Skočiť na obsah

Hádzaná

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 113
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• bobsapp

34

• wysky

17

• Ryan Giggs

14

• tomassi

9

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Prehrali sme o gól............... to je kruté :) :) :lol:

Zverejnené

druha polka podstatne lepsia ale nepochopil som preco si nas trener vypytal timeout ked sme prave boli rozbehnuty do utoku

Zverejnené

On si ho vypytal okamžite ako sme získali loptu v našom obrannom pásme. Chvíľu trvá kým stolík zapíska. Bohužiaľ to bolo tesne pred našou šancou. Nikto netvrdí že by sme dali gól alebo žeby nám nestihli dať ešte jeden Švédi.

Šulcovi či komu sa to nepodarilo dohrať na krídlo, smola. Z boja o piate miesto je zrazu možné konečné desiate a rozhodol o tom jediný gól :lol:

29.1:

20.15 SVK-NOR

30.1:

17.30 DEN-FRA

20.30 CRO-POL

Zverejnené

no hoci by sme remizovali tak by nam to velmi nepomohlo takze ci prehra alebo remizta je to v podstaje jedno ide akurat o dobry pocit ...

aby sme mophli bojovat o to 5 miesto tak sme potrebovali vyhrat minimalne o 5 golov...co sa sice dalo ale smola no

kazdopadne tento rok chalani podali skveli vykon

Zverejnené

Skoda, ked som pozeral ten zaznam, prislo mi luto kazdej premarnenej sance. Asi mame naozaj neskusene muzstvo.... Mohlo to byt o nieco lepsie. Keby neboli tie prve polcasy.... Kedy..... :lol:

Zverejnené

Z rozhovoru čo bol v TV vyplynulo, že Heister verí že nový tréner dokáže vyžmýkať z mužstva viac ako on. Priznal že vidí rezervy, ktoré pod ejho vedením nedokážu hráči prejaviť v zápase.

To že bol veľký sponzor som nevedel.

wnat

pri remíze by sme hrali o 7. miesto a nie o deviate :lol:

Zverejnené

To ani ja. Podla toho clanku urobil pre muzsku reprezentaciu velmi vela.

Ked cely nas sport stoji na takych nadsencoch, ktori su ochotni pre neho dat aj posledne...

Zverejnené

Odpoveď je jednoduchá: Keďže sa do medailových bojov nedostalo Slovensko, tak slovenská televízia považuje tieto zápasy za divácky neatraktívne.

Zverejnené

Som rad, aj som to cakal(skoda ze som nepodal) ze to vyhraju Francuzi. Je super, ze krajina ako chorvatsko dokazala postavit 5 stadionov pre sampionat a to nie hocijakych. To ani nemci by nespravili.

Ale spat, mna chorvati v zapase s nami absolutne nepresvedcili, ze su lepsi hadzanari ako nasi. A to nie majstri sveta. Nasi v tom zapase podali najlepsi vykon skoda ze sme nemali v brane Stochla.

Zverejnené

No aj Španieli skončili za nami, Island sa ani nekvalifikoval a aj tak si myslím že sú lepší ako naši :lol:

Chorváti sú lepší, hovoria za nich výsledky. Francúzom som však fandil ako keby hrali naši :).

My sme v tom zápase nemali Štochla, Chorváti väčšinu zápasu Baliča. Ale inak 10.miesto pekné. Podlahli sme iba finalistom a tesne Švédom na ktorých sme iste mali. Ten posledný zápas už nebol o kvalitách kádra.

Rozhodcovia to mali ťažké pri takej kulise. Napokon zaslúžene Francúzi.

Čo sa týka štadiónov, Nemci by 5 kulís stavať nemuseli keďže zázemie majú veľmi pekné. Chorváti si to však pokazili tým blbým systémom predaja vstupeniek.

Zverejnené

[bNo aj Španieli skončili za nami, Island sa ani nekvalifikoval a aj tak si myslím že sú lepší ako naši ][/b]

Mozno ano, ale na tie timy co sme narazili nasi

Chorváti sú lepší, hovoria za nich výsledky. Dobry argument. Ved skoncili 2.

Clovece ved si ten zapas videl? Keby rozhodcovia piskali pre nas sme v tedy vyhrali. Samozrejme taky zapas neberiem ze sme vitazom.

Zverejnené

Čo si Kuťka :lol:

Keby sme mali Štochla

Keby sme mali šťastie

Keby sme neboli takí unavaní

Keby rozhodcovia pískali trocha pre nás

Keby nemali Chorváti za sebou takú kulisu

Keby neboli Chorváti tak dobrým tímom

V tom zápase som chvíľkami dúfal že to dotiahneme a tak rozmýšľal čo by sa dialo keby sme vyhrali. Ale tento zápas nám určite nepokazili rozhodcovia.

Ak by sme boli v plnej sile tak by sme na nich v tom zápase mali. To máš pravdu, ale to už hovorím AK.

Tímy ako Chorvátsko alebo Francúzsko ak zahrajú svoj priemer tak my musíme zahrať excelentne aby sme im boli vyrovnaným tímom, čo ešte nezaručuje žiaden zisk bodov. Tak sme na tom momentálne podla mňa.

Zverejnené

NIe som Kutka :lol: ,ale ved sme sa aj streltli, tri ak tak na nich mame. Ak boli proti tak sme prehrali. Ale ber to ze ja som len fanusik. Trosku viac sledujuci teto sport ako priemer naroda. A ja nasim drzim palce. Na druhej strane mam oci.

Ked si zoberies co len pisali chorv. media. Po nasom vzajomnom zapase, ze nam mohli dat aj 10. Mozno mohli ale tam by musel rozhodovat chorvatsky hadzanarsky prezident. A ze o titul ich pripravili rozhodcovia. Ten zapas som nevidel, ak si precitam par nechorvat. nazorov ze ich poskodil, zacnem uvazovat o tom. Ale podla toho co som videl hrat chorvatov. Neverim ze su na planete najlepsi. Potom by som inak na Heistera hromzil. Nasi pekny vysledok. Pri trosku rozumu a velkom stasti mohli uhrat to co madari(neuhrali tu remizu nahodou). Talent na to maju. Ale to nestaci.

Inak na chorvatou postavit tie haly, klobuk dole. Na vikipedii mas o maj. sveta pekny prispevok- aj o halach. Kapacita 16 000, 12 500, 9 000, 3 500, 2 500. To boli dostavane minuly rok. A v mestach s poctom obyvatelov. 750 000 , 180 000 , 50 000, 115 000 posledne neviem. V 50 tisicovom meste hala pre 9000 ludi? My mame MS v hokeji, a keby nebol stb Siroky Ficov kon tak nebude ani rekonstrukcia Nepelu. Neskutocna hanba.

Inak Chorvatov je 4,5 miliona. Vacsinov ziju v mestach. Preto tie vacsie pocty obyvatelov miest ako u nas. ALe uzemie maju roztahanejsie ovela viac ako Slovensko - dvomi smermi. Inak ich nemam rad, aj ked su slovania kvoli historii za II. svet. vojny(aj ked ju velmi nepoznam) a kvoli vojne so srbmi.

Zverejnené

No francúzi boli podla mňa určite lepším tímom.

Ináč Heister ostáva pri repre a zrejme ju povedie aj v kvalifikácii ME 2010.

Tie haly. U náš tiež Riapoš jednu rozostaval, škoda že to bolo tak pred dvoma-tromi rokmi a odvtedy sa nič nedeje.

Zverejnené

Dal som do google Riapos a sportova hala a naslo toho az prilis vela(miest),ruzomberok, bratislava, peistany, stropkov. Takze neviem. Ale co ja viem, okrem nejakej telocvicne co sa postavila na SK za poslednych 20 rokov, to bola sportova hala v Poprade asi pre 2 000 ludi kapacita. Aj to len primator(Dzurindov poslanec) vydoloval od Dzurindu peniaze z Kosic aj pre Poprad. Vsetko navyse by ma velmi milo prekvapilo.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Minue bol clanok v sporte. Tatran zrejme skonci v ceskej lige, ktora upada. Budu musiet vymysliet nieco ine. Tak mozno ich prijmu do nemeckej bundesligy.

Zverejnené

Skôr by bola reálnejšia tá maďarská nie? :lol:

Ináč 18. marec Hlohovec a Slovensko - Chorvátsko 17.30. Dúfam že sa vstupenky budú dať kúpiť skoršie ako len pred zápasom. A hlavne dúfam, že sa mi daaka ujde.

Zverejnené

skus ist cez ticketportal. Mozno sa bude dat rezervovat.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Nakoniec nie cez ticketportal ale mám ich už z predpredaja.

Dúfam že Chorváti k nám dotiahnu aj svoje hviezdy, keďže pre nás je to vele dôležitý zápas a vedia že to s nami doma nemali extra ľahké.

Zverejnené

Balič nepríde, škoda :lol:

Väčšia šanca pre nás :)

Zverejnené

K zápasu Slovensko 26 - 30 Chorvátsko.

Jednoznačne sme na nich mali. Dnes sme si to prehrali. Jedno-dve iné rozhodnutia rozhodcov, prípadne premenená šanca a mohlo to byť iné. Štochl slabý výkon, mohol skúsiť druhého. Super atmosféra.

Zahatali sme si tak zrejme cestu na ME.

Čo sa týka organizácie.

Tým že som si kúpil vstupenku v predpredaji som čakal že si dokážem sadnúť ak prídem 20min. pred zápasom.

Bohužiaľ, organizátori, Maynet, buď predali tak o minimálne 200 lístkov viac (čo je v takej hale dosť) alebo neviem čo pretože po mojom príchode na štadión, nebolo jediného voľného miesta. (no bolo tam tak 20 stoličiek pre Gašpiho a podobných exotov :) ) takže som stál vedľa komentátorov STV. (skvelé miesto na koniec ak vyberám z miest na státie, lepšie ako keby sa mi ušli schody) Neboli z toho príliš nadšený, čo dávali aj najavo rozhorčenou gestikuláciu keď som im zabral tak percento z ich výhľadu.

Ale aj tak mal zápas na konci jedno skvelé pozitívum a to...

Obrázok

Neviem či je na fotke vidieť aký som bol z toho šťastný, ale určite je vidieť, že som sa samozrejme musel tváriť ako debil. :lol: Po zápase sme si sadli hore a čakali kým sa vyprázdni cesta. Zatiaľ čo sa všetci ( najmä štrnástky) fotili so Stráňovským a ostatnými som si všimol tak 2 metre predomnou legendu, trénera Lina Červara. Naňho som sa neodhodlal, ale hneď za nim išiel borec Blaženko Lackovič . Sympaťák. Idem spraviť drobnú galériu.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov