Skočiť na obsah
  • 0

Nefunkčná matičná doska, starší typ


Pistuch

Otázka

zdravim vas. potrebujem poradit s SG-AKT133SSM3- Supergrace socket A, Via KT133(686A), Duron 950MHz, 512MB RAM 133, ktore sa mi vcera dostali do ruk. pri zapojeni a spusteni sa PC sice zapne ale monitor ostane v stand by ventilatory sa roztocia ale PC ani nepipne a to ani po vybrati grafickej karty alebo ramky. po odmontovani chladica z cpu bol procesor uplne studeny aj ked bol pc zapnuty vyse minuty a to iste aj northbridge cip. southbridge bol teply na dotyk. mam pocit ako keby do CPU a NB nesla stava. zdroje som skusal 250W a 350W. ked zistim ako, prihodim nejaky screen dosky lebo mam pocit ze ma 1 vyteceny a nafuknute kondenzatory.dakujem za kazdu radu :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovede 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

  • Sniper

    2

  • Pistuch

    2

  • Polaris

    1

Najaktívnejšie dni

Top Posters For This Question

Najaktívnejšie dni

4 odpovede na túto otázku

Odporúčané príspevky

  • 0

dostal som ju vcera zadara aj s pametami a duronom pre mamu ona ma este starsi ksunt :lol: idem si precitat jak sa pridavaju obrazky a dam fotku kondenzatorov pri CPU lebo mam pocit ze su nake nafuknute a jeden je asi aj vyteceny

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

OK obrázky max. 800x600 :lol:

 

Čo sa týka dosky, tam veľa asi toho nevymyslíš. Bohužiaľ doska je základ celého PC. Aká je doska, taký bude celý PC. Tá tvoja asi už doslúžila, takže je zbytočné na ňu stavať nejakú konfiguráciu. Môžeš ešte skúsiť nejaký PC servis kde by ju odskúšali a našli chybu (vymenili kondenzátor), ale musíš počítať že to istý čas môže potrvať a nebude to zadarmo. Okrem toho pravdepodobne ani nevieš aká je stará a ako dlho sa používala. Ak nechceš mať s PC problémy tak do dosky by som investoval a kúpil novú. Ja som raz tiež tak dopadol že sa mi na doske poškodil kondenzátor, ale dal som na istotu a kúpil novú dosku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

Pridavam sa k nazoru Axela.

 

Ak si z Blavy, tak www.agem.sk a nakup si tam..pokial si tam regnuty a mas opravnenie nakupovat...i ked je to jedno, lebo to tam nekontrluju a staci si iba vypocut toho vpredu a povedat to iste , ze na tu firmu to chces dat :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov