Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Schválne, čo kto viete o tejto lokalite nových rodinných domov v Záhorskej Bystrici. Policajtov sa tu boja ako čert kríža a na prstoch jednej ruky by som zrátal ľudí čo tu bývajú a sú čistí.

Sorry, možno sem podobné témy nepatria no potreboval som to niekde už konečne vykričať.

• Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Joe11

3

• game

2

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Zverejnené

to nie je tá lokalita, kde je postavené " Beverly Hills" ?

štvrť najbohatších, luxus a superluxus namačkaný jeden na druhom

nie je celkom jasné, ako to myslíš ... kto sa bojí policajtov ?

Zverejnené

Presne ako píšeš. Je tam aj oplotená oblasť a miestni ju nazývajú Beverly Hills.

No a ako to myslím s policajtami. Že tí super bohatí podnikatelia si tam vkľude nažívajú, pričom okrem ich pekných manželiek im spoločnosť robí aj koks a podobne.

Odporúčam niekedy si zájsť do miestnej reštaurácie Pri kaplnke a všímať si tých ľudí, v MOMENTE ma pochopíte čo sa tu snažím napísať.

Zverejnené

nuž nejako musia zabíjať čas, keď už im peniaze zarábajú peniaze :lol: ... toto bola irónia

tá štvrť je hnusná už z diaľky, viem akurát o pozemkoch Širokého, ktoré sú iné a stoja "nad" tým všetkým

neviem, ako tí ľudia trávia svoje dni .. možno to potrebujú v tom dusne , aby prežili

Zverejnené

Pravda, aj v tomto je to hnusoba. Dom na dome a furt ich pribúda.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov