Bijou Zverejnené 1. Marec, 2008 Zverejnené 1. Marec, 2008 Vážne uvažujem nad tým, že si spravím dredy po celej hlave, koniec-koncov možno to bude najlepšia možnosť ako sa vysporiadať so zničenými vlasmi a ešte k tomu si splním sen :lol: Samozrejme, má to zopár záporov: 1. nemôžem si byť istá, že mi to "sadne", môžem dopadnúť ako pošuk, ktorému sa to absolútne nehodí, 2. naši sú konzervatívni, budem musieť počúvať každý boží deň nejaké poznámky... ale keď sa časom preniesli cez doterajšie úlety, prenesú sa snáď aj cez toto, 3. je tu riziko, že dredy nespravím pravidelne, kvalitne, po čase sa stočia (neviem ako je to možné, ale už sa mi to na dvoch stalo), 4. je s tým dosť roboty, hlavne prvý rok, dva, neviem, či sa mi bude chcieť často háčkovať, 5. ide o dlhodobú záležitosť, nemôžem vedieť, či niekedy v budúcnosti nepríde zaujímavá ponuka zamestnania, seriózneho zamestnania, a či s dredmi nebudem pôsobiť príliš "neseriózne". Aký je váš názor na dredy ? Prečo ? Čo vás prvé napadne, keď vidíte na niekom dredy? Pohrávali ste sa niekedy s myšlienkou vzdať sa "normál" vlasov a dať dredy? / Máte dredy? Ak by ste si dali spraviť celú hlavu, stavili by ste na salón, kde je to predsa len profesionálnejšia robota ako niekde na ulici, alebo by ste sa zverili do rúk známym, čo vedia / sebe ? Páčia sa vám hrubé alebo skôr tenšie dredíky?
Nokia Zverejnené 1. Marec, 2008 Zverejnené 1. Marec, 2008 dredy su na jednej strane zaujimave, ale napr mne osobne sa viacej na babach pacia prirodzene dlhe vlasy, ci rovne ci kucerave kazde ma nieco do seba, ale dredy az tak nie...nepride mi to vobec sexi
valcik Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 dredy sa mi príliš nepáčia. neviem prečo, zrejme to bude tým, že počas mojej mladosti som sa s takýmto typom účesu nikde nestretol a nie som na to zvyknutý. v móde sa nevyznám, mám radšej konzervatívne veci. ľudí s dredmi bežne nestretávam, tak ma ani nič zvláštne nenapadá. je mi však jedno, kto sa pre aký účes rozhodne, zaujíma ma hlavne moja hlava. jedna vec ma však pri pohľade na ne napadla - neviem, ako sa takéto vlasy hladkajú. s myšlienkou, že sa vzdám vlasov sa nielen pohrávam, ale sa ich aj pravidelne vzdávam. : ) nechávam si namiesto nich len hlavu, dredy nie. či je lepšie zájsť po takýto účes do salónu alebo nie, to neviem. vyzerá to, že na zapletenie dredov treba mať nejakú skúsenosť, asi by bolo lepšie nechať to na profíka.
Tom182 Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 dredy sa mi celkom pacia :lol: vo svojom polrocnom reggae obdobi pred par rokmi som nad nimi dokonca intenzivne uvazoval..ale potom som dospel k myslienke, ze sa viac hodia cernochom..a na ostatnych to niekedy vyznie komicky..samozrejme pisem niekedy lebo som uz videl mnohokrat celkom schopne dredy, ktore sa mi pacili
pralinka Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 dredy vyzeraju zaujimavo, ale dajako extra sa mi nepacia, ked som sa ich dotkla, nebol to taky prijemny pocit, ako ked clovek hladka vlasy... a toto ti uz kompletne znici haro :-)) a neviem ci sa ti chce zacinat od jezka, ak sa ti prestanu neskor pacit. .
