Sniper Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Takže zápas sme kontumačne nevyhrali, Nemci si to vybavili, a posledné kolo skončilo tou najhoršou variantou. Ale v podstate je dobre že to takto skončilo. Raz to muselo prísť. A v budúcnosti to nebude lepšie. Skutočný obraz sily slovenského hokeja je na svete.
Tom182 Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 tak tak Axel..pravda raz to muselo prist..aby sa mohli spytovat kde sa stala chyba..a mozno s tym nieco zacnu robit...ale asi si na taketo nieco bude treba zvykat...odide generacia z NHL..a zrazu sa to bude opakovat :lol:
Ignatius Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Chyba sa stala tam, že druhý zápas nehrali ako tento proti Fínom... Ak by bojovali a nehrali ako baletky (slovami jedného z tých, čo spočiatku viac uhýbali Nemcom ako šli do nich Ľuba Višňovského :lol: ), tak Nemcov v pohode porazíme... Ale tak načo rozoberať keby, to by sme mohli sa hnevať na Fínov, že boli takí mantáci a nevyhrali s Nórmi v riadnom hracom čase :) Keby teda necháme a sústredíme sa na to udržať sa, nech nás na rok môžu Maďari poraziť :)
Darkman Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Takže zápas sme kontumačne nevyhrali, Nemci si to vybavili, a posledné kolo skončilo tou najhoršou variantou.Ja som len rad, ze sme ho kontumacne nevyhrali. Zapas s nemcami sme si prehrali sami, tak isto ako sme si prehrali zapas s Finskom. Ked si porovnam pracu obrancov napr. Svajciarska a SK, tak ti nasi su uplne nedosledni, nezohrati, a do poslednej chvile ustupuju pred hracom. Potom tam mame obrancov ako Majesky, ktori nevedie co od dobroty s hokejkou a viac sedia na trestnej ako hraju. Efektivita v koncovke, 0. Kollar v 100% sancach neda ( niektori sa tu navazali do SK Slovan, ale to co to predviedol tento hrac dukly je na zaplakanie) Nie... patrime do hry o zachranu. A pokial sa so Slovenskym hokejom nieco seriozne neporobi, tak v tom B jedneho dna skoncime (tento rok este podla mna nie). Ja sa len bojim, ze to bude niektorym ludom jedno. A hlavne ked sa pozriem na Slovensky futbal, ktori je v neskutocnom srabe... ale funkcionarov to nesere... hlavne ze maju teple miestecka.
Sniper Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Prečo všetci píšete, že sme si zápas s Nemcami prehrali sami? Nemci hrali dobre. Nikde nebolo napísané že ich musíme poraziť.
tiborco Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Takže som rád za včerajšie víťazstvo Suomi, i keď to zďaleka nebolo jednoznačné...ale nemôžem hodnotiť celý zápas, po 2.tretine som išiel spať a veril som, že to Suomi zvládnu :lol: Ale treba povedať, že Budaj chytal skvelo... :) To ale slovákom až tak nepomohlo, SK hokej ide dolu vodou, výhliadky nie sú bohvieaké, nejaká nádejná mladá generácia na Slovensku nie je...ale zas robiť národnú tragédiu z MS...no podľa mňa toto bolo také vyvrcholenie neschopnosti robiť progres v hokeji na Slovensku...
Ignatius Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Prečo všetci píšete, že sme si zápas s Nemcami prehrali sami? Nemci hrali dobre. Nikde nebolo napísané že ich musíme poraziť.Axel, prečo? Lebo ako inak nazveš, keď naši namiesto bránenia ustupujú, nepokrývajú puky pred bráno, netlačia Nemcov mimo a len sa prizerajú, ako tí dorážajú do Jana? Nečistili priestor, takže Jano všetko videl na poslednú chvíľu a často vyrážal, a tieto puky, ktoré mali obrancovia pokrývať prechádzali až k Nemcom, ktorí tak mali ďalšie šance... A ako si Jano sebakriticky prinal, keď už vyrážal, tak to mal aspoň niekam bokom... A disciplína - škoda hovoriť (ale tá nás dostala aj proti Fínom). Proste Nemci hrali dobre, to nevravím že nie, ale my sme nebojovali, viac sedeli na trestnej ako hrali, a práve to rozhodlo...
tomassi Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Ideme hrať o záchranu, no nie podľa vopred často skloňovaných scenárovtrápili sme sa iba v jednom zápase, ale v zápase chlapci ukázali srdiečkonič to však nemení na tom, že náš hokej ide dolu vodounajsmutnejšie na tom, je že sa to zvezie na hlavy tých čo reprezentovali, trénera a NHLákov čo neprišlino ŠtBáci opäť ostanú s čistými rukami a ešte k tomu chyta ďaľší flek na IIHF a všetko ostane po staromkeď mali zabrať za zeleným stolom, nezabrali samozrejme, že by som rád privítal tie 3 body, aby sme vyhli tejto prekerjnej situácii,no pravidlá by mali byť jasné a ihneď sa trestaťtoto nie je 1-krát, čo sa Nemci vyhli trestu (OH SaltLakeCity a doping) rád by som videl rozhodnutie ak by nebolo sporu Šťastný vs. Širokýa Paul by reprezentoval SVK aj keď tu neodohral ani sezónu vo futbale je to vyriešenéak si raz preprezentoval jednu krajinu, aj ako junior, nemáš nárok reprezentovať inú(výnimka rozdelenie alebo spojenie krajín)taktiež som zvedavý na toho Nabokova, šak už raz s ním problém bol treba dať dole Slovincov a niečo do budúcich MS vymyslieťnapr.: reprezentáciu SVK, ktorá bude hrať ligu spolu s ostanými klubmi
Vic Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Myslim, ze to dopadlo tak, akou vyrovnanou skupinou bola ta nasa. Bolo to tesne a to je sport. Mohlo to dopadnut uplne inac. Kazdy zo skupiny bol iba na gol vzdialeny od priepasti. Fini, Slovaci, Nemci i Nori, najlepsimi a najbovnejsimi sa mi zdali Nori, mali ale menej stastia ako Fini. Slovakom tiez chybal ten jeden gol, nie kazdy ma vzdy stastie, aj to patri k sportu. Nemci ho tentoraz mali, idu ale dalej s nulou a budu to mat dost tazke, ale nie nemozne. Vylucujuci system po medziskupinach dava moznost prebudit sa aj dost neskoro.
tomassi Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 to hej1 gólik v 5min presilovke, ideme zo 4 bodmi a 4-finále v pohodičke mámeteraz ideme hrať o záchranu a ak všetko bude postupovať v nasadenom trende,tak Lotyši dajú dole Nemcov aj Nórovcez 4-finále sa prehryzú nejakým zázrakom a my ostaneme bez miestenky na OH Vancouverdúfam, že nič také sa nestane inak Syrári majú pekný nábeh na plackua budúci rok si asi nič iné ani nepripúšťajú
Polaris Zverejnené 8. Máj, 2008 Autor Zverejnené 8. Máj, 2008 Moj posledny prispevok, kedze z mojej strany uz neni komu ffandit :lol: VED JA SOM VAM TO HOVORIIIIIL :) Ze vyhrame len zapas s Norskom :) Ale tak co uz....hadam sa udrzime.....Tak o rok...SLOVAN GO GO GO
wysky Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 toto nie je 1-krát, čo sa Nemci vyhli trestu (OH SaltLakeCity a doping) No, treba ku tomu priratat este aj MS1987 a pripad Sykora. Ked si dobre pamatam, islo o hokejistu, ktory reprezentoval Polsko na mladeznickom turnaji organizovanom IIHF a potom hral za Nemecko na MS. Tiez sa to zahralo do autu.
Vic Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 A este nieco. Suhlasim s Darkmanom, ta kontumacia by nebola spravna, prehrali sme na lade a musime si to priznat. Okrem toho v ladovom hokeji je dost silne lobbying, pamätam sa ked pod "taktovkou" Nemca G. Sobieckeho, vtedajsieho sefa hokejovej federacie bolo Slovensko "odidene" do najnizsej skupiny, co som nepovazoval za spravodlive a dobrou odpovedou bol okamzity postup a neskorsie majstrovstvo sveta. Vobec nemam nic proti Nemcom, prajem im ten postup, ale s 0 bodmi sa im bude pracovat dost tazko.
Sniper Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Axel, prečo? Lebo ako inak nazveš, keď naši namiesto bránenia ustupujú, nepokrývajú puky pred bráno, netlačia Nemcov mimo a len sa prizerajú, ako tí dorážajú do Jana? Nečistili priestor, takže Jano všetko videl na poslednú chvíľu a často vyrážal, a tieto puky, ktoré mali obrancovia pokrývať prechádzali až k Nemcom, ktorí tak mali ďalšie šance...A čo si čakal? Že každý náš výber bude hrať o medajle? Pravda je taká že Slovensko môže postaviť mužstvo ktoré má šancu hrať semifinále. Ale také mužstvo dokážeme postaviť len jedno. A to je problém. Tento rok sme takú zostavu nemali. Tak o rok...SLOVAN GO GO GOProsím ťa, ty sa už hlavne uvedom, nerozumiem prečo sem plácaš Slovan, keď táto téma s tým nič nemá spoločné.
Ignatius Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 A čo si čakal? Že každý náš výber bude hrať o medajle? Pravda je taká že Slovensko môže postaviť mužstvo ktoré má šancu hrať semifinále. Ale také mužstvo dokážeme postaviť len jedno. A to je problém. Tento rok sme takú zostavu nemali.To nie, ale čakal som, že zabojujú a podajú výkon ako napríklad proti Fínom, že vydajú zo seba to najlepšie a neodkorčuľujú to len aby to už bolo za nimi... Toto som od nich čakal. Na semifinále by to síce stačilo len s veľkým kusom šťastia, ale osemfinále a tým pádom záchranu by sme s tým dosiahli...
Ajk Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 nerozumiem prečo sem plácaš Slovan, keď táto téma s tým nič nemá spoločné Ma viac ako si myslis. Vzhladom na to, ze neprisli hraci z NHL, bolo by logicke ze dostanu sancu hraci nasej ligy, ktora vobec nie je zla... dostali maximalne Trencania. Nerozumiem preco tam neboli hraci/utoky z HC Kosice alebo zo Slovana. Fakt ma to nenapada. Slovan GOGO, predpokladam ze to myslel tak, ze najblizsi pozeratelny hokej zacina v oktobri a sice hokejova liga majstrov, kde hra Slovan a dufam ze aj HC
Sniper Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 To nie, ale čakal som, že zabojujú a podajú výkon ako napríklad proti Fínom, že vydajú zo seba to najlepšie a neodkorčuľujú to len aby to už bolo za nimi...Ako mohli bojovať a podať výkon ako proti Fínom keď vtedy ešte proti ním nehrali? Máš akosi popletené poradie zápasov :lol: Ako hrali proti Fínom je jedna vec a ako hrali proti Nemcom je druhá vec. Len nerozumiem prečo všetci ukazujú iba na to ako sme hrali zle. Treba pozerať aj na to že Nemci hrali dobre, ktorých hokej sa pomaly ale isto stále zlepšuje. Okrem toho Nemci, Rakúšania a Švajčiari majú podobný štýl, voči ktorému sa nám vždy ťažko hralo. Takže by som sa nevyhováral iba na to, že sme zápas odflákli. To potom môžeme povedať, že keď sme na MS 2002 postúpili do semifinále, nie preto že sme zahrali štvrťfinále dobre, ale že Kanada zápas odflákla. Je to to isté.
Tom182 Zverejnené 9. Máj, 2008 Zverejnené 9. Máj, 2008 vcera CAN opat zvitazila..aj ked proti Norom sa to cakalo..no nedarilo sa strelit goly a tak vyhrala "len" 2:1..ale je radost sa pozerat na utok - Nash-Heatley-Getzalf :lol:CZE rozbili SUI peknym vysledkom 5:0....Nemci potrapili aj USA...no tym sa nakoniec predsa podarilo vyhrat 6:4
Sniper Zverejnené 9. Máj, 2008 Zverejnené 9. Máj, 2008 Pri tých výsledkoch Nórov sa zdá, že naše víťazstvo bolo príjemným prekvapením :lol:
Ignatius Zverejnené 9. Máj, 2008 Zverejnené 9. Máj, 2008 Nerozumiem preco tam neboli hraci/utoky z HC Kosice alebo zo Slovana. Fakt ma to nenapada.Ak sa dobre pamätám, kdesi bolo tak na pol huby spomenuté, že niektorí poodriekali, že si chcú oddýchnuť po náročnej sezóne, aspoň tak vyplývalo z povedaného... Ako som povedal, nikde som nevidel oficiálne stanovisko, ak si dakto pamätá vysvetlenie, prečo tam nik z top 2 tímov našej play-off nebol, nech hodí... Zatiaľ toľko :lol: Ako mohli bojovať a podať výkon ako proti Fínom keď vtedy ešte proti ním nehrali? Máš akosi popletené poradie zápasov :)To bolo len prirovnanie axel, o poradie tam nešlo :) Len nerozumiem prečo všetci ukazujú iba na to ako sme hrali zle. Treba pozerať aj na to že Nemci hrali dobre, ktorých hokej sa pomaly ale isto stále zlepšuje. Okrem toho Nemci, Rakúšania a Švajčiari majú podobný štýl, voči ktorému sa nám vždy ťažko hralo. Takže by som sa nevyhováral iba na to, že sme zápas odflákli.Ja nevravím, že hrali Nemci zle, už som povedal, že rešpektujem to a boli v záase lepší... Ale opäť to dosť vyplýva z toho, že sme im ten priestor nechali... čo myslíš, v čom spočíva ten ich nepríjemný štýl? Prváve v dôoraze a bojovnosti, a dôslednej obrane... Keď by sme hrali tak ako treba, myslíš, že by oni zahrali tak dobre, že by si ich tu mal za čo vychvaľovať, keď by sme ich akcie rušili skôr ako sa poriadne začnú, ako to robili oni nám? ;) Ja viem, sú to keby, no ale každý vie, že keď sa kvalitnému súperovi nechá priestor, je neskoro sa čudovať, že to padá do našej siete... To potom môžeme povedať, že keď sme na MS 2002 postúpili do semifinále, nie preto že sme zahrali štvrťfinále dobre, ale že Kanada zápas odflákla. Je to to isté.Ale prosím ťa, to vidíš v zápase kto hrá dobre a kto to odflákne, a nie podľa výsledku sa vyhovárať, že prehral ten kto to odflákol...
aljak63 Zverejnené 9. Máj, 2008 Zverejnené 9. Máj, 2008 Tak a konecne som tu! SUOMI postup z 1.miesta zo skupiny, Norge z 2.miesta! Krajsi vysledok zakladky som si ani predstavovat nemohol, navyse Slovakia ide do boja o zachranu, co je zatial jedno z prekvapeni turnaja! Navyse Norge postupovali do tejto nadstavbovej skupiny so 4 bodmi, Lotysi a Nemci s 0! Takze je mozne ze si Nori zahraju aj stvrtfinale! Ale Nori sa naozaj nezdaju, su famozny a trapia supera za superom (az na 1.zapas proti SVK)! SUOMI vs Svk sme kukali s nut a phersuom v Irishi, no prezili sme to! Musel som sa velmi krotit ale par krat som uz dvihal ruky pri finskych goaloch ale musel som to uhrat ze zivam, odhanam muchu alebo pod. Usmieval som sa po cely zapas (s vynimkou 5minutovej presilovky, ked som riadne trrrpol)... A aj hymnu som si zaspieval, ale musel som si dat sveter cez usta. Ale usmev mam este doteraz, a este ked som rano zistil ako hrali Nori - ah to uz bol vrchol blazenosti! (btw. teraz sa nevysmievam slovakom ze vypadli, ale tesim sa ze Norge su dalej - fandim severskemu hockeyu)! Teraz SUOMI cakaju zapasy s Latvijou, Usa a Canadou - treba nahrat co najviac bodikov, ale zapasy s Usa a Canadou budu velmi tazke, ale cakam vyrovnanost! Navyse prichadza Saku Koivu! Co sa skupiny o zachranu tyka - Italia vs France, Slovakia vs Slovenia... Tento novy system zapasov o zachranu sa mi vobec nepaci! Navyse ked v jednej dvojici (ITA vs FRA) su teamy co by isto zostupili keby sa hrala normalna skupina o zachranu, a v druhom (SVK vs SLO) su oba teamy ktore si A-kategoriu zasluzia hravat!!! Blby system! Ale treba verit ze Anze bude hrat na maximum a udrzi aj s ostatnymi Slovincami svoj team v Acku! To akoze dneska hraju SUOMI 17:30 s Latvijou? To co za blba vymyslelo ten cas? :lol: "skvele" takze akurat pridem domov zo skusky a uvidim tak max. poslednu minutu (pridem cca 20:00) - takze mozno uz uvidim len vysledok! BOHAAAAA!!! LETS GO SUOMI! :)
bobsapp Zverejnené 9. Máj, 2008 Zverejnené 9. Máj, 2008 sa mi páči že už takmer každý môže potrápiť každého. ale to čo sa deje v zápase Rus - BLr poslednej tretine 1-2 ........ :) práve to píšem a rusi vyrovnávajú. Ale aj tak, prekvapivý výsledok zatiaľ 2-2 už je to 3-2 :lol: 3-3 ...už bude koniec :) ...predĺženie......dúfam že uvidím celé bo za chvilu začína ovela dôležitejší a zaujimavejší zápas ;) a ešte ked som pri tom To co za blba vymyslelo ten cas???? ;) . konečne normálna vysielacia doba. Aj keď, nie je od nich pekné že na teba neberú ohľady. Mal si im dať asi skôr vedieť
aljak63 Zverejnené 10. Máj, 2008 Zverejnené 10. Máj, 2008 Suomi si vcera zaistili postup do stvrtfinale, pekne!!! :lol: Finland vs Latvia - 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) Opat som zo zapasu toho vela nevidel, prisiel som domov az pocas 3.tretiny, cize som videl uz len uplny koniec, ale pri vitaznom goale z hokejky Nika Kapanena som bol! Ale podla vysledku a aj podla toho co som videl bolo jasne ze sa Suomi opat raz vytrapili (pod. ako proti Norom)! 64 finskych striel na branku, a len 2 presli za chrbat famozneho Masalskisa, ktory vcera bol asi najuzitocnejsou osobou na lade... Ale nakoniec vsetko dobre dopadlo a na goal Latvije uz v 2.minute sa tazko hladal recept, vyrovnanie prislo az v 2.tretine - 30.minuta a zasah Pilstroma! No a potom v zaverecnej tretine ako som uz spominal rozhodol v 51.minute Niko Kapanen! LETS GO SUOMI!!! V ostatnych zapasoch Belarus neskutocne potrapili Rusov a na rad prisli az najazdy, kde boli ale uspesnejsi favorizovani Rusi! V bojoch o zachranu si prve vitazstva v seriach pripisali Slovakia a France! Bohuzial Slovenii ten zapas proti SVK moc nevysiel - teda hlavne zaver 2.tretiny bol otrasny!!! Dufam ze neska to bude lepsie, a uz by aj Anze mohol prejavit konecne svoje vodcovske schopnosti - myslim ze uz je ten spravny cas! Italia prehrala s France, no ale tu je este vsetko otvorene - oba teamy su v podstate dost vyrovnane!
Tom182 Zverejnené 10. Máj, 2008 Zverejnené 10. Máj, 2008 tak sa predsa slovakom podarilo zvitazit..priznam sa..cakal som od toho zapasu nejake prekvapenia :lol: a tak ma len prekvapilo to ze to skoncilo s rozdielom 4 golov :)BEL slusne potrapili RUS..az som si myslel ze uz uz ich maju..no rozhodli najazdy..Taliani prehrali tesne o gol..a ich sanca na zachranu este stale zije..verim, ze to pre nich dopadne dobre!!
Tom182 Zverejnené 11. Máj, 2008 Zverejnené 11. Máj, 2008 GER - CANADA - 1:10...skvely vysledok..CAN nedala nemcom ani tu najmensiu sancu :) Eric Staal 4x skoroval a do toho este pridal jednu asistenciu..co viac si moze clovek priat? D:RUS zvitazili nad SWE...3:2BEL vcera zase dobre potrapili CZE...na tychto MS im to naozaj celkom dobre ide...len maju smolu na tie blbe najazdy :)no a Taliani vypadli :lol:
Odporúčané príspevky