, zarobiť si na chlieb ..................... a kopu ďalších vecí :lol:

Zverejnené

Včera chcel Gašparko bodovať v Hlohovci na hádzanej.

Najprv nasral ľudí dopravnými obmedzeniami, potom prišiel do preplnenej haly ako král kde mal pekne uvoľnené miestečko a nakoniec zožal (ako obvykle každý politik) piskot pri predstavovaní. Fakt zabodoval včera.

Zverejnené

Hehe, to mu asi na preferenciách nepridá :lol:

Takže podľa mňa vyhrá asi Gašparovič, pred Radičovou má dosť veľký náskok, ale Gašpi si to v poslednom čase pohnojil, najmä kauzy únosu M.K.ml., a Gaulieder ktorá sa vyniesla na svetlo božie (zdá sa že účelne), mu z preferencií môže ubrať.

Radičová však môže príjemne prekvapiť a ak v prvom kole bude za Gašpim zaostávať len o nejakých 10, max 12% tak v druhom kole má reálnu šancu.

Je otázne koľko % získajú Martináková a Čarnogurský. Podľa mňa ich postup do druhého kola by bol menším šokom. Ak nepostúpia, tak výrazne bude záležať na tom ako sa ich voliči prejavia v druhom kole, to podľa mňa môže ovplyvniť celé voľby. Melníkovi dávam niekoľko málo %, Sidor s Bollovou získajú dohromady možno 4% ak som optimista.

Zverejnené

Je otázne koľko % získajú Martináková a Čarnogurský.

carnogursky? :lol: chudak a o nom nikde nepisu... :)

gaspar ivanovic vcera zabodoval s tym googlom.. :)

lopata - neprekvapil si ;)

Zverejnené

No tak v podstate mal ale pravdu, však keď do google niečo zadám, tak ten mi aj odpovie, často vyčerpavajúco :lol:

Zverejnené

Gašpi je už high level užívateľ googla. Okrem guglenia, zvládol aj komunikáciu (gmail, vlastná schránka, chatovanie a pod)...A na tú komunikáciu sa zameral :)

co je fištrón? :lol:

to je niečo ako intelekt, rozum, mať filipa (nie toho právnika i keď možno niekedy je dobré mať ho na svojej strane, viď kauza Majský, obvinený z Tupého zabitia a pod. ).

To Axel:

Ver, že mu kauzy Gaulieder a únos MK. Jr. neuškodia. Nebol v nich osobne zainteresovaný a v konečnom dôsledku to boli hajzlíci a nie poctiví občania. Ale aj tí majú nejaké práva a mali by sa rešpektovať.

Zverejnené

gaspar ivanovic vcera zabodoval s tym googlom..

no bože je tam toho ....svojím spôsobom mal pravdu

lopata - neprekvapil si

to ma teší že som neprekvapil

Zverejnené

To Pink:

Prečo to množné číslo? Wysky, zdá sa, nemá problém, ani ja po opätovnom prečítaní. Fakt je, že nejaké to písmenko sa vyšmyklo. Však, kurník, zapoj babský fištrón, snáď sa už neminul :) :)

a k comu mam zapojit ten svoj fistron? k tomu, ze si sa sam zamotal? ci? :lol:

"no bože je tam toho ....svojím spôsobom mal pravdu" ale len svojim... ;)

Zverejnené

to Pink .............

ja nepoúživám google ............... ale napríklad zoznam, szm, a dunčo .................. možno dačo z toho používa aj Ivanko ............ takže absolútne nemusí vedieť čo je ten google :lol:

Zverejnené

"takže absolútne nemusí vedieť čo je ten google" sak ani nevedel, co je ten google :lol:

Zverejnené

sak ani nevedel, co je ten google

a myslíš že je to podstatné?
Zverejnené

No a už som si odvolil .............. môj hlas samozrejme dostal Gašparovič ................. dúfam že bude na voľbách aspoň 50% voličov i keď pochybujem ........... ale pevne dúfam

Zverejnené

som vysiel von si odvolit a ako si tak idem tak som zabudol co som vlastne chcel :lol:

Zverejnené

No a už som si odvolil .............. môj hlas samozrejme dostal Gašparovič ................. dúfam že bude na voľbách aspoň 50% voličov i keď pochybujem ........... ale pevne dúfam

dufam, ze si ho poriadne zakruzkoval!! :lol:
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov