bobsapp Zverejnené 15. Máj, 2009 Autor Zverejnené 15. Máj, 2009 Takže tri správy - Prešov by už od budúcej sezóny mal hrať Maďarskú súťaž miesto českej- Kozlov z Tatranu sa nepríjemne zranil po páde z okna- A včera sa dohrala česká extraliga. Bol to nechutný záver keď Karviná viedla v sérii 2:1 a 15 sekúnd pred koncom o gól, čiže sa snažila za každú cenu gól nedostať tak sa uchýlila k drsným faulom. Najprv 10sek taký chmat okolo hlavy na devine a potom pri pokuse o dohrávku o krídla bodyček ktorý mieril dosť vysoko, takže nastala strkanica, zapojil sa aj divák. No nič to nezmenilo na výsledku a Karviná už neviem koľký raz je opäť majstrom.
bobsapp Zverejnené 11. Jún, 2009 Autor Zverejnené 11. Jún, 2009 Videli ste to Senzačné víťazstvo nad Maďarskom!! to bola krása 20.6. Hlohovec ak Maďari zaváhajú s v Chorvátsku, bude riadne napratané :lol: osobná kategória komentátor neviem kto to bol, ale mne sa to zdalo vynikajúce. fakt to prežíval aj so spolukomentátorom.
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2009 Zverejnené 11. Jún, 2009 Ale doma potom treba s nimi vyhrať lebo inak MS pápá.
bobsapp Zverejnené 11. Jún, 2009 Autor Zverejnené 11. Jún, 2009 Tak to je jasné, bez výhier by sa to nedalo :lol: Po obrovskom záujme o Chorvátsko sa poučili a zvýšili cenu vstupeniek o 100% na 8e :) :)Zajtra ju kúpim tak dúfam že Chorváti si v nedeľu už budú chcieť poistiť postup.
slimak Zverejnené 11. Jún, 2009 Zverejnené 11. Jún, 2009 Dnes som pozeral zo zaznamu asi od stavu 24:23. A madari vtedy hrali, no nic(jediny nadpriemerny hrac, resp. co za madarov hral bol laco nagy). Nieco nas brankar vychytal, ale zdalo sa mi to dost pomale. mali sme aj my smolu, asi 3 zrde, potom to skakalo na ciare. Su celkom schopni(skoda by bola aby nesli na sampionat), partia dobra(som sa zasmial ked som videl zraneneho petra skakat na jednej nohe(zranene koleno) po zapase).
tomassi Zverejnené 21. Jún, 2009 Zverejnené 21. Jún, 2009 no tak dnes to trošku nevyšloa Fazekasovi, to vychádzalo až moc dobreškoda
Sniper Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 Neočakával som, že Maďarov porazíme. Vtedy u nich nás podcenili, čo v podstate pripustili aj naši hráči. V Hlohovci sme mohli len prekvapiť, ale prekvapiť 2x po sebe Maďarov sa nestáva často.
bobsapp Zverejnené 31. Január, 2010 Autor Zverejnené 31. Január, 2010 tak o čom sa nepísaloRichard Štochl od leta ku Karabatičovi do Montpelier :lol: aktuálne ME Rakúskodnes finále Francúzsko - Chorvátskoa žreb baráže o MS 2011 od komentátora na čt4 pred koncom zápasu CZE - NEMčeši timeout a na záver pokrik "dáme im, na p. ču"komentátor: Tak všechno podstatný sme slyšeli :)....
tomassi Zverejnené 20. Jún, 2010 Zverejnené 20. Jún, 2010 naši v baráži o MS prehrali doma s Ukrajinou 25 : 30dnes počúvam reči akí sú odhodlaníhovorím si, že takéto kecy majú stálea teraz pozerám Ukrajina - Slovensko 21:30 (12:14) gratulujem
bobsapp Zverejnené 20. Jún, 2010 Autor Zverejnené 20. Jún, 2010 krása zrejme iba jedna naša reprezentácie dokáže v jeden deň podať výkon plný nasadenia a bojovnosti ináč Česi so svojím špičkovým kádrom opäť necestujú na MS a opäť po prehre so Srbskom, tentoraz o jeden rozdielový gól
Sniper Zverejnené 20. Jún, 2010 Zverejnené 20. Jún, 2010 Pekne. Doma keď prehrali som čítal, že bude na Ukrajine takmer nemožné s postupom niečo robiť, ale zadarilo sa.
slimak Zverejnené 20. Jún, 2010 Zverejnené 20. Jún, 2010 Je to zhoda nahod ze v jednom rocniku(+- 3,5 roky)sa narodia na slovenske a europske pomery velmi slusni hadzanari. Ich uspechy su dlhodobe myslim boli 3.krat na ME a teraz pojdu na druhe MS. Oni su aj dobri ale musia byt aj skvela partia.Keby dvaja traja odmietli tak tam niesu a hraju vzdy.
bobsapp Zverejnené 12. Júl, 2010 Autor Zverejnené 12. Júl, 2010 Vyžrebovanie základných skupín na XXII. MS v hádzanej mužov vo Švédsku (13. - 30. 1. 2011): A-skupina: Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Tunisko, Egypt, Bahrajn B-skupina: Island, Nórsko, Rakúsko, Maďarsko, Brazília, Japonsko C-skupina: Chorvátsko, Dánsko, Srbsko, Rumunsko, Alžírsko, Austrália D-skupina: Poľsko, Švédsko, Kórejská republika, Slovensko, Argentína, ČileDobrý turnaj to bude
tomassi Zverejnené 12. Júl, 2010 Zverejnené 12. Júl, 2010 naša skupina je veľmi v pohodeako sú na tom Kórejčania v súčasnosti
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz