bobsapp Zverejnené 4. Január, 2008 Zverejnené 4. Január, 2008 Pre aktívnych...ak niekto hráva, podeľte sa o svoje výsledky, zaujimavé momenty a pocity z hry... Pre pasívnych...včera začalo PGA Tour 08 turnajom víťazov turnajov minulého ročníka PGA, Mercedes-Benz Championship. Takže ak niekto sledoval, môže sa podeliť o svoje dojmy :lol:
gh0strider Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 Golf nehram a ani nepozeram, prilis nudne na mna, ale jamka na supu to sa da pozerat :lol:) inak galaxia sport bude davat nejaky magazin o golfe atd.
Sniper Zverejnené 7. Január, 2008 Zverejnené 7. Január, 2008 Ja to hrávam iba na mobile :lol: ale hral som aj reálny. Nebolo to zlé, ale treba mať na to lepšie podmienky ako na tom ihrisku kde som to hral.
gh0strider Zverejnené 7. Január, 2008 Zverejnené 7. Január, 2008 a kde si hral? na futbalovom travniku? :lol:
bobsapp Zverejnené 4. Február, 2008 Autor Zverejnené 4. Február, 2008 CT4 sa minulý rok nepodarilo ani jedno play-off a v tejto sezone už stihli dve :lol: ....v tom včerajšom vyhral Holmes pred World Number 2. Mickelsonom Nedá mi ale nespomenúť Tigera a jeho víťazný pat na poslednej jamke na Europen tour v Dubaji.
tomassi Zverejnené 4. Február, 2008 Zverejnené 4. Február, 2008 jjchlapec vytiahol veľký úder, noturnaj vyhral viacmenej so šťastím, aj keď vravieť o šťastí pri takomto športovcovi by sa ani nemalo inak, chlapci pekne topili loptičky
bobsapp Zverejnené 18. Marec, 2008 Autor Zverejnené 18. Marec, 2008 Teraz dávali takmer na každej stanici víťazný pat Tigera na Arnold Palmer Invitational. Na živo to bolo úplne super ako sa celý deň natahoval s Bryantom o víťazstvo a nakoniec ked už každý čakal play-off, ON zahrá takýto úder.Tie jeho finiše sú skvelé. Po druhom dni prehrával o niejakých 7 jamiek, ale aj tak....Tiger :lol:Posledných 10 turnajov, 9 prvenstiev a jedno druhé miesto :)
bobsapp Zverejnené 19. Jún, 2008 Autor Zverejnené 19. Jún, 2008 Tiger 2 mesiace pauza, príde si na US Open a v play-off si ho vyhrá.Následne oznámil že končí túto sezónu kvôli chronickému zraneniu lavého kolena. to bude chudobná sezóna :lol:
bobsapp Zverejnené 8. Február, 2009 Autor Zverejnené 8. Február, 2009 Minulý týždeň som prvý krát v sezóne sledoval PGA.Na turnaji napínavé posledné kolo a potom nasledovalo play-off s víťazstvom Perryho. Tento víkend sa hrá Buick Invitational.Po treťom dni vedie Rollins s náskokom troch úderov a skóre -12.Dnes večer vyvrcholenie turnaja :lol:
bobsapp Zverejnené 5. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2009 Aj keď až po týždni ale aj tak. Tiger už tretí rok po sebe vyhral prestížny Arnold Palmer Invitational posledným úderom kola. Opäť úžasným patom. Štvrtok začína Masters v Auguste :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz