tomassi Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Takže téma o LesBleus Galský kohút je zvyčajne silným turnajovým mužstvom, bude tomu tak aj naďalej? ste za návrat Zizzou-a na futbalové trávniky a zároveň aj do "repre"?
tomassi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Domenech zostáva trénerom LesBleus "Exekutíva ponecháva trénera v jeho funkcii aj pred prípravou na kvalifikáciu majstrovstiev sveta 2010 a predlžuje jeho misiu pri národnom tíme,"oznámil prezident FFF Jean-Pierre Escalettes aj ja som si myslel, že iba u nás sú vo futbale ľudia, kt. mu absolútne nerozumejú škoda, že Thuramovi zistili srdcovú-srdečnú vadu, iste by ho Raymond staval až do 50-tky
phersu Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Tak toto už vážne nepochopím, trenér ktorý absolútne nevie dať dohromady reprezentáciu a stavia vyslúžilcov, ktorí už nevládzu alebo už nemajú na to pokračuje v jej vedení. Nechápem.
tomassi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 no nech sa už začnú hrať nejaké prípraváky,lebo som veľmi zvedavý, čo tento chlapík plánujemôj tajný tip je, že ho stihnú vymeniť počas kvalifikácie na MS2010pritom kľudne na tento flek mohol nastúpiť Didier Dechamps, kt. má medzi hráčmi rešpekta aj aké také úspechy (finále LM s ASM, či postup s Juve)
phersu Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ved praveze o post trenera sa tam hlasil aj Dechamps a ten chlapec dokazal vela a to netrenuje nejako dlho. S nim by vyzerala reprezentacia hned inak
Recommended Posts