Skočiť na obsah

Moja dilema - prosím zopár rád


Jovzin

Odporúčané príspevky

A tu je coho sa najviac bojim ze proste si to ona neuhlida a vymkne sa jej to z kontroly co ona bere ako zabavu. Nechem aby sa jej nieco stalo, aby jej ublizil nejaky debil ci uz virtualne alebo v reale. A duplom ne nejaky nadrzany uchyl... Hlavne ked vidim ze ona proste fakt nevie este rozpoznat zabavu od uz obtazovania skusme to tak nazvat.

 

ona nevie rozpoznat zabavu od obtazovania? no skor by som povedala ze ty

ved ona je v situacii kedy si s dotycnym/i pise, ona vie ze je to v rovine pisania si, upovedomila ze ma priatela a tipujem ze by sa urcite nestretla s cudzim, aj keby jej hovoril iba pekne slovka, ziadne perverznosti, kedze ma priatela

skor je naivna a lichotia jej take slovka..ale nie je to typ zeny, ktory sa stretne s kazdym, ktory ju velebi do nebies

 

jovzin, preber sa, neries tu taketo kraviny, halloooooo :lol:

pis sem ked budes zenac a budes mat pocit ze ti tvoja draha zahyba, pretoze po nociach nespava doma...skor nie, pretoze to vsetko budu len tvoje dohady, prehnane pocity, zbytocne obavy

 

nevravim aby si sa nezdoveril, ale necakaj od nas prispevky typu "zrus jej pripojenie na internet, strestaj ju za to ze si pise s uchylmi, rozid sa s nou pretoze si dovoluje mysliet aj na ine osoby nez na teba,...."

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nevadí že rieši, teraz je tu na ťahu jovzin.

 

rada by som, keby sa po tomto xatovaní vyjadril aj on, je to jeho téma.

čo sa zmenilo od tej odvtedy, ako je nalinkovaný ten príspevok vyššie ?

 

mozno to tak nevyzera, ale aj v tom chate ma rady, o ktore prosil v uvode

vyjadrit by sa mohol, ked to zacal, aj ked to bude zase asi len kruh bez konca

vsetky rady tu uz niekolkokrat dostal zo vsetkych koncov, staci len jedno, vybrat si nieco a skusit chyby neopakovat

a skusit uvazovat aj o moznosti, ze problem nie je v zenach, Stevulikovi, jej rodicoch, obyvateloch dediny, vesmire, a co ja viem kde este, ale mozno niekde celkom blizko

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

preto píšem, že je rad na jovzinovi

ale vyzerá ... rady sú tam, vidíme a čítame, ale jovzin by sa nám mohol vyjadriť, prípadne kadiaľ máme pokračovať, alebo či nepíšeme do vetra, či to chlapec číta, a čo si z toho zobral, či prijal niečo z toho

je ťažké premeniť alebo preonačiť myslenie ... a o to sa vlastne pokúšame

to, čo tu odcitovala teraz doll, mi priznám sa uniklo, ale zjavne je to idea fixa ... jovzin je ten dospelejší, ktorý musí chrániť neskúsené dievčatko pred zlým lesom

my tvrdíme, že ona nie je padnutá na hlavu, hlavne nie, keď má za sebou pocit istoty vzťahu.

preto sa nie je veľmi kam posunúť, kým nám jovzin nepovie, kam teraz, či s tým súhlasí, ako na to pozerá po tom, čo bolo povedané ... hm ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ten jovzinov paternalizmus naskrtli pred doll viaceri, aj ked ona to napisala najjasnejsie :lol:

 

nie je kam sa posunut, presiel som si tuto temu celu, aj predosle nielen tu a vela moznosti neostava

ale na tahu je jovzin, ci uz tu, alebo v reale :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie je kam sa posunúť ... čakáme na jovzina :lol:

 

ano, pozrela som si to, písala som dokonca aj ja o ohrozovaných dievčatkách z amerických thrillerov, ale to bola reakcia na inú časť príspevku.

ale všetko dokopy, písal o tom skutočne každý. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jovzin asi zachranuje v terene co sa da. Rady od vymyslu sveta mu mohli otvorit oci, alebo ...

 

citala som aj jeho stare boliestky, ale ked este necha do toho hovorit celu rodinu, neviem neviem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

OK som tu sry ale tu na dedine nejde net obca ako by som cel. Rano ide vecer ide cez den nist. A este je to TV okres a vsade okolo zaplavy tak asi tak.

 

Ok spat k topicu. No nebojte sa citam si vsetko co ste mi tu pisali. Napr stale cakam na odpoved od Doll co je na tom take super a vzruso ak jej nejaky chalan co si s nim pise 4 dni kazdy jeden den pise ze by jej pocmukal onu, alebo siel s nou do trojky a podobne...

 

Dalej, no ano bojim sa toho ako pisal tusim elfnat alebo game (sry neveim teraz presne) ze pritom pisani si s uplne cudzimi ludmi, zisti ze su celkom interesting a chcela by ho/ich spoznat trosku viac. A ano zacinam mat znova kua znova pochybnosti o sebe, ze ma hodi na vedlajsiu kolaj a vztah pojde do prdele. A ked ho/ich spozna tak ze tam preskoci iskra a ja pojdem duplom do prdele aj ked sa snazim aby ten vztah fakt nevosiel do nudy ani stereotypu, co sa mi zatial dari ale neveim dokedy. Asi by som mal prestat pozerat tie blbe filmy a citat atlas.sk aby som stale si nemyslel ze sa to aj mne nieco take prihodi, ze moja mlada stretne v buse nejakeho zaujimaveho cloveka a kazdy den sa budu zhovarat a ...

Proste ja mam taku fakt debilnu fantaziu(hlavne po pozerani roznych debilnych USA filmov, kde nejaka mlada chodi s chlapcom a nahodou sa stretne s niekym v buse, metre, praci a zrazu zisti ze ju pritahuje viac ako jej terajsi), cize dalsi moj strach coho sa bojim a zlyhania... Proste mam strach ze je tam stale niekto lepsi koho moze stretnut alebo zaujimavejsi(aj ked ten debilny perverzak sa mi nezda zaujimavejsi a lepsi ako som ja).

 

A ako ja jej fakt nechem zakazovat s kym si ma pisat na pokeci, FB a podobne ja len stale nechapem co bolo na tom perverzakovi a jeho reciach smiesne ze si s nim pisala aj nadalej a neodignorovala ho hned pri prvej zmienke perverznosti...

 

ELFANT: ano vlastne ked to beres z tohto pohladu robim i ja to iste pisem Vam tu o veciach co by som ani nemal kedze som Vas nikdy nevidel v reale a jedine s Axelom som si kedysi par krat volal ale to bolo davno :) Ale neviem sme vsetci uz velmi dlho na freespace fore a nejako vidim aj z inych prispevkov, ze mi chete poradit a pomoct, a preto mam pocit ze nezneuzijete to co tu pisem... A ano urcite by ma nepochvalila... Hmm jasne vymedzila hranicu??? No neviem ako bud ja som este naivny alebo uz fakt neexistuju baby co pri prvej zmienke nejakej perverznosti daju IGNORE na dotycneho a hlavne na pokeci a podobnom chatovacom portali?

 

A ano neveim kto to pisal ale stevka a jej "ona" je zatial teraz moje uzemie a nie som velmi rad, ze nejaky uchyl vypisuje blbosti.

 

Dalej z vasich moznosti a az z :) si vyberam hmmm: no asi to D: ano priznavam kazdy by mal mat nejaky ten kutik. Ale musi to byt prave pokec s kopu uchylakmi a nadrzancami??? Nemoze to byt radsej osobny svoj blog kde si bude pisat alebo dennicek alebo aj PC hra ako to mam ja, ze sadnem za nejaku igru a tam sa odreagujem a zralaxujem a polizem si tie rany???

 

Game: radsej by som chcel zistit preco dievcata robia ako robia. A hlavne velmi by som stale chcel zistit preco je take zabavne si pisat s uchylom perverzakom??? Vidim tu iba ja cervene talcitko DANGER??? Co ak je to fakt nejaky debil co zrazu zacne za nou doliezat si zisti kde byva a podobne ?

 

Hmm z toho co tu pisem ako vidim stale mam problem zistit a dufam ze mi aspon DOLL uz povie tu odpoved co je take zabavne na pisani si s nadrzancom perverzakom a uchylom???

 

Elfant: Ja si vazim co mam a velmi, a preto sa aj dost bojim ze o to pridem bud z vnutra(ziarlivost, nedovera, domyslavost, bujna fantazia) alebo z vonku( nejaky blb co sa ukaze ze je mozno aj lepsi nez ten koho mam teraz) Vies ako to je srdcu nerozkazes, a ked preskoci nahodou iskra tak fakt mozem ist na inu kolaj... Btw prave premyslam z coho to asi tak prameni ten moj strach ze sa zalubi do ineho a asi veim z coho, lucia a ja a zrazu tuya a ja a iskra bola na svete aj ked islo iba o 3 mesacne chodenie z toho 2 mesiace cez skype ;) No a nejako sa toho bojim teraz ja ze sa mi to vrati v podobe stevky...

 

nevadí že rieši, teraz je tu na ťahu jovzin.

 

rada by som, keby sa po tomto xatovaní vyjadril aj on, je to jeho téma.

čo sa zmenilo od tej odvtedy, ako je nalinkovaný ten príspevok vyššie ?

 

zaujíma ma, ktorú z tých alternatív a až d by si jovzin vybral.

či je v ich vzťahu ináč všetko v poriadku, a či súhlasí s tým, že nejaký flirt na diaľku nezaškodí, je to len korenie, niečo ako napísala doll, trochu záujmu o druhé pohlavie neuškodí ani na jednej strane, hlavne, keď je tam istota vzťahu a kamarátstva, ako to dala najavo pokiaľ som to vyčítala z príbehu, Števka tomu pisateľovi.

stačí klik a zruší ho, keď prekročí mieru. zatiaľ ju to baví a berie to s humorom. to všetko je v tom úvodnom príbehu.

a či jovzin súhlasí s tým, že ten kútik pre súkromie by mal mať každý.

hlavne, keď to dievča je pri tebe a považuje za ťa partnera, jovzin ... je to vzájomné ?

No vo vztahu je inac vsetko v poriadku aspon z mojej strany je. Vsetci Stevku schavluju aj brasko aj jeho zena aj mamina aj segra aj kamarati. Aj sex je nahodu uz super sme toho maleho jovzina vytrenovali a uz vydrzi s dychom dlhsie ;) A zo strany Stevky to vyzera tiez celkom dobre rodicia ma schavluju, segra ma obcas narazky ale inak ma schvaluje, teta bratranci ujovia tiez schvaluju aj kamaratky. V sexe z jej strany asi uz neni problem dufam teda ale asi ne. A aktualne sme si povedali ze to skusime da sa povedat nanovo hlavne co sa tyka uprimnosti jeden k druhemu, kedze aj ja som tam mal par veci co som jej nepovedal( ale neboli to ze mam inu alebo daco podobne, skor skola a moj volny cas ako vyuzivam).

 

A nesuhlasim s tym ze nejaky flirt na dialku nezaskodi. Proste sry ale nejako to neveim akceptovat. Moj blbej rozum to potom bere ako ze uz chce druheho :lol:

Game pisie ze ju to bavi a berie to s humorom kua ale co ja na tom take zabavne kua ??? Ja to nechapem fakt... Mi fakt povedz co by si robila ty ked by som sa ti prvy den javil ako v pohode clovek pisali by sme normalne a druhy treti a stvrty den by som mal uz perverzne reci to by si brala ako zabavu alebo ako ze debil jeden nadrzany chod do prdele a klick ignore?

 

Ano ten kutik som pisal uz o nom vyssie.

 

A ano je to vzajomne ja ju berem za partnera som pri nej v zlej i dobrej chvili ako aj ona ma povazuje za svojho chlapca a stoji pri mne stale.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Darkman, to velmi vystizne zhrnul,

 

Jovzin nerozumiem to mu kto vsetko a hlavne preco ti ma schvalovat TVOJU frajerku????

Co by bolo keby ti ju cela rodina neschvalila?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jovzin,mne teda moja rodina nikdy neschalovala frajerov,nie,že by to dobre dopadlo,ale proste ide o mna a moj zivot. Tak sa k tomu stavaj aj ty.

Ja som tiez z dediny,korene mam dokonca v horskej dedinke na strednom Slovensku,kde je zvykom "osacovat" frajerov,ale ty sa trochu uvolni.

Prides mi desne upjaty a to je mozno nieco,co ta brzdi,mam pocit,ze si vobec neveris,v podvedomi nedoverujes ani svojej priatelke,hoci si chces nahovorit,ze hej.

Tak,ako napisal Darkman,je to o dovere.Ale zacni sebou. Ty hned vsetko vidis v tych najhorsich farbach,hned vidis,ze sa tvoja priatelka zalubi,atd... uff,Jovzin...ani netusis,ako si skracujes svoj zivot zbytocnymi starostami.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Btw prave premyslam z coho to asi tak prameni ten moj strach ze sa zalubi do ineho a asi veim z coho, lucia a ja a zrazu tuya a ja a iskra bola na svete aj ked islo iba o 3 mesacne chodenie z toho 2 mesiace cez skype Obrázok No a nejako sa toho bojim teraz ja ze sa mi to vrati v podobe stevky...

Zjavne musis este na niektore veci dorast. Neveris sam sebe a preto neveris ani druhym, na ktorych ti zalezi. Mas pocit, ze ked mozes zlyhat ty, tak zlyhaju aj oni.

Pokial si nevyriesis toto, dovtedy sa z bludneho kruhu nedostanes. Problem je v tebe.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mňa ešte napadlo:

čo keď števka o tom sledovaní jej pošty vie

a tak si založila nové konto - o ktorom jovzin nevie

a na ktorom si píše oveľa horšie veci ako to,

čo má jovzin možnosť čítať

 

jovzin

myslíš že je to možné alebo nie?

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vyzera to ze je Stevka dievca lahkych mravov, co oklamala Jovzina aj celu jeho rodinu. Tvari sa ako cnostna deva a sem tam sa jej nedari a na povrch sa prederie cosi zo skutocnej Stevky

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jovzin, mne sa to ani citat nechcelo...darkman podotkol spravne, plus doplnila by som, ze ti chyba poriadne sebavedomie, ...coze stale pochybujes?

 

poviem ti na rovinu, asi jej vo vztahu nieco chyba, chyba jej mozno to vzrusenie, nieco stiplave, co jej ty nedavas, mozno ju nudis, mozno je to s tebou obyc, neviem...ja osobne som si nikdy nepisala hentake veci /ako popisujes vyssie/ s niekym ked som mala priatela /zo zaciatku som si myslela ze stevka len skusa kam daleko su schopni zajst/...ale preco sa o tom rozpravas s nami a nie s nou?

 

ja uz ti nemam viac co k tomu povedat, musi to byt s tebou neuveritelne tazke..mozno si ju tymto pristupom znechutil a ju to uz nadobro prestava bavit

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm a teraz som zistil, že ja som na tom ralatívne dobre - som človek, ktorý rieši zbytočnosti, ale toto všetko, čo tu jovzin píše prekonáva všetko...

jovzin - daj sa vyšetriť!

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

začínam tomu rozumieť

 

No ja tomu práveže prestávam rozumieť už úplne. Asi si to budem musieť celé prečítať. Ale treba mať na pamäti to, že Jovzin žiarli a žiarlivý človek si len ťažko niečo nechá vyhovoriť alebo vysvetliť.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nielenze si nenecha daco vyhovorit, alebo vysvetlit, ale pokial nema dovod na ziarlenie, tak si ho nakoniec vymysli.

Tak ako jovzin, ktory sa dopredu bal, ze to poserie, a nakoniec vliezol do posty mladej, aby mal dovod to posrat, ked mu uz iny nedala.

To nie je len ziarlivost, ale aj masochizmus

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm Elfant: Ja si dam a velmi rad nieo vyhovorit aj vysvetlit. Masochizmus ??? NE to az ne dufam. Staci dost ze som ziarlivy a hlavne ze nedoverujem nikomu ani sam sebe :)

 

Tiborco: Nehovoril som uz v inych alebo v tejto teme ze by som mal ist na vysetrenie :lol: A ste mi to vsetko pisali ze az tak zle to neni ze netreba ti ist sa vysetrit :)

 

Doll: Hmm Doll takze pisala si si ci nie na vedlajsej strane pises

ja som si vypisovala x krat s takymi tupcami, nedala som ani ignore, ani som ich neodpisala, a lubila som svojho draheho /to bolo v case ked som este nemala rozum a travila som cas na pokeci ;) /

 

A zrazu tu pises ze ked mas svojho tak si si nepisala tak teraz ako? A stale neviem tu odpoved kua na moju otazku co je na tom zabavne si pisat s perverzakom/kmi? Doll pls napises mi to uz konecne ci sa to nidky nedozviem co je na tom take zabavne?

 

Dalej k tvojej otazke: nieco chyba... hmm 100 krat som sa jej pytal ze ci jej nieco vztahu chyba aj to stiplave ako hovoris a stale je odpoved nie nic mi nechyba dokonca aj teraz ked sme si povedali ze to skusime od zaciatku s uprimnostou... Ja sa vazne snazim aby jej nic ozaj nic nechybalo vo vztahu. A hej s nou sa o tom rozpravam ale tak vysledok je ze nic nechyba ze vraj.

 

Elfant:

Zjavne musis este na niektore veci dorast. Neveris sam sebe a preto neveris ani druhym, na ktorych ti zalezi. Mas pocit, ze ked mozes zlyhat ty, tak zlyhaju aj oni.

Pokial si nevyriesis toto, dovtedy sa z bludneho kruhu nedostanes. Problem je v tebe.

Ja viem a ja sa vazne snazim verit viac ludom na ktorych mi zalezi ale ked ja neviem preco je tam stale ta pochybnost na mojej strane ;) A ano uvedomujem si ze problem je vo mne skor nez v ludoch okolo. Ale tak ja neviem fakt neviem preco musim mat taku bludnu fantaziu a predstavoavat si tie najdebilnejsie mozne veci...

 

Majuska, Littlewitch: Sry to ma len tak napadlo lebo som nevedel presne co chce game vediet ze ako je to teraz s nami. Tak ma to napadlo ze napisem ze vsetci schvaluju kazdeho a maju toho druheho radi. Fakt sry to som asi ja presstrelil a zbytocne tu dal takuto informaciu, ale fakt ma to napadlo ako prve na otazku co mi dala game...

 

Darkmane: Respektujem toho druheho ale ta dovera to hej to proste neviem uplne doverovat ;)

 

Ludia mam stale pocit ze si myslite ze si nedam od vas poradit pripadne vysvetlit nieco. Ja si fakt dam a berem vsetky vase posty co pisete vazne a snazim sa v nich najst nieco co si musim vstiepit do hlavy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ano jovzin, pisala som si, co vsak neznamena ze som si vypisovala aj nasledne ked zacali pisat oplzlosti :lol: jednoducho ak niekto lichotil a pytal sa, tak som bola v pohode a odtial potial som komunikovala...akonahle sa chcel niektori venovat "detailom", tak som viac neodpisala

a co je na tom zabavne resp preco to (niektore) zeny robia? uz som ti na to odpovedala...ty asi potrebujes pocut ze preto, lebo chcu skusit nieco ine, podviest a podobne..(?) , pretoze tak to asi nefunguje

 

nezaoberaj sa uz tymto, povedali ste si ze to skusite znova...takze mal by si seknut s touto debatou a viac sa k nej nevraciat

to ma byt pre teba dolezite, ze sa rozhodla v tom pokracovat, skusit to napravit, nepovedala ze sa chce rozist, a nedajboze sa dat dokopy s niekym na pokeci, tak to uz neries

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jovzin

 

nechápeš ma - aj chodím na psychiatriu a pod a x ďalších ľudí a to dokonca z každej sociálnej vrstvy...a ty jednoznačne trpíš silnými úzkosťami a panickým strachom - proste potrebuješ odborníka, ktorý ťa uzemní!! i keď veci za teba sám nevyrieši

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov