Sniper Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Orientačná anketa. Hlasujte podľa uváženia, svedomia a vedomia. Ak by sa niekedy v blízkej/vzdialenej budúcnosti malo Fórum rozšíriť a ďalšie kategórie, ne/vadilo by vám to? Týka sa to hlavnej stránky Fóra. Nezabúdajte, že sekcie, ktoré nechcete sledovať si môžete "vypnúť" kliknutím na červený krížik v pravej časti každej sekcie na hlavnej stránke Fóra.
tomassi Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 zahlasované Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť
game Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 nevadí, vypnutie sekcií to zachraňuje :lol:
cizy Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Nevadí mi to, ale nechcem aby pribudli ešte nejaké kategórie
Ignatius Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť
aljak63 Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť Asi k tomuto je to najblizsie, ale vadi mi napr co sa stalo v sporte s tym oddelenim sezon - to sa mi nechce libit :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Nevadí mi to a nebude mi to vadiť ani keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť sekcie, ktore nemoderujem, mam zrolovane, takze je to tak, ako napisala game.
nutrinka Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť ako spomínala game, hojne to využívam
Tom182 Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť :lol:
Cactales Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť
Sniper Zverejnené 29. Január, 2008 Autor Zverejnené 29. Január, 2008 vadi mi napr co sa stalo v sporte s tym oddelenim sezon - to sa mi nechce libit :lol:Ide o to, že tých tém v Športe nie je príliš veľa a keď každá sezóna bude mať "vlastnú tému" tak by to malo byť prehľadnejšie. Keď skončí F1 2008 tak téma sa uzavrie a založí sa nová téma - s aktuálnými údajmi o tímoch a pilotoch. Keď v roku 2025 ako 47. ročný si budeš chcieť nájsť diskusiu o tom ako sa Räikonen v Monze vysypal z trate v sezóne 2011, tak rýchlejšie to nájdeš v téme F1 2011 ako v jedinej téme F1, ktorá by v tej dobe mala 80 strán 4000 príspevkov. Dúfam že na vysvetlenie to stačí :) Čo sa týka spomínaných kategórií, príliš veľa by ich pribudnúť nemalo, išlo by viac-menej len o kozmetické úpravy.
Andulqa Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Nevadí mi to, ale mohlo by mi to vadiť ak by pribudli ešte nejaké kategórie navyše ale prezijem :lol: v kazdom pripade je to lepsie ako na poste, tam mi to vadi strasne ze je tam toho zrazu tak vela a este aj bez moznosti to poskryvat, neviem si na to zvyknut ked obcas citam
Hedgehog Zverejnené 29. Január, 2008 Zverejnené 29. Január, 2008 Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť
tiborco Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 Hlasoval som za prvú možnosť - Nevadí mi to a nebude mi to vadiť aj keby mali ešte nejaké kategórie pribudnúť :lol:
Odporúčané príspevky