Sniper Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 Anketa sa zdá byť triviálna, ale kvôli nejakým nastaveniam v databáze by som potreboval vedieť ako často používate funkcie Dnešné aktívne témy, Najnovšie príspevky a celkovo Vyhľadávanie. Vyhľadávanie má totiž určitú záťaž na server a myslím že by nebolo od veci prepnúť tabuľku do ktorej sa ukladajú vyhľadavacie ID z MyIsam do Memory. Veľmi často - na témy chodíte výlučne iba z horeuvedených linkov. Klikáte priemerne 2x za 5 minút či nepribudla nová téma alebo príspevok. Často - raz za čas si kliknete na ne a zo zoznamu tém si už niečo vyberiete. Málo - vypíšete si zoznam tém, napíšete do tých ku ktorým máte čo povedať a idete preč.
game Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 dnešné aktívne témy - veľmi často, denne veľkrát vyhľadávanie - často, týždenne niekoľkokrát najnovšie príspevky - takmer vôbec
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 vyhladavanie - velmi uzitocna funkcia a urcite by som ju pouzival velmi casto. ale neviem s tym robit, lebo nie som zvyknuty na tie vyhladavacie logicke operatory, ktore tam su, resp nechapem ich. je to take nematematicke, malokedy sa mi podari najst, co potrebujem.
Cactales Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 dnešné aktívne témy - veľmi častonajnovšie príspevky - takmer vôbecvyhľadávanie - často
Bijou Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 najnovsie prispevky - velmi castodnesne aktivne temy - az teraz som sa dozvedela ze tu nieco take jevyhladavanie - takmer vobec
cizy Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 najnovsie prispevky - vobecdnesne aktivne temy - vobecvyhladavanie - vobec
Sniper Zverejnené 25. Marec, 2008 Autor Zverejnené 25. Marec, 2008 vyhladavanie - velmi uzitocna funkcia a urcite by som ju pouzival velmi casto. ale neviem s tym robit, lebo nie som zvyknuty na tie vyhladavacie logicke operatory, ktore tam su, resp nechapem ich. je to take nematematicke, malokedy sa mi podari najst, co potrebujem.Tam je návod "Ako hľadať". Predpokladám že aj stredoškolák tomu návodu porozumie.
Nokia Zverejnené 25. Marec, 2008 Zverejnené 25. Marec, 2008 najnovsie prispevky pouzivam stale, tam si vzdy pozeram kde to zijednesne aktivne temy ani netusim kde taka moznost existujea vyhladavanie pouzivam ak hladam nejaky prispevok ktory som videl v teme, ktora uz nieje v najnovsich prispevkoch a neviem si spomenut v ktorej kategorii bola
valcik Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 Dnešné aktívne témy využívam pravidelne a veľmi často, tak som i prispel do ankety. pomocou tejto voľby sledujem v ktorých témach pribudli príspevky, hlavne ak je prihlásených naraz viac členov a ak sa diskutuje naraz vo viacerých témach, ktoré ma zaujímajú. niekedy, ak čakám odpoveď na svoj príspevok, nechám si zobraziť Dnešné aktívne témy a raz za jednu/dve minúty použijem refresh. Najnovšie príspevky nepoužívam, klepol som na to doteraz len niekoľkokrát, pre odskúšanie. zobrazuje sa mi to pomerne dlho a zdá sa mi to menej praktickejšie, ako predchádzajúca možnosť - Dnešné aktívne témy. Vyhľadávanie som doteraz využil len raz, hľadal som tému o receptoch, keď som chcel založiť novú s týmto námetom. hľadanie bolo úspešné, tému som našiel a nezakladal ďalšiu. edit: napadlo ma, že pomerne často kuknem na posledné SVOJE príspevky cez Asistenta, zvlášť keď som reagoval vo viacerých témach a zabudnem v ktorých. pozriem sa tam hneď po prihlásení, alebo vôbec.
Sniper Zverejnené 26. Marec, 2008 Autor Zverejnené 26. Marec, 2008 No dobre, včera som chcel "prepnúť" tabuľku z MyIsam do Memory ale dostal som hlásenie 'Denied'. Idú prepnúť iba sessions tabuľky. Takže táto anketa nemá už pre mňa význam.
aljak63 Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 Jednoznacne velmi casto! Vlastne prve co spravim ked sem pridem dam ze Najnovsie prispevky... no a prezrem co je vlastne nove! :lol:
tiborco Zverejnené 26. Marec, 2008 Zverejnené 26. Marec, 2008 Veľmi často - hlavne Najnovšie príspevky, prakticky vždy po prihlásení na fórum kliknem tam, Dnešné aktívne témy tak priemerne a Vyhľadávanie občas...
lopata555 Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 V poslednej dobe veľmi často, a vyhľadávam aj staršie témy ktoré sú dačím zaujímavé .
chrust Zverejnené 16. November, 2008 Zverejnené 16. November, 2008 Veľmi sporadicky.Téma do ktorej prispejem aspoň jeden krát,si kliknem - "poslať upozornenie na e-mail" - a tým mám prehľad o ďaľšiom pohybe v tejto téme,čo mi na komunikáciu stačí.
Tomáš Zverejnené 29. Marec, 2009 Zverejnené 29. Marec, 2009 Ja absolútne nie. Ja si zhruba pamätám kde som písal a do radu preklikávam témy. Ale zase zišla by sa nejaká vecička kam by som klikol a vyhodilo by to všetky témy v ktorých diskutujem aby sa to urýchlilo. Ak to tu máte tak mi nevynadajte za neznalosť ale usmernite :lol:
game Zverejnené 30. Marec, 2009 Zverejnené 30. Marec, 2009 skús napríklad kliknúť vo svojom profile na Témy a Príspevky / v strede na modrej lište /Témy vyhodí témy, ktoré si založil, a Príspevky - tvoje príspevky počnúc posledným ... klikneš na ne a uvidíš, či a čo ti niekto odpovedal, kam si písal a čo
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 5. August, 2010 Zverejnené 5. August, 2010 Jakziv som vo vyhladavaci nic nenasiel. Pre mna je to prilis malo user-friendly. hr
game Zverejnené 5. August, 2010 Zverejnené 5. August, 2010 hm, čudné :)používam vyhľadávač často, a často mi aj nájde, čo hľadám ... nenájdenie bude rukama ... či človekom ? ;) ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz