Skočiť na obsah
  • 0

Hlasitosť mikrofónu


havranec

Otázka

  • Odpovede 8
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

  • Sniper

    3

  • valcik

    3

  • havranec

    3

Najaktívnejšie dni

Top Posters For This Question

8 odpovedí na túto otázku

Odporúčané príspevky

  • 0

Obrázok

 

havranec, mikrofon sice nepouzivam, ale nastavenie ktore hladas mam v programe, ktory bol na CD s ovladacom zvukovky. ked otvorim mixer, v ktorom sa ovlada hlasitost jednotlivych zariadeni, pri mikrofone je moznost "rozsirene nastavenia/advanced controls". tam sa da zapnut "zosilnenie mikrofonu/microphone boost".

 

mam soundblaster a software od creative. skus to pohladat aj ked mas inu zvukovku, toto pouzivaju viacere. najlepsie je pozriet do ovladacich panelov/control panels. dufam ze to pomoze, ak nie, patraj dalej.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

Obrázok

 

havranec, nieco ma napadlo k tvojim sluchadlam:

 

pozri sa, ci nemas zapnutu podporu priestoroveho zvuku (5.1, 7.1 alebo inu). ak je zapnuty priestorovy zvuk a pouzivas stereofonne sluchadla, je mozne ze v nich pocujes len cast zvuku urcenu pre predne repraky priestorovej sustavy. urob nasledujuci pokus, ak to nepomoze, vrat vsetko naspat a patraj dalej. podme na to:

 

1. dostanes sa k tomu cez ovladaci panel. ten najdes ak klepnes na ikonu Tento Pocitac alebo ak otvoris ponuku Start -> Nastavenia.

2. ak si sa dostal k ovladaciemu panelu (control panel), otvor Zvuk a zvukove zariadenia - uvidis panel, ktory je na obrazku

3. tam klepni na zalozku Zvuk (na obr. oznacene zltou)

4. teraz klepni na Spresnit (na obr. oznacene cervenou).

5. ak vsetko islo ako treba, dostal si sa k nastaveniu reproduktorov. dole mas rozbalovaci zoznam, otvor ho a vyber Stereofonne sluchadla.

6. klepni na OK alebo Pouzit - vpravo dole, zatvor okna a vyskusaj sluchadla.

 

kukni aj, ci nemas ovladanie hlasitosti priamo na sluchadlach, to ti radil axel. niektore to maju. a daj vediet, jak to dopadlo! :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

Teoreticky by to mohlo pomôcť, ale u mňa to problém nerobí.

 

Ja mám repráky 5+1, aj nastavený zvuk v setupe 5+1 a keď idem telefonovať cez Skype tak len prehodím jacky na towerke, dám si slúchadlá a bez nejakých softwarových zmien v nastavení v pohode telefonujem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

tiez myslim, ze to nepomoze. vacsina novsich zvukoviek vratane integrovanych prepina nastavenie automaticky, podla toho, ktory konektor je zapojeny. stalo sa mi vsak, ze som na jednom PC pouzival stereo reproduktory a blbli mi prave kvoli priestorovemu zvuku, vtedy to pomohlo.

 

so sluchadlami vela skusenosti nemam, nepouzivam ich. zalezi zrejme aj na ich kvalite.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov