game Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 poznám chlapcov, ktorí sú starší, a ešte to nemajú za sebou, ani príležitostí nie je priveľa, a niekedy je to zložité, ale tragédia to nie je ...a najlepšie nečítať štatistiky
lopata555 Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 kebyže sa mám aj riadiť štatistikami tak sa už zastrelím ... :lol:
damor Zverejnené 5. Február, 2010 Zverejnené 5. Február, 2010 a nielen chalanimozno by si bol prekvapeny kolko ludi zacalo neskor nez hovoria statistiky a neubudlo nic na ich kvaliteinak sex nie je tak zlozity, skor pustit prvy raz k sebe cloveka tak blizko a naucit sa plavat vo vztahu
doll Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 ..mozno by bolo lepsie namiesto sedenia pred PC o desiatej vecer v piatok, vyrazit s kamosmi do ulic, posediet v nejakom podniku, zoznamovat sa s priatelmi priatelov...
lopata555 Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 určite by to bolo lepšie ... ja aj raz za čas vybehnem ... ale v mojom prípade je to jedno :lol: ... ešteže sa smejem sám na sebe :)
weirdo Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 lopi, ked zenska zisti ze si komunista = ze sa solidarne rozdavas socialne slabsim, posle ta s takym pristupom doriti :lol: pardon, ale nemohol som si odpustit :)
lopata555 Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 nooo ak ma nebude chcieť pre moju politickú príslušnosť tak v tom prípade môže ísť do čerta ... mne by modrokabátnica nevadila ... :lol: ale dneska poslúchnem doll a idem von :) ale len tak som zvedavý :)
weirdo Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 neviem ci sme sa pochopili, to bola narazka na to, ze ako komunista by si mal sukat vsetkych, ktori to z nudze potrebuju, aby mali vsetci narovnako a nik nebol ukrateny :lol: uzi si vecer a kiezby ti volaka modrokabatnica vysukala cervenu z hlavy :) :)
lopata555 Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 jáj tak potom som ťa nepochopil :) ale už je to teda OK :lol:
tiborco Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 Ono, ja chodievam von, takže nie je to len v tom, to mi zato dochádza, že sedením doma hovno dokáže...natoľko mi to páli...
Jovzin Zverejnené 6. Február, 2010 Autor Zverejnené 6. Február, 2010 Ako nemam tu vela co kecat kedze sam som pred x mesiacmi plakal ze som si este nezasukal. Ale poviem ti terez by som dal aj majland zato aby som este aspon rok pockal s prvy krat. Vazne myslim to ozaj vazne. Neboj ono to pride. Ani nevies kedy a zrazu sa zalubis a najdes si kocku :lol: A potom bude aj to prvy krat. Len sa neponahlaj. Vela stastia prajem v hladani tej pravej :)
game Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 jovzin, prečo si dospel k tomu, že si mal čakať s tým prvý krát ?to je dosť podstatná informácia pre tých, ktorí z toho majú frustráciu, že prvýkrát ešte nebolo
weirdo Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 Ale poviem ti terez by som dal aj majland zato aby som este aspon rok pockal s prvy krat. a toto zase odkial prislo???
lopata555 Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 svojim spôsobom som aj aj k tomu dospel takže viem o čom jovzin hovorí ... ale kedže stým začal on nech sa vyjadrí prvý, ja až potom ale dneska to už asi nestíham tak až zajtra ...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 no to som teda ozaj zvedavy, o com hovori.
game Zverejnené 6. Február, 2010 Zverejnené 6. Február, 2010 no zatiaľ o ničom, zdrhol ... aj jeden aj druhý :lol: lopatu asi tuším ... ale jovzin by mal čo vysvetľovať ... :)
slimak Zverejnené 7. Február, 2010 Zverejnené 7. Február, 2010 Ten posledny Jovzinov prispevok je dobry, vidno ze za neho hovori skusenot. Ked ide iba o sex, treba byt len viac smelsi , skusat a isto do mesiaca(polroka) sa to musi podarit. To druhe na co myslel jovzin, je uz tazsie, trva dlhsie a musis mat stastie. Smelsi - znamena ze sa o zenu musis zaujimat a musis ju aspon trochu bavit(nema na ten cas nic lepsie), staci par hodin. Stalo sa mi raz dvakrat , ze som sa s nejakou vyspal a hodinu ci dve predtym som o tom ani netusil.
elfant Zverejnené 8. Február, 2010 Zverejnené 8. Február, 2010 Ako nemam tu vela co kecat kedze sam som pred x mesiacmi plakal ze som si este nezasukal. Ale poviem ti terez by som dal aj majland zato aby som este aspon rok pockal s prvy krat. Vazne myslim to ozaj vazne.Tusim, ze si zase upadol do osialu perfekcionizmu a nakoniec hlava vyslala podpalubiu nespravny signal. Popripade sa vesmir nezatriasol a hviezdy nepadali ? Alebo sa kralovna tvojho srdca prekecla, ze s postarom to bolo o daco lepsie ? Ale aj tak by ma zaujimalo podla coho si stanovujes tie terminy, preco prave rok ? To je nejake magicke obdobie, alebo ako ?
slimak Zverejnené 8. Február, 2010 Zverejnené 8. Február, 2010 Elfant, ved to co napisal je vseobecne rozsireny nazor aj skusenost,ale podobne sa hlavne vyjadruju dievcata.
elfant Zverejnené 8. Február, 2010 Zverejnené 8. Február, 2010 Elfant, ved to co napisal je vseobecne rozsireny nazor aj skusenost,ale podobne sa hlavne vyjadruju dievcata. O tej vseobecnej rozsirenosti by som aj pochyboval. Kazdopadne, je pravidlom, ze ked niekto ma prehnane vysoke naroky v tejto oblasti, tak sa zvycajne dopracuje aj k vysokym sklamaniam, tiez prehnanym. K takymto aktivitam sa viazu velke ocakavania, su to predely v zivote. Prva ejakulacia u chlapcov, prva masturbacia, prve "dostatie" sa do nohaviciek, prvy "ozaj ozajstny" sex. Caka sa, ze to bude nieco prelomove, co bude zaciatkom niecoho uzasneho a prelomoveho. Myslim, ze sa tymto momentom prisudzuje prilis velka dolezitost a tak vyzeraju aj vysledky, ked tieto udalosti nesplnia ocakavanie, na ne kladene. V tychto pripadoch je menej niekedy viac. Je zaujimave, ze nikto nepovazuje za prelomove, ked ide prvy krat napriklad na postu poslat peniaze postovou poukazkou. Pritom, spravne ju vyplnit, bez toho ze by pani za okienkom daco ofrflala, je tiez maly orgazmus. Osobne, som mal v tomto omnoho vacsie obavy a dilemy, ako pred prvym sexom. Aj ked na to druhe som sa tesil predsa len trochu viac BTW Mozno by bolo teraz nacim temu premenovat na "Druhy sex"
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 8. Február, 2010 Zverejnené 8. Február, 2010 Jovzin sa tu niekolko tyzdnov nemusi objavit, tak to mozes vyklopit aj prvy, lopata :lol:
Jovzin Zverejnené 13. Február, 2010 Autor Zverejnené 13. Február, 2010 HEH no ok vysvetlim kedze vela z Vas tu ocakava preco si myslim ze asi som mohol trosku aspon rok, polroka pockat so sexom. Tak je to hlavne kvoli tomu ze: 1/ Vrhli sme sa na to hned po 2 mesiacoch chodenia, je pravda ze som to sam necakal ale jasne ze som bol VTEDY rad. Teraz ked sa na to pozeram tak asi sme fakt mohli este nejaky ten mesiac pockat aby sme sa este trosku viac spoznali dusevne a charakter cloveka a zlozvyky a dobre navyky a podobne. A namiesto toho to dobiehame teraz to spoznavanie sa (nemyslim v posteli). 2/ Dalej trosku sa priznam ze ked sa to stalo celkom som bol mimo ze kua uz neni panna a je to kvoli mne neveim preco mal som nejaku depku mensiu z toho co som spravil ( a pritom som po tom snival x rokov ze jupi panna v posteli). 3/ Mam trosku taky blby pocit kedze je to suseda co byva hned vedla o dom, ze ako to ai bude ak by nam ten vztah nevysiel( co dufam ze Pan boh nikdy nedospusti) ze ako by som sa potom jej vedel zdravit a pozerat sa na nu a pozriet sa jej do oci. Proste viete ze ste s nou mali uz nieco a bolo by to dost take trapne a blbe a take nie velmi pohodlne na dusi a podobne. 4/ Priznam sa keby som mohol tak by som bral dneska to prve milovanie. Je to skoro pol rok co sme spolu a este Valentin bolo by to fakt pekne. A uz sa aj pozname viac co sa tyka charakteru urcite viac ako vtedy. Hmm dufam ze teraz nebude zase nejaky pruser ze si protirecim s nejakymi starsimi prispevkami alebo podobne. Ale ako pisal slimak a lopata uz trosku ta skusesnost sa zacina prejavovat :lol: A celkovo ako ste tu pisali vztah neni len o sexe :) Je o tych roznych malickostiach ktore ho upevnuju a robia nezabudnutelnym.
lopata555 Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 No kedže sa Jovzin vyjadril tak už asi aj ja fakt musím. V celku je to aj v dačom vtom čo už aj on sám napísal, relatívne rýchlo sme stým začali / píšem preto relatívne lebo pre niektorých je to už aj strašne neskoro / ... ja som ju chcel dobre spoznať hlavne ako osobnosť, chodiť snou do kina, na diskotéky, len tak do baru na kofolu a učiť sa sňou ... lenže jej ženské zbrane zabrali :lol: ... no a kedže ako som písal že sme sa mali viacej spoznať tak sa to ukázalo ako pravda keď nastali menšie komplikácie vo vzťahu ... a samozrejme hneď zdupkala a mne zostali len spomienky
weirdo Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 Jouzin ty si mal byt zena alebo submisivny gay .. ked si si az taky neisty sam sebou, potrebujes poriadneho chlapa, aby si sa mal o koho opriet :lol: lopi, sice si prisiel o zenu, ale aspon si si vrzol .. lepsie ako keby zdupkala a ani by si ju nedal :) 3
Sniper Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 V tejto téme chýba už len HORROR, teda Tomáš. Myslím, že s Jovzinom by si mali čo povedať.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz