Jovzin Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 Ahojte vsetci :) Tak som rad ze som po dlhom case zase back medzi vama :) Ale najprv vsetko naj v novom roku prajem ;) A teraz k veci ;) Takze jupi po 22 rokoch cakania prisiel ten cit, ktory hory prenasa aj ku mne ;) Zial nie je to Monika ;) ale co uz som rad nakoniec, ze to tak dopadlo, asi to tak malo byt. OK ale potrebujem par rad, kedze mi zalezi na tomto vztahu a nechcem aby padol do stereotypu. Takze poradte nejake actions, ktore by sa dali uskutocnit s milovanou osobou teraz vo winter time. Ako na leto mam romantickych napadov ako maku ;) ale teraz v zime som ako vygumovany a nic ma nenapada :lol: Maximalne tak nejake to spolocne kuchtenie alebo pecenie kolacikov ;) Alebo ist sa korculovat spolcone, lyzovacka. Alebo co este by sa dalo ? Dik to all P.S Dufam ze Axelovi nevadi ze pisem bez diakritiky a ze obcas tam je nejake to EN slovo ;)
pralinka Zverejnené 3. Január, 2008 Zverejnené 3. Január, 2008 - do kina- do divadla- do cajovne- na palacinky- na zimnu prechadzku- s kamosmi von - zababusit sa do periniek a pozriet si daky filmik- .... ? :lol:
Polaris Zverejnené 3. Január, 2008 Zverejnené 3. Január, 2008 Doplnim Pralinku DiscoSnowboard - Ja viem...lyzovacka...ale ja radsej Snowboard :lol:Restaurant
Sniper Zverejnené 3. Január, 2008 Zverejnené 3. Január, 2008 P.S Dufam ze Axelovi nevadi ze pisem bez diakritiky a ze obcas tam je nejake to EN slovo :)Bez diakritiky nevadí, ale píš slovensky lebo takýmto miešaním slovenčiny a angličtiny pôsobíš magorsky a určite nechceš aby ťa niekto považoval za magora keď sem nahliadne :lol: Ženy sa tiež všímajú ako muži komunikujú a keď sa niekto vyjadruje ako lafo tak tým ženu moc neohúri. Samozrejme že nechcem povedať že sa vyjadruješ ako lafo, ale tvoj mixing nemá ďaleko od toho :) Takže okrem vymýšľania toho kam babu zobrať treba si dávať pozor aj na toto ;)
Polaris Zverejnené 3. Január, 2008 Zverejnené 3. Január, 2008 Mne sa to paci praveze....taktiez mixujem EN s SK.....praveze sa mi to absolutne nezda magorsky napisane...ale svojsky :lol:A to ze ci sa to tej babe paci alebo nie, je uz ina vec...pretoze pokial ta bude mat skutocne rada jej toto vobec nebude prekazat :)
Jovzin Zverejnené 3. Január, 2008 Autor Zverejnené 3. Január, 2008 hmm dik pralinka polaris aj tebe dik moj milovany Axel :lol: Uz som sa bal ze si na mna s game zanevrel a ze mi nenapises :) OK ale dik vyskusam tie veci co ste popisali nieco mi mohlo i dojst ale hovorim nejako som vygumovany v posldenom case. A ok Axel nechem vyzerat ako blb tak to nebudem miesat, aj ked suhlasim s polarisom je to take svojske a vsak kazdej sa chce nejako odlisovat od druhych ne ? :)
Linkman Zverejnené 4. Január, 2008 Zverejnené 4. Január, 2008 pokial nieje moc snehu aj prechádzka zimnou prírodou má svoje čarosamo čajovna, západy slnkakiná samozrejme s nejakým hrejivým filmom :lol:
gh0strider Zverejnené 4. Január, 2008 Zverejnené 4. Január, 2008 alebo na vystavu, galerie rozne, vernisaze a muzea atd
Jovzin Zverejnené 5. Január, 2008 Autor Zverejnené 5. Január, 2008 wau tak dik za dost dobre napady uurcite vyskusam :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz