Skočiť na obsah

Moja dilema - prosím zopár rád


Jovzin

Odporúčané príspevky

Jovzin,podla toho,co tu pises,je tvoja priatelka typ cloveka,ktory neraz rozprava,zrejme nerada rozprava aj o svojich pocitoch,a o tom,co chce. Ak sa jej teda pokusas nieco spytat a neustale ju obstrelujes otazkami typu,ci sa jej nieco paci,alebo nepaci,napriklad v otazkach sexu,tak to len kazis a zhorsujes.

Viem,je tazke pochopit myslenie zeny :lol: a prave preto je zena zenou. Ona je zrejme ten clovek,co sa radsej vyjadruje a komunikuje pisomnou formou,preto to robi na pokeci,to,ze si jej vstupil do tejto jej virtuality,narusil si jej sukromie a to dost hrubo. Tak,ako tu uz viaceri pisali,je to o dovere.

Nemozeme ti napisat recept,co jej od teba chyba,len sa ti snazime ukazat,akym chybam sa treba vyvarovat a to tiez dost vseobecne.

Nepozname cely pribeh tvojho zivota,ale s istotou mozem povedat,ze tvoja priatelka by nam povedala svoju verziu uplne z ineho pohladu a ak by si ju mohol pocut,cudoval by si sa.

Jovzin,co ti mozem ja osobne poradit je,aby si bol trpezlivy,zbytocnym tlakom len vsetko pokazis. Musis sa naucit ,kedy treba rozpravat a kedy mlcat....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

moj zlaty, ja by som ta hned menila :lol: takehoto ziarlivca, ktory robi z komara somara...sorry, ale ten divny si tu ty, nie Stevka

ja som si vypisovala x krat s takymi tupcami, nedala som ani ignore, ani som ich neodpisala, a lubila som svojho draheho /to bolo v case ked som este nemala rozum a travila som cas na pokeci :) /

 

ale aj tak, mozno jej to masiruje ego ze vidi ze je ziadana, to sa paci kazdej zene, a holt, ze si vybrala tuto formu...bud rad ze nechodi po podnikoch s kamoskami a nenecha si masirovat ego tam, priamo, osobne, zoci voci

 

ach chlape, ak budes takto pokracovat, tak sa bude rozpadavat aj dalsi vztah a v tvojom pripade nebude stacit ani 20 vztahov aby si nasiel tu pravu

skus sa vzit do jej situacie, skus si predstavit ze mas nehorazne ziarlivu partnerku...no zamysli sa ako dlho by ta to bavilo a co vsetko by si hovoril..hm?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm Doll mas pravdu, ta ziarlivost je obcas fakt hnusna. Doll takze si si vypisovala s takymi blbcami nadrzanymi ?A to ta bavilo ked kazdy den ti aspon nejaku fakt perverznost napisal na pokeci, ze ako by ti muslu bozkaval a blbosti?

Ako sry ale to fakt nemusim a cudujem sa ze niektore dievcata si proste z toho nic nerobia a pisu si s nimi dalej. Stevka mi napr vcera povedala ze to bere ako srandu a ze si mysli ze aj ten blb to pise zo srandy. No ale co ked ten debil to hovori vazne? Proste nie som rad ak mi niekto obtazuje priatelku a este k tomu na debilnom pokeci.

K tomu egu Doll to moze byt aj pravda, ze mozno si aj dviha trosku ego kedze jej despoticky rodicia so segrou ju iba zhadzuju a podobne. ALebo mozno to pocuje malo odo mna ze je krasna ale ja jej to aspon kazdy druhy den ozaj poviem. Akurat zase Doll preco to musi pocuvat uplne od cudzich ludi co si pise s nimi max 4 dni? Vobec ich nepozna a uz jej pisu si krasna na fotke a bral by som ta a podobne... A to vobec nevie kto to je ani nic o nom? Moze to byt dalsi nejaky uchyl, ktory ide na to lepsim sposobom ako ten prvy co hned na nu vybehol s perverznostou... A tu je coho sa najviac bojim ze proste si to ona neuhlida a vymkne sa jej to z kontroly co ona bere ako zabavu. Nechem aby sa jej nieco stalo, aby jej ublizil nejaky debil ci uz virtualne alebo v reale. A duplom ne nejaky nadrzany uchyl... Hlavne ked vidim ze ona proste fakt nevie este rozpoznat zabavu od uz obtazovania skusme to tak nazvat.

 

Littlewitch no asi je z tych co velmi tazko rozpravaju co sa jej paci a co nie. Ale tak ked je taka malo vykecavajuca sa :lol: tak je potom tazko zistit co sa jej fakt paci a co nie a nechcem potom v buducnosti sa kvoli tomu hadat ze ona zrazu zacne na mna nadavat lebo jej robim zle v neicom a ja budem hovorit ze som sa ta pytal 100krat a ty si nic nepovedala ze je to zle. Vsak mozno vies o com hovorim... No to kedy rozpravat a kedy mlcat je fakt dost tazke sa naucit snazim sa to uz naucit od 1.rocnika na strednej a stale obcas urvem...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A ako fakt sry ale mrzi ma to a dost. Fakt nechapem preco si musi vypisovat s ludmi ktorych vobec nepozna a nevidela ich este ani v zivote.

 

Jovzin, nerobis nahodou aj ty presne to iste ? Zverujes sa tu ludom, ktorych de fakto nepoznas a tiez si ich nikdy v zivote nevidel. Dokonca tu pises intimnosti, ktore by si v reale mozno nepovedal nikomu.

 

Otoc si to, keby sa to dozvedela tvoja baba, ze tu o nej vypisujes, myslis ze by ta pochvalila ?

Ako sry ale to fakt nemusim a cudujem sa ze niektore dievcata si proste z toho nic nerobia a pisu si s nimi dalej. Stevka mi napr vcera povedala ze to bere ako srandu a ze si mysli ze aj ten blb to pise zo srandy. No ale co ked ten debil to hovori vazne? Proste nie som rad ak mi niekto obtazuje priatelku a este k tomu na debilnom pokeci.

 

Ale on ju neobtazuje, sama ti povedala ze to berie ako srandu. Nechces za nu chodit aj na zachod ? Obrázok

Mozno by si radsej tie perverznosti pisala s tebou ... a to pisanie neublizi nikomu, ked jasne dopredu vymedzila hranicu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ako je pravda ano som obcas hnusne ziarlivy

Ja mám tiež doma jednu takú žiarlivku, ale už sme si to snáď vydiskutovali :lol:

 

Ak zacnes niekomu liezt do pokecu, mailov, smsiek alebo FB je vstah podla mna v haji.

Toto tiež nepochopím, poznám zopár párov, ktoré majú vymenené prihlasovacie údaje na niekoľkých weboch, to je akože o čom? Každý má právo na súkromie, podľa mňa takéto veci robia len exhibionisti, ktorí sa potrebujú odbavovať na tom, že im niekto lezie do súkromia.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V pripade lezenia do cudzej posty je jednoduchy mechanizmus:

 

1. nie som si isty sam sebou, takze

2. nie som si isty ani partnerom, a potom

3. mam potrebu ho kontrolovat, a ked ho kontrolujem tak

4. som nachylnejsi vysvetlovat si cokolvek ako potencionalnu hrozbu pre seba, alebo ako zradu pachanu na mne za mojim chrbtom

5. v lepsom pripade sa budem tvarit, ze toho druheho chranim pred nebezpecenstvom, ktore mu hrozi, a ktore nie je schopny sam rozoznat

6. v horsom mu od pluc z voleja poviem, co si o tom vsetkom myslim, a ze sa moze ist kludne past dakam, alebo ma nie je hoden/na.

 

Obrázok

 

Ziarlivost je kategoria sama o sebe a hladat v nej nejaku racionalitu nezmysel. V jednej ankete o sexe mlady muz odpovedal na otazku ci je ziarlivy, negativne. Na dalsiu otazku, ci by mu nevadilo pokial by jeho priatelka v jeho nepritomnosti masturbovala, odpovedal ze nie, pokial by mala pritom predstavy s nim. Predstavy so zenou by boli taktiez prijatelne pre neho, nesmel v nich byt ale ziaden iny muz a uz vobec nie niekto, koho pozna. :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a za d.

 

každý jeden človek potrebuje svoj súkromný kútik, kde sa utiahne, aby si lízal rany, aby bol sám sebou, aj v tom najtesnejšom spolužití.

ani manželia ani partneri nie sú k sebe priviazaní.

 

okrem toho je števka mladá žena, nie desaťročné naivné filmové dievčatko z amerického thrileru, kde zlý zabijak na sladké lízatká a rečičky na nete láka malé devuchy do svojich osídiel.

 

vymedzila hranice, berie to s humorom, a nechaj ju dýchať.

nechajte sa navzájom dýchať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vymedzila hranice, berie to s humorom, a nechaj ju dýchať.

nechajte sa navzájom dýchať.

 

a pokracovanie rady pre jovzina, nech to zase game na seba nevztiahne:

 

... ty dychaj zhlboka a rataj do 50 000, kym nieco vypustis von Obrázok

aj keby to boli co i len vetry ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

do 50 či hocikoľko, začala mi tu trieskať pračka a zrejme píšem nesústredená, to je jedno. ani neviem, čo som napísala zle, ale aj tak je to jedno

 

len je z toho myslím aj tak jasné, že pozerať si vzájomne poštu a vymieňať si heslá a kontrolovať písačky toho druhého nie je podľa mňa o dokonalej dôvere, ani o istote neohrozovania vzťahu, ale skôr to c, alebo d, jednoducho ten druhý nemusí vedieť všetko.

nehovorím o tom,že to musí byť zákonite podvádzanie. myšlienky toho druhého ovládať aj tak nemožno.

flirt, svojím spôsobom.

 

keby jovzin nebol pozeral do toho, čo mladá píše, mohol si ušetriť kopu pochybností a zbytočného sžierania sa.

načo chceš vedieť, prečo dievčatá robia tak, ako robia ? ako funguje vesmír je jednoduchšie zistiť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to nebola rada tebe, ale jovzinovi Obrázok

 

jovzin, ked uz pozeral do mladej korespondencie, tak mohol popri tom aj citat co tam je, a nielen vidiet co vidiet chcel Obrázok

to, ze mlada napise, ze je zadana a stastna, to prehliadne, ale ked jej nadrzanec napise, ze by je olizol onu, tak to je uz kamen urazu, jak si to moze dovolit voci jeho vyvolenej, a jak si to jeho vyvolena moze nechat pisat, a este aj v takej konverzacii pokracovat ... sak to je vysostne uzemie jovzinove a nikto druhy ani len pomysliet nemoze ...

 

sak viem, ze ide o zivot ObrázokObrázokObrázok

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja mu celkom rozumiem, v momente ked prestavm citit vo vstahu istotu zacinam "vymyslat"

Tisic dovodov preco nie je pri mne, dalsich tisic preco nie ja ale niekto iny.

 

Ked sa potom s dotycnym stretnem a poda cekom uveritelne a logicke vysvetlenie, je na chvilku vsetko OK. Ozaj len na chvilku. Dalsia samota a dalsie vymyslanie, Vymyslim viac nez ktokolvek dokaze urobit. NEISTOTA.

 

Neziarlim, len ked je vsetko OK - len pocitovo sa to da poznat, viem ze som pre neho najdolezitejsia. Nepotrebujem ani vymyslat a ani ziarlit.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

elfant :) ... tak to adresuj jovzinovi, sakriš, ja si tu lámem hlavu, čo som kam som napísala :lol:

 

 

tak ešte adresne jovzinovi: nemusíš jej hovoriť denne, aká je krásna, a sledovať jej reakcie s teplomerom v ruke

sledovať, čo robí, prečo robí, čo píše, čo povie, čo komu napíše ... nech píše. veď napísala, že má partnera, keby nenapísala, mal by si o čom premýšľať. okrem toho, nečítaj jej poštu, neotváraj jej listy, nesleduj, čo komu píše, nepýtaj sa, čo píše, nechoď jej poza chrbát do jej časti pc, nečítaj jej smsky ... je s tebou, je pri tebe, nenechaj to odumrieť kvôli zelenookej príšere.

či ? je iný problém s tým vzťahom ? keď nie je, nevyrábaj si problémy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

elfant Obrázok ... tak to adresuj jovzinovi, sakriš, ja si tu lámem hlavu, čo som kam som napísala Obrázok

 

sak som plynule pokracoval v tvojom texte, nebud vztahovacna ako tuto jovzin Obrázok

ale ok, ospravedlnujem sa a sypem si popol na hlavu, dalo sa to aj takto desifrovat :lol:

 

ja mu celkom rozumiem, v momente ked prestavm citit vo vstahu istotu zacinam "vymyslat"

Tisic dovodov preco nie je pri mne, dalsich tisic preco nie ja ale niekto iny.

 

nemusi byt ta istota vo vztahu, staci zacat pochybovat o sebe samom, ci som ozaj ten pravy a ci sa nahodou neobzera aj po lepsich, za ktorych ma celkom urcite skor ci neskor vymeni ... ale vlastne to je to iste.

A jovzin je stelesnena "sebaistota" Obrázok

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:-))))))) elfant, asi tak , neistotota kdekolvek.

 

to co pisem je neistota skor moja a druha strana sa moze aj potrhat nie je to dost dobry dokaz. Fakt je ze ak citim cosi jedinecne a uzasne, u mna nic take nenastane.

 

Nechaj game nech je vstahovacna, zasluzi si ked deli svoju pozornost medzi nas a trieskajucu pracku (pssst prave som dovesala pradlo :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak ma napadlo ci ma vacsiu vypovednu hodnotu tato tema, alebo ta trieskajuca pracka Obrázok

 

druha strana sa moze aj na kolomaz rozliat, vzdy si clovek najde dovod preco nie je pravdou to, co pravdou je Obrázok

a tak sa zase konci jeden vztah a do bilancie sa prida dalsia polozka do policka strat Obrázok

na forum pribudne dalsia tema o tom, ze zivot je kruty a nespravodlivy, a prave mna tresta tym, ze mi nic nevychadza Obrázok

 

tot nedavno jovzin pisal o tom, aky je nadrzany a kedy konecne najde seberovnu

teraz ju nasiel a je tu iny problem, ze je nadrzana viac nez on :lol: nic nie je dokonale ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ZIVOT sa tomu hovori, stale ti chyba prave to co nemas, spokojnost neexistuje, mozno chvilkova, aspon je o com pisat :lol:)) ved forum by nebolo treba keby sme boli vsetci spokojni a stastní

 

jovzin plakal ze nema a ked ma...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pravda, ale zivot je aj taky, ze ked si nevies vazit to co mas a nariekas za tym co nemas, tak prides aj o to co mas a nemas nakoniec nic, lebo si to nezasluzis

ale aspon forum z toho profituje, zase keby kazdy pisal ako sa ma uzasne, tak to by druhych prestalo bavit citat, aj na to reagovat

cudzie nestastie potesi cloveka predsa najviac :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

cudzie nestatstie ta utvrdi v tom, ze ti nie je pod psa jedinemu, pravdaze vzdy potesi.

 

jovzin si tu moze precitat ako mu bolo a co mu chybalo nevdacnik jeden,

Je na nom ci si uzije chvilkove stastie alebo ho rozrype. Ja som za A. Potom tie lepsie chvilky ako keby sa nasobili a tych zlych je menej.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jovzin si nevsimol ze ma uzivat...

 

Nemyslis ze po par vstahoch mu svitne??? ked tu bude mat internych poradcov cez vsetko mozne??? (skromnost mi nedovoli nas menovat) :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nevadí že rieši, teraz je tu na ťahu jovzin.

 

rada by som, keby sa po tomto xatovaní vyjadril aj on, je to jeho téma.

čo sa zmenilo od tej odvtedy, ako je nalinkovaný ten príspevok vyššie ?

 

zaujíma ma, ktorú z tých alternatív a až d by si jovzin vybral.

či je v ich vzťahu ináč všetko v poriadku, a či súhlasí s tým, že nejaký flirt na diaľku nezaškodí, je to len korenie, niečo ako napísala doll, trochu záujmu o druhé pohlavie neuškodí ani na jednej strane, hlavne, keď je tam istota vzťahu a kamarátstva, ako to dala najavo pokiaľ som to vyčítala z príbehu, Števka tomu pisateľovi.

stačí klik a zruší ho, keď prekročí mieru. zatiaľ ju to baví a berie to s humorom. to všetko je v tom úvodnom príbehu.

a či jovzin súhlasí s tým, že ten kútik pre súkromie by mal mať každý.

hlavne, keď to dievča je pri tebe a považuje za ťa partnera, jovzin ... je to vzájomné ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov