Skočiť na obsah

Ako často vyhľadávate?

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Anketa sa zdá byť triviálna, ale kvôli nejakým nastaveniam v databáze by som potreboval vedieť ako často používate funkcie Dnešné aktívne témy, Najnovšie príspevky a celkovo Vyhľadávanie.

Vyhľadávanie má totiž určitú záťaž na server a myslím že by nebolo od veci prepnúť tabuľku do ktorej sa ukladajú vyhľadavacie ID z MyIsam do Memory.

Veľmi často - na témy chodíte výlučne iba z horeuvedených linkov. Klikáte priemerne 2x za 5 minút či nepribudla nová téma alebo príspevok.

Často - raz za čas si kliknete na ne a zo zoznamu tém si už niečo vyberiete.

Málo - vypíšete si zoznam tém, napíšete do tých ku ktorým máte čo povedať a idete preč.

• Odpovedí 17
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

3

• game

3

• Mgr. L.E.G. von Trips

2

• chrust

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

dnešné aktívne témy - veľmi často, denne veľkrát

vyhľadávanie - často, týždenne niekoľkokrát

najnovšie príspevky - takmer vôbec

Zverejnené

vyhladavanie - velmi uzitocna funkcia a urcite by som ju pouzival velmi casto. ale neviem s tym robit, lebo nie som zvyknuty na tie vyhladavacie logicke operatory, ktore tam su, resp nechapem ich. je to take nematematicke, malokedy sa mi podari najst, co potrebujem.

Zverejnené

dnešné aktívne témy - veľmi často

najnovšie príspevky - takmer vôbec

vyhľadávanie - často

Zverejnené

najnovsie prispevky - velmi casto

dnesne aktivne temy - az teraz som sa dozvedela ze tu nieco take je

vyhladavanie - takmer vobec

Zverejnené

najnovsie prispevky - vobec

dnesne aktivne temy - vobec

vyhladavanie - vobec

Zverejnené

vyhladavanie - velmi uzitocna funkcia a urcite by som ju pouzival velmi casto. ale neviem s tym robit, lebo nie som zvyknuty na tie vyhladavacie logicke operatory, ktore tam su, resp nechapem ich. je to take nematematicke, malokedy sa mi podari najst, co potrebujem.

Tam je návod "Ako hľadať". Predpokladám že aj stredoškolák tomu návodu porozumie.
Zverejnené

najnovsie prispevky pouzivam stale, tam si vzdy pozeram kde to zije

dnesne aktivne temy ani netusim kde taka moznost existuje

a vyhladavanie pouzivam ak hladam nejaky prispevok ktory som videl v teme, ktora uz nieje v najnovsich prispevkoch a neviem si spomenut v ktorej kategorii bola

Zverejnené

Dnešné aktívne témy využívam pravidelne a veľmi často, tak som i prispel do ankety. pomocou tejto voľby sledujem v ktorých témach pribudli príspevky, hlavne ak je prihlásených naraz viac členov a ak sa diskutuje naraz vo viacerých témach, ktoré ma zaujímajú. niekedy, ak čakám odpoveď na svoj príspevok, nechám si zobraziť Dnešné aktívne témy a raz za jednu/dve minúty použijem refresh.

Najnovšie príspevky nepoužívam, klepol som na to doteraz len niekoľkokrát, pre odskúšanie. zobrazuje sa mi to pomerne dlho a zdá sa mi to menej praktickejšie, ako predchádzajúca možnosť - Dnešné aktívne témy.

Vyhľadávanie som doteraz využil len raz, hľadal som tému o receptoch, keď som chcel založiť novú s týmto námetom. hľadanie bolo úspešné, tému som našiel a nezakladal ďalšiu.

edit: napadlo ma, že pomerne často kuknem na posledné SVOJE príspevky cez Asistenta, zvlášť keď som reagoval vo viacerých témach a zabudnem v ktorých. pozriem sa tam hneď po prihlásení, alebo vôbec.

Zverejnené

No dobre, včera som chcel "prepnúť" tabuľku z MyIsam do Memory ale dostal som hlásenie 'Denied'. Idú prepnúť iba sessions tabuľky. Takže táto anketa nemá už pre mňa význam.

Zverejnené

Jednoznacne velmi casto! Vlastne prve co spravim ked sem pridem dam ze Najnovsie prispevky... no a prezrem co je vlastne nove! :lol:

Zverejnené

Veľmi často - hlavne Najnovšie príspevky, prakticky vždy po prihlásení na fórum kliknem tam, Dnešné aktívne témy tak priemerne a Vyhľadávanie občas...

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

V poslednej dobe veľmi často, a vyhľadávam aj staršie témy ktoré sú dačím zaujímavé .

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Veľmi sporadicky.

Téma do ktorej prispejem aspoň jeden krát,si kliknem - "poslať upozornenie na e-mail" - a tým mám prehľad o ďaľšiom pohybe v tejto téme,čo mi na komunikáciu stačí.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Ja absolútne nie. Ja si zhruba pamätám kde som písal a do radu preklikávam témy. Ale zase zišla by sa nejaká vecička kam by som klikol a vyhodilo by to všetky témy v ktorých diskutujem aby sa to urýchlilo. Ak to tu máte tak mi nevynadajte za neznalosť ale usmernite :lol:

Zverejnené

skús napríklad kliknúť vo svojom profile na Témy a Príspevky / v strede na modrej lište /

Témy vyhodí témy, ktoré si založil, a Príspevky - tvoje príspevky počnúc posledným ... klikneš na ne a uvidíš, či a čo ti niekto odpovedal, kam si písal a čo

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Jakziv som vo vyhladavaci nic nenasiel. Pre mna je to prilis malo user-friendly. hr

Zverejnené

hm, čudné :)

používam vyhľadávač často, a často mi aj nájde, čo hľadám ... nenájdenie bude rukama ... či človekom ? ;) ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov