Skočiť na obsah

48 najkrajších monopostov všetkých čias

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Formula 1 - 48 najkrajších monopostov všetkých čias

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Download (3 MB) vo vyššom rozlíšení.

ZDROJ: F1 Racing

Nespájajte túto tému s témou Formula 1!

• Odpovedí 22
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

7

• tiborco

4

• Sniper

2

• weirdo

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ešte než som zroloval celý obrázok, pri asociácii Najkrajší monopost sveta sa mi vybavili strieborné šípy. A ľaľa ho papľuha, sú na prvom mieste :lol: :)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

no co ti ja viem... s tym rebrickom moc nesuhlasim, je na moj vkus velmi staromodny! :lol:

a myslim zeby tato tema mohla byt kludne sucastou temy F1... alebo ked uz tak nejako ju premenovat na Monoposty F1, ale lepsie by to bolo ako sucast - no ale ja o tom nerozhodujem

Zverejnené

Ona bola kedysi ako súčasť, ale tam zapadla do stratena. Pôvodná téma o F1 by sa mala venovať všeobecne pretekom a nie všetkému. Možno sa ešte premenuje.

Mne sa najviac páči Williams FW-18 z r. 1996 na vtedajšiu dobu neporaziteľný monopost :lol:

Zverejnené

Je jasné,že nemá každý rovnaký kus...ale staromódny?V rebríčku išlo vyslovene o estetický dojem a mnoho modelov z minulosti je priam nádherných - hlavne Mercedes W196 :lol: ,ale aj Lotus-y atď..vtedy vyzerali tak čisto...je to aj ťažké slovami vyjadriť...ale jasné,že aj v tejto dobre,kedy je síce plno aerodynamických doplnkov,ale môžu byť takisto krásne :)

Veď aj mne sa páčia z modernej doby - napr.Mcl MP4-20,21,22 atď...aj aj poruchová MP4-19/19B

Zverejnené

F2004 s bielym prednym kridlom a Vodafone znakmi na nom.

Zverejnené

no mne sa vitaz tejto ankety vobec nepozdava...nic sa mi na nom nepaci..no co uz

ale suhlasim s Axelom...najkrajsi monopst bol Williams..FW18..z 96. a FW19 z 97..miloval som pohlad na ten monopost..na ktorom si Jacques vyjazdil svoj majstrovsky titul

Zverejnené

tak ked sa jedna o esteticky mne sa velmi pozdaval monopost BAR 001 z roku 1999... uplne zaujimavy dizajn!

Obrázok

Zverejnené

No hej BAR 001 mal originálnu farebnú kombináciu,i keď mne sa nejak extra nepáčil,ale nápad bol zaujímavý...pôvodne BAR chceli,ako v USA-motoršport-och je to bežné,že piloti(Villeneuve,Zonta) by mali odlišne nalakované monoposty,aj k

vôli sponzorom 

atď.,

a pôvodne tak aj predstavené boli,

no FIA to nepovolila a tak preto to skombinovali :lol:

Ale ako samotný stroj,to bol šrot...0 bodov...a to chceli bojovať už vtedy o víťazstvá...

Zverejnené

na tento monopost som takmer zabudol...ale bol nadherny..jedna strana modro-zlta, druha strana cerveno-biela..no nemal chybu..teda az na tu jednu podstatnu, ktoru spomenul tiborco...bol to srot...a tym aj najhorsia sezona pre Jacqa v celej jeho kariere..ach jaj :) :lol:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Tak mozeme z tejto temy spravit temu o designe v F1... :)

Ktory monopost sa vam najviac pozdava z tohtorocneho startoveho pola?

A mozeme diskutovat aj o prilbach - tak co, ktoru povazujete za najkrajsiu?

No a ak by ste si nevedeli vybavit monoposty alebo prilby, tak tu je mensia pomocka...

Obrázok

Mozno by bolo fajn aj nejako premenovat temu na nieco ako Design v F1 :lol:

Zverejnené

McLaren je pekne zladený v tých farbách Vodafonu, ale bohužiaľ na Ferarri nebude mať asi nikto nikdy. :lol:

S prilieb Heikki a Vettel.

Zverejnené

mne sa vždy najviac páčila David-ova Coulthard-ova prilba

aj Jenson ju má peknú a ešte lepšiu nosí na Silverstone (iba biela a červená)

McL ma skalmal, že upustil od ocelovej kombinácie

Zverejnené

monopost jednoznacne Ferrari, hned za nim McLaren

z prilieb tazko vybrat, ale takto na prvy kukuc sa mi paci Piquetova .. a este vseobecne Hamiltonova

Zverejnené

Najviac sa mi paci monopost BMW - je prekraaaasny :lol:

Obrázok

BMW Sauber F1.08

A z prilieb sa mi najviac paci Alonsova prilba

A este aj Buttonova je pekna (hlavne Silverstonovska)

a tiez tato nova Heidfeldova sa mi pozdava

Obrázok

F.Alonso - Renault

Zverejnené

ešte k tým prilbám

neohrnul by som nos nad McL, ktoré mávajú na VC v Monaku

Obrázok

Zverejnené

Najkrajší je pre mňa Mclaren... :lol:  

Pekne zladená červená farba s chrómom, nemyslím si, žeby bola horšia ako stiebro-čierna "West" kombinácia, dokonca skôr naopak...

Z prilieb sa mi páči Heikki-ho, Lewis-ova a Kimi-ho...

Zverejnené

nooo, tak ta diamantova "tradicia" na GP Monaco je tu uz dlhsie, a ak sa nemylim ... predtym Jaguare a teraz McLareny.. len teraz u Lerenu je to uz len na prilbach, ked sa poucili z cias Jaguaru, ked v roku 2004 (sa mi zda) mali tie diamanty na spicy predneho krida ("genialny" napad - obzvlast v Monacu), no a ked Klien nabural do zvodidiel diamantu zrazu nebolo (ah, akeee prekvapenie) :lol: to len tak na obohatenie temy ... btw. ten diamant ak ste niekto nenasli tak je nad tym logom R5

Obrázok

no a co sa tyka monopostov a prilieb ... este pridam tie co sa mi nepacia:

z monopostov mi moc do oka nepadli najma Force India, no a aj Williamsy su take nic moc

a co sa prilieb tyka tak vobec sa mi nepacia tieto: Hamilton, Bourdais, Glock, Sutil

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

axel

nemohol by si, prosim Ta, dat mi link na ten clanok - 48 najkrasnejsich vozu f1....

Zverejnené

myslim ze na to LINK neexistuje, lebo je to zoscanovane z casopisu, prepokladam ze z F1 Racingu :lol:

Zverejnené

Áno, je to z F1 Racingu, to konkrétne číslo aj mám, žial ťažko ho zoženiete, to číslo vyšlo pred zhruba troma rokmi a tam je aj "klúč" ako to bolo vyhodnotené... :lol:

Zverejnené

Ja by som rad videl nejaky Update takejto hitparady monopostov, a hlavne by som bol zvedavy ktore zo sucasnych by tam "odbornici" zaradili :lol: alebo keby spravili nieco ako najkrajsie prilby historie, to by som si tiez rad pozrel, hoci by to bolo extremne obtiazne :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov