Skočiť na obsah

Cestné motocykle (po sezónu 2008)


aljak63

Odporúčané príspevky

Nova tema v motorsporte :lol: MOTORKY a vsetko o nich!

 

Takze tema venovana motorkam a najma motorkarskym zavodom - MotoGP, 250ky, 125ky, SBK (Superbikes), atd... :)

 

Tak co - sledujete? fandite? mate radi zavody motoriek, ktore serie najviac? mate svojich oblubnecov? akych? ...

 

 

Dufam ze sa tu najdu nejaky fanusikovia tychto 2kolesovych strojov a rozprudi sa nam tu pekna a prijemna diskusia :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 44
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • aljak63

    26

  • tiborco

    16

  • Tom182

    2

  • weirdo

    1

Top prispievatelia v tejto téme

Jasné sledujem...predovšetkým ale najvyššiu kubatúru MotoGP...fandím predovšetkým Repsol-Honda :lol: ale Casey Stoner bol minulý rok parádny,som zvedavý,či obháji titul...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Super, diskusia sa moze zacat :lol:

 

Takze hned na uvod zautocim datumom zaciatku sezony - 9.marec 2008 :) GP Qatar

este pripomeniem ze tento den sa stane aj zlomovym pre zavodenie na okruhoch - bude to historicky 1.zavod ktory sa bude odohravat v noci pod umelym osvetlenim (podobne ako sa chysta aj v F1 na GP Singapore) - budeme sa teda mat na co tesit!

 

Ja som velky fanusik aj tohto druhu motorsportu a vzdy si motorky rad kuknem, sledujem najma MOTOGP a 125ky, tak ale ani 250kami ako spravny fanusik motoriek nepohrdnem!

 

svojich favoritov samozrejme mam, tak ale o tom bude casu dost aj neskor kecat :)

 

 

iba pripomeniem minulorocnych majstrov sveta:

MotoGP - C.Stoner

250cc - J.Lorenzo

125cc - G.Talmacsi

 

 

Na zaver ... tento sport je Radost pozerat! ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v Super Bike fandim Valentinovi...lepsieho jazdca ako je on som este nevidel

ked je to tu zapnute tak casto pozeram...a mam rad jazdcov zo San Marina...Poggiali a De Angelis :lol: tak dufam, ze sa tento rok predvedu :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

v Super Bike fandim Valentinovi...lepsieho jazdca ako je on som este nevidel

Neviem ako ty, ale ja som Valeho este v SuperBikoch pretekat nevidel... :)

Jaky odborniiik :lol: :) ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Heh,nevadí Tom určite myslel na MotoGp,len sa pomýlil :lol:

 

No aj sa samozrejme ako fan motoršportu teším na novú sezónu...a verím,že v MotoGp sa o titul bude bojovať až do konca,lebo i keď proti minulej sezóne nenamietam,predsa Casey získal titul s veľkým predstihom...ale fakt bol počas velého roka fenomenálny...nečakal som pred sezónou,že vyhrá titul a v pretekoch ani raz nespadol :) :) Uvidíme,čo bude tento rok - verím,že Nicky Hayden bude podávať lepšie výkony - ten prechod na menší objem mu vôbec nesedel(a nielen jemu)...veľké nádeje vkladám do Daniho Pedrosu...myslím si,že je schopný bojovať o titul...a celkovo má viac rýchlosti ako Nicky...Danimu sa nakonci sa mu podarilo získať 2. miesto v celkovom poradí ;)

I keď Rossiho nemusím,ale je to fakt génius - takže,dúfam,že bude mať aj tento rok problémy so strojom ;)

No a aby som nezabudol v 125-kách som bol nesmierne rád,že Gábor vyhral titul - veľmi sympatický chlap a fandím mu,aj preto,že je Maďar ;)

Ja sledujem pravidelne iba MotoGp,125 a 250 občas...a zriedkavo aj SBK... ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nooo som slubil ze sa vyjadrim este ohladom mojich oblubencov v tej ktorej serii ...

 

MotoGP - v tejto serii fandim najviac Nickymu Haydenovi a vlastne celemu teamu Repsol Honda, cize mam rad aj Daniho Pedrosu, a este tu fandim aj Caseymu Stonerovi (ale nie preto ze bol minuly rok tak strasne IN, ale preto ze som mu fandil uz 250cc)! A potom su tu este jazdci ktorych mam tiez celkom rad: Vermeulen, Elias, a tiez italsky jazdci Melandri a Capirossi... naopak NEZNASAM Valentina Rossiho - fakt ho nemozem ani len citit (asi jediny ital na ktoreho mam takuto alergiu!!!)

 

V tomto roku zacina v MotoGP posobit kompletna TOP3 z 250cc minuleho roku: majster sveta Jorge Lorenzo (ako teamovy kolega Rossiho), vicemajster Andrea Dovizioso, a tiez v poradi 3.miesto: Alex de Angelis! Som zvedavy ako sa vsetci traja predvedu v najsilnejsej kubature a ci sa tu aj uchytia... prajem to najma Dovizisovi a de Angelisovi, kedze Lorenza som v 250cc naozaj nemusel, ale mozno v MotoGP sa mi zapaci...

 

250cc - v tejto serii jednoznacny moj oblubenec Mika Kallio, nieje o com! Okrem neho jeho teamoveho kolegu v teame KTM - Hiroshi Aoyama! A potom uz spominany Dovizioso a de Angelis...

 

V tohtorocnych 250cc uvidime z elity 125cc tychto jazdcov: Faubel, Pesek, Pasini! Z nich jednoznacne moj NAJ je Mattia Pasini - najvacsi smoliar minuleho roku v kabutare 125cc! Zaujimve je napr. ze majster sveta 125iek Talmasci ostava stale tam kde bol...

 

125cc - tuto seriu sledujem najcastejsie, lebo vzdy je najvyrovnanejsia a najzaujimavejsia - je tu plno mladych jazdcov ktory sa snazia ukazat co v nich je a tak neni o zaujimave momenty nudza! A co sa mojich oblubencov tyka, tak mam rad Gabora Talmacsiho, a potom vsetkym jazdcom KTM...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

Nezabudnite(síce možno ja práve zabudnem :lol: , tento víkend začína nová sezóna MotoGp - Qatar...ináč som si ani neuvedomil, že sa to začína tento víkend, ale teraz dávajú Free Practice, tak preto :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano presne... Na to nezabudajte ... pretoze Qatar Grand Prix na okruhu Losail bude prelomovou GP! Ide sa totiz ako prva v historii serie MotoGP pod umelym osvetlenim a v tme! Bude to teda nieco uplne nove tak si to nenechajte ujst!

 

Minuly rok tu vyhral Casey Stoner, a prednim 2krat Valentino... ale do MotoGP prestupil Jorge Lorenzo ktory tu triumfoval v poslednych 2 rokoch v 250cc! Ale vsetko to bolo vo svetle a cez den ... Takze vsetko moze byt ine! A je to uplne novy rocnik preto to bude zaujimavy zavod kedze nikto dokopy nevie kto ako na tom je!!! To treba proste vidiet!!!

 

Len aby ste nezabudli, kedy zapnut v nedelu (9.marec) telku:

125cc - 18:00 / 250cc - 19:15 / MotoGP - 21:00 :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A mame po kvalifikacii na GP Qataru - prvu nocnu GP v historii MotoGP :lol:

 

V triede 125cc si pole vybojoval Bradley Smith, a za nim odstartuju: 2.Talmacsi, 3.diMeglio, 4.Redding, 5.Webb

V triede 250cc, z prvych 3 poziciacii odstartuju spanieli: 1.Debon, 2.Babera, 3.Bautista, a za nimi 4.MIKA KALLIO, 5.Pasini

 

A napokon kralovska trieda MotoGP:

Hned vo svojej premiere si Pole pre seba vybojoval Jorge Lorenzo, za nim sa umiestnil James Toseland, pre ktoreho je to tiez premiera v MotoGP (Toseland je 2nasobny majster sveta v SBK)... a tretim miestom podciarkol dominanciu Yamahy Colin Edwards! Takze na prvych troch poziciach su to same Yamahy! 4.miesto vsak uz patri uradujucemu majstrovi sveta Caseymu Stonerovi (Ducati), a 5.miesto patri Randymu de Punietovi na Honde. Stvrta Yamaha na ktorej jazdi Rossi odstartuje az zo 7.miesta, no a este pred Rossim je na starte tiez byvali majster sveta - Nicky Hayden!

 

 

ESTE SA VRATIM K PIATKOVEMU FreePractice2!

Rossi opat ukazal svoju pravu tvar a totalne v zakrute zbrzdil Daniho Pedrosu ktory skoncil az mimo trate! To je len dalsie potvrdenie "kvalit" tohoto "skveleho" jazdca... O dovod viac neznasat Rossiho :) (jediny talian ktoreho nemozem)! Dani si pri tomto manevri obnovil zranenie ruky, tak dufam ze bude cim skor opat v poriadku!

Pre zaujemcov je tu ... VIDEO

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To nepotrebuje komnetár, ja som to videl live a vtedy som veľmi rozčúlil :) ...i keď ho "možno" nevidel, pretekár, keď rapídne spomalí má uhnúť mimo stopy...a žiadne ospravedlnenie od Rossiho, veď prečo by aj :lol: ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

125cc ...

 

Sakra, Talmácsi odstúpil z prvého miesta, dosrala sa mu motorka :) :lol:

 

edit.skončil nakoniec 12...aspoň nejaké body....vyhral Sergio Gadea

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Waw! Tak mame po 1.zavode kubatury 125cc v Qatare... bol to celkom zaujimavy zavod!

 

Hned v 1.kolach odstupil drzitel Pole-position B.Smith! Potom sa vpredu striedali Talmacsi, Gadea, diMeglio, deRosa, Olive,... Noo a potom odstupil bohuzial Gabor, opat pokracoval suboj o 1.pozicie... moj oblubenec deRosa potom nabral Oliva, takze Raffi skoncil mimo trate a Olive dokazal pokracovat - a myslim ze prave tento okamih dneska rozhodol, po tejto kolizi sa na 1.mieste usadil Sergio Gadea - a ten potom aj vyhral... 2.miesto Olive, 3.miesto Bradel! Bohuzial az na 4.mieste skoncil Mike di Meglio...

 

no som zvedavi co prinesu 250cc!!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak to bol parádny závod na úvod sezóny v kráľovskej kubatúre ;)

Už ten štart - ten mal Dani Pedrosa famózny - z 8. miesta na prvé a to ešte pred zákrutou :)

A vôbec celý priebeh závodu sa nedalo jasne vedieť, že jto vyhrá...spočiatku viedol Dani, neskôr to bol Valentino, tak tedy som sa začal obávať...ale našťastie o akcie nebola núdza, Casey Stoner tvrdo bojoval, predbiehacie manévre alebo pokusy, boli takmer každú chvíľu, istú dobu sa Dani prepadol na štvrté mieto, Casey sa postupne z toho piateho miesta dral dopredu, krásny súboj mal s nováčikom Lorenzom a nakoniec ho pokoril....zato Vale mal evidentne s klesajúcou nočnou teplotou problémy s pneu...nakoniec skončil piaty, keď ho v napínavom súboji zdolal nováčik Dovizioso....Dani napokon postúpil na tretie miesto. Konečné poradie: Stoner, Lorenzo, Pedrosa, Dovizioso, Rossi, Toseland...Nicky Hayden skončil až 10.  :lol:

V prvej šestke skončili traja nováčikovia - najvyššie Jorge Lorenzo, ktorí mal pole pos. a skončil druhý...

Fakt sa bolo na čo dívať celé preteky.... :)

 

A som rád, že Dani Pedrosa napokon bol tretí... ;)  s Nickym netuším, čo mohlo byť ...veľakrát ho ani neukazovali... ;)

 

Go Repsol Honda!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Zajtra nas caka: JEREZ ... GRAN PREMIO DE ESPANA

 

A tak len pre predstavu nacrtnem situaciu na starte...

 

125cc - 1.Smith, 2.Terol, 3.Bradl, 4.Talmacsi, 5.Corsi, 6.Bonsey, 7.diMeglio, 8.Redding

250cc - 1.Bautista, 2.KALLIO, 3.Debon, 4.Luthi, 5.Simon, 6.Aoyama, 7.Barbera, 8.Locatelli

MotoGP - 1.Lorenzo, 2.Pedrosa, 3.Edwards, 4.Hayden, 5.Rossi, 6.dePuniet, 7.Stoner, 8.Toseland

 

 

a kedy sa oplati pustit si EuroSport?

125cc - 11:00 /// 250cc - 12:15 /// MotoGP - 14:00

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

JEREZ ... GRAN PREMIO DE ESPANA

 

 

250cc - unbelievable!!!

MIKA KALLIO nr1!

 

Neskutocne uzasny zaaaaaavod! Posledne kolo ... totalna drama!!! Necakany koniec!

Tak toto tu uz dlho nebolo ... boj o 1.miesto: Bautista a Simoncelli ... posledne kolo ... a zrazu CRASH!!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak s výsledkom vo vrchonej kubatúre som spokojný - pekné preteky, úžasný dav, kársne ppredbiehacie manévre, i keď o prvé misto sa rozhodlo akoby v prvom kole - a vyhral Dani Pedrosa! :lol:  Skvelý výsledok pre Repsol Hondu keďže aj Nicky slušne zabodoval a skončil 4.... :)

Rossi skončil druhý, Lorenzo opäť na pódiu, takže v Španielsku bola extáza - keďže Dani a Jorge boli na pódiu a trofej pre Daniho predával král Juan Carlos...

No a Stoner to dnes výnimočne pobabrla - dvakrát štrk, nakoniec len 11. miesto...

 

Takže Go Repsol!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Dneska nas caka dalsi sportovy sviatok: ESTORIL ... GRANDE PREMIO DE PORTUGAL

 

Na starte to vyzera nasledovne (hoci v motorkach kvalifikacia az tak vela neznamena)

 

125cc - 1.Corsi, 2.Bonsey, 3.Terol, 4.Webb, 5.Gadea, 6.Olive, 7.Bradl, 8.diMeglio, 9.Talmacsi, 10.Redding

250cc - 1.Simoncelli, 2.Bautista, 3.Pasini, 4.KALLIO, 5.Takahashi, 6.Aoyama, 7.Debon, 8.Luthi, 9.Barbera, 10.Faubel

MotoGP - 1.Lorenzo, 2.Pedrosa, 3.Rossi, 4.Hayden, 5.Edwards, 6.Toseland, 7.Dovizioso, 8.dePuniet, 9.Stoner, 10.Hopkins

 

 

a kedy sa oplati pustit si EuroSport?

250cc - 12:15

MotoGP - 14:00

125cc - 15:30

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Sezona uz ma za sebou 3 casti 18 dielneho serialu tohtorocneho rocniku! A veruze aj tento rok je sa na co pozerat!

 

125cc - trochu nezvyk, ale tato kubatura je zatial najmenej vyrovnana, u 125cc je zvykom riadne miesanie poradia od pretekov k pretekom, ale tato sezona je zatial vynimkou, 2 vitazstva pre Simone Corsiho znamenaju ze ma 17 bodovy nadskok pred svojim teamovym kolegom Nicolasom Terolom! V prvej GP (Qatar) vyhral Sergio Gadea, ale v dalsich 2 GP sa mu veru nedarilo a tak v poradi figuruje az na 5.mieste... Pred nim je este na 4.mieste nemecke prekvapenie Stefan Bradl a na 3.mieste Joan Olive, ktoremu sa ale tiez zatial celkom dari! Obhajca titulu Gabor Talmacsi zatial preziva katastrofalnu sezonu a zatial sa musi uspokojit len s 12.miestom! Uvidime teda co prinesie dalsi priebeh sezony, ale najlepsie je ze sa da stale na co pozerat!

 

250cc - skvele! tato kubatura sa mi zatial pozdava zo vsetkych najviac, proste kazda GP je poriadna davka kvality a krasneho zavodenia! 3 GP = 3 rozni vitazi! Zatial 1.miesto patri famoznemu Mikovi Kalliovi na KTM, ktoreho velka prednost je najma spolahlivost a aj skvela bilancia ked v kazdej GP stal zatial na podiu (1x 1.miesto, 2x 3.miesto)! Za nim s 12 bodovou stratrou ho nesleduje Mattia Pasini (tiez s jednym vitazstvom)! Okrem tychto dvoch dokazal zvitazit este aj Alvaro Bautista, ktory je 5ty, a pred nim len s malou stratou Yuki Takahashi na 4.mieste a Hector Barbera na 3.mieste... Len tak dalej - sezona je skvela! Lets go MIKA!

 

MotoGP - kralovska kubatura s krasne vyrovnanou spicou! Tiez bilancia 3 GP = 3 rozni vitazi! A navyse na celkovo 1.mieste sa nachadzaju so zhodnym poctom bodov aj bilanciou (1vitazstvo, 1 druhe miesto, 1 tretie miesto) dva spanielske supertalenty - Dani Pedrosa a 2nasobny majster sveta triedy 250cc Jorge Lorenzo, ktory zatial svojimi vykonmi neskutocne prekvapuje vsetkych priaznivcov tohto sportu! Okrem nich chut vitazstva pocitil hned na zaciatku sezony v Qatare aj obhajca titulu Casey Stoner, ktoremu ale dalsie 2 GP vobec nevysli a zatial okupuje len 4.miesto! Pred nim na 3.mieste zatial bez vitazstva legenda Vale Rossi! Treba uznat ze sezona je zatial tiez prekrasna a bude sa dat stale na co tesit!!!

 

 

Uz v tuto nedelu je na programe GP China - Shanghai! :lol:

dufam ze budem uz doma a budem si to moct pozret LIVE v nedelu rano!!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takže dnes boli preteky v Čine - ale žial v MotoGP vyhral Rossi :lol:  Ale preteky to boli napínavé, po štarte sa na prvú priečku dostal Dani Pedrosa, no neskôr ho Rossi predbehol...tretí stončil Stoner, zatiaľ je len 4. v šampionáte...ale zato Dani vedie :) ...Nicky dnes došiel na 6.mieste, takže celkom fajn preteky pre Repsol. No obdiv si zaslúži Lorenzo(i keď ho nemusím), ktorý napriek brutálnej hávarie v piatok dokázal skončiť 4. a to pritom mal nejaké tie zranenia...

 

v 250cc ma potešil Kallio - 1. miesto...nesledoval som celé preteky, ale aj tu sa bolo na čo pozerať...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 týždňami...

Noooo nejako je tu uz 2 GP ticho, ale ja sa sem uz dobry mesiac chystam napisat :lol:

 

Sezona je v plnom prude a za nami 6 vynikajucich GP! Naozaj je na co sa kukat a to vo vsetkych kubaturach!

 

Vratim sa este ku GP China, ktoru som veru vobec nevidel... ale videl som aspon Highlights!

125ky - 1. Iannone, 2. Di Meglio :), 3. Talmacsi

250ky - 1. KALLIO :), 2. Aoyama, 3. Pasini

MotoGP - 1. Rossi, 2. Pedrosa, 3. Stoner

 

Nasledovala GP France na okruhu Le Mans

125ky - 1. Di Meglio ;), 2. Smith, 3. Terol

250ky - 1. Debon, 2. Simoncelli, 3. Pasini

MotoGP - 1. Rossi, 2. Lorenzo, 3. Edwards

 

 

No a teraz uz ku poslednej GP, ktora sa konala v Mugelle tento weekend!

 

125ky - prekrasny zavod, taky skvely zavod ako bol tento som uz pekne dlho nevidel... v kazdom kole obrovske zmeny v poradi, o prvenstvo bojovalo v podstate asi 7-8 jazdcov, no a nakoniec to najlepsie vyslo domacemu Corsimu, ktory sa takto dostal aj do vedenia v celom sampionate, hoci s rovnakym poctom bodov ako ma tiez famozny Di Meglio, ktory teraz prisiel az na 4.mieste - hoci do posledneho kola vchadzal na cele! Podium doplnili Talmacsi a Espargaro!

 

250ky - celozavodne suboje koleso na koleso medzi Simoncellim a Barberom! avsak asi 2 kola pred koncom sa "vyznamenal" domaci Simoncelli (alebo ak chcete Rossi junior), a fatalnym sposobom zblokoval Barberu na rovinke, a ten letel a letel a letel - no proste znamenalo to pre neho koniec v pretekoch... samozrejme Simoncelli si dosiel pre vitazstvo - ale to co spravil bolo fakt nesportove (a to nebolo po 1.krat, co by nieco nesportove spravil)! Podium doplnili Debon a Luthi! A v celom sampionate 250cc vedie stale vynikajuci Mika Kallio!!!

 

MotoGP - najmenej napinavy zavod, vitazstvo domaceho Rossiho (cize taliani brali vitazstva vo vsetkych 3 kubaturach), no a Vale takto zavrsil Hattrick, ked vyhral uz 3krat po sebe a to mu zarucuje aj kompletne vedenie v seriali motoGP! Na 2.mieste prisiel Stoner, a 3.miesto obsadil Pedrosa! Jorge Lorenzo po prvy krat v sezone nevidel ciel...

 

 

Nooo a hodim sem este priebezne tabulky:

 

125cc

1. Corsi - 87

2. Di Meglio - 87

3. Terol - 75

4. Olive - 65

5. Bradl - 64

 

250cc

1. Kallio - 106

2. Pasini - 88

3. Debon - 79

4. Simoncelli - 78

5. Aoyama - 61

 

MotoGP

1. Rossi - 122

2. Pedrosa - 110

3. Lorenzo - 94

4. Stoner - 76

5. Edwards - 58

 

 

Najblizsie tu mame ... Grand Prix Catalunya - 8.jun 2008

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Este sa vratim k minulotyzdnovej Grand Prix Catalunya :lol:

 

V 125cc si dalsie vitazstvo pripisal Mike di Meglio a vedie uz aj v celkovom poradi! Tento rok ma skvelu formu a zatial vo vsetkych GP sa mu podarilo obsadit poziciu v TOP10, z toho 2-krat aj vitazstvo... Na okruhu Circuit de Catalunya mu spolocnost na podiu robili Pol Espargaro (ktory startoval z PP), no a na 3.mieste prisiel do cielu Gabor Talmacsi, ktory sa uz konecne zacina prebudzat k lepsim vysledkom! Ciel po prvy krat v tejto sezone nevidel Nicolas Terrol, a tak sa mu vedenie v priebeznom poradi dost vzdialilo... A taktiez ciel nevidel ani Olive, ktory si viedol pocas celej GP velmi dobre, no nakoniec ho havaria pripravila o dobre umiestnenie!

 

V kubature 250cc triumfoval uz 2.krat po sebe talian Marco Simoncelli, a za sebou nechal 3 spanielov (comu sa asi domace publikom moc netesilo)! Na cielovej ciare zdolal Alvara Bautistu (startujuceho z PP) iba o 0,039s - co je fakt minimum, no a tak sa Alvaro musel uspokojit len s 2.miestom, podium doplnil dalsi spaniel - Hector Barbera! V priebeznom poradi vedie stale Mika Kallio, ktoremu vsak Catalunya stastie nepriniesla a zaznemenal tu prvy vypadok sezony a jeho nadskok sa razom zmensil len na 3 body, a vyzera to este na napinavu sezonu!

 

A napokon kralovska kubatura MotoGP, aspon tu si divaci vypoculi spanielsku hymnu... Zasluzil sa o to fenomenalny Dani Pedrosa (original katalancan), ktory vyhral sposobom start-ciel! Hned v 1.zakrute sa dostal na celo pred Caseyho starutujuceho z Pole, a potom uz len unikal a nikto na neho nemal... O druhe miesto si to pocas celej GP potom rozdavali Valentino Rossi a Casey Stoner! Nakoniec tento suboj skoncil lepsie pre Valeho, a tak Casey sa musel uspokojit len s 3.miestom... Vo vedeni priebezneho poradia je ale stale Rossi, ale len 7 bodov na neho straca katalansky vitaz Dani Pedrosa! Tejto GP sa nezucastnil Jorge Lorenzo kvoli zraneniu - mal by sa uz konecne zacat setrit lebo kvoli tym vecnym padom a nedoliecenym zlomeninam si moze pekne znicit karieru!

 

 

Najblizsie nas caka: British Grand Prix at Donington Park (June 22)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov