lopata555 Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 Ako tak vidím kapitalizmus vážne dostal silnú facku. Tak to že kapitalizmus dostal facku ja tvrdím už dlho. :lol: . Ale teraz sa to už poriadne začína ukazovať. Peniaze pýtajú ako inak od štátu Šak a od koho iného? Od toho "najhoršieho" hospodára si treba vypýtať. Len som zvedavý kto vyplatí štát .............
wysky Zverejnené 21. December, 2008 Zverejnené 21. December, 2008 Zaujimavy clanok vo vikendovej prilohe SME Forum. Jeden novinar spisal vety jeho kamarata, ktory pracuje ako investicny bankar... Kamarat mu opisoval, ako to bol s krizou. je to taky pohlad z vnutra... Zial, clanok nie je volny, je spoplatnovany.... takze len v tlacenej forme.
chrust Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 Nebyť finančnej krízy, ktorá ma čoraz viac znervózňuje to mohol byť celkom fajn rok a aj Silvester (ktorý bol aj tak fajn).Nedovoľ,aby Ťa znervózňovali príčiny,ktoré nemôžeš nijak ovplyvniť. Ak Ťa to znervózňuje profesne,či existenčne tak rozmýšľaj nad možnosťami,aké máš.Vždy sú minimálne dve. P.S.: držím palce :lol:
Sniper Zverejnené 20. Január, 2009 Zverejnené 20. Január, 2009 Možností je veľa, ale človek nikdy nevie :lol: OK, táto téma hovorila najmä o hypotekárnej kríze. Otočilo sa to na aktuálnu svetovú hospodársku krízu a o tom bude nová téma. Túto zamykám. :)
Odporúčané príspevky