Skočiť na obsah

Kategórie a rolovanie stránky

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Orientačná anketa. Hlasujte podľa uváženia, svedomia a vedomia.

Ak by sa niekedy v blízkej/vzdialenej budúcnosti malo Fórum rozšíriť a ďalšie kategórie, ne/vadilo by vám to? Týka sa to hlavnej stránky Fóra.

Nezabúdajte, že sekcie, ktoré nechcete sledovať si môžete "vypnúť" kliknutím na červený krížik v pravej časti každej sekcie na hlavnej stránke Fóra.

• Odpovedí 15
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• Hedgehog

1

• Andulqa

1

• chlapeczjuhu

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

zahlasované

Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť

Zverejnené

Nevadí mi to, ale nechcem aby pribudli ešte nejaké kategórie

Zverejnené

Zverejnené

Asi k tomuto je to najblizsie, ale vadi mi napr co sa stalo v sporte s tym oddelenim sezon - to sa mi nechce libit :lol:

Zverejnené

Nevadí mi to a nebude mi to vadiť ani keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť

sekcie, ktore nemoderujem, mam zrolovane, takze je to tak, ako napisala game.

Zverejnené

ako spomínala game, hojne to využívam

Zverejnené

Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť :lol:

Zverejnené

Zverejnené

vadi mi napr co sa stalo v sporte s tym oddelenim sezon - to sa mi nechce libit :lol:

Ide o to, že tých tém v Športe nie je príliš veľa a keď každá sezóna bude mať "vlastnú tému" tak by to malo byť prehľadnejšie. Keď skončí F1 2008 tak téma sa uzavrie a založí sa nová téma - s aktuálnými údajmi o tímoch a pilotoch.

Keď v roku 2025 ako 47. ročný si budeš chcieť nájsť diskusiu o tom ako sa Räikonen v Monze vysypal z trate v sezóne 2011, tak rýchlejšie to nájdeš v téme F1 2011 ako v jedinej téme F1, ktorá by v tej dobe mala 80 strán 4000 príspevkov.

Dúfam že na vysvetlenie to stačí :)

Čo sa týka spomínaných kategórií, príliš veľa by ich pribudnúť nemalo, išlo by viac-menej len o kozmetické úpravy.

Zverejnené

Nevadí mi to, ale mohlo by mi to vadiť ak by pribudli ešte nejaké kategórie navyše

ale prezijem :lol: v kazdom pripade je to lepsie ako na poste, tam mi to vadi strasne ze je tam toho zrazu tak vela a este aj bez moznosti to poskryvat, neviem si na to zvyknut ked obcas citam

Zverejnené

Zverejnené

Hlasoval som za prvú možnosť - Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov