tomassi Zverejnené 13. Máj, 2008 Zverejnené 13. Máj, 2008 weirdo kolegom odkáž, že pokiaľ bude pri kormidle Alois Hadamczik, tak to s CZ repre pôjde len a len dolu vodou ZOH - 2006 - bronzová medailevo 4-finále narazili na nás a hrať s RUS o 3. miesto viacmenje zaručuje úspechMS - 2006 - striebrofinálový zápas ukázal všetko ktovie, keby ho tento rok neprišlo podporiť toľko krajánků se zámorí,či by sa neopakoval minuloročný šampionát a postup do 4-finále s odratými ušamiak sa chce cz hokej vrátiť na stratené pozície, musí Hadamczik von
aljak63 Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Tak dneska zacina ozajstna drama, pretoze dnes pojde fakt o vsetko a ostalo uz len 8 najlepsich teamov! Ide fakt o vsetko pretoze ak niekto postupi dalej ma uz 75% sancu na medailu!!! Nooo najviac ocakavam od zapasu FINLAND vs USA - a verim Suomi ze to zvladnu (aj bez videorozhodcu) a uhraju pekny vysledok a postupia dalej! LETS GO SUOMI
weirdo Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Ide fakt o vsetko pretoze ak niekto postupi dalej ma uz 75% sancu na medailu!!!ak by uplnou nahodou postupilo Norsko alebo Svajc, tak 75% to pre nich rozhodne nebude :lol:
aljak63 Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 weirdo, keby uz Norge postupili cez Canadu, tak to sa uz fakt moze stat cokolvek :lol: a celkom im to aj prajem! Co sa tyka Suisse, oni su uz vlastne prakticky urcite brany minimalne do TOP8! A uz viackrat ukazali ze vedia zahrat velmi pekne a disciplnivoTakze mohli by teoreticky aj rusov pekne potrapit... v hokeji je vsetko mozne!
weirdo Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Nic proti Norom, ale podla mna ani nema zmysel polemizovat o tom, ze by ich dneska Kanada nesejmula. Po prvom zapase, kde vyhrala LTT, si daju kanadski hosani veeeeelkeho bacha. Svajciari .. maju aspon teoreticku sancu na postup, ale medzi ostatnymi timami aspirujucimi na medailu (moj odhad CAN, SWE, USA) by mali 75%ny nabeh tak na zemiakovu :lol:
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 weirdo nejak si zabudol na rusov, ktorym to zatial pekne ide :lol:
weirdo Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 nezabudol - hovoril som o zvysnych timoch, ktore by boli podla mojho odhadu v semifinale, keby postupil Svajc (takze Rusi by boli mimo hry).
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 ahaaa, sorry wole error :lol: inac svajciari nehraju tento sampionat zle, ale moj predpoklad bude ze rusov moc nepotrapia, ti tuto sezonu hraju konecne ako tim a nie ako banda celebrit :)
weirdo Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Podla mna tiez Rusakov nedaju, ale na tychto majstrovstvach sa moze stat vsetko. Navyse medzi SUI a RUS nie je az taky dramaticky rozdiel ako medzi CAN a NOR (ktorych vzajomny zapas ma priviedol aj k tejto teorii :lol: )
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 neviem aka je statistika vzajomnych zapasov RUS-SUI na vyznamnych podujatiach ale viem ze nori uz nad kanadou na MS (myslim ze v roku 2000) vyhrali 4:3 :lol:
Ignatius Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Tak na hokeji je krásne to, že sa môže naozaj stať všeličo, Nóri navyše majú s Kanadou už na týchto MS celkom slušný výsledok, keď prehrali len 1-2... Ale tak Kanada má tím na to, aby keď sa posnažia tak Nórom nedali šancu ani snívať o medaile, nieto ešte o ňu zabojovať... a oni sa posnažia, lebo hoci ten záujem o MS sa nezdá byť až takým ako sa dúfalo, ale keď by vypadli, doma a s Nórmi, tak potom by museli obrazne chodiť všetcia kanálmi ešte pekne dlho :lol: A ešte k mojim želaniam koho ďalej: najradšej by som ďalej videl Kanadu, Rusov, Čechov... a v poslednom zápase by som najradšej videl rozhodcov zvládnuť zápas a Fínov aby keď už strelia gól, aby ho dosiahli ako každý spredu a nie cez sieťku ( nedalo mi si nerýpnuť :) ), inak mi je celkom jedno kto z nich dvoch - každý by prispel do ďalšieho priebehu nieím zaujímavým...
aljak63 Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Inak, ani nepamatam kedy sa nejaky team dostal do stvrtfinale (do TOP8) s jednym jedinym vitazstvom :lol: btw. aj ja si zelam aby FIN vs USA bol ferovy zapas bez konfliktnych situacii a snad rozhodcovia sa viacej posnazia ked uz to je taky dolezity zapas! Inak SUOMI aj tak tym goalom viacmenej nic neziskali (jedine sancu hrat proti Canade o 1.miesto v skupine) - ale v podstate je to uplne jedno pretoze tak ci tak by hrali v stvrtfinale proti sebe... dolezite je aby sa teraz piskalo a aj hralo ferovo! Neviem sa dockat noci!!!
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Štvrťfinále Česko - Švédsko 2:3 pp Aký gól dali Švédi taký nedajú už 10 rokov.
wysky Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Tak smola, česká... Z medailí nebude nič... ŠVÉDSKO - ČESKO 3:2 pp.
wysky Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Tak to Nórsko-Kanada sa vyvíja velmi zaujimavo... .2:2... pomaly sa blizi polovica zapasu. Oplati sa pozerat, nie je to hra macka s mysou.... :lol:Ouuuuu... 3:2 pre Kanadu, vyuzita presilovka
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 prekvapko nebude, moje predpovede vychadzaju dalej :lol:canada s prehladom vyhrava 8:2 :)
Ignatius Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 Čo som vravel, že Kanada to zvládne :lol: Čechov mať ďalej bolo skôr želanie, Švédi ma moc zatiaľ na šampionáte neoslovili, naopak likvidačnými zákrokmi keď mali nervy si to u mňa rozhádzali... tak ale keď sú ďalej, tak čo už narobíme, uvidíme, ako sa im zadarí...
aljak63 Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 Huraaaaaaa - ideme do Quebecu!!! :lol: Usa vs FINLAND - 2:3pp (0:1, 0:1, 2:0 - 0:1) Pekne! Suomi zasluzene postupuje do semifinale, aj ked to nebolo vobec az take lahke ako sa mohlo po prvych 2 tretinach zdat! Prve 2 tretiny hrali Fini naozaj pekny a vzorny hockey z coho vyplynuli 2 goaly - najprv v 11.minute strelil goal Tuomo Ruutu, no a potom v 26.minute krasnou strelou v presilovke z modrej ciary prestrelil Escheho krasnym goalom Janne Niskala! Potom vsak prisla 3.tretina - a ta patrila jasne Usa. Keby takto hrali USA cely zapas, tak neviem neviem ci by Suomi postupili dalej... behom 35 sekund stihli vyrovnat - najprv akcia na ktorej konci zaziaril Kessel no a potom strela v oslabeni v podani Stafforda posunula tento zapas do predlzenia! Normalne som sa zacal uz bat ze tu Suomi nezvladnu a opat raz premrhaju pekne rozbehnuty zapas... Ale nastastie prisla 64.minuta zapasu, vyhrate buly a puk prisiel na Samiho Lepista, ktory rozvlnil siet USA (aj vdaka skvelej praci Sakuho pred branou) a posunul SUOMI do semifinale! Krasny hockeyovy moment!!! Zajtra nas caka dolezite semifinale s Rossijou ... LET'S GO SUOMI!!!
Tom182 Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 Canada krasne zvitazila..8:2 s Norskom je viac nez pekny vysledok..uz nam chybaju len dve vitazstva a zlato je doma v Canade :lol:jaaj skoda CZE, prehrat takym nestastnym golom :) veril som ze vyhraju, a uz som sa tesil ked dal Radim Vrbata na 2:1...skoda skoda :)
aljak63 Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 No tak ale aby to nevyzeralo ze sledujem len svoj team, tak napisem aj o ostatnych zapasoch nejaky ten review aj s nejakymi vlastnymi pocitmi :lol: aj ked som pozeral LIVE iba FIN vs USA and SWE vs CZE, ale z ostatnych dvoch som videl aspon zostrihy s goalmi... Czech Rep. vs SWEDEN - 2:3pp (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1) Jednoznacne najvyrovnanejsi zapas spomedzi vsetkych stvrtfinale! A som rad ze to dopadlo tak ako to dopadlo... Sverige mam rad a tak ich rad uvidim co najdalej (najradsej so Suomi vo finale). Prve 2 tretiny boli v podani oboch teamov trochu opatrnejsie, aj ked 2.tretina uz priniesla prve goaly - najprv Hornqvist zakoncoval peknu swedsku akciu v presilovke, no a o 3 minuty neskor uz bolo vyrovnane zasluhou Rolinka! Potom prisla 3.tretina kde hra behala zo strany na stranu a zrazu prisiel faul na Vrbatu a nasledne premenene trestne strielanie, radost Cechov z vedenia nebola dlha lebo po 4 minutach bolo opat vyrovnane ked Nilson poslal tento suboj do predlzenia... Tam na moju radost rozhodol zaujimavym goalom Mattias Weinhendl a poslal svoj team do semifinale, no a Cechov poslal prezmenu domov! Norway vs CANADA - 2:8 (1:2, 1:3, 0:3) Vysledok vravi jasne... Canada ide dalej, avsak nevyzeralo to tak cely zapas! Este v polke zapasu totiz Norge poriadne vzdorovali a drzali vysledok na hranici 2:2... avsak nakoniec to dopadlo tak ako to dopadlo a podla ocakavani je v semifinale Canada! RUSSIA vs Switzerland - 6:0 (3:0, 3:0, 0:0) Tiez zaujimavy zapas, v ktorom padali zaujimave goaly! Hovorim najma o 2.goale Rossije (aj ked si ho dali sami Svajciari, ked Raphael Diaz isiel rukou odhodit puk ale hodil ho do vlastnej brany), no a uz nikto asi neveril ze sa moze stat este nieco horsie - a stalo sa! Pisala sa 7.minuta a stalo sa nieco o com sa bude este dlho hovorit! Zaripov prehrava buly, puk sa dostava ku svajciarskemu obrancovi Philippe Furrerovi a ten priklepom napalil puk do vlastnej brany (VIDEO) - neskutocne nieco (pripomenulo mi to japonske harakiri Sugawaru z roku 2004)! Potom uz padali v celku normalne goaly (latka bola vysoko) a Rossija postupuje tiez dalej, Nabokov bol bezchybny a tak caka Suomi tazka uloha v semifinale - a to najst recept na tohto skveleho brankara! ________________________ Semifinalove dvojice: 16.maj: 19:00 - Russia vs Finland 16.maj: 23:00 - Canada vs Sweden
Nokia Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 noo az na tych finov mi moje predpovede vysli, najviac sa mi paci ta jednoznacna vyhra rusov :lol:inac aljak vcera som videl na korculiach chalana ktory by sa ti urcite pacil, mal cierne tricko s bielym napisom suomi :) :)
aljak63 Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 inac aljak vcera som videl na korculiach chalana ktory by sa ti urcite pacil, mal cierne tricko s bielym napisom suomi nooo keby si videl na korculiach chalana s dresom SUOMI tak by som si myslel ze si videl mna :lol: no na nastastie ti tie tvoje predpovede nevysli vsetky...
Sniper Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 uz nam chybaju len dve vitazstvaKomu nám??? Zaripov prehrava buly, puk sa dostava ku svajciarskemu obrancovi Philippe Furrerovi a ten priklepom napalil puk do vlastnej brany (VIDEO) - neskutocne niecoNádherný vlastenec :lol:
Odporúčané príspevky