Skočiť na obsah

Spoločné aktivity

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ahojte vsetci :) Tak som rad ze som po dlhom case zase back medzi vama :) Ale najprv vsetko naj v novom roku prajem ;)

A teraz k veci ;)

Takze jupi po 22 rokoch cakania prisiel ten cit, ktory hory prenasa aj ku mne ;) Zial nie je to Monika ;) ale co uz som rad nakoniec, ze to tak dopadlo, asi to tak malo byt. OK ale potrebujem par rad, kedze mi zalezi na tomto vztahu a nechcem aby padol do stereotypu. Takze poradte nejake actions, ktore by sa dali uskutocnit s milovanou osobou teraz vo winter time. Ako na leto mam romantickych napadov ako maku ;) ale teraz v zime som ako vygumovany a nic ma nenapada :lol: Maximalne tak nejake to spolocne kuchtenie alebo pecenie kolacikov ;) Alebo ist sa korculovat spolcone, lyzovacka. Alebo co este by sa dalo ?

Dik to all

P.S Dufam ze Axelovi nevadi ze pisem bez diakritiky a ze obcas tam je nejake to EN slovo ;)

• Odpovedí 8
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Jovzin

3

• Polaris

2

• Sniper

1

• pralinka

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

- do kina

- do divadla

- do cajovne

- na palacinky

- na zimnu prechadzku

- s kamosmi von

- zababusit sa do periniek a pozriet si daky filmik

- ....

? :lol:

Zverejnené

Doplnim Pralinku

Disco

Snowboard - Ja viem...lyzovacka...ale ja radsej Snowboard :lol:

Restaurant

Zverejnené

P.S Dufam ze Axelovi nevadi ze pisem bez diakritiky a ze obcas tam je nejake to EN slovo :)

Bez diakritiky nevadí, ale píš slovensky lebo takýmto miešaním slovenčiny a angličtiny pôsobíš magorsky a určite nechceš aby ťa niekto považoval za magora keď sem nahliadne :lol:

Ženy sa tiež všímajú ako muži komunikujú a keď sa niekto vyjadruje ako lafo tak tým ženu moc neohúri. Samozrejme že nechcem povedať že sa vyjadruješ ako lafo, ale tvoj mixing nemá ďaleko od toho :)

Takže okrem vymýšľania toho kam babu zobrať treba si dávať pozor aj na toto ;)

Zverejnené

Mne sa to paci praveze....taktiez mixujem EN s SK.....praveze sa mi to absolutne nezda magorsky napisane...ale svojsky :lol:

A to ze ci sa to tej babe paci alebo nie, je uz ina vec...pretoze pokial ta bude mat skutocne rada jej toto vobec nebude prekazat :)

Zverejnené

hmm dik pralinka polaris aj tebe dik moj milovany Axel :lol: Uz som sa bal ze si na mna s game zanevrel a ze mi nenapises :)

OK ale dik vyskusam tie veci co ste popisali nieco mi mohlo i dojst ale hovorim nejako som vygumovany v posldenom case.

A ok Axel nechem vyzerat ako blb tak to nebudem miesat, aj ked suhlasim s polarisom je to take svojske a vsak kazdej sa chce nejako odlisovat od druhych ne ? :)

Zverejnené

pokial nieje moc snehu aj prechádzka zimnou prírodou má svoje čaro

samo čajovna, západy slnka

kiná samozrejme s nejakým hrejivým filmom :lol:

Zverejnené

wau tak dik za dost dobre napady uurcite vyskusam :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov