weirdo Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 poznate Powerball? ak nie, tak tu je mala ukazka toho ako to vyzera a ako sa s tym robi :lol: pripadne je tu aj videjko, ktore ukazuje . Skusali ste to niekto? ak jo, dajte rekord. Ja mam 10543 pravou a 10347 lavou.
weirdo Zverejnené 8. Január, 2008 Autor Zverejnené 8. Január, 2008 je to taky maly gyroskop ... ty vidis koliecko, ktore roztocis, a na nom je este jedno, ktore sa toci tusim v 90stupnovom uhle nanho. tym, ze roztocis jedno, sa zacne roztacat aj druhe .. skratka neviem, ako presne to funguje, ale precitaj si nieco o gyroskope. podstatne je, ze tam vznika odstrediva sila - cim viac otacok, tym krutejsia je, a ty ju musis vyuzivat na to, aby si tocil este viac. pozri si to videjko a uvidis, ako 16000 otacok rozkmita tu horu svalov.
Polaris Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 Hmmmm...zaujimave....a kde sa da ta blbost zohnat :lol:
weirdo Zverejnené 8. Január, 2008 Autor Zverejnené 8. Január, 2008 napriklad tu .. ale maju to vo vela obchodoch .. staci dat do googla.
Polaris Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 Hmm...celkom zaujimavy review to ma....ja by som si to asik rad kupil...Ale na to som moc lenivy.Nemaju to niekde v Poluse? :lol: To tu mam hned...aj sportova vyziva je tam...:)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz