Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2008 (Kanada)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja si myslím, že Slováci skončia okolo 10. miesta :lol: ...neočakávam od nich nejaké super výkony...

No a kto vyhrá turnaj? Pevne verím, že to bude Canada :)

Btw. čo sa týka Canady, tak Brodeur sa nezúčastní, ale absolútne chápem, je to najvyťaženejší brankár NHL a MS nie je super turnaj...

• Odpovedí 274
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• aljak63

47

• Sniper

39

• tomassi

36

• weirdo

32

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

a MS nie je super turnaj...

ak sa hrá v Európe.

Ak je doma, Kanadania sa trhajú o možnosť reprezentovať.

Dúfam že vydrží tradícia, že domácim titul do rúk nepatrí :lol:

Čo sa týka Nás. Dúfam, že s Nórskom uspejeme, potom uvidíme :)

Zverejnené

Taktiez od nasich neocakavam nic svetaborne. Budem spokojny, ked sa prebojuju do stvrtfinale. Nepostupenie do stvrtfinale bude len dokladom toho, ze nas hokej je na zostupe.

Zverejnené

Uvidíme, všetko bude závisieť od toho, aké šťastie si tí naši do kanady prinesú. Ak sa zadarí, tak by sme aj do vyraďovačky sa mohli ledva-ledva preplaziť, pravdepodobnejšie však pri nemohúcnosti útoku bude, že skončíme niekde okolo desiateho miesta...

No a môj tip:

1. Kanada

2. Russia

3. USA

Zverejnené

wow..takmer vzdy ked kuknem na net docitam sa ze slovakom niekto nepride :lol: zaujimave to bude zaujimave...

podla mojho skromneho tipu budu hrat o zachranu

a vitaz? tipujem, dufam a verim ze nim bude CANADA :)

Zverejnené

wow..takmer vzdy ked kuknem na net docitam sa ze slovakom niekto nepride

Pamätám si že keď sme obhajovali titul každý sa hnal na MS. Chceli titul obhájiť a myslím že keď sme získali bronz (2003) mali sme lepšie mužstvo ako majstrovské pred rokom.

Teraz tam nie je žiadna motivácia, zdá sa že časy majstrov sú preč, Slovensko môže pri šťastí len veľmi príjemne prekvapiť. Ale myslím že na medailu tak skoro nesiahneme.

Zverejnené

ak sa nas team dostane do 8finale, budem dost soknuty. preto drzim palce Kanade a Cesku, dufam ze jedni z nich chnapnu titul.

Zverejnené

Waw, prave som si kukol najazd hviezdneho Anzeho Kopitara proti Slovensku v tom pripravnom zapase co bol vo stvrtok! Paradny bol, skoda ze neni na youtube - dal by som aj LINK! Ale fakt perfektny bol... Dufam ze Slovenia uhra co najlepsi vysledok na MS, maju fakt najtazsiu skupinu takze bude totalne narocne zaistit to aby neskoncili len v skupine o zachranu... Ale prajem im len to najlepsie!

Lets GO! ANŽE & Team Slovenia

Zverejnené

Lets GO! ... Slovenia

Máš to trochu pomýlene, nie Slovenia ale Slovakia :lol:
Zverejnené

jediná správa, čo nás môže hriať je, že

vzhľadom na to, že Lotyšsko na minuloročnom šampionáte prepadlo a Bielorusko nevyniklo,

Slováci nemôžu ani po tohtoročnom turnaji klesnúť pod 9. priečku

a karty by sa teda museli miešať veľmi divoko, aby nám priama účasť na OH ušla

IIHF ranking

bojím sa týchto MS, ale treba ísť od zápasu k zápasu

a na MS sa uvidí

inak chcel by somsa poďakovať diplomacii SZLH

nepodatilo sa Vám získať hráčov na ktorých sa neustále spoliehame

a za tie dva prípravné zápasy čo vybavili (Lotyšsko, Slovonsko) si zaslúžia potlesk

Finále: Rusko - Kanada, ak sa ovšem nestretnú skorej

Zverejnené

takmer každý tím bude mať na MS svoj retro dres,

v kt. odohrá jeden zápas, škoda mohli aj celý turnaj

som sa obával aké dresy oblečú naši,

keďže hist. samostatného SVK hokeja nie je dlhá a

nástupníckou krajinou je ČR, takže s lvíčkem na prsou by nám to moc nesedelo

nakoniec nastúpime v povojnových dresoch z roku 1946

Obrázok

nastúpime v nich v zápase proti Nemcom

tu su ostatné dresy CLiCK

Zverejnené

Bol som zvedavi v com nastupia Nemci a ci im v tom dovolia nastupit, ale nakoniec predvojnovy dres... takze neni problem!

A tie Ruske retro dresy su fakt ohavne :lol:

_____

Inak toto sportove RETRO sialenstvo mi uz pomaly leze na nervy! :)

Zverejnené

nepacia sa mi tieto retro dresy...vsetky som pozrel..a ako tak sa mi pozdava USA..ale ani ten nieje bohvieco..neviem naco to vymyslaju...ved nech si aj brankari hodia retro betony..bez masiek..hraci to zoberu bez prilieb s tazkymi drevenymi hokejkami..ked chcu retro tak nech sa vyburia v retro zapase a nech daju pokoj :) :) :lol:

Zverejnené

ja sa na tieto retro dresy vcelku aj teším, lebo tieto súčasné vyzerajú ako kus handry

ani strih, ani vzor a tie rozťahané goliere to klincujú

doteraz najkrajšie boli tie, čo 1-krát vytiahli v Nagano-e (teraz myslím SVK)

už som to spomínal, ale ten font, čo mali naši nemal chyby

Obrázok

Zverejnené

tento obrazok je z nagana abo to je jeden z tych otrasnych novych?

Zverejnené

takže zostavy sk. C

SLOVENSKO

Brankári: Ján Lašák (HC Moeller Pardubice/CZE), Karol Križan (MODO Hockey/SWE), Július Hudáček (HK VSR SR 20)

Obrancovia: Dominik Graňák (Färjestad BK/SWE) Branislav Mezei (Florida Panthers/NHL) Peter Podhradský (Metallurg Novokuzneck/RUS), Andrej Sekera (Buffalo Sabres/NHL), Tomáš Starosta (Neftechimik Nižnekamsk/RUS), Martin Štrbák (Metallurg Magnitogorsk/RUS), René Vydarený (HC České Budějovice/CZE), Ivan Majeský (Linköping/SWE.), Ľubomír Višňovský (Los Angeles Kings/NHL)

Útočníci: Peter Fabuš (HC Lasselsberger Plzeň/CZE), Marcel Hossa (Phoenix Coyotes/NHL), Andrej Kollár, Peter Húževka (obaja Dukla Trenčín), Juraj Kolník (Servette Ženeva/SUI), Miroslav Kováčik (AIK Skelleftea/SWE), Ivan Čiernik (Kolín/GER), Tibor Melichárek (Sparta Praha/CZE), Andrej Podkonický (HC Bílí Tigři Liberec/CZE), Radovan Somík (HC Moeller Pardubice/CZE), Róbert Petrovický (Leksand IF/SWE), František Skladaný (HC Energie Karlove Vary/CZE), Juraj Mikúš (HK 36 Skalica)

Tréneri: Július Šupler (hlavný) - Miroslav Miklošovič, Peter Oremus (asistenti)

NÓRSKO (vzájomný zápas: 3.5.2008 (1:15 SELČ)

Brankári: Ruben Smith (Storhamar), Pal Grotnes (Comet Halden), André Lysenstoen (Stavanger)

Obrancovia: Juha Kaunismaki (Stavanger), Jonas Holos (Sparta Sarpsborg), Tommy Jakobsen (Graz 99ers/AUT), Erik Ryman (AIK Stockholm/SWE2), Mats Trygg (Kolner Haie/GER), Henrik Odegaard (Frisk Asker), Matthias Holmsted (Comet Halden), Anders Myrvold (Valerenga Oslo)

Útočníci: Mads Hansen (Brynas Gavle/SWE), Marius Holtet (Iowa Stars/AHL), Lars Erik Spets (Duisburg Fuchse/GER), Eirik Skadsdammen (Storhamar), Per-Age Skroder (MODO Ornskoldsvik/SWE), Anders Bastiansen (Mora IK/SWE), Morten Ask (Duisburg Fuchse/GER), Martin Roymark (Sparta Sarpsborg), Kristian Forsberg (Storhamar), Mats Froshaug (Linkopings HC/SWE), Kjell Richard Nygard (Valerenga Oslo), Steffen Thoresen (Valerenga Oslo), Mathis Olimb (Augsburger Panther/GER), Mats Z. Aasen (Frisk Asker)

Tréneri: Roy Johansen (hlavný) - Sjur Robert Nilsen (asistent)

NEMECKO (vzájomný zápas: 5.5.2008 (1:15 SELČ)

Brankári: Dimitrij Kotschnew (Sinupret Ice Tigers Nuremberg), Dimitri Patzold (Worcester Sharks/AHL), Robert Muller (Kolner Haie)

Obrancovia: Jason Holland (ERC Ingolstadt), Michael Bakos (ERC Ingolstadt), Chris Schmidt (Iserlohn Roosters), Sebastian Osterloh (Frankfurt Lions), Frank Hordler (Eisbaren Berlin), Dennis Seidenberg (Carolina Hurricanes/NHL), Christoph Schubert (Ottawa Senators/NHL), Andreas Renz (Kolner Haie), André Reiss (Hannover Scorpions)

Útočníci: John Tripp (Hamburg Freezers), Michael Hackert (Adler Mannheim), Christoph Ullmann (Adler Mannheim), Aleksander Polaczek (Sinupret Ice Tigers Nuremberg), Petr Fical (Sinupret Ice Tigers Nuremberg), Yannic Seidenberg (ERC Ingolstadt), Michael Wolf (Iserlohn Roosters), Philip Gogulla (Kolner Haie), Marco Sturm (Boston Bruins/NHL), Stefan Ustorf (Eisbaren Berlin), Florian Busch (Eisbaren Berlin), Sven Felski (Eisbaren Berlin), Andre Rankel (Eisbaren Berlin)

Tréneri: Uwe Krupp (hlavný) - Ernst Hofner, Klaus Merk (asistenti)

FÍNSKO (vzájomný zápas: 7.5.2008 (21:30 SELČ)

Brankári: Karri Ramo (Tampa Bay Lightning/NHL), Sinuhe Wallinheimo (Dynamo Moscow/RUS), Petri Vehanen (Lukko Rauma)

Obrancovia: Ville Koistinen (Nashville Predators/NHL), Pekka Saravo (Lulea HF/SWE), Ossi Vaananen (Djurgarden Stockholm/SWE), Antti-Jussi Niemi (Frolunda Gothenburg/SWE), Mikko Luoma (HV71 Jonkoping/SWE), Joni Pitkanen (Edmonton Oilers/NHL), Mikko Jokela (Jokerit Helsinki), Anssi Salmela (Tappara Tampere)

Útočníci: Mikko Koivu (Minnesota Wild/NHL), Esa Pirnes (Farjestad Karlstad/SWE), Olli Jokinen (Florida Panthers/NHL), Tuomo Ruutu (Carolina Hurricanes/NHL), Ville Peltonen (Florida Panthers/NHL), Hannes Hyvonen (Karpat Oulu), Sean Bergenheim (New York Islanders/NHL), Riku Hahl (Timra IK/SWE), Jarkko Immonen (JYP Jyvaskyla), Jussi Jokinen (Tampa Bay Lightning/NHL), Mika Pyorala (Timra IK/SWE), Niko Kapanen (Phoenix Coyotes/NHL), Lennart Petrell (HIFK Helsinki).

Tréneri: Doug Shedden (hlavný) - Jukka Jalonen, Timo Lehkonen (asistenti)

podľa papierov, by sme mali ísť z druhého miesta, ale ...

s chlapcami treba ísť od zápasu k zápasu a do 4-finále to spoločne dokopeme

a tam sa uvidí

Zverejnené

z Nagana

šak nevidíš ten wipeout font?

nemam ani najmensieho sajnu, co je to wipeout font ... voe, hovoris s weirdom o hokeji, to musis brat v uvahu :lol:
Zverejnené

Wipeout je hra od firmy Psygnosis, teraz vychádza pod SONY

a ten font, čov jednotlivých dieloch obmieňajú pripomína naše čísla na dresoch

Zverejnené

prave som si to pozrel .. az mi do placu .. ale husia kozka mi furt naskoci, extaza z toho nadhernom okamihu sa vo mne este drzi :lol:

Zverejnené

ste vedeli, ze ten chalan co moderoval to finale zomrel v januari 2007 ? :lol:

som sa to az teraz docital

Zverejnené

Toto su MS 2008 ... historiu nateraz nechajte historiou, netreba tu stale pripominat stale dokola to iste... :lol:

Zverejnené

jj

Kováčov hlas je nezabudnuteľný, bol to skutočne dobrý komentátor

a nestál len pri úspechu hokejistov, ale aj Ruže v baskete

chcel som to preradiť do tém o komentátoroch, resp. úspechoch,

ale treba sa nabudiť, hlavne keď je situácia taká aká

a oproti budúcim rokom sa o medaile medzi širšou verejnosťou ani neuvažuje

Nepomôžem si, ale najviac si sľubujem od Roba Petrovického

to je chlapec, kt. si pre hokej a duplom v repre, nechá hlavu odtrhnúť

pome chalani

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov