Skočiť na obsah

Moja dilema - prosím zopár rád


Jovzin

Odporúčané príspevky

Projektujes svoje vlastne minule chyby do vasho vztahu. Vies ako sa hovori - pokial ti stale budu hovorit mu, sam raz povies mu. Inymi slovami - prestan laskavo pochybovat. Inak to fakt raz spravi a nie z recesie, ale z jednoducheho dovodu; ziadna baba nechce chlapa, ktory jej v tomto neda dychat a takto jej ocividne prejavuje svoju nedoveru.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prosim Vas neviete nejako poradit ako prestat uz byt taky neveriaci Jovzin a zacat verit ze Stevulik ma vazne lubi a nemieni sa zalubit do nikoho ineho ani spoluziaka ani profaka ani kamarata ?

tomuto sa hovorí

sebanaplňujúce sa proroctvo

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nechcel som zakladat novy topic tak to postnem sem.

Prosim Vas neviete nejako poradit ako prestat uz byt taky neveriaci Jovzin a zacat verit ze Stevulik ma vazne lubi a nemieni sa zalubit do nikoho ineho ani spoluziaka ani profaka ani kamarata ?

Lebo uz sama nevie ako ma ma presvedcit o tom ze fakt mi to nespravi, lenze Jovzin je neveriaci a nedoverujuci k nikomu okrem seba :lol: Ma to stve ale fakt neviem co mam robit so sebou uz. Som sa snazil s tym bojovat ale mam pocit blby ze ma necha kvoli niekomu inemu. Aj napriek tomu sa toho bojim, ze mi ona denne hovori ze sa nemusim bat a jej sestra a teta a moja segra a moja maminma mi to hovoria a ja stale pochybujem.... Moze to byt tym, ze som raz cital ze ten co uz raz bol neverny tak ten sa skor boji ze sa mu to vrati ? Kedze no da sa povedat ten moj mensi letny flirtik s Tuyou sa konal ked som este chodil s Luciou... Moze to byt tym ? Bojim sa ze si ten vztah poserem a urcite mi na nom velmi dost zalezi, ale bojim sa ze to privediem do takeho stadia kedy mi to fakt spravi z hnevu ze jej neverim.

 

Poseries ho celkom urcite ... a ked nie z tohto dovodu, tak neprestanes, kym si nenajdes nejaky iny dovod
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Moze to byt tym, ze som raz cital ze ten co uz raz bol neverny tak ten sa skor boji ze sa mu to vrati ?

a ešte niečo k tomuto ...

 

kdesi som ti už písala, že prestaň čítať knihy, náučné články, časopisy, netové vydania ružových článkov a všetko, čo súvisí so vzťahmi, erotikou, sexom, a všetkým okolo toho.

pýtaj sa, spýtaj sa tu, už sme si na tvoje otázky zvykli, a vždy ti bez obalu odpovieme, a úprimne ... tuším.

 

ale zakaždým, keď niečo o niečom v súvislosti s témou vzťahov kdesi čítaš, pôsobí to na teba zhubne ... nerob to.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jovzin

 

opováž si pokaziť aj tento vzťah čo máš !!!! ... nebuď žiarlivý ani nič podobné ... nič iné ti ktomu nemám čo povedať ... ale ber to ako dobrú radu :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vzdy hrozi ze ta sucasny partner opusti, .. a nemusi to byt vobec kvoli niekomu inemu, ale kvoli tomu, ako sa spravas /v tvojom pripade by som sa necudovala keby sa Stevka s tebou rozide kvoli tomu ze si vo vztahu taky nedovercivy, ziarlivy/

 

si uvedom, ze zijes pritomno, nezamyslaj sa nad tym ze sa v buducnosti moze vyskytnut niekto, kto ti Stevku preberie...ta ta opusti iba ak bude nespokojna..

 

radim navstevu psychologa

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jovzin, myslis si, ze tisicorake uistovanie Stevky, a vsetkych vasich znamych, ze ta nepodvedie, ti zaruci, ze to tak naozaj bude?

nikto a nic ti nikdy nezaruci niekoho vernost...ani milion slubov, ani to, ze dotycneho / dotycneho budes sledovat ako stopovaci pes :lol:

 

to zalezi len tej samej osobe, ci bude alebo nebude chciet

a ty nemozes nic ine, len jej verit... a verit sam sebe, ze Stevke je s tebou fajn, co je aj na tebe, aby to tak bolo

 

ver tomu ale, ze pokial budes stale pozerat, ci ta nepodviedla, ci nebola s inym a stale to s nou rozoberat, pojdes jej coskoro velmi rychlo na nervy...cize vlastne sposobis to, coho si sa sam bal

a vobec by to pritom nemuselo prist

 

nehovorim, ze prestan ziarlit, ak to nedokazes...len jej nerob sceny, vycitky a vecne vypytovania sa, ci ti bude verna

nech o tvojej ziarlivosti a nizkej sebadovere v tomto smere nevie... a hej, psycholog by ti inak v tomto smere,ak myslis, ze je to naozaj nezvladnutelne, mohol pomoct...vyrovnat sa s vlastnym sebavedomim

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm vacsina z Vas pise o psychologovi ja som v tom poste pisal o psychologovi nieco ???? Prvykrat co som konecne nenapisal ze pojdem navstivit nejakeho doktora a teraz mi ho vsetci doporucujete :lol:

No nic ako pise Game, Lolisha, Lopata, Doll, Eiensama tak je to na mne prestat s nedoverovanim a ziarlenim a zacat verit a prestat popchybovat.

Co sa tyka toho sebavedomia kua necakal som ze je stale tak nizko ako pisete. Myslel som ze som ho aspon troska dvihol kedze som to slubil Tuye ze ho budem dvihat. Ale asi este ho treba stale dvihat. Ok tak proste praca a praca kazdy den na sebe nerobit zas a znova tie iste chyby ale posuvat sa pomaly dopredu. A cvicit sa v sebadovere a vernosti ludom co ma maju radi. :) Dik a pekny vecer prajem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm vacsina z Vas pise o psychologovi ja som v tom poste pisal o psychologovi nieco ???? Prvykrat co som konecne nenapisal ze pojdem navstivit nejakeho doktora a teraz mi ho vsetci doporucujete

Tak keď už tak lekárom je psychiater a nie psychológ...ale odporúčam ti navštíviť obidvoch...to je síce fajn, že nám všetkým a ja ešte neviem komu slúbiš hento a ono, ale o mesiac zase prídeš s nejakým klasickým jovzinovským problémom...a pôjde to tak stále dookola...takže myslím si, že návštevou odborníka len získaš...

Obrázok

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som chcel aj poradit, zobral som aj papier, ze si budem robit poznamky. Pozriem na papier Jovzin - preskrutne slovo zena, potom tri krat muz. Si muz. Neradil som ti aj ako prvykrat pomilovat partnerku u gynekologa?

 

Problem je ziarlivost? Neviem poradit. Dievca ta podviedlo? Cital som aj ty ju? Ak si to zazil a dievca mas rad, nechces ju stratit, musis sa vediet rozhodnut sam. Resp. stale sa musis rozhodnut sam. Ak to nevies psychiater.

Takto ... psychiater.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

hmm kedze je to moja dilema ale tyka sa to aj rodicia som chvilu premyslal kde to napisat. Ale tak asi tu to bude vhodnejsie dufam :lol:

 

Kedze ako viete chodim so stevkou(susedou) a uz ma po tych 5 a pol mesiacoch stvu ale fakt riadnu stvu jej rodicia. Teda jej foter a babka kedze mamina sa odstahovala do KE. Ako to su tak strasne despotovia. Vidno ze je to dedina a ja chlapec z mesta. Proste v niektorych veciach ma fakt stvu a vidno ze su proste vychovany po starom este a este k tomu aj ta dedina. Moja mamina je a bola vo vela veciach/situaciach taka liberalnejsia cize free hand ak som dobre myslel to slovo. Davala nam viac volnosti a moznosti a nedrbala ked som este o 20:00 nebol doma. Ale tej jej foter s babkoou vedia fakt nastvat. Dievca ma skoro 20 rokov uz a maju so vsetkym problemy. Napr: ak neni do 20:00 domov z KE, pripadne z prechadzky. Ak je u nas na navsteve dlhsie ako 30 minut a to prosim pekne je od svojho domu iba 5 metrov cize ja dalej dohodim kamenom ako je ona od svojho domu. Dokonca aj ked vedia ze je moja mamina doma tak proste 30-40 min a uz jej vola jej fakt hnusna a falosna segra: POD UZ DOMOV. Ako fakt mi uz ta cela dedina lezie na nervy. O par domov dalej byva jej teta, ktora do nej furt husti uc sa uc sa, a este aj ju uci ako sa ma pchat ucitelom do riti, ako ta jej teta musi fakt riadne ostrit hlavu pred spanim aby sa vedela kadzy den pchat ludom do riti. A kopu dalsich debilit mne chlapcoovi z mesta nepochopitelnych. Priznam sa ze som rad ze nasa mamina bola vo vela veciach povolnejsia a ne taka despota.

 

Obcas mam stavy ze by som s nou siel daleko od toho vsetkeho. A je foter este ako naschval ma problemy s oblickou a chodi na dialyzu ci ako sa to pise ale chlasta rumu ako sud. To asi nerozmysla ze co bude s dievkami ak on pojde pod zem. Mamu maju v KE a mam pocit ze aj preto sa odstahovalo od neho kvoli tomu chlastaniu. Napr vcera na Valentina som myslel ze ma porazi. Mal som volny dom, tak som pripravil super veceru, super kolacik, atmosferu ala romantika(vsak co sa da odo mna cakat ne ? :) ) a ten debil nakluse asi po 45 minutach ze utis si psa ci daj mu jest ci co lebo brese. Ako fakt riadne slaba vyohovrka aby mohol kontorlovat. A potomsa ho ne a ne zbavit a este som mu musel naliat a pritom uz mal dost v sebe naliateho. Som ho mal chut vtedy vyrazit a poradine ho kopnut ale je to jej foter no tak respekt troska musi byt. Celkom slusne posral tu moju celodennu snahu.

 

Ako vidim aj na stevke ale aj ja si to prajem aby uz sme skoncili skolu a mohli vypadnut od nich co najdalej. Uz vela krat som od nej pocul ze aku mam super maminu ze ju bere ako vlastnu :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A kopu dalsich debilit mne chlapcoovi z mesta nepochopitelnych. Priznam sa ze som rad ze nasa mamina bola vo vela veciach povolnejsia a ne taka despota

Ako chlapec z mesta, zijuci na dedine, bud tie "debiliny" pochopis, alebo budes mat problemy furt.

Miestami mam pocit, ze ta "povolnost" tvojej maminy nebola az tak velmi ku prospechu tvojho vyvoja :lol: Zopar tych debilit by ti prospelo k vacsej zivotaschopnosti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Weirdo: ja som mu necel otvarat ale ta arozbil by dvere ak bysom mu neotvoril urctie. Alebo by stevku nepustil k nam blb jeden.

 

Elfant: obcas to vidim podobne ze mozno mohla v neicom aj nebyt az taka povolnost a bol by som ako si pekne vystihol zivotaschopnejsi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

chod aj so Stevkou k jej otcovi a babke na navstevu a porozpravajte sa, ze sa nemusia obavat ak Stevka meska, ze je s tebou

jednoducho Stevka napise sms alebo zavola ze bude meskat, s kym je a bodka...snad ju kvoli tomu nevyhodia z domu

ano, viem si predstavit ake to je, ked sa do niecoho montuju rodicia, ale na druhej strane musis pochopit, ze je to mlade dievca, o ktore sa pravdepodobne boja, takze nemozes ich brrat ako despotov...aj ked ten alkohol, hmm, neprijemne :lol:

 

v tomto pripade pomoze {snad} len debata

a ked nebudu chciet akceptovat neskore prichody, tak holt, stretavajte sa skor

 

a utekat niekam so Stevkou ked skoncite skolu..no moj zlaty, aby si si potom v tej dobe nehovoril nieco na sposob "mal som este pockat" ...

ste este mladi na to aby ste uvazovali nad tym ze niekam "utekat" .. z coho chcete zit, z cistej lasky? :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Hmm premyslam kde som spravil chybu... Vyzera ze po 8 mesiacoch nadherneho vztahu pojde vsetko do prdele. Ako je pravda ano som obcas hnusne ziarlivy, ale preco musi stale Stevka si vypisovat s ludmi na pokeci co ich vobec nepozna, preco mi musi stale hovorit iba polopravdy a nerad to hovorim ale aj klamat :lol: Nerad porovnavam ale Lucia si myslim ze mi hovorila bud iba pravdu alebo bud iba klamala a ked klamala tak fakt dobre lebo som to nezistil. Preco mi Stevka robi to ze mi stale povie iba cas pravdy a ja musim byt potom v neistote. Do kelu dufal som ze som nasiel lasku svojho zivota, ale brat mal asi pravdu ked mi hovoril pred mesiacom este musis 2-3 vztahy vystriedat kym najdes tu pravu :) Som zvedavy co mi povie Stevka na to vsetko zajtra co si s nou chcem vyhovorit. Uz vidim preco mamina nema rada ked jej obcas klamem a ked som jej klamal... Fakt to boli a dost. Dneska asi sa velmi nevyspim. Mam pocit ze pre Stevku som iba ten kto prehovori jej despotickych fotrovcov aby ju pustili do Prahy, vonku na disku na oslavu narodiek, na prechadzku po meste, na to aby som jej kupil co si ukaze prstom lebo vie ze jej neviem povedat nie, a obcas mam pocit ze aj na sex lebo vyzera ze je viac nadrzana nez som si myslel ze som ja....

 

Priznam sa spravil som chybu pred par chvilami ktoru som nemal spravit. Mozno sa to zajtra dozviem od nej ale velmi tomu neverim, kedze stale iba polopravdy. Spravil som chybu ze som porusil moje najsvatajsie prikazanie ktore ma ucila mamina porusil som sukromie stevky a pozrel si s kym si to pise a ci si ozaj pise s ludmi co mi referuje ze o com si pisali. Vysledok - vsetko iba polopravdy. Napr som zistil ze nejaky tupec jej tam vypisuje celkom dost neslusne navrhy a ona proste ani nepouzije tlacitko obtazuje ma ale este mu odpisuje a vobec ho nepozna. Sry ale ani Vam tu nebudem pisat co jej vypisuje ten debil, fakt riadny chudak vyzera ze je nadrzany uz od narodenia buzna jedna. Ok odpisuje mu ze ma priatela a je s nim stastna a nema potrebu ho podvadzat ani nic ale no uz len to ze si s nim pise ma dost stve. A najviac zaklincovala posledna sprava od nej dneska vecer ze popiseme si aj nabuduce ak sa ti bude chciet. A on jej na to odpisal teda radsej ani nepisem co....

 

Boze co mam robit, spravila to ta moja neuplne 100% dovera v nej? Posral som si to tym ze som ju stale upodozrieval ze ju niekto oblbuje na pokeci ale FB? Boze keby som vedel verit ludom viac ako na 80% mozno by bolo dobre a aspon by som ju neupodozrieval. Ale ked ja ani vlastnej mame a bratovi neverim na 100%...

 

Moje sebavedomie je znova podkopane a uz som sa horko tazko zacal dvihat z toho dna, ktore tam bolo.

 

No nic idem skusit aspon troska lahnut ale dost silno pochybujem ze zaspim... A veril som ze je to ta prava... Ma vobec vyznam sa zamilovat a potom sa len trapit hlavne ked mam este taku povahu ze ma to ozaj trapy potom velmi velmi dlho ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ty zas riesis somariny... pochop uz, ze vztahy niesu tvoja vysnivana rozpravka.

Pravdu ti nehovori asi preto, lebo tusi aka si ziarlivka a aku scenu by si z takej somariny spravil.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ako sorry Darkmane ale neviem co by si robil ak by si sa dozvedel ze tvoju milovanu obtazuje na pokeci nejaky nadrzany uchyl a ona sa este necha a napise ze nabuduce si popiseme znova. Ako fakt mi povedz co mam teraz robit? Mna to dost stve. Pise si s nim este iba 4-5 den cize je to niekto uplne cudzi. A celkovo ja ju fakt nechapem co je na tom take super si pisat uplne s unknown ludmi. No neviem mozno mas pravdu riesim somarinu zase ale fakt mi povedz ci by si to aj ty bral ako somarinu?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jovzin,bud v pohode. Toto je bezny jav,ze si holky pisu na pokeci s cudzimi ludmi. Mozno jej pise take veci,co jej ty neposkytujes,myslim to v dobrom,pretoze to tak casto byva. Nie som na pokeci,nemam potrebu si takto s niekym pisat,ale mam vela kamaratiek,ktore si takto pisu,bud z nudy, zo zvedavosti,alebo proste chcu sa zoznamit. V tvojom pripade chcela priatelka zrejme vyskusat nieco,akoby zakazane. Vzdy to je tak trochu o zakazanom jablku,ked si pises s cudzim clovekom.

Ja mam teoriu,ze pokial dotycny kamoske vyzna lasku do troch dni,tak je to lovec. Pokial si tvoja priatelka s niekym pise,lebo je zabavny,tak sa nechovaj,ako trulo a skus jej poskytnut to,co ona chce. Lenze nie ziarlivostnymi scenami a hadzanim vztahu do stratena.

Taketo pisanie na pokeci je podla mna len otazka casu. predsa len ty si skutocny.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ok odpisuje mu ze ma priatela a je s nim stastna

Zlaty moj, toto je to co by ta malo zaujimat. Ocividne veci ujasnila hned nazaciatku, zvysok bude asi to, co witch popisala, hladanie niecoho, co jej ty nemozes poskytnut... a pri tvojom vecne slusnackom pristupe asi nemusime dlho hladat co to je :lol:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jovzin, ty si strasny trkvas, bolo ti dobre, kto ti tam kazal liezt ?

Kto sa vela pyta, vela sa dozvie, teraz uz len to svojej najdrahsej na oci vyhod a mas o zabavu postarane :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ak zacnes niekomu liezt do pokecu, mailov, smsiek alebo FB je vstah podla mna v haji. Urobil si nieco realne cim si jej vyslovil nedoveru. Neviem ci sa take cosi da vratit naspak.

Si ziarlivy a ona vie preco polopravdy. Nechce s tebou neustale cosi riesit. Bud jej veris, alebo........

Viem ze clovek si dokaze z malej neistoty podomyslat hluposti, ale to nie je ta spravna cesta.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm. A v com si myslite ze jej neviem nemozem poskytnut? Vsak aj vy dobre viete ze som schopny jej aj modre z neba doniest. A ak myslite stranku sexu tak ano je pravda ze nie vzdy pouzivam jazyk. Ale ja sa jej stale pytam je to prijemne mam skusti aj nieco ine alebo podobne otazky. Ale ta ked ona sa nevie vykecat poriadne a mam aj pocit ze sa boji experimentovat v tejto oblasti ja som otvoreny experimentom. Ale tak viete ako sa hovori vlastnemu decku ani vlastna mater nerozumie.

 

A ako pisem ja sa jej stale pytam ci uz v sexe alebo aj normalne co ju trapi ale tak ked musim z nej veci tahat 2 hodiny kym mi nieco povie. A este aj tie jej polopravdy ma seru.

 

Ja sa jej dneska opytam co jej neviem poskytnut co jej chyba ale dost pochybujem ze mi nieco povie. Bud povie zase iba polorpavdu alebo sa nevykeca ani do zajtra.

 

A ako fakt sry ale mrzi ma to a dost. Fakt nechapem preco si musi vypisovat s ludmi ktorych vobec nepozna a nevidela ich este ani v zivote.

 

No ale preco nie celu pravdu a rovno povedat ale iba cast? Ja mam radsej nech mi povedia rovno nez iba cast...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov