Skočiť na obsah

Golf

bobsapp

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pre aktívnych...ak niekto hráva, podeľte sa o svoje výsledky, zaujimavé momenty a pocity z hry...

Pre pasívnych...včera začalo PGA Tour 08 turnajom víťazov turnajov minulého ročníka PGA, Mercedes-Benz Championship. Takže ak niekto sledoval, môže sa podeliť o svoje dojmy :lol:

• Odpovedí 9
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• bobsapp

6

• gh0strider

2

• Sniper

1

• tomassi

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Golf nehram a ani nepozeram, prilis nudne na mna, ale jamka na supu to sa da pozerat :lol:) inak galaxia sport bude davat nejaky magazin o golfe atd.

Zverejnené

Ja to hrávam iba na mobile :lol: ale hral som aj reálny. Nebolo to zlé, ale treba mať na to lepšie podmienky ako na tom ihrisku kde som to hral.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

CT4 sa minulý rok nepodarilo ani jedno play-off a v tejto sezone už stihli dve :lol: ....v tom včerajšom vyhral Holmes pred World Number 2. Mickelsonom

Nedá mi ale nespomenúť Tigera a jeho víťazný pat na poslednej jamke na Europen tour v Dubaji.

Zverejnené

jj

chlapec vytiahol veľký úder, no

turnaj vyhral viacmenej so šťastím, aj keď vravieť o šťastí

pri takomto športovcovi by sa ani nemalo

inak, chlapci pekne topili loptičky

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Teraz dávali takmer na každej stanici víťazný pat Tigera na Arnold Palmer Invitational. Na živo to bolo úplne super ako sa celý deň natahoval s Bryantom o víťazstvo a nakoniec ked už každý čakal play-off, ON zahrá takýto úder.

Tie jeho finiše sú skvelé. Po druhom dni prehrával o niejakých 7 jamiek, ale aj tak....Tiger :lol:

Posledných 10 turnajov, 9 prvenstiev a jedno druhé miesto :)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Tiger 2 mesiace pauza, príde si na US Open a v play-off si ho vyhrá.

Následne oznámil že končí túto sezónu kvôli chronickému zraneniu lavého kolena. to bude chudobná sezóna :lol:

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Minulý týždeň som prvý krát v sezóne sledoval PGA.

Na turnaji napínavé posledné kolo a potom nasledovalo play-off s víťazstvom Perryho.

Tento víkend sa hrá Buick Invitational.

Po treťom dni vedie Rollins s náskokom troch úderov a skóre -12.

Dnes večer vyvrcholenie turnaja :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Aj keď až po týždni ale aj tak.

Tiger už tretí rok po sebe vyhral prestížny Arnold Palmer Invitational posledným úderom kola. Opäť úžasným patom.

Štvrtok začína Masters v Auguste :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov