alarm Zverejnené 21. Máj, 2011 Zverejnené 21. Máj, 2011 používal som rôzne skratky, ale vzhľadom na kreslenie v ACAD som prešiel na Ctrl, Alt,v.Tie iné skratky robili občas problémy.
David Zverejnené 21. Máj, 2011 Zverejnené 21. Máj, 2011 Tie iné skratky robili občas problémy. V čom je problém ? Napriek tomu na štandardnej klávesnici je @ na Shift 2 ;)
alarm Zverejnené 21. Máj, 2011 Zverejnené 21. Máj, 2011 Nepamätám si už , v čom to bolo...ale jedného dňa prestalo čosi fungovať...Občas potrebujem niečo do výkresu dopísať, takže mám slov.klávesnicu, keď som dal anglickú, zas bol problém tuším s "<".....
David Zverejnené 22. Máj, 2011 Zverejnené 22. Máj, 2011 ... keď som dal anglickú, zas bol problém tuším s "<"..... Všimol som si, že niektori členovia v tomto fóre nepoužívaju národné znaky (diakritické). Osobne používam štandardná klávesnica - anglicka, a pri inštalácii Windows'a som zvolil "jazyk poľski programisty" a značky poľske mam na danom pismene +Alt napriklad: a > ą, c > ć, e > ę, l > ł, s > ś, z > ż, x > ź či one sú správne zobrazené u Vas ?
David Zverejnené 4. Jún, 2011 Zverejnené 4. Jún, 2011 Požiadal som o informáciu, či tieto znaky sú zobrazené správnea ja by som mal opýtať, či sú vôbec viditeľné :)
D'Ady Zverejnené 5. Jún, 2011 Zverejnené 5. Jún, 2011 Požiadal som o informáciu, či tieto znaky sú zobrazené správne a ja by som mal opýtať, či sú vôbec viditeľné :) u mna vsetko OK ja nepouzivam diakritiku zo zvyku :)
David Zverejnené 7. Jún, 2011 Zverejnené 7. Jún, 2011 Ďakujem Vám veľmi. Spýtal som sa o tom, pretože som si dostal v e-mail'ach, občas rôzne kríky. :confused:
Jur Zverejnené 11. Jún, 2011 Zverejnené 11. Jún, 2011 jednoznacne bud pravy alt+v alebo shift+2 ostatne su na.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz