Sniper Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 Prieskumná anketa o skinoch na FSPF, ktoré sa používajú a prečo a načo. V tretej otázke môžete hlasovať za viac možností.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 FS Dark ano cierny, sedy, hnedy, cerveny, zlty, to je jedno. iba modra sa mi uz za ten cas vrcholne zunovala. nie, netusim, ze take nieco tam je
Darkman Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 Pouzivam - BlueChceli by ste na výber viac skinov? - Nie, naco.Viete o tom, že pre svoj Blog si môžete nastaviť skin aký chcete? - Viem
valcik Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 mám zapnutý Blue skin, páči sa mi a väčší výber nepotrebujem. ak by sa nový skin objavil, mňa by potešila hnedá/tmavofialová, pretože už niekoľko rokov používam vo windows farebnú schému slivka (plum) a veľmi som si na ňu zvykol, nenamáha zrak. blog som doteraz nepísal, ale všimol som si, že v ňom idú meniť skiny, pretože axelov sa mi zobrazil v tmavom kabáte, i keď mám nastavený Blue. : )
tiborco Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 1. Dlho som používal Blue Skin, ale prešiel som na Dark Skin a viac sa mi páči :lol: 2. Nie...3. Nechcem4. Nevedel som, ale teraz už viem :)
Cactales Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 Ktorý skin používate:FreeSpace Dark Chceli by ste na výber viac skinov?Je mi to skôr jedno, ale na škodu by to asi nebolo. Hlasoval som za Aký farebný odtieň by ďalší skin mal mať?šedý, červený, fialový, zelený Viete o tom, že pre svoj Blog si môžete nastaviť skin aký chcete?Doteraz som blog nenapísal, ale tiež som si to všimol pri Axelovom blogu
Bijou Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 používam to, čo je tu prednastavené, takže blue klasicky neviem o žiadnych iných možnostiach, ešte som sa tým nezaoberala, preto som aj rada, že tu táto téma je, ani by ma nenapadlo to riešiť, ale keď už je o tom reč, uvítala by som olivovo-zelenú mutáciu, or something with black, aj keď je otázne, či by som to využila, lebo mi je dosť jedno... neviem taktiež neviem ani o možnostiach blog-skinu...
tomassi Zverejnené 27. Marec, 2008 Zverejnené 27. Marec, 2008 Dark Skin Áno Zelený, Červený, Čierny, Fialový Už viem
game Zverejnené 27. Marec, 2008 Zverejnené 27. Marec, 2008 FS Blue nie, nepotrebujem iný, ale keď už, tak niečo do zelena, tmavozelena, šedozelena ... áno, v blogoch sa dá meniť skin, minimum Axelov je dôkazom : ) btw. vyhrabala som túto tému, kde sme sa vrhli na navrhovanie farieb pre fsp - len pre ilustráciu k tým vymenovaným farbám : )
Ignatius Zverejnené 1. Apríl, 2008 Zverejnené 1. Apríl, 2008 Ktorý skin používate? FreeSpace Blue (viac sa mi hodí k téme čo mám v mojich XP) Chceli by ste na výber viac skinov? Ano, ano , ano (ale nie tak zúfalo, ako by mohol názov možnosti evokovať - osobne mi je to celkom jedo, ale niektoré z tých nápadov, čo tu aj game o príspevok vyššie tú tému vytiahla boli celkom zaujímavé, keby sa dotiahla ich realizácia by mi vôbec nevadilo) Aký farebný odtieň by ďalší skin mal mať? Zelený Čierny Žltý Viete o tom, že pre svoj Blog si môžete nastaviť skin aký chcete? Viem
Odporúčané príspevky