tomassi Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 20.1. – 10.2. BlackStars usporiadajú turnaj najlepších mužstiev čierneho kontinentu ako zvyčajne má nešťastný termín, hlavne pre mužstvá, kt. sa spoliehjú na afrických hráčovGroup A Ghana Guinea Morocco NamibiaGroup B Benin ' Côte d'Ivoire ' Mali ' NigeriaGroup C Cameroon Egypt Sudan ZambiaGroup D Angola Senegal South Africa Tunisia isto to zas nikto nebude dávať, iba EuroSport, kt. nemáme :lol:
Sniper Zverejnené 7. Január, 2008 Zverejnené 7. Január, 2008 My tiež nemáme EuroSport, škoda mohli to byť zaujímavé zápasy. Minule keď hrali tak v jednom semifinále diváci vytŕhali sedačky, hádzali ich po sebe, veľmi zaujímavý zápas to bol :lol:
baronio Zverejnené 10. Január, 2008 Zverejnené 10. Január, 2008 ...domáca Ghana bude patriť k favoritom turnaja, ale Pobrežie Slonoviny majú neskutočný dream team... ďalší TOP FAVORITI podľa mňa Nigéria, Kamerun, Senegal a Mali. ... fííha, Pobrežie Slonoviny, Mali aj Nigéria sú v jednej skupine, jednoznačne je to "skupina smrti".
Linkman Zverejnené 22. Január, 2008 Zverejnené 22. Január, 2008 Kto by mal zaujem mozme sa dohodnut sukromne , nahravam totiz zapasy africkej ligy :lol:
tomassi Zverejnené 28. Január, 2008 Autor Zverejnené 28. Január, 2008 nachádzam sa tak trošku v schyzeSloni zatiaľ oba zápasy vyhrali, z čoho sa samozrejme teším,no taktiež by som chcel, aby Koló s Emanuel-om boli už v Londýne niekde som počul, že budúci ročník by sa mal hrať už v novom termínejún - júl
tomassi Zverejnené 7. Február, 2008 Autor Zverejnené 7. Február, 2008 Akurát som dopozerala poznáme 1. finalistu CAM 1:0 GHA-videl som len asi 20min, ale futbal na skutočnej úrovni
tomassi Zverejnené 8. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2008 Vyhrali egypťania s 2 či 3 legionármi téma sa zatvára
Odporúčané príspevky