nutrinka Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 Počínajúc úrovňou CJ II /cudzí jazyk/ je pre zápis do predmetu potrebné získať príslušné prerekvizity, inak pedagóg nemôže zápis schváliť. akože vysvetlí mi niekto, čo to mám získať :lol: a ešte čerešnička, šlahli nám anglický jazyk v čase, keď máme aj voliteľný predmet, takže si ho ani nemusím zapisovať a budem musieť ZASA chodiť na nejaké dejiny filozofie :) /ale je tam ako vyučujúca napísana ženská, ktorá sa volá ako moja angličtinárka z gympla, bodajby to bola ona!!!! :) /
aljak63 Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 no ja hentu vetu som absoltune nepochopil, nemohli to napisat aspon trochu zrozumitelnejsie? boha co je to prerekvizity ??? :lol:
cizy Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 prerekvizita je ked mas napr. predmet, ktory ma viacero casti(urovni) dajme tomu AJ 1, AJ 2, AJ 3, AJ 4. Tak do AJ 2 sa nemozes zapisat bez toho aby si mal splnenu AJ 1 a tak dalej
hisham Zverejnené 8. Október, 2008 Zverejnené 8. Október, 2008 Práve som v novej budove na Šafárikovom a minule som tu asi videla cizyho :lol: Ináč schola sa dá, no, dá :)
Bijou Zverejnené 8. Október, 2008 Zverejnené 8. Október, 2008 Práve som v novej budove na Šafárikovom a minule som tu asi videla cizyho a čo tu študuješ?
hisham Zverejnené 8. Október, 2008 Zverejnené 8. Október, 2008 Prekladateľstvo a tlmočníctvo, angličtina - portugalčina. Väčšinu času som ale na Gondovej :lol:
Tom182 Zverejnené 8. Október, 2008 Zverejnené 8. Október, 2008 no uz mam za sebou prvu tohto semestrovu prednasku...dokonca som aj prezil, len by mohli brat ohlad na to, ze tam clovek nesedel par mesiacov a nerobit tie prve take dlhe :) :lol:
Ronja Zverejnené 8. Október, 2008 Zverejnené 8. Október, 2008 ...na skolu som sa uz tiez tesila, hlavne na spoluziakov - kolegov, taktiez uz mam za sebou prve prednasky, naposledy trestne pravo - skvela prednasajuca podala paragrafy skvelym , zaujimavym sposobom - takze v pohode...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 ak vsetko vyjde tak, ako ma, budem mat na konci semestra viac kreditov z volitelnych predmetov nez z povinnych.
Nokia Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 ja som sa dozvedel ze miesto skusky budeme mat z jedneho predmetu urobit projekt v skupinke 7-9 ludi v rozsahu tak velkom, ako by sa to robilo pre nejaku firmu :lol:
aljak63 Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 Doteraz som nenavidel nas rozvrh! A prave som zistil ze nam grectinu v utorok prehodili z rana na vecer!!! No to uz je moc - neznasam tento debilny rozvrh!!!!!! Nech uz je letny semester, boha. Tak toto nasere! :lol: :) #´#´#´# off!!! NENAVIDIM TENTO ROZVRH!
Nokia Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 mam taku blbu otazku co take dolezite mas ze nemozes byt vecer v skole?
aljak63 Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 No, a komu by sa chcelo tak dlho byt v skole? Radsej som ked je to doobeda a potom mam uz pokoj zvysok dna. Doobeda mam teda volno, co mi je tak nanic a poobede by som ten cas vedel vyuzit ovela lepsie (osobne sukromne dovody)!!! Takze preto!
Nokia Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 budem blby ale neda mimat tak tvoje problemy a rockefelerove miliony :lol: :)
tomassi Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 chlapec má notebook a net na priváte, takže asi tak ale vážnedosť naprd je to, keď to je takto rozhúkanépre TrUni, nič neobvykléja chytám nervy, lebo sa mi nedajú nahodiť predmety do MAISukrááááááááááááááááááááása
Sniper Zverejnené 11. Október, 2008 Autor Zverejnené 11. Október, 2008 Dnes me mali Dejiny politického myslenia III. Toto už bolo pre ma zaujímavejšie lebo se preberali súčasných mysliteľov. A keď chceme tak môžeme vypracovať seminárku o nejakom diele. Chcel som si vybrať od Samuela Hunningtona - Stret civilizácií, túto knihu som si aj tak chcel už dávnejšie prečítať. Teraz som sa dozvedel že to má 442 strán :lol:
phersu Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 a to je nejaký problém že má 442 strán?
Sniper Zverejnené 12. Október, 2008 Autor Zverejnené 12. Október, 2008 No pre teba určite nie :lol: ale pre mňa už áno. Na knihy už nemám toľko času čo kedysi. Ale keby tam bolo veľa obrázkov možno by sa to vykompenzovalo :)
phersu Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 Teraz cez školu tiež nemám toho času na rozdávanie, ale keď sa človek posnaží vždy sa čas nájde :lol:
nutrinka Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 No pre teba určite nie :lol: ale pre mňa už áno. Na knihy už nemám toľko času čo kedysi. Ale keby tam bolo veľa obrázkov možno by sa to vykompenzovalo :)ale študuješ na vysokej škole, s takými vecami musíš rátať, ešte môžeš byť rád, že to máte vypracovať len z jedného diela a že to dielo má len 442 strán
Tom182 Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 ja studujem 5.rok..ale so 442stranovou knizkou som sa este nestretol :) ano videl som aj take v kniznici..ale osobne som nemal tu cest :lol:
Nokia Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 axel 442 stran sa da spracovat realne tak na 20-30 :lol: my sme mali mat vcera skolu, ja som si samozrejme pospal a dobre som spravil ze som sa nenahlil lebo profak nakoniec ani neprisiel :)
Tom182 Zverejnené 16. Október, 2008 Zverejnené 16. Október, 2008 no konecne sa mi dnes podarilo stretnut s nasou docentkou a ako tak sme sa dohodli na teme mojej diplomovke :) "Ionske vplyvy na zapadogrecku chramovu architekturu"uz teraz som zvedavy kde vsade budem patrat po literature :lol:
aljak63 Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 Doteraz som nenavidel nas rozvrh! A prave som zistil ze nam grectinu v utorok prehodili z rana na vecer!!! No to uz je moc - neznasam tento debilny rozvrh!!!!!! Nech uz je letny semester, boha. Tak toto nasere! :) :lol: #´#´#´# off!!! NENAVIDIM TENTO ROZVRH! OPRAVA: NENAVIDIM HO ESTE VIACEJ!!!! Doteraz utorok vyzeral: doobeda volno, skola od 12:50 do 18:00 - no bolo to nanic, ale experti nam zmenili opat rozvrh, takze oprava: od 7:50!!! do 9:30 skola, potom volno az do 14:40 (5 hodin), no a potom skola od 14:40 - do 18:00! Takze opat to posrali este viac ako bolo. Ja uz neviem co mam na toto povedat! ;) :) #´#´#´# off!!!
Tom182 Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 rozvrho robiči na trnavskej su uz povestny svojim umenim posrat aj to, co sa predtym zda byt neposratelne :lol: :) :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz