Cat Eye Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 To Wysky: Asi tak, ako ja ovplyvním mesačný svit. Ale myslieť si to môžem. To Pink: Prečo to množné číslo? Wysky, zdá sa, nemá problém, ani ja po opätovnom prečítaní. Fakt je, že nejaké to písmenko sa vyšmyklo. Však, kurník, zapoj babský fištrón, snáď sa už neminul :lol: :) To Jozef: Radicova je asi taky politik ako vy a ja Jožino a prečo nekandidujeme? :)
pink Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 Asi tak, ako ja ovplyvním mesačný svit. Ale myslieť si to môžem. Prečo to množné číslo? Wysky, zdá sa, nemá problém, ani ja po opätovnom prečítaní. Fakt je, že nejaké to písmenko sa vyšmyklo. Však, kurník, zapoj babský fištrón, snáď sa už neminul :) :) To Jozef: Jožino a prečo nekandidujeme? :lol: - ovplyvnit moze, sam si to pripustil, takze tato vec je vyriesena... ;) - mnozne cislo preto, lebo nie sme na fore iba my traja.... co je fištrón? ;) - "Radicova je asi taky politik ako vy a ja..." Jozko, to bola aspon pre mna pocta... kiez by som to raz mohla o sebe sama povedat, asi sa mi to nikdy nepodari... ;) mohli ste kandidovat, len ci by sa nasli volici... ;) tak daki pribuzni asi hej... ;)
lopata555 Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 "Radicova je asi taky politik ako vy a ja..." :lol: ... toto pre mňa teda pocta nebola
pink Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 :lol: ... toto pre mňa teda pocta nebolasom rada, ze nie sme v jednom "vreci" :)
lopata555 Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 oFF topic to veru nie sme ................. pre mňa by bola pocta dačo iné ............
pink Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 oFF topic to veru nie sme ................. pre mňa by bola pocta dačo iné ............nemam vcul cas, ale keby si tak mohol napisat - CO je POCTA pre teba.... rada si to precitam... :lol:
lopata555 Zverejnené 18. Marec, 2009 Zverejnené 18. Marec, 2009 síce to sem nepatrí ale budiš ............ byť človekom, slovákom, slovanom, zarobiť si na chlieb ..................... a kopu ďalších vecí :lol:
bobsapp Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 Včera chcel Gašparko bodovať v Hlohovci na hádzanej.Najprv nasral ľudí dopravnými obmedzeniami, potom prišiel do preplnenej haly ako král kde mal pekne uvoľnené miestečko a nakoniec zožal (ako obvykle každý politik) piskot pri predstavovaní. Fakt zabodoval včera.
Sniper Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 Hehe, to mu asi na preferenciách nepridá :lol: Takže podľa mňa vyhrá asi Gašparovič, pred Radičovou má dosť veľký náskok, ale Gašpi si to v poslednom čase pohnojil, najmä kauzy únosu M.K.ml., a Gaulieder ktorá sa vyniesla na svetlo božie (zdá sa že účelne), mu z preferencií môže ubrať.Radičová však môže príjemne prekvapiť a ak v prvom kole bude za Gašpim zaostávať len o nejakých 10, max 12% tak v druhom kole má reálnu šancu.Je otázne koľko % získajú Martináková a Čarnogurský. Podľa mňa ich postup do druhého kola by bol menším šokom. Ak nepostúpia, tak výrazne bude záležať na tom ako sa ich voliči prejavia v druhom kole, to podľa mňa môže ovplyvniť celé voľby. Melníkovi dávam niekoľko málo %, Sidor s Bollovou získajú dohromady možno 4% ak som optimista.
pink Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 Je otázne koľko % získajú Martináková a Čarnogurský.carnogursky? :lol: chudak a o nom nikde nepisu... :) gaspar ivanovic vcera zabodoval s tym googlom.. :) lopata - neprekvapil si ;)
Sniper Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 Čo povedal Gašpi o Google? Niečo mi asi uniklo :lol:
pink Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 Čo povedal Gašpi o Google? Niečo mi asi uniklo :lol:take nevies? tuto kukaj - tretie videjko - http://volby.sme.sk/c/4355417/prebehla-pos...kandidatov.html
Sniper Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 No tak v podstate mal ale pravdu, však keď do google niečo zadám, tak ten mi aj odpovie, často vyčerpavajúco :lol:
Cat Eye Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 Gašpi je už high level užívateľ googla. Okrem guglenia, zvládol aj komunikáciu (gmail, vlastná schránka, chatovanie a pod)...A na tú komunikáciu sa zameral :) co je fištrón? :lol:to je niečo ako intelekt, rozum, mať filipa (nie toho právnika i keď možno niekedy je dobré mať ho na svojej strane, viď kauza Majský, obvinený z Tupého zabitia a pod. ). To Axel: Ver, že mu kauzy Gaulieder a únos MK. Jr. neuškodia. Nebol v nich osobne zainteresovaný a v konečnom dôsledku to boli hajzlíci a nie poctiví občania. Ale aj tí majú nejaké práva a mali by sa rešpektovať.
lopata555 Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 gaspar ivanovic vcera zabodoval s tym googlom.. no bože je tam toho ....svojím spôsobom mal pravdu lopata - neprekvapil si to ma teší že som neprekvapil
pink Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 To Pink: Prečo to množné číslo? Wysky, zdá sa, nemá problém, ani ja po opätovnom prečítaní. Fakt je, že nejaké to písmenko sa vyšmyklo. Však, kurník, zapoj babský fištrón, snáď sa už neminul :) :)a k comu mam zapojit ten svoj fistron? k tomu, ze si sa sam zamotal? ci? :lol: "no bože je tam toho ....svojím spôsobom mal pravdu" ale len svojim... ;)
lopata555 Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 to Pink ............. ja nepoúživám google ............... ale napríklad zoznam, szm, a dunčo .................. možno dačo z toho používa aj Ivanko ............ takže absolútne nemusí vedieť čo je ten google :lol:
pink Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 "takže absolútne nemusí vedieť čo je ten google" sak ani nevedel, co je ten google :lol:
lopata555 Zverejnené 19. Marec, 2009 Zverejnené 19. Marec, 2009 sak ani nevedel, co je ten google a myslíš že je to podstatné?
lopata555 Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 No a už som si odvolil .............. môj hlas samozrejme dostal Gašparovič ................. dúfam že bude na voľbách aspoň 50% voličov i keď pochybujem ........... ale pevne dúfam
phersu Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 som vysiel von si odvolit a ako si tak idem tak som zabudol co som vlastne chcel :lol:
pink Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 No a už som si odvolil .............. môj hlas samozrejme dostal Gašparovič ................. dúfam že bude na voľbách aspoň 50% voličov i keď pochybujem ........... ale pevne dúfamdufam, ze si ho poriadne zakruzkoval!! :lol:
lopata555 Zverejnené 21. Marec, 2009 Zverejnené 21. Marec, 2009 :) :) :lol: taký lolo ešte nie som ;)
Odporúčané príspevky