Skočiť na obsah

Ako sa rozchádzate


starsi

Odporúčané príspevky

je to velmi tazke ... najtazsi bol rozchod zpred roka a pol, bolo tam vela veci ktore mi vadili, a navyse tam bol aj niekto iny .. a ked som toto doplnila ako dalsi dovod rozchodu, uff, akoze plakala som pri tom, lebo som ublizovala tym co hovorim .. on mal v ruke ruzu a dufal ze si to rozmyslim...akoze naozaj ze dost tazke :detektiv:

 

sme priatelia, vidime sa takmer kazdy den, kedze pracujeme v rovnakej firme, a je to fajn .. s odstupom casu vidim, aky bol v skutocnosti, a som spokojna ze nie sme spolu

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

uff, kedysi v treťohorách ešte na strednej som mala krátky čas vzťah s chalanom o 3 roky starším, ale nejako to nebolo ono, a tak prv ako by sa to bolo nejak veľmi rozvinulo po pár stretnutiach som sa rozhodla, že to zastavím. Chystala som sa na posledné rande s týmto fešákom, a ani som sa nechcela nejak moc naparádiť, na takú príležitosť som chcela vyzerať - no, nie ktovieako dobre, nech mu je to menej ľúto - aspoň tak som si myslela. lenže dotrepala sa domov mamka a spr.dla ma, ako to idem oblečená a upravená, nemala som v úmysle jej povedať, čo sa chystám spraviť. I donútila ma prezliecť sa...ťažko sa mi súkali tie vety - už si ani nepamätám, čo som tomu neborákovi - alebo šťastlivcovi? (to neviem teraz posúdiť) povedala, isté je, že v tej chvíli nebol práve blahom bez seba...naozaj je to ťažké rozísť sa s niekým, komu na vás záleží.

A čo tak manéver, že tak mu píliť uši, až túto nemilú úlohu splnil sám a vás toho ušetril? Neskúšali ste také dačo?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...naozaj je to ťažké rozísť sa s niekým, komu na vás záleží.

A čo tak manéver, že tak mu píliť uši, až túto nemilú úlohu splnil sám a vás toho ušetril? Neskúšali ste také dačo?

 

naozaj ... jedenkrát som to zažila, a bolo to hrozné. ... akosi dodnes z toho nemám úplne čisté svedomie, ale nie je prečo ... proste sa stalo to, čo sa mne stalo tiež, a nie raz, keď ja som sa zamilovala po uši, bez odozvy.

 

tu sa to stalo naopak, napriek tomu na toho mládenca dodnes spomínam, a raz za čas mi napadne, čo s ním je ... a či po tom vzplanutí si občas vôbec spomenie aj on. či si spomenul aspoň raz. ja si ani nespomínam, ako sa volal, ale vidím ho, ani nemusím zavrieť oči.

nechodili sme spolu, proste sa na diske na prvý pohľad zamiloval a nemohla som ... proste chémia nepustila, nešlo to ... posledný rozhovor bol desivo boľavý, a akosi si pamätám každý okamih.

 

nie, ten manéver som nemala možnosť skúsiť nikdy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja som síce mala možnosti zahrať to tak, aby on povedal tú nemilú vec, ale jednak som nebola na také tyátre stavaná a jednak mi pripadalo síce nepríjemné, ale predsa len rovnejšie povedať to sama, aj keď potom som bola ja tá sfyna.

Ani také somariny akože ty si hrozne dobrý chalan a zaslúžiš si lepšiu babu ako som ja, som akosi nemala schopnosť vypustiť z pusy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov