Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2008 (Kanada)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Uuuuha, ake filozoficke kecy... tak dobre, kde su presne dristy? Ja za dristy povazujem nejake nepravdive vymyslene veci na zaklade ktorych by som chcel nieco alebo niekoho zhodit - vidis tu take nieco? JA NIE!

• Odpovedí 274
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

47

• Sniper

39

• tomassi

36

• weirdo

32

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

včera (vlastne dnes : ) som v noci o jednej sadol pred telku, lebo som sa tešil na hokej a dúfal som, že to naši nejako zvládnu.

škoda že to prehrali, no nemecký tím hral lepšie, obranu mali parádnu. tie naše oslabenia mali skončiť už po prvej nemeckej presilovke, z ktorej padol gól, škoda tých faulov, i keď Hossu podľa mňa vylúčili aj bez príčiny. zato Mezei nesklamal, veď ten vždy viac času z tretiny strávi na trestnej lavici, ako na ľade.

nemčúrom pomohol aj ten mladý brankár, má formu. darilo sa aj Lašákovi, no obrana mu nepomohla a presilovky hrali naši súperi dobre.

Zverejnené

TOMASSI

Ked nasi budu hrat ako baletky a nie ako hokejisti, tak ano....budem mat taky nazor.....a iny ani mat nebudem...

Zverejnené

To ze sa proti Nemcom tazko presadzuje vieme davno, obranny val mali zvladnuti uz par rokov dozadu. 1:1 alebo 0:0 by ma nesklamalo. Ale 4:2 uz ano.

A ak Nemci boli schopni takto rozobrat nasu obranu, tak rychlonohi Fini nas pri podobnom prejave vyskolia.

Zverejnené

Polaris

to jo Višňa to pekne napísal, preto treba dať hlavy hore, z chýb sa poučiý, odstraniť a

do ďalšieho zápasu ísť z cieľom uspieť

aj mňa prehra 4:2 s Nemcami sklamala, ale stále verím,

že postupiť do 4-finále môžme a také niečo ako boj o zotrvanie v A-čku si ani nepripúšťam

Ak by Nemci alebo Nóri uvažovali ako väčšina SVK

dostali by od Fínov 10 a my by sme si zatrénovali

chcel by som, aby sme Suomákov porazili

nie preto, aby sme sa mohli aljakovi vysmievať,

ale preto ... no šak pouvažujte na koho myslím

Zverejnené

Tiez nepovazujem nic za stratene.

Tie dve presilovky v prvej tretine rozhodli.

S Nemcami sa dost tazko hra, to uz bolo viackrat. Aj Cesi by o tom nieco vedeli povedat, v minulosti to bol vzdy dost tvrdy oriesok. Je to vyrovnanejsie, ako kedysi.

Prekvapili ma Svajciari, ktori tu stoja zatial s cistym stitom a dobre si poradili s Bielorusmi, ktorych posilnili nove cerstve sily z NHL. Uz druhy taky tesny vysledok tiez o niecom hovori.

Nakoniec aj Nori sa ukazali voci Finom viac ako dobre.

Najprv Nemci musia s Normi aspon remizovat. To este tiez nie je "uhrane".

Zverejnené

Dneska bude skvele derby Canada vs USA - celkom sa na to tesim :lol: Ale snad o najviac dneska ide v zapase Latvia vs Slovenia - boj o postup dalej! A ja verim ze sa to Slovincom podari a pojdu dalej... Fakt neviem co mam od tohto zapasu cakat, Lotysi su zatial bez jedineho streleneho goalu! Ale co nieje moze byt... Ale ja tak trochu favorizujem bojovnost slovincom na cele s Anzem!!!

Zajtra uz idem zase do Trnavi, takze derby v C-skupine Suomi vs Slovakia uvidim iba ak v nejakom bare (snad sa nut a phersovi bude chcet somnou ist :) aj som im slubil ze budem krotit emocie)... Tak som zvedavi na tento zapas celkom!

A len tak pre istotu aby sme sa vyhli zbytocnym dohadam - den po zapase FIN vs SVK nebudem mat pristup k netu lebo je statny sviatok a skola je zavreta takze nebudem moct napisat reakciu k tomuto zapasu... to len aby sme sa vyhli uvaham ze "Kde je Aljak?" ... to keby nahodou nahodou Suomi prehrali aby ste si nemysleli ze sa k tomu nechcem vyjadrit a ze to ignorujem, a ked teda suomi vyhra, aby ste si nemysleli ze som sa spil Finlandia vodkou alebo neviem co by vas mohlo este vselico napadnut... to len preistotu vam vopred oznamujem!

Zverejnené

Sak ich nechajte :)

Cim viac sa do nich budete navazat, tym viac budu podobne dristy pisat.

Nevšimol som si (tiež) že by tu niekto dristoval. Keď niekto nefandí Slovensku, mňa to nejako extra neprekvapuje (téma na podobnú nôtu sa preberala inde kde sa Dukláci tešili keď Slovan vypadol zo Super Six či čo to bolo), najmä ak je niekto maďarskej národnosti.

BLR nepomohli 4 posily z NHL a podali horší výkon ako vzápase proti

tomassi slušnosť káže vetu dopísať, lebo sme tu potom ako u retardov :lol:

je pravdou, že včera chýbala osobnosť Pálffyovského, Demitrovského a spol. typu, kt. by zavelila vpred

Koľko tam máme hráčov z NHL? Akurát dnes sme to v škole preberali. Celé je to poznačené kauzou Šťastný vs. Široký. Ja mám skôr pocit, že hráči z NHL mali iný dôvod neprísť ako dôvody "únava" a "zranenia".

škoda že to prehrali, no nemecký tím hral lepšie, obranu mali parádnu.

Nemecký hokej začína preberať maniere z futbalu. Nemci čoraz viac vsádzajú na obranu a ich hokej sa celkovo zlepšuje. To sa nedá povedať o slovenskom hokeji, ktorý podľa môjho názoru stagnuje. V nočnom zápase som nevidel žiadny rozdiel medzi bývalým majstrom a mužstvom, ktoré zvyčajne okupuje posledné priečky konečnej tabuľky.

TOMASSI

Ked nasi budu hrat ako baletky a nie ako hokejisti, tak ano....budem mat taky nazor.....a iny ani mat nebudem...

To nie je o baletkách, ale o tom že v slovenskom tíme nie je niečo v poriadku. Dokážeme postaviť mužstvo, ktoré môže hrať semifinále, ale teraz máme mužstvo, ktoré môže hrať akurát tak nadstavbu, prinajlepšom. Otázne je prečo máme také mužstvo.

To ze sa proti Nemcom tazko presadzuje vieme davno, obranny val mali zvladnuti uz par rokov dozadu. 1:1 alebo 0:0 by ma nesklamalo. Ale 4:2 uz ano.

A ak Nemci boli schopni takto rozobrat nasu obranu, tak rychlonohi Fini nas pri podobnom prejave vyskolia.

Ako som písal vyššie, nemecký hokej sa začína podobať na nemecký futbal.

Prekvapili ma Svajciari, ktori tu stoja zatial s cistym stitom a dobre si poradili s Bielorusmi, ktorych posilnili nove cerstve sily z NHL. Uz druhy taky tesny vysledok tiez o niecom hovori.

Nakoniec aj Nori sa ukazali voci Finom viac ako dobre.

Mňa Švajčiari neprekvapili a ak sa ich hra bude zlepšovať aj v budúcnosti tak medajly sa už čoskoro dočkajú. Nóri tiež podnikli zopár krokov, ktoré ich vyniesli viac hore.

Jediné mužstvá kde nepredpokladám výraznejšie zlepšenie ani v budúcnosti sú Francúzsko a Taliansko.

Zverejnené

BLR nepomohli 4 posily z NHL a podali horší výkon ako vzápase proti

tomassi slušnosť káže vetu dopísať, lebo sme tu potom ako u retardov :lol:

ospravedlňujem sa,

takže pre hokejových fanúšikov, kt. sledujú iba náš tím

BLR nepomohli 4 posily z NHL a podali horší výkon ako v zápase proti Švédsku

Zverejnené

To nie je pre hokejových fanúšikov, kt. sledujú iba náš tím, ale pre toho kto napr. v r. 2048 pozrie do archívu, tak aby vedel kto to vtedy pred štyridsiatimi rokmi proti BLR hral.

:lol:

Zverejnené

Skoda, ze z Canada-States som videl len 3. tretinu, ale som spokojny s vysledkom a nadseny poslednym Heatleyho golom :lol:

Zverejnené

Ah jaj :) Slovenia konci... Dostali od Latvije 0:3! Hraju len o zachranu :lol: Ale s kym? O tom sa rozhodne neska - ale bude to jeden z trojice Slovakia, Germany, Norway! Tak som zvedavi ako sa tato zamotana situacia v skupine C vykrystalizuje!

V severoamerickom derby triumfovala Canada, hoci dost tesne, ale predsa len! Do dalsej casti MS teda idu z 1.miesta! Takze uz vieme aj ake teamy budu figurovat v F-skupine (ktora sa spaja zo skupin B a C) : Canada, Usa, Latvija, no a z Cecka maju isty postup zatial len SUOMI! Dneska sa doplni tato skupina o 2 teamy z uz tolkokrat omielanej C-skupiny, kde je vyvoj snad najzaujimavejsi!

v D-skupine opat podla ocakavanie: Rossija vyhrala nad Denmark 4:1, a Cesi vyhrali nad Italiou 7:2! Z tejto skupiny postupuju dalej RUS, CZE, DEN, naopak o zachranu si zahra Italia... a s kym? S porazenym z dnesneho zapasu Belarus vs France!

Zverejnené

tak vcera to bol skvely zapas CANADA vs. USA...take malinke finale..minimalne pre mna :lol: hokej sa prelieval zo strany na stranu..sem tam duneli mantinely..proste hokej ako ma byt...a cele okorenene vitazstvom Canady...co viac si zelat?

Zverejnené

Presne, skvelý, tvrdý zápas to bol a vynikajúca atmosféra tam mohla byť...najmä prvé 2. tretiny malo USA trochu navrch, ale Canada bola efektívnejšia...no robili veľké chyby v obrane, ale Ward skvelo chytal :lol: ...Nakoniec ale našťastie Canada vyhrala, Dany Heatly dal v poslednej minúte 3.tretiny gól na 5:4 a naďalej potvrdzuje svoju parádnu formu :)  Takže som veľmi spokojný  :)

Zverejnené

Dnes máme prvú a poslednú príležitosť odčiniť trapas s Nemeckom. Dnes sa ukáže reálna sila slovenského hokeja bez NHL opôr. Ale kto bude za nás hrať keď súčasná NHL generácia skončí s hokejom?

Zverejnené

Uvidime....Som zvedavy, ze ako to dnes dopadne....Dokonca aj v slove beznadej sa nachadza slovo nadej......tak som zvedavy, ze ako to dopadne.

SLOVAKIA!!!

Zverejnené

.. Celé je to poznačené kauzou Šťastný vs. Široký. Ja mám skôr pocit, že hráči z NHL mali iný dôvod neprísť ako dôvody "únava" a "zranenia".

toto si myslím aj ja, Šťastný je hokejovou legendou a jeho konflikty s prezidentom Slovenského zväzu ľadového hokeja sa odrazili v celom Slovenskom hokeji, nezostali len medzi nimi.

Ale kto bude za nás hrať keď súčasná NHL generácia skončí s hokejom?

možno hokejoví manageri, odložia saká, natiahnu suspenzory a vrhnú sa na ľad.

Skoda, ze z Canada-States som videl len 3. tretinu, ale som spokojny s vysledkom a nadseny poslednym Heatleyho golom :lol:

aj ja som kukal len časť poslednej tretiny, no ten gól stál naozaj za to, sadlo to parádne. dobrá bola aj prihrávka, Heatley nemusel nič robiť, len čakal so zdvihnutou hokejkou a mieril.
Zverejnené

S-CH 1:3 8. minuta poslednej tretiny

Edit 19. minuta 2:3 58 sek. pred koncom

Edit Koniec 2:4 !

Zverejnené

Parada Svajciari, perfektne zvladnuty zapas.

Na druhu stranu Svedi to ku konci absolutne psychicky nezniesli a po likvidacnych fauloch u mna hodne klesli.

Zverejnené

###### ###### to je neskutocne...boli sme lepsi ako fini ale nemali sme take stastie....boha mohol tam ten posledny padnut :lol:

Zverejnené

skoda dnesneho zapasu, nasi mali na to minimalne remizovat

ale ked nepremenime 5 minutovu presilovku, niet sa co cudovat a budeme radi ak skoncime celkovo na 9-12 mieste

Zverejnené

wow..toto su zaujimave MS :)

velku radost mi spravili SUI..ich vyhru nad SWE som si len zelal, no nenapadlo ma ze to tak aj naozaj bude..no jednoznacne si SUI zasluzili vyhrat, SWE to akosi nezvladali a uz boli dost nerovozny..napinave bolo ked dorovnali na 3:2..ale ked uz Forster backhandom trafil prazdnu branu..uz bolo fajn :) vyhrali svoju skupinu...takze gratulujem ;)

aj druhy zapas vysiel podla mojich predstav..SVK vs. FIN..2:3...dalsia vyhra Finska, ktore tiez skoncilo na prvom mieste skupiny ;)

celu skupinu okorenil este zapas GER vs. NOR...kde Nori zdolali Nemcov..a tak sa karty zamiesali a nakoniec sa ocitli na poslednom mieste Slovaci :lol: no zaujimave..zaujimave ;)

Zverejnené

Vyborne, takze Slovensko hra o zachranu.... Takze sa to vyplnilo.... No treba verit, ze sa im ta zachrana podari. Vysledky ako 3:2 proti Francuzsku a nedavne vitazstvo nad Slovinskom ma v tomto smere naplnaju optimizmom.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov