Jump to content

Skúšky, zápočty...

Recommended Posts

Posted

cim clovek posobi sebavedomejsie a napadnejsie pri pouzivani tahakov, tym je nenapadnejsi :lol:

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nokia

59

• Sniper

50

• arwiel

32

• Bijou

29

Top Posters In This Topic

Posted

dnes som dostal z jednej prace C...tesil som sa ked som ju robil, bavila ma, cital som si k nej knihy, zhanal veci..a C....

na dalsiu som sa vysral...odflakol a dostal D

tak teraz sa snazim hladat nejaky debilny zmysel...nabuduce sa mozem vysrat aj na ostatne..ci C ci D...uz to je asi jedno :lol:

Posted

prosim ta nemas to jedno aku mas znamku? :lol:

Posted

ale ano uz mam...prvak a druhak som chcel mat co najlepsie...potom som si povedal, ze aj tak to je uplne jedno...

tu ma len nasralo to ze tu jednu som fakt robil seriozne a s chutou..a druhu som spravil len tak aby bola..a vysledok skoro rovnaky

no uz davno mi o znamky nejde tu mi islo o ten princip :lol:

Posted

princip je jednoduchy, nad nicim co fakt nestoji za to sa neoplati zabijat viac casu nez je nutne na prejdenie :lol:

Posted

Tak, po dnešku hotovo riadne termíny, zatiaľ viem 3 výsledky - A, B a D.... a dva ešte čakám, ale aj tak mám isté minimálne dva týždne voľna :lol:

Posted

opisovalo sa mi velmi dobre, v pondelok za dva a dnes za jeden a pol a to som bola vecer vonku, zaspala som o tretej... no bola nas v NR kuknut spoluziacka zo strednej az z Prahy, aj u nas spala... trebalo ist oslavovat, nie?... :)

uvidime ako to dopadne zajtra, to je ustna, este som to nevidela... :lol:

Posted

este 2 skusky

dneska bola jedna husta skuska ale nastastie sa podarilo :lol:

Posted

ja som sa dnes dozvedel, ze som spravil Bankovnictvo. takze uz len jeden predmet ostava.

Posted

clovek sa neuci a dostane A...takze mam este dve a rozmyslam ci sa ucit ci nie :lol:

Posted

včera som sa vôbec neučila... flákala som sa so spolubývajúcou v meste, šli sme na kávu...

dnes som prišla na skúšku a zistila som, že nás nebude skúšať ten v pohode doktor čo sme ho mali na seminároch, ale samotný veľký profesor, ktorý napísal tú knihu, čo som ju ani nevidela... rozmýšlala som, že sa pôjdem prehlásiť na budúci týždeň, no nešla som... všetci vychádzali s trojkami... šla som posledná... sadla som si pri kopu s otázkami, vytiahla som si a nemala som o tom ani páru... profesor sa nekukal, tak som ju vrátila a vytiahla si druhú... ani tá sa mi nepáčila... tak som to zopakovala tak desaťkrát kým som našla niečo, čo sa mi pozdávalo... profesor stále čumel na skúšanú, tak som si otvorila tašku, že akože hľadám pero a opisovala som z vlastných poznámok... no chcel niečo iné... no i tak, ja, ako posledná a ako najviac nenaučená som to spravila na jeden a pol!

bola som pekne vychcaná... :lol:

Posted

nás bude skúšať (..) samotný veľký profesor

profesor stále čumel na skúšajúcu,

:lol: neviem, ci si to napisala omylom, alebo umyselne, ale vyznieva to srandovne. najma vtedy, ak namiesto toho ma byt skor "skúšanú".

Posted

este jedna a koniec teraz som spravil dve a z jednej som bol dost vyvedeny z miery ze som ju spravil

Posted

neviem, ci si to napisala omylom, alebo umyselne, ale vyznieva to srandovne. najma vtedy, ak namiesto toho ma byt skor "skúšanú".

už je to opravené... nerozmýšľala som od toľkého šťastia... :lol:

Posted

Tak, ďalší výsledok známy - D... Už sa čaká len na jedno :lol:

Posted

zajtra posledna skuska, na tuto som si aspon komplet pozrel materialy ale vyzera to blbo, aj po precitani sa to velmi tazko chape a je tam milion blbych vzorcov :lol:

akurat co ma ale stve ze profak nechce dat opravak a na riadnom termine robi problem

Posted

prekvapivo skuska za D...fakt musim mat stastie, juch semester mam klud :lol:

Posted

Juch, posledný výsledok známy, takže tiež oficiálne voľno.. :lol: :) :) ;) Známky A, B, B, D, D ;)

Posted

aj mne dnes konecne napisala profka znamku, takze konecny verdikt po tomto semestri je:

Vseobecna pedagogika - A

Didaktika prirodovedneho poznanie II - C

Didaktika elementarnej matematiky - C

Teoria vyucovania predskolskej pedagogiky - A

Didaktika predskolskej hudobnej vyhovy - A

Didaktika hudobnej vychovy - C

Metodologia pedagogickeho vyskumu - B

Vedenie pedagogickych aktivit v MS - A

Suvisla pedagogicka prax v pedagogickych akademiach - A

Suvisla pedagogicka prax v MS - A

Filozofia vychovy - A

Filozofia pre deti - A

Integrovanie vyucovanie prirodovedy - A

Rozvoj technickej torivosti - B

Pohybove aktivity deti predskolskeho veku - B

sumasumarum: 9xA, 3xB, 3xC a 52 kreditov

a to som sa ani moc neucila, ale vela toho teda bolo :lol: v lete ma caka len 6 predmetov z toho dve praxe, cize to bude pohodaaaaa a takisto to budu moje posledne predmety na skole, juchuu :) keby som chcela mozem ist v auguste statnicovat, ale ja nechcem a ani nemozem, nemam este ani len temu na diplomovku :)

Posted

sa mi zapacilo to zhrnutie, tak aj ja sem hodim svoje, hoci som so skuskami bol vysporiadany uz od 9.januara :lol:

Uvod do studia Klasickej Archeologie - A

Proseminar z Klasickej Archeologie - A

Grecko v predarchaickej dobe - B

Dejiny staroveku (Egypt) - A

Prehlad pravekeho vyvoja - A

Zaklady filozofie - B

Latinsky jazyk - B

Anglicky jazyk - B

Zhrnutie: 4x Acko, 4x Becko ... 27 kreditov

Posted

Čitatelia a používatelia 1 C

Informačné a komunikačné technológie 2 E

Kapitoly zo žurnalistiky a masovej komunikácie D

Knižnično-informačné zdroje a fondy 1: Primárne zdroje a fondy A C

Knižnično-informačné zdroje a fondy 3: Primárne zdroje a fondy C C

Knižnično-informačné zdroje a fondy 4: Sekundárne zdroje a fondy A A

Manažment informačných zdrojov a knižnično-informačných služieb 1: Služby A D

Odborná angličtina 3 C

Umelecká literatúra v knižniciach 2007 A

Úvod do estetiky 1 B

48 kreditov

2x A

1x B

4x C

2x D

1x E

Na to, že som sa (ne)učila koľko som sa učila som mrte spokojná :lol:

Posted

este jednu a mam to v suchu.

Posted

Ja tiež. Hodina pravdy bude v piatok o 16h.

Ale našťastie mám tú Teóriu politiky za sebou, dnes mi volal spolužiak čo bol na opravnej a nebol bohvieako nadšený.

Posted

kokso sami biflosi :lol:

ked uz detailne tak detailne :)

Softwarove inzinierstvo A - B

Softwarove inzinierstvo B - E

Distribuovane spracovanie dat - D

Typove informacne softwarove produkty - A

Elektronicke podnikanie - E

Neuronove siete - D

to Acko tam je nejak omylom :)