aljak63 Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 Mne sa dredy nikdy moc nepacili... a ani by som po nich netuzil!
doll Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 uz viacero ludi ma nahovaralo na dredy, lebo mam taku kvalitu.. ale tak snad si neznicim moje kucierky :lol: dredy sa mi osobne pacia, nezeriem ich, ale pride mi to ako nieco ine, paci sa mi to...aj moj ex mal kedysi dredy, az po pas .. to mi uz ale pride moc...pride mi to fajn ale iba na dialku... ked som uz pri "tom", pride mi to strasne nehygienicke, spinave.... ci hrube ci tenke, hmm... neviem definovat, kazdemu sa hodi nieco ine, mam pocit ze na chlapa je lepsie hrubsie /nehladat nic skryte :) / a na zeny jemnejsie, tensie...
game Zverejnené 2. Marec, 2008 Zverejnené 2. Marec, 2008 pri pohľade na dredy mám zvyčajne pocit márnosti ... zničených vlasov a vždy vo mne rezonuje otázka, ako si to čistia, a okrem toho mi napadne to určité množstvo vlasov, ktoré človeku denne prirodzene vypadne a je to všetko v tých dredoch ... a hlavne blonďaté európske jemné vlasy tým musia trpieť ...nemôžem za to, je to automatické, akonáhle uvidím dredy, toto všetko mi prebehne hlavou :lol: napriek tomu, že sú typy, na ktorých sa mi dredy páčia, podľa mňa im pristanú, ale pri viacerých hlavách sa mi dredy zdajú trochu násilné ... no čo už 1
weirdo Zverejnené 3. Marec, 2008 Zverejnené 3. Marec, 2008 dredy nemusim a na mojej zenskej by mi prekazali.
tiborco Zverejnené 3. Marec, 2008 Zverejnené 3. Marec, 2008 Ani mne sa dredy bohvieako nepáčia...nehovorím zas, že je to vyslovene odpudzujúce...ale pripadujú mi také divné... :lol:
Cactales Zverejnené 3. Marec, 2008 Zverejnené 3. Marec, 2008 Tiež sa mi príliš dredy nepáčia a dávam skôr prednosť prirodzeným vlasom. Ale keď už sa niekto rozhodne pre takúto zmenu skôr by to mal nechať na profesionálov.
hisham Zverejnené 3. Marec, 2008 Zverejnené 3. Marec, 2008 Na babách ani ne, na tých sa mi páčia skôr vrkôčiky, keď už, ale niektorým chalanom to veľmi svedčí. Jedného svojho spolužiaka v tom všetci podporujeme, na neho sú dredy jak uliate :lol: Keď si to už niekto chce dať spraviť, tak určite u profíka. Čo som počula, tak je to dosť drahé, ale za toto by som si ja teda určite radšej priplatila. Hm, keď vidím niekoho s dredami, nenapadne ma nič, možno len "príliš dlhé", "k nemu sa mi to nehodí" alebo naopak. Len také. A viac sa mi páčia tie tenšie. Sama by som si to nedala. Ani by sa mi to nehodilo, ale hlavne mám rada svoje vlasy a milujem keď sa mi s nimi niekto hrá :)
oiler Zverejnené 4. Marec, 2008 Zverejnené 4. Marec, 2008 dredy su cool, ci na chlapovi alebo na zene
FunkyGirl Zverejnené 4. August, 2008 Zverejnené 4. August, 2008 Dready su usper :lol: ja sama ich mam ...i ked nekedy..erm by som cela aj normalne vlasy..Čo vás prvé napadne, keď vidíte na niekom dredy? ---- ci ich mam krajsie alebo nie :) ono ja som si ich dala robit v salone..oh ano kolko hodin som tam presedela.. presne 6,no a preferujem tensie dready...lebo hrube su uz take...skor na chalanov
wysky Zverejnené 4. August, 2008 Zverejnené 4. August, 2008 No čo, boli tie dredy, či nie??? Btw... Aj tak si pekna baba, aj bez dredov... :lol:
Bijou Zverejnené 5. August, 2008 Autor Zverejnené 5. August, 2008 no zatiaľ nie, pribudol jeden, ale to je na nejakú dobu aj všetko... a dik
Cat the Philosophist Zverejnené 6. August, 2008 Zverejnené 6. August, 2008 Mňa dredy neoslovujú, ale celkom by ma zaujímalo: Ak vlasy postupne vyrastajú, akým spôsobom sa tie dredy dorábajú? A ako sa takto upravené vlasy vlastne ošetrujú?
Bijou Zverejnené 6. August, 2008 Autor Zverejnené 6. August, 2008 no ako vyrastajú mali by sa postupne ževraj dopletať samé, tak aby to vyzeralo pri korienkoch tak ako na začiatku pri "výrobe", mne to ale, bohužiaľ, nejako nechce fungovať... starostlivosť spočíva hlavne v tom, že si kúpiš v galantérii taký ten háčik na háčkovanie a neupravené dredy "zahákuješ" - poprepletáš nimi vytŕčajúce vlasy... inak by bolo ideálne používať na dredy obyčajný šampón, rôzne vychytávky ako 2 in 1, na farbené, na mastné etc škodia - dredy sa vraj majú väčšiu tendenciu rozpletať, takisto sa treba vyhýbať kontaktu s kondicionérom, gélom, tužidlom, lakom a podobnými svinstvami...
chrust Zverejnené 22. December, 2008 Zverejnené 22. December, 2008 pri pohľade na dredy vo mne rezonuje otázka, ako si to čistia, a okrem toho mi napadne to určité množstvo vlasov, ktoré človeku denne prirodzene vypadne a je to všetko v tých dredoch ...nemôžem za to, je to automatické, akonáhle uvidím dredy, toto všetko mi prebehne hlavou :lol:Tiež to takto vnímam.Okrem toho,keď vidím dredovitú hlavu,nedá mi nepoškriabať si tú svoju.Je to podvedomé,impulzívne a neovládateľné.Pritom moja hlavička-makovička má od porastu vhodného na zdredovitovanie na hony ďaleko-preďaleko :)
Lolisha Zverejnené 24. December, 2008 Zverejnené 24. December, 2008 ja sama by som si dredy nikdy nedala, ale na chlapoch su podla mna uplne sexi..dlhe vlasy ( samozrejme, umyvane, nie mastne) a este aj dredy..aaaach :lol:
Mafalda Hopkirkova Zverejnené 21. Marec, 2010 Zverejnené 21. Marec, 2010 Dredy by som si nedala, pretože som viac než spokojná s mojimi vlasmi, no ak by som nebola, tak by som si dala skôr tie tenšie dredy. :lol: Veľmi sa mi to páči na ľuďoch, ktorým to svedčí.
littlewitch Zverejnené 12. August, 2011 Zverejnené 12. August, 2011 Po roku bez dredov mi je trochu aj luto za nimi, mohli byt zase o nieco dlhsie,ale zase clovek nemoze mat vsetko :thumbsup:
iskra Zverejnené 15. August, 2011 Zverejnené 15. August, 2011 Ak zatúžim na chvíľku po dredoch, tak si nasadím čiapku s dredami a pohoda.:thumbsup: http://hiraxshop.sk/oblecenie/ciapky/rasta-ciapky/shop-25007/rasta-ciapka-s-dredami
elfant Zverejnené 15. August, 2011 Zverejnené 15. August, 2011 Nefalsovany rasta rychlo a lahko, za puhych a necelych 15 EUR :)Ked zatuzim na chvilu po sexe, nafuknem si Ancu :thumbsup: 1
tomassi Zverejnené 15. August, 2011 Zverejnené 15. August, 2011 rasta by tu Anicku radsej sfukol ako nafukol
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz